Типа момчета "с двата крака в две лодки" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Типа момчета "с двата крака в две лодки"
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2443 пъти
Здравейте,
Имам следния казус - мой приятел е от типа момчета "с двата крака в две лодки" т.е. той е обвързан с момиче, но в същото време флиртува с мен. Тази ситуация при него не се случва за първи път, преди 4г - излизаше с мен, но същевременно е излизал и с друго момиче. Усещах това негово двуличие и прекъснах нещата в зародиш, преди още да сме правили секс. Казах, че е по добре да сме приятели само и се скрих от хоризонта. При което, той тръгна с другото момиче и в продължение на 3 години ни кост, ни вест от него.

След този период, те се разделят и той отново търси контакт с мен, при което аз съм още по резервирана от предишния. При така създалата се ситуация, той се умаря от дългото чакане (около 6-7 месеца) и си намира нова приятелка. Обвързва се с нея, но този път действа по хитро - не губи контакт с мен. Запознава ни с момичето (оказва се, че тя е била гадже преди това на негов много добър приятел) и през 2 седмици ми звъни по различни поводи.

Дразни ме факта, че когато си уговаря срещи с мен по различни поводи гледа да е зад гърба на своята приятелка. Аз признавам си имах периоди, в които се влюбвах в него, но сега с по отворени очи осъзнавам, че такъв човек не си заслужава, все пак заслужавам нещо много по добро от това да играя втора цигулка в живота на някои. Или първа позиция или нищо.

Дайте съвет какво да правя - да скъсам с приятелството си с него или да не предприемам абсолютно нищо и да си живея живота сякаш такъв, човек никога не е навлизал в него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: bca1191315
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тук дори не става дума за първа, втора или ента цигулки, а за елементарно уважение към твоите чувства. И първа цигулка да беше, повярвай ми, нямаше да можеш да бъдеш щастлива с такъв човек. Затова много правилно си усетила нещата и си се ориентирала в ситуацията. Приятели и нищо повече. Контаките сведени до минимум, само когато наистина се налага по някакви причини и се огледай за някой друг, който истински да стопли сърцето ти, защото любовта няма нищо общо с болката и терзанията, които чувстваме, когато някой не иска и не знае как да обича, тя е чисто чувство и ако е споделено, тогава блесва като диамант сред сивотата наоколо. Тогава двама души просто нямат очи за никой друг, а иначе си е просто увлечение, било то краткотрайно или по-дълготрайно, но нищо повече. Неслучайно в английския език има термин "романс" и термин "любов", защото са две различни неща. Остави романсите зад гърба си и се опитай да откриеш онази любов, която ще те направи наистина щастлива! Късмет и всичко добро.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 3663bdbf6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много мразя такива неща. Предполагам, че това е някакво пешлеме на 20 години, но щом от сега я кара така значи вероятно докрай ще си остане така.
Прекрати всякакви контакти с него. Представи си, че момичето с което е, държи на него истински. Как би се почувствала тя като разбере с какъв човек е? А как би се почувствала ти ако си на нейно място? Два важни въпроса, на който трябва да си отговориш.
Ако пък имаш интерес към него му обясни, че двойните игри не водят до нищо хубаво. Ако иска да е с теб-добре, но да се раздели с другото момиче по нормален и честен начин.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 64091272eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Правиш голяма драма от нищо! Такива хора има и ще има в този живот. Бъди благодарна, че знаеш ситуацията, че понякога могат да са такива лъжци. Няма да се усетиш как ще си мислиш, че си на първо място, а всъщност... въобще не си.

Такива хора, като този човек обикновено обичат само себе си. живеят си живота... Много е характерно за момчетата от към 20 до 26-7 в общия случай, а при някои е цял живот.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d488df4e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това най-много го мразя и докато четях се дразних страшно много. Личи си, че си умно и разсъдливо момиче и както каза №2 момчето е на най-много 19-20г. Добре е, че си прекъснала връзка с него преди да сте имали интимност, защото иска да те използва само за това и после да те зареже. След като си му казала, че искаш да сте само приятели, разбира се, че ще тръгне да търси друго забавление. При всеки удобен случай търси контакт с теб, защото другите са му обърнали гръб, затова отново опира до теб. Много ме дразнят такива момчета, които само гледат как да се мушнат в гащичките ти и при удобен случай да те зарежат и все едно не е имало нищо, а ти да се надяваш на нещо повече. Според мен е по-добре да не му обръщаш внимание - като ти звъни му казвай, че си заета и при всяко обаждане си намирай оправдание, за да не говориш с него. Той ще се измори, ще разбере, че нямаш интерес към него и ще престане да ти звъни. Може да ти прозвучи малко злобно, но час по-скоро се "отърви" от него, за да не стане по-лошо и постоянно да ти досажда. Млада си и има още какво да видиш от живота. Успех мила! :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6f62e8ac10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами това момче в случая е на 30г. и май ще си остане така цял живот. А относно момичето, с което е си мисля, че държи наистина на него, просто даже ми става жалко за нея. Тя му има безрезервно доверие, а не трябва, та той даже освен с мен флиртува и с мои приятелки - най- малкото е липса на уважение към момичето с което е. Аз съм го прозряла какъв е, но си мисля, че не мога да прекратя контакти с него, защото все пак сме приятели. Даже съм почнала да му давам съвети, как трябва да се държи с приятелката си (зад гърба и говори едни глупости, както и за предишната си бивша), но тоий не иска да възприема, личи си, че му е неприятна такава тема. Хем твърди, че сме само приятели, а не изслушва никакви приятелски съвети, хем от време на време фрлиртува... кво да го правиш такова? Даже и за приятел се чудя дали става?
От Автора

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d488df4e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм №4 То си е направо мъж! Според мен не става и за приятел, щом като е на 30г. би трябвало да се държи като зрял мъж, а се държи като 20-годишен пиклъо, който си търси забавления. Не знам аз пак казвам, че не си струва да го мислиш и да бъдеш с него. Добре щом искаш да бъдете приятели ОК, но все пак не му се доверявай напълно, защото може да те подмами или излъже.

А за това моми1е, което е с него по-добре не им се бъркай в нещата, рано или късно тя ще намери отрицателни черти в него. Казваш, че му даваш съвети може би така иска да е по-близо до теб, не, че толкова го интересуват съветите ти, щом говори лошо за бившите си приятелки, а просто иска теб, но пък от къде знаеш, че зад гърба ти няма да говори и за теб разни неща... Аз не бих останала приятелка с такъв човек, мила, най-малкото, защото вече ще ми е паднал в очите!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a2a8261bf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   30 годишен бройкаджия. Щом на тази възраст смисълът на живота му са интригантството, лицемерието и лъжата, значи към 70-80 годишнината си ще узрее за нещо по-сериозно, белким си избере една приятелка, която да е единствена. Как изобщо допускаш такъв елементарник да те разиграва?
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6f62e8ac10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А и има и нещо друго, той мен много обича да ме критикува пред наши общи прятели- за някакви мои прегрешения, издънки и гафове в живота. Но в повечето случаи аз го парирам и го поставям на мястото му и хората започват да симпатизират повече на мен, отколкото на него - дори самите негови приятели се кефят много повече на мен отколкото на него, особено когато го поставям на мястото му.

В лични разговори, когато тръгне да ме назидава, го предупреждавам, че тръгва по един път, по който "не му препоръчвам да върви, особено, ако става въпрос за приятел", да не ме поучава и критикува, защото и приятели няма да сме." Винаги съм се чудила дали има чувства към мен? Или всичко това е провокирано от факта, че ме иска- сексуално, но не може да ме има (че не му позволявам да ме има). Или от факта, че съм му наранила мъжкото его, с първоначалното си отблъскване и сега се опитва да ме накаже за това.
От Автора

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker