Мъж, който не обича да спортува - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъж, който не обича да спортува
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 2635 пъти
Здравейте на всички! Искам да направя едно уточнение, че темата е деликатна и не цели да обижда по-пълните хора.

С приятеля ми сме заедно от 8 години (той е на 32, а аз на 28), от София сме и двамата работим в офиси по 8 часа на ден пред компютрите. Аз винаги съм водила активен начин на живот, спортувала съм като дете и съм свикнала да се движа. Съответно след 8 часа на ден зад бюрото, не издържам, ако не направя вечер няколко обиколки с колелото в парка или тренировка във фитнеса. Когато времето позволява, с колегите и колежките от офиса ходим на планина през почивните дни. Не съм имала никога проблеми с теглото (48 кг при 160 см ръст).
Приятелят ми е другата крайност, през пубертета е започнал да пълнее и не е свикнал да се движи. Не обича спорта и движението, а предпочита след работа и през почивните дни да разцъква игри на компютъра. Накратко казано, не си е променил тийнеджърските навици, които са били причина да напълнее тогава, понеже тогава бяха времената на Counter-Strike и всички момчета играеха игри, доколкото си спомням. Когато се запознахме беше 95 кг при ръст 185 см, сега е 120 кг. Опитвала съм всичко, молила съм го да отидем заедно да тренираме, да караме велосипеди или даже да ходим пеша из града. За планинарството ми отказва, защото бил твърде уморен от работа и през уикендите искал да си почива, а не да се поти някъде по планините. В началото имахме много конфликти заради различията ни в стила на живот, но някак се разбрахме всеки да се занимава със своите хобита и да не си "пречим". От друга страна се притеснявам за здравето му, сега и млад и няма здравословни проблеми, но всички знаем, че наднорменото тегло води до такива в по-късна възраст и тогава вече ще е късно. Опитвам се да готвя здравословни храни като риба, пилешко месо, зеленчуци, но като замина някъде и се върна намирам кутии от пица и опаковки от дюнери. Вече не знам как деликатно да подхвана темата и да му обясня, че не може млад мъж на 30 години да се е отпуснал до такава степен. Има ниско самочувствие и не искам да го наранявам, знам, че темата е сложна за него. Не искам да става фитнес батка, но поне да регулира теглото си в границите на нормалното. За протокола, родителите му водят същия застоял начин на живот и си хапват редовно пържено и сладко. Говорили сме с него дали не е в депресия или има някакви проблеми. Казва ми, че всичко е наред. Не забелязвам никакви промени в настроението, просто е малко пасивен човек, има такива хора.

Как да го накарам да спортува и да се грижи повече за себе си? Това е първа връзка и за двамата и не би ми се искало да я прекъсвам заради някакви килограми. Той е добродушен човек и не веднъж ми е помагал в трудни моменти. От друга страна, не ми е особено комфортно да имам човек до себе си, който така се е запуснал.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: a5e83ed4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми не можеш да го "накараш". Той няма желание и или го приемаш такъв, какъвто е или се разделяте.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 22d3f2c64f
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Да се чуди човек, защо изобщо ще се събрали?! Както и 99% от останалите "двойки". Нито се привличат, нито характери и интереси им пасват, нито някаква ти там химия има. Едно голямо нищо, но те драпат ли драпат да се събират и да остават заедно, нищо че ще се изколят всеки момент и жалкия им живот минава във всекидневни мъки. Кому е нужно?

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b48e3ea591
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма начин, ти можеш да гледаш себе си и дотам. Ако той поиска тогава може да му помагаш, но след като няма желание, няма и начин да го накараш. Може да опитваш с разговори и ако той се замисли сам да пожелае, но вероятността е малка, защото навиците трудно се променят. Има една лафче ,, мисълта води до действие, действието до навик, навика до характер, а характера до начин на живот''.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b77be4ea42
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Поредната, която иска по свой образ и подобие да го моделира, а като отслабване и ще го зарежеш точно тогавяа щото се появил друг, а твоя се бил променил, не бил същия.
Знаеме ги тия истории

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: fc351c3d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравей,

Съвет от мъж, който в доста отношения се беше отпуснал като приятеля ти, но почна да се стяга.

Като цяло го разбирам напълно - ако има някаква умора или стрес, нормално е да си го изкара в ядене или дейност която го успокоява и удоволетворява (компютърните игри). И аз правех така в някои от най-натоварените ми моменти, но най-много съм стигал до 103 кг. (на периоди съм - качвам и свалям), сега съм 91 кг. и продължавам с активно спортуване и здравословно хранене.

Мой добър приятел беше 120 кг. - раздели се с неговата приятелка и се стегна, сега е 88 кг. и продължава да сваля.

Няма смисъл да подхващаш темата деликатно - направо си му го кажи, че е дебел. Хора като нас нямат нужда от деликатност, а от шут в гъза. На мен също са ми казвали "неделикатно" че съм дебел, но мен не ме засягаще щото си беше истина (още е де, но в близките месеци няма да е).

Кажи му, че ако няма грам воля да спортува леко (дори с гири вкъщи да кажем), да почне диета с това което готвиш, без пици, дюнерчета и т.н. Това е компромисен вариант и няма да се "поти", но пак ще намали килата. Ако тръгне да ти разправя, че би се чувствал "гладен" (знам какво е, но вече не ми пука), кажи му че е по-добре "гладен и здрав", отколкото "дебел и болен".

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ef7a810373
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз дебел мъж не бих търпяла. За съжаление в България, мъжете с излишни килограми са често срещани. Нито е привлекателно, нито е здравословно. Не мисля, авторке, че можеш нещо да направиш. Разделейте се, пък туко виж се стреснал. И другия път мисли, преди да се събереш с някой с лоши навици, или поне гледай да е с хубав ген.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1321906d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Няма как да променим всички неактивни хора. Най-добре е активните да си търсят партньор със същите интереси. Ние с мъжа ми също спадаме към мързелите, аз понякога правя упражнения вкъщи, но като цяло и двамата не водим особено здравословен начин на живот, угаждаме си с храната и това си проличава след 25-30 години. Щом си опитала всичко и той не се променя, може би няма да успееш. Трябва да се случи нещо, което да го стресне, и той сам да осъзнае нуждата да отслабне.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1ee3e12dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз на твое място бих се притеснявала. Вие би трябвало да имате след няколко години деца и той да участва активно в грижите им. Той в момента не се грижи за единственото нещо от което има реална нужда в живота си. Аз на твое място бих се огредала за други неща, дали в работата си той е толкова небрежен, а в съвместното ви съжителство - готвене, чистене, подреждане и т.н. Пиша го защото когато имаш дете ако той не участва ще трябва да поемеш всичко. Ще ходиш на работа, чистиш, готвиш, переш и ще се грижиш за детето. Примерно той може да ти каже, че не може да помага за детето и ти трябва след работа вместо да ходиш на фитнес да се прибереш и да поемеш грижите за зетето.

Не е и само липсата на движение при него проблема, жт написаното той просто поема повече калории от колкото изразходва.

Може би би било хубаво да поговориш с психолог по темата и след това да се опиташ да заведеж приятелят ти.
Имам и едно друго предположение, че той си мисли, че след 8години ти си му вързана в кърпа и няма какво да се бъхта, така или иначе ти ке си стоиш до него.

Очаквай да те нападнат и да получиш отговори подлагащи на съмнения обичта ти към него.

Моля пусни нова тема след някой и друг месец и пиши какво е станало.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 64177805b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това си е негов избор, не е болест. Тогава излиза, че просто води застоял живот. Това ще се отрази и върху възпитанието на децата ви. Помисли си хубаво, най-готиното е мъж във форма на 30, 40 и малко повече, а този е бита карта. Тези неща имат голямо значение в една връзка. Друго си е да гушнеш мъж с твърди гърди и ръце, нали? Търси по-доброто, живееш един път.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8b010053f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Много зависи какъв тип човек е. Аз имам същият проблем с приятелката си. Тя не се е чувствала добре като спортува, подигравали са й се, казвали са й че за нищо не става и следователно тя свързва спорта с тази малоценност. Възможно е твоят човек да е така. Ако е, трябва ти адски много търпение. Започнете много бавно с неща, които ще са му приятни и на него като човек, който е обездвижен. Подкрепяй го и не го съди, защото най-вероятно ще се справя зле в почти всичко. Може също като е обездвижен да му е трудно да започне да се движи и много да го изморява това. Друга възможност е просто да не му е забавно и интересно, колкото игрите. Тенис на маса бих препоръчал като начало, защото е увлекателно, но не изисква много движение. Ако е рационален човек, може да му пуснеш видеа от сорта как спорта помага на човек да се чувства добре психически. Това се сещам. Каквото и да правиш отчети неговата индивидуалност и за начало избягвай много срещи с твоите напреднали приятели, защото може да се чувства зле и недостатъчен. Негативната емоция е основният фактор някой да не иска да прави определено действие. Успех!

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3afb05534a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Подкрепям номер 1.
Аз самият разпознах себе си в описанието на приятеля ти. И ти казвам, не можеш да накараш някого да направи нещо, може единствено сам да го направи. Ти имаш контрол единствено над това кого да допуснеш в живота си. Ако останеш с него, обичай го, любовта може да доведе до положителна промяна, не му се сърди.
Аз също като дете имах много лоши навици за хранене и спорт. Бил съм дебел през по-голямата част от живота ми. Чак около 30-тата ми година ми писна, промених коренно начина на хранене и започнах да спортувам активно. Сега не искам и да си помисля да се върна към старите си навици.
И колкото и да звучи грозно, при сериозна връзка за мен би било важно жената също да спортува. Сегашната ми приятелка не обичаше спорта, но я запалих, с любов, с пример. Не ѝ се карах, че е пълничка, просто ѝ показвах колко е хубаво.
Знам колко изкушаващо може да бъде да ядеш боклуци и да мързелуваш. И знам, че дори да имаш добри гени, в един момент това ще се отрази на здраве, самочувствие, сексуалност. Знам как се чувствах като бях с 25 килограма отгоре.
Успех и дано бъдете щастливи. И на него му пожелавам да се осъзнае и да започне да се грижи за здравето си.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: f720c3577b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Няма шанс ти да го накараш. Друга жена може и да успее, но ти ако можеше, до сега щеше да си го мотивирала. Дали с личен пример, дали заради разговорите ви, дали просто защото иска да ти се хареса.
Ако някога прояви загриженост към себе си, би било заради здравословни проблеми.
Ако не ти допада този вариант, време е да се разделите. Ако можеш да продължиш да го приемаш така, но не да го критикуваш и си готова и децата ви да имат такъв пример, продължавате заедно. Ако ли не, живи и здрави, всеки по пътя си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6136d9d59e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Той не е имал една ритната топка през живота си - ти искаш да правиш спортист от него.
Такъв си си го взела - такъв ще си го гледаш. Не се опитвай да наливаш акъл.


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0038e10e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Лошото в случая е, че и родителите му са същите. Тези навици няма как да се изкоренят на 30 години, при положение, че това за него си е нормалният начин на живот. Аз например никога не бих се сетила да си купя дюнер/чипс/кола и т.н., но не съм и виждала такива неща вкъщи никога. Най-вероятно няма някакъв специфичен проблем, просто така е свикнал и различията ви му идват в повече. Трябва сам да поиска да промени нещо, няма да стане ако просто му готвиш неща по твой избор и го караш да се движи. Опитай се да го стреснеш малко, прави коментари за някои по-стегнати мъже, комуникирай си с повече хора, пък да видим дали няма да изревнува и да се постегне малко.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a3c63d751e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Аз съм 2,06, 92 кг. (с празни мехур и черва, иначе 93). Седем години съм по-малък от теб. Майка ми е 1,71, 82 кг., баща ми е 1,82, 90 кг., преди 10 години беше 120. Преди години най-напред бях вратар, после таран (нападател), баскетболист и волейболист за кратко. Колелото ми е ежедневно, минимум по 5 км. Никога не съм се чувствал натежал и тромав. От завършването си насам съм гребец и катерач на стена. Въпреки ежедневните занимания със спорт, последните ми кръвни изследвания показаха изключително високи нива на лош холестерол и завишени нива на желязото.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: fe74b4d830
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 16, да не си се обезводнил или да приемаш витамини или много месо, вит Ц и сладко? Сладкото способства да се усвоява вит Ц, а вит Ц желязото. Пиша ти, защото аз също бях с високо желязо и не пиех достатъчно вода и приемах тези три неща в големи количества.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: a6ae56258e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Аз съм мъж, горе-долу на възрастта на приятеля ти, малко по-голям. Висок съм 1.93, тежа 90 кг. Дотук всичко изглежда добре, въпреки че работата ми е много натоварваща и изморителна, опитвам се поне уикендите да спортувам и успявам, и то доста интензивно.
И аз като номер 16 обаче останах доста изненадан от последните ми кръвни изследвания - високи стойности на триглицериди, макар и добрият, и лошият холестерол да са ми в нормата. Въпреки че спортувам редовно, случва се да ям вредни храни. До момента не осъзнавах, че е проблем, понеже килограмите са ми в норма, нито качвам, нито свалям. Но това явно е само привидно, тези изследвания ме стреснаха малко и сега се опитвам да намаля "лошите"/бързи въглехидрати в менюто си, ограничавам червени и тлъсти меса, дори от няколко седмици насам си избирам един ден от седмицата, в който да не ям изобщо месо.
Мисълта ми е, колкото и да е неприятно, че явно трябва да се случи нещо стряскащо, за да може приятелят ти да се осъзнае и да осмисли най-после, че този начин на живот е пагубен за него. На твое място бих продължил да настоявам да си промени навиците. Опитайте се да започнете с малки "стъпки" - лека разходка в парка или още по-добре в планината. Като види колко е приятно там, ще поиска пак да отидете. Ако успееш да го "зарибиш", увеличавайте продължителността и интензитета на разходките.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ad23cac89c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   "Да се чуди човек, защо изобщо ще се събрали?! Както и 99% от останалите "двойки"."

Най-великтие гении на философията и литературата все още не могат да разгадаят мистерията на човешките отношения, та ти ли ще успееш там, където титаните не успяха?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4de9eef8a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   до 10. Това си е болестно състояние свързано с недостиг на кислород в тъканите- хипоксия. Ниски нива на тестостерон поради извеждането му от кръвта и разтварянето му в мазнинните депа. Това е почти тотален срив в движението на лимфата и липса на адекватна тъканна детоксикация.
11. е прав, че може навици и психика да са в основата на състоянието на вече немладежа/32г./. Това обаче не е оправдание, защото всеки има избор. Вече настъпват необратими изменения и намаляване на метаболизма.
Без промяна в поведението и храненето и започване с ежедневно ходене 8000-10000 крачки нищо добро не предстои в живота на немладежа в здравословен план.

М 1964

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: db61adb034
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Мъж, който не спортува, няма как да даде личен пример и на децата си, колко е важно да се спортува. На какво ще ги научи? На неправилно хранене, лежане на дивана, затлъстяване и високо кръвно и как да получат първия си инфаркт на 50 ли? Доколкото сте само двамата, ти сама си преценяваш искаш ли или не да си с този човек. Ако обаче решите да имате деца, отговорностите са съвсем различни. Като жена си длъжна да избереш най-подходящият баща за децата ти. Децата се учат с пример - не става едно да говориш и изискваш от тях, а към себе си да прилагаш други стандарти.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 950480736a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Не мога да разбера защо първо се събирате с мъже, които ви дразнят по някакъв начин с навиците си и после започвате да им вадите душата ежедневно с натякване и мрънкане, че и със скандали да се променят. Какво ти пречеше на теб, авторке, да си хванеш някое велосипедистче, футболистче или каквото и да е спортистче и да оставяш приятеля си да си живее живота както го разбира? То и сега не е късно. де. Само недей излиза с номера колко го обичаш и тем подобни. Ако обичаш приемаш човека какъвто е, не се мъчиш да го вкараш в твоя калъп.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 09752f4e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Правиш грешка, като се опитваш да го променяш. Това е най-голямата заблуда на нас, жените, че се опитваме да променим мъжа по наш вкус. Нищо хубаво за теб няма да се случи, дори и да успееш. Казвам го от личен опит. Остави го какъвто си е и го обичай такъв. Ако не съумееш да го приемеш и обичаш дебел, то просто го напусни.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0a4416a69a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   И аз играя народни танци, мъжът ми познава всички танцьори, дори част от компанията ни, когато излизаме.Вече две танцьорки успяха да "вкарат" в клуба и мъжете си, но моя стоически не понася такава музика, нито пък танцува каквото и да е.
Шегувала съм се с него как ще го запаля някой ден и сам няма да иска да се откаже, но и през ум не ми е минавало наистина да го направя.Това е личен избор.
Практкуването на какъвто и да е спорт трябва да носи удоволствие, иначе смисъл няма особено.След като той не иска и не смята, че ще му е приятно, ами не го натискай.Това, че на теб ти е готино, не значи, че и на него ще му е.Спортуването въобще не е задължително.
Пък за пиците и дюнерите чак не знам какво да кажа - за да ги яде, когато те няма, значи си му взела страха.Голяма грешка. Всеки възрастен човек сам взема решение какво да сложи в устата си.С тия пилета, риба и салати..няма да стигнеш много далеч във връзката си.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4d1c5145ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Според мен не трябва да го насилваш и да искаш да го променяш. Той е бил така и като сте се събрали, нали? Не е проблема в чипса и дюнера. Ние сме на по 35, ядем дюнер, чипс, макдоналдс, но аз съм 52кг, а той 70. Просто гени. Приеми човека какъвто е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7af4d0d59e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Имам позната, с Хашимото, от което ужасно напълня - остана вдовица на 39 с дете на 7, страшно нелеп инцидент..., от стреса й се отключи болестта...
Съвзе се бързо, хвана си ново гадже веднага след това - чужденец, паралия, дебел като нея...
От глезотии, детето също е дебело...
Но не им пука - дебелото с-во обиколи света и е наблъскало Фейса със снимки, само в тоалетната ги няма :-)
Искам да ти кажа, че ето ги, дебели и щастливи - събираш се със себеподобен и живота си върви!
Дерзай, не се мъчи с дебелак!
Да си търси някоя като него!

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: c9224deb97
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   1. Няма да успееш да го промениш. Ти решавай дали те устройва или не!

2. Защо всъщност трябва да го променяш? Щял да се разболее заради затлъстяването си? Човекът очевидно е щастлив така. Не се ли очаква това да правите вие с него като двойка - да се грижите за щастието на другия? Ти как се грижиш за щастието му, докато си се фокусирала върху своето, което те кара така отчаяно да искаш да го промениш? Да, човекът очевидно няма проблем със себе си, а ти имаш, така че не се грижиш за неговото добруване, а за своето. На теб ти е нужен по-слаб и вероятно по-активен физически. Теб те дразнят компютърните игри и пиците.

Щом неговото щастие е нещастие за теб, това не може да продължава вечно. Любовта приема и доброто, и лошото. Любовта не отстранява "слабости" и "дефекти", тя обича и тях. Ако ти говоря на извънземен език, значи сте заедно от удобство, но това вашето в никакъв случай не е любов. Не може да обичаш някого такъв, какъвто е, а да искаш да го направиш съвсем друг човек. Ти не обичаш него, а някаква идеализирана версия, в която си се вкопчила сякаш е въздуха, който дишаш. Но тази версия е само в главата ти и ще си остане там. Ако това не те устройва, пътят ти е свободен и винаги е бил такъв.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 950480736a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Авторке, той кара ли те да ядеш дюнери, бургери, пица и пр? Кара ли те да не спортуваш, да не ходиш по планините, накратко натрапва ли ти своите вкусове и своето виждане за живота? Не, нали? Защо тогава ти го правиш? Защото поставяш себе си по-горе от него? Защото се изживяваш като негова майка ли? Или треньор и инструктор? Като не ти харесва човекът, разделяш се с него и толкова.
Навремето един така се опитваше да ме накара да спра да пуша, казах му, че без него мога, но без цигара-не и се кротна.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9eb37f7875
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Какво значи той си е такъв, такъв си си го взела. Защо един човек да не бъде по-добра версия на себе си в името на връзката? За добри отношения се искат усилия, но хората ги мързи и се оправдават с " ти искаш да ме промениш, аз съм си такъв..." Приел те е за даденост и за това така се държи според мен. Не че втори път ще успее да си хване такова гадже. Ама късно ще го осъзнае.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 356d6fbc91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Мърши модератори за какво сте като не можете да си вършите работата толкова ли е трудно да удобрите коментарите????
Лайна сте и винаги сте били лайна, дано да ядете лайната си

Авторката

Модератор: благодаря за пожеланието, но в момента съм в болница опериран и твоите коментари са ми последния проблем

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ad23cac89c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   До Модератор.

Бързо оздравяване!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ddad3fdcce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   До Номер 30: Разбирам, че следиш развитието на темата, но те моля да не използваш такъв вулгарен език и да не пишеш от мое име.

Благодаря на всички за искрените мнения. На хората, които се взеха в ръце и тръгнаха по пътя на промяната, пожелавам успех и да не се отказват! Вярвайте в себе си, трудностите формират силната личност.

До Модератора: Скорошно оздравяване! Дано не ти се е наложило да влезеш в болница заради сериозно заболяване.

Истинската авторка на темата

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 71b8774435
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Аз бях 110 килограма, сега съм 77 след 12 месеца диета(която е просто да си броя калориите, като пак си позволявам чипсчета и коли).

Аз се нахъсах да отслабна, защото животът ми започна да се нарежда и станах по-щастлив и така исках да постигна още повече и да бъда още по-добър и от там се мотивирах и да отслабна и да спортувам.

Докато бях дебел,приятелите ми се опитваха да ме мотиварът, като бъдат директни: "Много дебел си станал", "Стегни се малко, отслабни", също отнасях и доста базици.
На няколко пъти през този период, когато бях дебел, съм се опитвал да отслабна и съм тръгвал да спортувам и тогава се опитваха да ме мотивират с облози(еди какво си те ще направят, ако отслабна 15 килограма) същи и чрез един вид омраза с реплики от сорта на "Айде да те видим, дали пак ще се откажеш", "Хаха бас ловя, че 1 седмица и ще спреш"

Та истинате е че тези техни начини мен не ме кефиха, убиждах се и го приемах тежко. Единственно успях, благодарение на това, че нещатата тръгнах да ми вървят на добре и бях убеден, че този път ще успея.
В горните коментари говорят да му кажеш директно и т. н. , Но трябва добре да прецениш какъв характер е мажът ти и как ще го приеме.

Можеш да опиташ и с някъкви мотивиращи истории, или статии, но под формата на нещо интересно, което си видяла, или чула, без да накланяш темата към това той да тръгва да отслабва и заради това му ги казваш тия неща.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: bfed3b9d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Няма да я бъде вашата. Вие имате различен темперамент и различно отношение към живота. А това са малко допирни точки за здрава и хармонична връзка. Хората НЕ СЕ променят.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ca81f96086
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Ако го бива в леглото и е достатъчно потентен по моите стандарти, нищо, че не спортува. ж41

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker