Аз ли мисля/действам зле и какво да направя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз ли мисля/действам зле и какво да направя?
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 4103 пъти
Здравейте, историята е следната.... от близо 6г сме заедно с приятелката ми, аз съм на 28, а тя на 26. Аз съм и първият с когото е спала и мисля единствен до сега.
Всичко вървеше добре като цяло до последните 2г в които тя запо4на много да се отпуска сякаш и да не си прави много усилия за мен (живеем от 5г заедно). Смисъл като започнем от такива да я мързи да готви (аз доста често го правя) и да пазарува и да не иска много да правим секс, а като го правим е доста по-мързелива в усилията и стигнем, че 2 пъти последните 2г да ми забавя подарък за рождения ден (като аз за нея съм го взел 1 месец преди нейният и нямам търпение да и го подаря), а подаръците не са такива., че да се иска нещо по-специално - което доста ме обиди като цяло.

Аз много съм дисциплиниран (имам добра и доста доходоносна професия) и отдаден и в същото време искам и аз това към мен и често и се карам, защо така прави и е толко мързелива и тн. (което ще осъдите вероятно, но не мога да си мълча като тя не работи дори и има супер много свободно време).

Преди 1г тя ме излага, че е излизала с общи приятели, а е била с колеги от новата си работа (временна), която е за 1-2 месеца само и е била до късно вечер - такива неща не са обичайни за нас като цяло да излизаме без половинката си вечер (ако го има си казваме с кой и къде) до късно по кръчми или дискотеки.

Аз избеснях много (като цяло и съм доста ревнив, а също и тя) и от тогава тя започна системно да ме лъже и да излиза така с един колега, който е на 40г неизглеждащ толко добре (ама жените май не гледат много външен вид както мъжете) и казва като оправдание, че той и помага много за професията и, а той наистина е опитен доста в бранша!

ОК, но тя упорито от тогава се среща се него като не ми казва (хващах я в чатове от скайп и Емайли) и упорти крие от него за мен, че е обвързана и отказва прим. да излезем заедно - понеже аз и предлагах като компромисен вариант, че да не се дразня и ревнувам. От чатовете които съм чел с него -той и е писал, че си пада по нея, но тя никъде не е му е написала нещо с което да му отвърне, а просто приятелски разговор от нейна страна (от доста дълга хроноология съм видял).

От тогава - 1г насам аз и нямам доверие и не мога да разбера какво е това увлечение и се караме нон стоп, а тя твърди, че я ограничавам и искала спокоиствие. А в същото време твърди, че не може без мен и не иска да се разделяме и че не го харесва. И го крие от мен, защото я е страх да не откача и да направя някоя глупост, ако се срещнем с него (хич не ми звучи нормално това на мен ).

Вече сиг. за енти път ми обещава да не ме дразни с него понеже нашата връзка е на 1во място и прекъсва контакт с него за да не си разваляме отношенията, но след някой месец пак изкочи нещо, че са писали прим. На скоро след нейни думи , че не са се виждали месеци и писали с него (от др град е той) и понеже пак дошъл по работа и тя пак криеше, че е тук, а когато е с него става много агресивна и не ми казва къде и с кой е, като и се обадя да чуя.

И последния път направо преля чашата като и се обадих и тя не ми вдигаше телефона и след 1 час като я чух усетих, че е с него излязла и тя си каза, че са на кафе и се скарахме - казах и, че се разделяме, защото ми писва да ми обещава да не го прави и да се крие от мен. И същата вечер веднага след разговора тя беше отишла там където е отседнал и беше седяла там до 2 през ноща, при което дойде до нас плачеща и искаща прошка, че ме обича и понеже съм и забранявал и затова така прави и крие. Закле се, че не правила никога нищо с него, но изглеждаше адски зле и беше пушила цигари и пила малко, а тя не пие и не пуши.

И сега незнам каво да правя? Твърде съм уморен, отчаян и изгубил доверие в думите и се съмнявам непрекъснато и не мога дори да спя, а последната година съм като развалина, а я обичам и не мога така да зарежа всичко :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 423bc5b389
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, разбери, че една връзка, особено на тази възраст все някога свършва и се е изчерпала.
Приятелката ти отдавна не се е чувствала оценена от теб, желана, може би и напъдствана. В по-възрастния мъж е намерила упора, довереник и може би един вид бащинска фирура, от която тя е имала нужда. На тези години ти още не можеш да се сравняваш с един мъж на 40 в много отношения.
От друга страна, вярвам също, че тя поне в началото не е искала нищо сексуално от него, но нещата са се случили и да - изневерила ти е. Една жена, когато се довери на някого, прекарва деня си с него, често стига до там.
Иначе, дори да не съм права, тя отдавна не те обича и желае. Аз самата имам дългогодишна връзка и всеки ден се старая за любимия, това не се изразява само в домакинската работа, но си имаме и общи проекти, мечти, план за деня, предприемаме нещата заедно просто, имаме сходни интереси.
Твоята връзка не е за мен така градивна, а деструктивна. Няма я спойката и вместо да се правите щастливи, да се дърпате напред, вие си пречите.
Кажи чао, нищо лошо, но просто е време и двамата да се развивате отделно един от друг, не прави скандали и драми, но бъди мъж.
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8ff4a45200
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нищо не прави. Остави я да прави каквото си иска. Ако през това време продължи в същия дух, тогава вземи нещата в свои ръце. Постоянното следене уморява. С ултиматуми също не става - ще си тръгва, ще се връща, ще се извинява и ще се въртите в един затворен кръг. И след време като се огледаш, ще видиш че си загубил доста време в съмнения, следене и, че тази връзка вече не те прави щастлив.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 635da7b908
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Автора съм, ами много хубаво мнение за което благодаря!
Иначе като цяло за подкрепа и абсолютно всч4ко аз бил до нея, дори повече от родителите и! Тя е доста стенсителна и няма толко голямо самочуствие, а аз винаги съм я насърчавал и подкрепял, а сега само с/у мен се обръща агресивно и вече и уважението го няма към мен, а с всички пак си се държи притеснително и мило, което ме убива!

Казваш да се разделим.... ами аз и говорих тези неща и и казах, че аз не мога так и трябва да се разделим най-вероятно, защото някой когото обича - никога не наранява така умишлено другия! Тя продължава да отсича, че ме обича, че не е направила нищо лошо за гърба ми и не иска да се разделяме, а просто е търсила нещо по-разнообразия за да не мисли, защото се караме много!
Направо не разбирам нищо и съм смазан! Дори варианта с раздялата ще го приема, ако така е щаслива!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c6ff0a7222
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбирам я, като жена я разбирам. Нещо й липсва във връзката ви, а може би и идва в повече, затова има нужда от човек, който не я укорява постоянно, не й държи сметка какво прави, разбира я и я приема такава, каквато е. За нея ти си стрес в момента. Лъже те, защото знае, че ще си навлече неприятности, ако знаеш с кого е, но в същото време не може да се откаже от него, дори и заради теб.
Той се е превърнал в почвата под краката й, ако ме разбираш. Спокойно и стабилно местенце, където може да бъде себе си, макар и грешна. Допускам, че тя наистина те обича, но това сега не й е достатъчно.

Бих те посъветвала като жена, била в позицията на твоята приятелка, да й дадеш малко въздух. Да спреш да й ровиш в личните неща, да й искаш постоянно обяснения, да чоплиш и поставяш условия. И на теб ще ти олекне, колкото и да не ти се вярва сега. Това е време, мисли, нерви, кошмари... И без това сам виждаш, че този подход, който прилагаш сега, не носи желания резултат. Това ново твое поведение би трябвало да се приеме като даване на доверие - аз поне така се чувствах, а това е ме накара да се почувствам задължена да го оправдая и ме направи много по-отговорна. Не спрях да контактувам веднага с другия мъж, но ясно поставих границите на взаимоотношенията ни и бях готова да ги преустановя, ако усетех и най-малка заплаха за връзката си с приятеля ми. Така и стана впоследствие.

Обмисли предложеното от мен и ако прецениш и ако нямаш по-добра идея, опитай. Ние се оправихме и дори си станахме по-близки, а това изключва сега желанието ми за външно приятелство.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7b32f7a781
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От всичко казано си правя няколко извода: 1-во, че връзката ви няма развитие и поради тази причина приятелката ти е изгубила интерес към теб и към всичко, което е свързано с теб. Това е причината да търси някакви странични занимание, мъже...... Загубата на интерес е пагубно за всяка една връзка.
Очевидно е, че правиш усилие да промениш нещата, но понякога просто не се получава. И когато не се получава всички знаем какво е решението.

Липсата на доверие е най-ужасното нещо между двама души. Няма ли доверие-няма нищо. Казвам ти го от опит.
Очевидно е, че няма намерение да си прекрати отношенията с другия, ако имаше такива щеше да го направи още при първия скандал. Така или иначе ако не е тоя ще е някой друг.

Според мен потенциала на връзката ви се е изчерпал. Или преминавате на едно по-горно ниво, или просто се разделяте. Средно положение очевидно няма!

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 01061ed990
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мисля като номер 1. От две години имам връзка с моят приятел, не е толкова дълга, но знам какво е страстта да не гасне, да имаш желанието сутрин да се събудиш първа, за да му направиш закуска, защото просто искаш да излезе сит на работа. Не за друго, не за похвали, само защото не бива да излиза гладен. Знам какво е да спретваш различни сексуални изненади и игри, знам какво е да го търсиш ако имаш проблем - него, а не по-възрастния колега от фирмата, който сто на сто ще ми даде по-разумни съвети, а него, защото е той, защото ми е приятел, защото го обичам.

Ако започна някога да се държа така сприятеля си, както твоето момиче, за мен това ще е сигнал, че всичко се е изчерпало. Кофти е защото навика създава привързаност.. но любовта и общите стремежи са нещо много различно!

Успех! И според мен момичето е спало с другия, но явно и тя не знае какво се случва с нея. В момента си мисли, че обича и двама ви... с теб я свързват спомени, минало, общо жилище, с него новото, подкрепата, разнообразието, приятелството. Ако имаш сила седни и поговори за него, питай я директно, кажи й че това няма да промени нищо между вас, но икаш да знаеш истината... но не те съветвам да я разбираш.

Раздели се, докато още е хубаво, докато не сте се намразили и наранили повече и си осатнете с добри чувства и някаква обич.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e17948ccb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   В момента тя се чуди кого от двамата да избере. Бъди твърд и я зарежи сега, това е единствения начин тя по късно да се върне при тебе. Бъди сигурен, че ако продължаваш с отстъпките тя ще избере него.
Мъж 28

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e915071a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора:Направо ме досъсипа това което написахте, защото и аз мисля същото.
Както казвате и има предложения да я оставя намира и тя сама да си реши, но лошото е, 4е аз не мога да стоя и да давам любов и да бъда мил, а тя да ми се гъбарка с някакъв - искам то4ен отговор и да се знае кой какво иска за да продължа! Другото което най-ме измъ4ва и ме спира да я оставя да прави каквото си иска е страха, 4е е спала с него(това не мога да го простя никога) и, 4е може евентуално да го направи(въпреки, 4е се кълнеше в роднините си и за сърцето се държеше и ме гледаше право в о4ите, като каза, 4е не е спала с него и дори не са се докосвали, само си призна, 4е той я е целунал по бузата 1-2 пъти, а други пъти понеже я познавам и като ме лъже го виждам, 4е прави едни неща, които не може да контролира).
Сега последно се примирих и уморих и и казах, 4е в крайна сметка живота си е нейн и не мога да я спирам или ограни4авам да живее както си сметне за добре и за нещата които и храесват, и 4е каквото ще става с нас да става :(
А тя пак продължава да ми казва, 4е ме оби4а и иска сори деца от мен(да вметна, 4е не се пазим за тези работи от доста време). Сега понеже сме и при родителите си от един град сме и ми звъни дори в 4ри през ноща, 4е искала да ме 4уе... Направо не разбирам, а ина4е този пи4 на 40г дето е пияница(по цял ден се налива), разведен и не е толко привлекателен, но не мога да разбера какво намира в него.... Не искам и да правя грешка да се разделим, а в същото време като цяло да съм сгрешил ситуацията и да съм я пренасилил или просто съм си глупак, който го въртят и нещата са ясни...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: aba6806c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Послушай №4, защото е много правилно това което те съветва. Аз съм зряла жена, преживяла съм нещо подобно и от опит ти казвам - дай й малко въздух / ако обаче разбираш какво точно имам в предвид/. Ще видиш, че нещата ще се обърнат дори. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ffb16beb7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приятельо, от всичко написано разбирам, че си ужасно тегав и досаден. Следене и натякване никого и никога не може да сближи, а само разделя. Ако аз бях твое момиче, със скоростта на света щях да бягам от теб, защото сега я следиш за това, след години /не дай Боже да останете заедно/, ще я проверяваш за прашинка в къщи и изхарчена стотинка... Жалка история...

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e915071a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От автора... Към н10 и дамите които казаха, 4е са минали през това(не искам да се заяждам, а просто ми е интерено), може и да си прав/и, 4е и е писнало, защото съм досаден, но това такъв грях ли, че да постъпва така след като съмотдал живота си за нея!? И за дамите по-горе - това ли заслужава човек и да се постъпва така? Не е ли правилно като не ви харесва нещо или ви е писнало- да бъдете искренни с половинката, отколкото да го лъжете/изневерявате така? Най -малкото от уваженеи след всичко което е направено за вас да му се каже в очите и след това да си тръгнете или да си правите каквото ви влече? Пак казвам, че не искам да се заяждам или да обиждам и ако ми отговорите ще съм ви благодарен!? Също така благодаря за отговорите ви, защото наистина ми помагат :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c6ff0a7222
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ако приятелката ти продължава да поддържа връзка с онзи мъж, въпреки, че си й казал колко много те наранява това, значи тя не вярва, че може да те загуби.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: bc7ce020f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   За мен тя си играе с теб. В него вижда влюбен човек, който може да й бъде изключително полезен, ако си "изиграе добре картите с него", докато ти си (без да се обиждаш) "глупака, който я търпи от години и няма да я изостави, а ако нещо се обърка може да разчита на печелените от теб пари". Според мен си постъпил правилно и сега трябва да ти е все едно какво казва тя. А тя ще бъде упорита, защото ще й се иска да си върне т.н. план Б, за да е спокойна за бъдещето си. Успех със следващата любов и дано да не е като тази!

Max

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker