Как да избера между две жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да избера между две жени?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1615 пъти
Здравейте, обикновено нямам навика да търся помощ в подобни сайтове, но ми се налага да направя много важен избор. На 19 съм ( предполагам всеки ще си каже: поредният пубертет, който не знае какво иска от живота и само търси с кое момиче да се забие). Еми да, но не точно. Имам приятелка от година и 4 месеца. На пръв поглед всичко изглежда чудесно, но аз кандидатствах медицина и ми се налагаше да уча доста. Следователно не се виждахме често и малко или много се учуждихме. Започнах да си мисля, че връзката ни се е изчерпала. Няколко дена преди изпита ми започнаха вътрешни размисли дали още искам да съм с нея. Реших, че съм притеснен за изпита и съм си въобразил. Вече съм приет, но тези терзания продължават вече повече от месец. Не знаех какво да предприема и реших да оставя нещата както са и да ми се изясни всичко. Всяка вечер мислех за това. В началото на тази седмица с 5 приятели заминахме на море. Ходихме по дискотеки и барове, за да се забавляваме като всички младежи. Предпоследната вечер забелязах красиво момиче в бара, много симпатична и привлекателна, но беше с 2-3 момчета в компания и аз си помислих, че е с някого от тях. След като се прибрах си проверих инстаграма, защото имах известие, момичето ме беше последвало. Стана ми интересно как е намерила профила ми и я попитах. Заговорихме се и тя ме покани на бар следващия ден с нейните приятели, личеше си, че ме е харесала. Взех едно момче от компанията и отидохме, тя дойде с едно момче ( което се оказа просто нейн приятел). Раздавахме се, танцувахме на разстояние един от друг. По-късно към нас се присъединиха и останалите ѝ приятели, при което двама от тях ме попитаха кога ще действам. Никога не бих изневерил, за мен това е отвратително и унизително. Реших просто да потанцувам с нея, нищо сериозно. Но по едно време ръката ми се спусна от рамото и към китката и тя ме хвана за ръката, в този момент почувствах пеперудите в стомаха. След 5 мин моят приятел ме помоли да си тръгваме. Сега вече не знам какво да правя. Искам ли да продължа връзката, която съм изградил или искам да започна нещо ново и интересно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4255d3dc21
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами ти си реши коя от двете ти харесва повече. И ако тръгнеш с втората кажи на първата, че сте приключили.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: fb775ef028
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Пич, стегни се и бъди истински мъж. Тегли им по една пушка и на двете и ги пускай да пасат трева. Около 10% от жените имат привлекателна външност, но ако ги опъваш на тъмно и с кърпа върху лицето ще ти се сторят еднакви. Женската хубост-красота е краткотрайна. След 30-35 стават разплути, целулитни, сланинести и много грозни. Имай го предвид, ако мислиш да се жениш. В същност щом учиш медицина, ще знаеш за женския метаболизъм. Жените са много по-грозни от мъжете и самочувствието им за значимост е без покритие. Винаги можеш да се ожениш и да си с много по-млада жена от теб, ако решиш да имаш семейство. Бъди умен, за да са ти умни децата! Днешните жени пет пари не струват и не си заслужава да си губиш времето с тях. Развлечения има много за мъжете и ако искаш секс иди на проститутка. Ще се учудиш колко са красиви и ще ти излезе много по-евтино.
Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e3261ec370
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прочети тези неща по няколко пъти и се замисли:
1 не се виждахме често и малко или много се учуждихме
2 започнаха вътрешни размисли дали още искам да съм с нея.
3 забелязах красиво момиче в бара, много симпатична и привлекателна
4 Никога не бих изневерил, за мен това е отвратително и унизително. Реших просто да потанцувам с нея, нищо сериозно. Но по едно време ръката ми се спусна от рамото и към китката и тя ме хвана за ръката, в този момент почувствах пеперудите в стомаха.

Ако беше жена м/у 25-35 щеше да е изневяра, както безбройните теми тук. Всъщност много сходно разсъждаваш като тях...... най-вероятно имаш путка, но си решила да смениш пола си за да не ти кажем, че си поредната крв.
Виж какви работи намерих в нета: Мъжете нямат пеперудки в коремите си, защото нямат вагини. При възбуждане на вагината жената усеща пеперудките. Поредната крв.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2fbceb1f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   "Ако беше жена м/у 25-35 щеше да е изневяра, както безбройните теми тук. Всъщност много сходно разсъждаваш като тях...... най-вероятно имаш путка, но си решила да смениш пола си за да не ти кажем, че си поредната крв.
Виж какви работи намерих в нета: Мъжете нямат пеперудки в коремите си, защото нямат вагини. При възбуждане на вагината жената усеща пеперудките. Поредната крв."

Браво №4, на жените много им се иска да са като мъжете, но природата си знае работата. Това с пеперудите издава авторката, представяща се за мъж. То повечето "мъже" тук, изричащи суперлативи към жените в същност са жени, представящи се за мъже!

" Реших просто да потанцувам с нея, нищо сериозно. Но по едно време ръката ми се спусна от рамото и към китката и тя ме хвана за ръката, в този момент почувствах пеперудите в стомаха."

Това е женска фантазия, мъжът да спусне ръка надолу, а тя да я хване, уж се съпротивлява.......?!? Само дето мъжете нещо взеха да не пускат толкова често ръце, а жените искат да ги хванат за оная работа!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d84bbcc184
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Малееей, учи медицина, а пише "учуждихме", ужасТ!

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3121d7c6ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   3,4,5 Отхвърления пак си излива отрязванията в коментарите под темите. :д:д:д Добре разбрахме, че никоя не ти връзва и вече ще се тръшнеш с гърчове от злоба ама оспамвай под една тема. Плюй колко щеш ама на едно място, не да омазваш целия форум с комплексите си. Хахахах

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bbd29dfe56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Е, ти да не си на пазара, че да избираш? ! Пък и как реши, че това другото момиче иска да има нещо общо с обвързан? Каза ли и този факт?
От два стола май на земята ще паднеш.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b37ca3238e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Зарежи и двете, както и чувството си за вина. Сега ти е времето да пробваш различни неща. Жените по природа са меркантилни и обсебващи. Нищо добро няма да се получи от връзка с тях. Забавлявай се и не му мисли много.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f3699ec857
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хахах!
Вярно, че всеки може да каже някоя глупост, но Н 5 направо изби рибата с твърдението, че мъжете нямали пеперуди в коремите си! Хахах!
Пеперудите в стомаха нямат нищо общо с "възбудената вагина", както пишеш. Стомахът е изграден от няколко вида тъкан, между които е и нервна. Именно тази нервна тъкан реагира, когато имаме някакъв дразнител-положителен или отрицателен. Ако е положителен, усещането е приятно-пеперуди в стомаха, приятен гъдел, и т. н. Ако дразнителят е отрицателен-например, предстоят ти трудни изпити, явяваш се на интербю за работа, и т. н., усещането е неприятно. Чувал ли си израза-стомахът ми се е свил на топка, или имам буца в корема. Или пък оплакванията на малките деца, че ги боли коремчето, когато трябва да отидат с нежелание на детска градина. Всичко това е просто реакцията на нервната тъкан в стомаха, а и не само там.
И няма нищо общо с пола, нито с вагината. не пиши глупости, защото хем си злобен, хем се излагаш!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 60a1e0f05c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ако е истинска историята - приятелката ти вече ти е бивша приятелка, както гледам. Иначе няма да тръгваш с коч компания на морето. Тази дето и се точиш по всичко личи, че е едно евтино и лесно достъпно ку-ве. Имай предвид, че онези дето са те питали кога ще действаш, вече са я издействали, може и колективно. Ако не си се досетил сам, де... За изчукване става, стига да не си чак толкова наивен да се влюбиш.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 151d1bec60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторе, измушкай ги и двете бе! Ще разбереш, че почти няма разлика. Червото между краката им е еднакво и миризмата им е една и съща. Всяка жена омръзва на мъжа след 2-3 месеца и той търси някоя по-различна, но все не намира. За това мъжете си избират да первазят по-млади жени и като им се наситят пак ги захвърлят. Това е мъжка практика, а не е като едно време, жената да върже мъжа, като му роди дете! Опраскай ги с презерватив, за да нямаш проблеми после с тях и ги пускай по течението!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker