За първите срещи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За първите срещи
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1054 пъти
Здравейте, читатели!

Предлагам да направим една дискусия за най-неловките и неприятни първи срещи, които сте имали.

Моята такава беше кратка и за това ще я разкажа набързо - бях се запознал с момиче във фейсбук, след 2 месеца отидохме да учим в един град, решихме да се срещнем и просто нямаше нищо интересно, каквото да си кажем. След това тя започна да ми говори за какво правели по събиранията от нейната църква и колко хубаво било. Оказа се сектантка и накратко - спряхме да си пишем.

Сигурен съм, че вие ще имате много по-интересни истории от моята, така че давайте!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: a20b57bfe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами какво да ти кажа, просто се пази от такива! Не знаеш кой какъв е и дали няма да ти развали живота! Често пъти в тези т.нар. "църкви" отричат всичко, което според тях ни вреди! За какво са ни пари, имоти-техните измислици! Затова се събират там-как да си продадат имотите, защото трябва да се живее скромно, според каноните им! Добре, че си я отрязал! Когато се запознаваш с някого, започне ли да ти говори за продажба на имоти, разбери, че той не ти мисли доброто! Желая ти късмет в любовта!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7cd3ee9eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 15-16 г. излязох с едно момче, с което се запознахме в някакъв форум и се оказа, че е от същия град. Той ми беше пратил снимка, която се оказа силно обработена в последствие. На живо беше много... смотан. В момента, в който се запознахме, вече не исках никой да ни види заедно. Не помня всички подробности, но ми е останал в съзнанието един момент: Деца играеха на футбол и топката им полетя към нас. Той май се опита да ме впечатли, докато им връщаше топката, но стана по-зле. Заритна я някак си накриво, пък му хвъркна и обувката, пък се видя, че е и без чорапи. Това е един от тези моменти, в които ти е неудобно, че другият човек сам се прави на резил. Излъгах, че ще отида да видя роднини, за да свърши това по-бързо.

На около 20-21 г. излязох с мъж на около 30 г. Той имаше някакво НПО и покрай него няколко медийни изяви и тези неща тогава ме респектираха, въобще каузата, за която се бореше. Намирах го и за симпатичен. Покани ме уж да обсъдим включването ми в неговата организация, но си личеше отдавна по начина му на говорене, че ме харесва. Всъщност най-интересните му теми за разговор бяха да злослови за някакви негови познати, които дори не познавам, а това го намирам за много грозно. Пихме само кафе. Той дори не предложи да ме почерпи - както и да е. Аз оставих някакви стотинки бакшиш, когато ставахме. Излязохме навън, а той зяпаше касовата бележка, смъмри нещо, че са ме излъгали и влезе да се разправя да ми върнат рестото. Бях WTF.

Друг случай, на около 25-26 г., но не толкова фрапантен. Писах си известно време с един младеж. Разговорът вървеше много добре, изглеждаше готин и като характер, и като визия беше мой тип. Когато се запознахме на живо обаче... моментът, в който той заговори, вече ми беше ясно. Гласът му беше много тънък някак си, произнасяше думите странно, смееше се странно. Осени ме мисълта, че може би е аутист. Много беше мил иначе, но... Минахме и през някаква изложба на негова позната. По начина, по който тя се държа към него, сякаш е различен, и начинът, по който прие изненадано радушно, че е излязъл с момиче, хмммм...
Имаше и един тип, който искаше да се увери, че не съм трансджендър. Казах му, че е глупак, защото е видно, че нямам адамова ябълка (най-малкото). :Д
Добре, че вече не излизам по срещи и имам нормален мъж за себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b3f7b01681
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Бях на около 20 години. Излизах с момче на 25. Момчето беше много симпатично. Трениран с хубаво тяло. Излязохме той мани че нещя да ме почерпи, това беше най- малкото.
Най фрапантното е, че нищо не му разбирах като говори. Помня пътувахме с колата да ме остави до нас и ни говореше нещо и аз гледах странно и се чудех какво да кажа защото не разбирах. Това беше доста неловко за мем.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker