Помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помощ
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 765 пъти
Здравейте. Благодаря на тези сойто ще отделят време да ме изслушат да прочетат да коментират положително или отрицателно но изпаднах в трудна ситуация. С мъжа ми живеем на семейни начела от 10 год. Имаме дете което ще стане на 8 годинки. Мога да кажа че тя е единственото нещо което в годините ме е спирала да си тръгна. С мъжа ми имаме 12 години разлика той е на 44 а аз сега ще правя 32. Отначалото всичко беше цветя и рози без бодли но с времето нещата се измениха. Той има собствен бизнес претърпя няколко големи загуби но все си стъпваше на краката но започна да се вглъбява в работата и тя стана на първо място. Аз останах мъжа жената майката и бащата за нашето и неговото дете. Когато родих останах в къщи и той започна да ме взема с детето все при него на работа да не излизаме с други. Но кайшката около врата ми започна да се затяга все ховече и повече. Той ставаше все по обсебен и ревнив. Сега ходя на работа но се прибирам и излизам под час. Понеже съм търговски представител и ми се налага да пътувам стигнахме до момента да ми засича пътя от всеки един град до нашия да ме проверява да ме кара да снимам къде съм кой е около мен. С времето на мен ми ставаше все по тягостно. Приятели нямаме аз също нямам имам една но в повечето случай трябва да се крия че се чувам с нея. А като дойде в къщи получавам скандал после. Стой и ми засича време за магазин за хвърляне на боклук. Мога да кажа че изкарвам една добра заплата за да живея сама с детето. Но ме е страх да се отделя. Той ми взема всичките пари и ми дава по 10 лв. На ден. Така с всичките тези проблеми се появи и другия мъж в живота ми. Свободен интересуващ се от мен. И много бързо ми се завъртя главата. А сега незнам какво да правя. С него сме още в началото от 3 месеца се виждаме а аз съм влюбена. В къщи сега ситуацията става все по тежка и непоносима. Дайте ми съвет моля

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3a0da761be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бягай!
Така де... Не мога да разбера как жените се набутват при някой простак и после ,,Ама не знам дали да се разведем". Вие филми не сте ли гледали, книги не сте ли чели? Този тип поведение е чист черевен флаг! Просто е леко казано токсично. Още от началото като си видяла що за човек е, е трябвало да се махнеш от него. То така ще вреди и на детето не само на теб! Развеждай се, не се чуди! Има възможност да поиска детето, ама ако водите дело смятам че ти ще получиш родителските права. Все пак като кажеш какъв задушаващ и контролиращ човек е, всеки разумен би застанал на твоя страна.
Не се страхувай! Горе главата и смело напред :)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ca4786b07b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, много добре разбирам как се чувстваш, макар че аз съм на 25 г, нямам деца, но знам какво е да си с ревнив мъж, болезнено ревнив. Това е самоубийство бавно и мъчително. С въпросния ревнив мъж, вече бивш, в началото също връзката ни беше безупречна, подаръци, цветя, комплименти, любов. Не твърдя, че не ме е обичал, напротив така беше, но тази ревност. Работа ми като твоята е свързана с комуникация и непрекъснати срещи с хора. И това го убиваше, следеше ме непрестанно, проверки на телефона, чакаше ме пред работа след края на работния ден, а знаеше колко много обичам да вървя пеша заедно с колежките ми. На работа случайно срещнах човека, с когото съм в момента и в последствие главата ми се завъртя, не бях сигурна какво ще се получи и дали изобщо ще се, но се хванах за него като удавник за сламка. Сега или никога беше въпроса. Оставам и търпя или рискувам. И с цената на много други проблеми, сълзи и тежка депресия се измъкнах. Може някой да ме осъдят, но мисля че взех правилното решение, защото каквото и да стане със сегашната ми връзка, знам че съм спасила себе си от една токсична такава. И в момента съм щастлива с моя човек!

При теб мога да кажа, че ще е по-трудно имате дете, родителски права, неговата властност. Но с помощта на компетентен адвокат и стабилна подкрепа на семейството ти ще успееш. Изложи всички факти пред адвоката, ако трябва се обърни към по-висши институции - социални, полиция. Мисля, че няма да останеш сама. Помисли за себе си, представяш ли си се след 30 г, щом той сега така прави не ми се мисли след време, ще започне да ти посяга и какво ли не друго, а изхода накрая не е добър, ще погубиш здравето си, а детето ти? Сега не му прави впечатление, защото все още е на 8 г, но не след дълго като влезе в пубертета, вашите отношения, кавги и скандали ще оставят травма в детето, няма как да е друго. Смятам, че живеем в що-годе развита страна относно еманципацията на жената, да не си робиня в някой харем, че ще те следи и ще ти взема всички пари, честно изкарани, това е ужасно. Не знам какво ще се случи с мъжа за който говориш, но бъди предпазлива, мъжете са непредсказуеми, винаги имах едно на ум, все пак ти желая успех, дано да е свестен, но ако той е тласъкът ти да се отскубнеш от този капан, дерзай! Не бива една жена да погубва живота, младостта и усмивката си от страх. Проблеми и несгоди в този живот ще има винаги. Вероятно други биха те упрекнали, заради новия мъж, но аз те подкрепям. Бъди щастлива!

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: b129d44e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това, което прави мъжът ти е насилие и тормоз. Бъди сигурна, че скоро ще започне да те удря. Говори с добър адвокат как да го направиш и напусни мъжа ти заедно с детето. Засега не се занимавай с другия мъж докато не напуснеш своя. Като си свободна ще си продължиш връзката. Има и организации, които могат да ти дадат съвет-Анимус, АМе и пр . Виж ги в интернет и им се обади и чуй какво ще те посъветват.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 72d7a66e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Баналния сценарий - той е чудесен, нежен, внимателен, щедър, принцът на белия кон, след брака/съжителството става чудовище. Този в случая е ревнив и стиснат, друг - студен и незаинтересован, трети - импотент, четвърти не помага в къщи и т. н. Ок, приемам, че е така, жената се чувства нещастна, изборът и се е оказал грешен. Обаче, противно на всяка логика и нормално човешко мислене, вместо да го напусне живее години с него, че и ражда едно-две деца. Живее още не знам колко години под девиза "Той е боклук, ама го търпя заради децата". Докато в един хубав ден се появява милият и разбиращ колега-душеприказчик, пълна противоположност на домашния тиранин и положението от лаф на лаф отива на изуй гащи. Финалът е общоизвестен, но често не завършва с хепи енд както при №2, а мъжът разбира, любовникът дезертира и става мазало.
Но изглежда, че жената наистина като маймуната първо трябва да хване новия клон за да пусне стария.
Авторке, послушай съвета на №2, потърси адвокат, подай молба за развод и изграждай нов живо за теб и детето. С любовника или без него, ако той няма куража и желанието (често срещано явление) да те приеме с детето.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1d8c3d83ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря за подкрепата която получих във вашите коментари. Любовника не е фактора подтикнал ме да се отдръпна да осъзная какво става и какво прави той с мен. Много хора от страни виждат как са нещата мужду нас родителите ми също. Но страхът е фактор при мен поне все още до някаква степен. Вината и съжалението към него той има предишен брак и друго дете който също преключва след 10 години и аз все си казвам нима аз ще съм втората която го оставя. Но за жалост той може би го заслужава

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker