Не я оцених и съжалявам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не я оцених и съжалявам!
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1097 пъти
Здравейте на всички!
Мъж на 27
Моята история се върти около връзката ми с жена 7 години по-голяма!
Познавахме се отдавна и реално станахме двойка преди 5 години!
Аз съм по-начало интроверт, не обичам да съм център на внимание, честите излизания и тн
Тя е точно обратното на мен, общителна е, обича да се доказва пред хората, обича да е сред приятелите си... та нали противоположностите се привличат е положението при нас!
Аз имам прекрасни родители, които винаги ме подкрепят... само и единствено в началото, майка ми беше против тази връзка, по скоро заради разликата в годините, а не че е лош човек... и бързо свикна с нея и я прие!
От нейна страна, баща и (бог да го прости човека) ме харесваше винаги, но сестра и и зет и не чак толкова!
Имахме доста допирни точки с нея, обичахме да сме си вкъщи и да гледаме филм, да пътуваме до далечни страни, да ходим на палатка или сред природата, дори си взехме куче!
Още от самото начало тя е финансово стабилна, с личен автомобил живееща на квартира, но с желанието да си купи собствено жилище!
Аз пък смених една две работни позиции докато не решихме да си направим собствен бизнес, който все пак отнема време с всичките му бумащини и тн.
Случи се така, че след като решихме да опитаме с бизнеса, да напусна работа, за да движа нещата по него докато тя си работи и съответно да съм няколко месеца на нейни разноски!
Точно в този момент се намесиха сестра и и зет и с една гнусна лъжа, че аз не искам деца от нея, което не съм го казвал никога... както и, че аз ‘не се вписвам в картинката’ защото те били веселяци, пък аз интроверта, който в повечето случаи мълчи, но въпреки това никога не съм казвал за никого лоша дума и съм ги приел такива каквито са!
От този момент аз спях да им говоря, чувствах се много зле по големите празници, където все пак трябваше да бъдем заедно на една маса!
В дадени моменти дори и отказвах да ходя и сме се карали, защото се чувствам изключително натоварен сред тия хора!
Случи се така, че и нещата с бизнеса се отложиха за неопределено време и аз трябваше отново да си намеря работа!
През този период от идеята за бизнеса до реализирането му, изминаха 2 пълни години, през които аз реално работих 6месеца, а през другото време изчаквах оферти за работа предимно от приятели, които също не се реализираха по една или друга причина!
След стартирането на бизнеса е ясно, че си отнема време докато се разработи и да започне да носи доход.. тъкмо започнаха да се получават нещата и хоп Covid-19, вируса ни прецака бизнеса и се наложи да го затворим!
Цялото това стоене, чакане, безпаричие, напразни надежди ме доведоха до една депресия... реално съм нямал доход 2 години!
Започнах да и отказвам да излизаме, защото винаги поема всички разходи тя... отказвах и дори секс защото главата ми винаги е кълбо от нерви и като цяло не и обръщах достатъчно внимание!
Карали сме се няколко пъти и тя ми казваше, че не се чувства желана.. но аз на тези думи не обръщах особено внимание, заради депресията ми и всичките проблеми!
Скоро след разговор тя ми сподели, че неможе повече така да бъде игнорирана, нежелана и че не иска да продължава така!
Аз игнорирах за пореден път това което ми казва ии тя реши, че иска да се разделим!
Поиска да си изнеса багажа и след месец-два всеки като осмисли нещата в главата си, да поговорим и ако стигнем до съгласасие да се съберем отново!
Аз си изнесох целия багаж без дребни неща които реално бяха един чувал!
За мое голямо разочарование, след като приключихме с бизнеса и пренасяхме мебелите от офиса към нейната квартира, видях че ми беше приготвила останалия багаж в един чувал зад вратата и ми поиска ключа... след като не сме заедно не било ‘нормално’ да имам ключ!
И накрая след цялото нещо осъзнавам, че от преувеличените ми проблеми и депресията, игнорирах достатъчно дълго човека, който през цялото време ме обичаше такъв, какъвто съм.. винаги се е застъпвала за мен (дори пред сестра си) и ме е обичала безгранично!
Осъзнавам си грешките, вече две седмици сме разделени и ми липсва тя и кучето ужасно много!
Искам да си ги върна, в момента правя всичко, което бях отлагал във времето... след няколко дни започвам и нова работа... опитвам се да изляза от тази летаргия, да бъда по решителен и да имам самочувствие!
Искам съвет и помощ от вас хора, сблъсквали ли сте се с проблеми в главите си които реално не са неразрешими и ви провалят връзката?
Как да действам през този период в който тя се държи недостъпно и че ми е давала доста шансве?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: d6b32cc547
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   2 седмици не са много време. Действай докато е време, че ако се проточат нещата и чувствата охладнеят няма да има връщане назад.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f63190a7a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В ситуацията на приятелката ти съм. Това отношение го търпях 3г. Доста по-малка съм от нея попринцип, но в момента нищо не може да ме накара да се събера с този човек колкото и да го обичам и да ми е мъчно. Той дори багажа не желае да си изнесе с надежда, че ще се оправят нещата както винаги. Не е нужно да сте скачени съдове. Всяка една жена независимо на колко е години и колко време сте заедно иска да бъде обичана, желана и да получава нужното уважение.
И имай впредвид, че това е зряла жена, видяла от живота не някоя 20 годишна пикла да и щракнеш с пръсти. Само с "искам" няма да стане. Покажи и го с действия и отношение, но не бъди и прекалено нахален, за да не я отблъснеш още повече, защото безхаберието ти достатъчно я е отблъснало. Човек колкото и да обича, все някога му писва и иска и той да е щастлив. Трябва да се постараеш доста и ако успее да я спечелиш отново да си промениш коренно отношението занапред :) Успах!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f1dc44f01a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Забрави я тази жена, бъди реалист. Ти за нея вече си минало. Казала ти е, че уж временно се разделяте и си и повярвал, но вече в себе си те е била отписала. Няма да има рестарт, Хващай се на работа, започни изцяло нов начин на живот, с нови хора, намери си занимания, ходи по планините, каквото искаш, само излез от капана на миналото и заживей СЕГА!
И нея я разбирам, уморила се е да бъде мъжът в къщи и да ти е опора, все пак не ти е майка. Повече не я мисли, гледай себе си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: dd066bcd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човек, ти си егати егоиста.
2 години живееш при нея и те издържа, Ама иначе и секс и диалог й отказваш, а и работа не си намираш.
Ми никоя няма да те търпи!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3b98af21ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторе, аз много добре разбирам приятелката ти. В къщи също аз съм мъжът по отношение на организацията на семейството ни. Откакто живеем заедно с моя съпруг, аз винаги работя на три места. Той работи на едно и всяка вечер се хвали какъв строг шеф е, докато яде купената от мен вечеря. У дома се прибира, за да си вземе душ, да се нахрани и да се наспи, да внесе нещо - не. За него не съществуват сметки, разходи, данъци, режийни, това е моя грижа. Рядко ходим по заведения, защото аз чисто и просто нямам време от толкова ангажименти.
Разликата между него и теб е, че той поне добре си играе ролята на жиголо. Комплименти, излияния в любов, секс до премала, набрани покрай пътя цветя, кутийка с малини за 2 лева, но все пак е приятно... Ти, авторе, дори не си се постарал да оправдаеш грижите на тази жена за теб по някакъв начин. Т. е. държал си се като компаньонка, която приема подаръците, но отказва секс.
Ако искате, мъже в подобно положение, да ви дундуркаме, докато се търкаляте по диваните, поне си вършете работата като платени курви. Две години да не може човек да си намери работа! Единият от трите ми ангажимента изтече и вчера, след като сметнах приходи-разходи, стигнах до извода, че ми е нужна нова работа. В 7, 30 сутринта си написах актуално CV. До обяд го бях разпратила където си избрах и в ранния следобед ми позвъниха точно от фирмата, която най-много ме привлече, с новината, че прекратяват конкурса, защото аз съм техният избор. Интервюто го направихме по телефона. Предстои ни среща да подпиша договора. И ето, моят съпруг може да е щастлив, че още няколко години ще лежи на мой гръб. Но вечерта поне се отчете: миличка, скъпа, любима, умната ми тя, дай да те гушна, прекрасна си, секс до малките частове, раздаде се направо. Човекът си гледа интереса. Това е и причината да не съм го изхвърлила досега.
Така че твоята приятелка е постъпила логично. Тя просто не получава нищо срещу парите си. И не ни баламосвай тук с това "аз не я оцених", "липсва ми" и прочее. Истината е, че ти липсва безгрижният живот и не си оценил възможността жената да се светне, че е използвана.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3b98af21ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   А, да! Видя ли, авторе, как за две седмици си намери работа след като спря кранчето? Две години няма работа, докато гаджето плаща. Но след като те изхвърля, за броени дни си намираш такава!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker