Не спира да ме бие, а немога да си, тръгна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не спира да ме бие, а немога да си, тръгна
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1133 пъти
Здравейте, от около 5 години имам връзка с мъж с 10 години по голям от мен. В началото всичко беше перфектно, аз бях в процес на развод със съпруга ми и той беше плътно до мен за всичко. След като се разведох започнахме вече по свободно да излизаме, прекарвахме си много добре заедно. Винаги беше до мен, подкрепяше ме, желаеше ме и искаше да прекарва всичкото си време с мен. Дойде момент в който той се изнесе на квартира в града в който аз живея тъй като до момента той живееше с родителите си. От този момент на татък започна мешателството от страна на майка му, запична да прекарва все по малко време с мен и във всеки удобен момент ходеше в родния си град за да се среща с приятелите и роднините си, а аз стоех сама и го чаках. Последните няколко месеца той пичти не работи и единатвеното нещо което той покрива е наема, за всичко останало трябва да се грижа аз. Няколко пъти говорих с него на тази тема, но той за всяко нещо изкарва виновна мен, че аз съм капризна, с претенции, посяга ми дори. От последните няколко седмици започна да ми посяга много често и редовно съм във синки, тръгвам си от него след всеки такъв път и пак се връщам, а след всяко връщане нещата стават все по зле. След всяко мое тръгване той ми се обажда и се опитва да ми вмени чувство за вина, че заради мен се получавало така, че аз съм го подтиквала, а единственото от което аз имам нужда е внимание и любов.
Какво да направя? Как да приключа тази връзка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: a3cc77b67c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отговора е лесен, незабавно зарежи този комплексиран дъртак. Това не може да продължава и секунда повече, знам от опит втория мъж на майка ми беше такъв, стигало се е до там, че баща ми идва да го бие, защото посягаше и на мен. Има хубави млади момчета, не си пропилявай живота момиче.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9f30b2d59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Още една връзка, в която маминка се намесва. Не знам какво да те посъветвам, освен да си тръгнеш и да си потърсиш по- добър мъж...


Black Sabbath

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 504379d292
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто си тръгваш и не се връщаш повече,какво сложно има.Мъже ли няма други,какво.Нищо не ви свързва,забравяш и продължаваш,всичко зависи от теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d84d2abd69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами как-спираш да се виждаш с него. Ако ти удари отиваш на лекар и си вадиш медицинско и ако те заплашва-в полицията. Има и организации, които помагат в такива случаи- Анимус, Аме, и др. Виж им телефоните в интернет. Може да им се обадиш, там има психолози и ще ти дадат съвет.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9ea9e86c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Намери си нов приятел, който може да ступа този с когото с в момента и проблема е решен гледай "ип ман", "джон уик 1 2 3 4" и подобни на тези "бойни филми" Всичко на този свят се взима от по-силните закона важи в пълна силна и до ден днешен. За тези които не вярват и си мислят че "Младежи" като мен са гледали прекалено много филми мога да дам и реални примери от днешни дни :) истината боли и трудно се приема

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 32c06fc4aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Както си напуснала мъжа си, така и този- даже по-лесно, че няма да има дело. И продължаваш нататък - до намиране на "правилния".

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker