Защо нещата стоят по този начин и къде греша - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо нещата стоят по този начин и къде греша
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 794 пъти
Питам се защо всичко се върти около бързия и лесен секс и защо хората са толкова несериозни?
Здравейте, мъж на 24 години съм, работя, приключвам си следването, спортяга съм, но има един факт, който ме измъчва или по-скоро последствията, които произтичат от това - аз съм гей. И не, съвсем не казвам, че имам проблем с ориентацията си, напротив, но имам проблем с гей обществото и съвременният начин на действие на младите.
Навлязох в гей света, когато бях на 19 и много се разочаровах. Буквално около мен всичко е бърз секс и с него приключват и отношенията межу хората. Нищо друго не се случва. Една голяма част от момчетата/мъжете се оказват обвързани, някои дори имат съпруги и деца и търсят мъже за секс. Всеки се обяснява колко е дискретен и едва ли не това някой да научи, че има интерес към мъже би било голяма трагедия. Пишат ми всякакви мъже/момчета почти ежедневно в инстаграм или фейсбук. На малка част, които ми се струват читави решавам да въррна отговор, след има-няма 10 минути чат и нещата отново отиват натам каква роля съм и колко съм перверзен и подобни въпроси. Всеки се интересува само и единствено от сексуалният аспект и това какво може да получи и това е много болно и бих казал жалко. Дори гей двойки масово се срещат с други поотделно или търсят тройка. Някои са ми писали. Полигамияга е повсевместна.
Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против интимността, но когато това е единственото, което се случва или може да ти се случи за 5 години, започваш да се замисляш къде грешиш или какво като цяло не е наред. Какво се случи с обикновените връзи, любовта, близостта, чувството на отговорност към себе си и партньора и най-вече желанието да се гради? Абсолютното консуматорство ме изтощава и убива всяка мотивация в мен.
Често ми казват колко съм хубав, че заради височината и мускулте ми съм мното секси, а умът ми е невероятен бонус и т. н. Комплименти валят, покани също дори и без популярните гей социални приложения. Дори жени ми пишат, но не отговарям, не бих залъгал момиче. Това колкото и да те радва обаче (все пак е внимание) уморява, когато не съумявам да намеря някого, с когото да искам да опитам. Започвате чат и има две опции - едната е да насочи темата към секс и аз да кажа че нямам интерес, или чатът да приключи след няколко часа/дни и да остане отворен без развитие. Едва ли не ако не стигнеш максималво бързо до секса, край, инетересът се губи. Или ти предлагат среща у тях или още по-нахалното у вас. Винаги съм смятал, че той идва естествено, когато двама души се харесват, а не трябва да е самоцел.
Наистина имам желание и бих казал и потребност да се влюбя, да изпитам чувство на привързаност и да е взаимно. Да знам, че има някого на когото му пука и с когото сме заедно в трудностите. Уморих се да си бъда вечно сам макар и да се справям с трудностите мъжката.
Кофти ме е че курвалъка е навсякъде и се възприел за норма на поведение. Честно казано дори ми действа много отблъскващо и бих казал голям turn off. Някои хора са с такъв опит зад гърба си, че дори не бих се възбудил. Връзките на познатите ми обикновено траят няколко седмици и приключват или с изневяра, или поради „изчерпване“. А да не споменаваме болестите, това е отделен въпрос макар и пряко свързан с темата.
Вече наистина се чудя какво не е наред с мен и къде греша. За нещата, които се отнасят до мен и трябва сам да свърша се справям, но в любовта така и не успявам. Ще се радвам да чуя мненията ви и да успея да погледа и от различен ъгъл, понеже засега не виждам къде греша.
Благодаря на прочелите и на тези, които ще коментират!
Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: c6aeee5fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всичко ти е наред, споко. Просто в България за съжаление е необичайно хората с различна сексуална ориентация да си го признаят пред света и затова огромна част от тях го крият. А и по твой думи всеки само секс търси... бахти тъпотията.
Според мен си направи профил в tinder и в ифото си спомени, че си гей и търсиш сериозна връзка. Само този съвет мога да ти дам аз, но не се отчайвай, за всеки влак си има пътници :)

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 17f7f9aed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би се запознавай лично в определени клубове. Другото е да си потърсиш партньор в чужбина, където са разрешени браковете. Това означава и стабилна връзка.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a71f8771f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   То и при хетеросексуалните е така. Повърхностни отношения. Или изгода и консумация. Такъв стана светът. Просто живей живота и се оглеждай за качествени хора, с които да се обградиш. Гледай в очите и търси Човека, не 80, а 95 процента са тълпа неосъзнати животни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker