Майко мила, хора помагайте - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Майко мила, хора помагайте
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1971 пъти
Депресията е на лице. Пише ви жена на 27.
Малко предистория. След 8 годишна връзка съм, както и той с разликата, че ние живяхме заедно 5 години, а те са поддържали връзка от разтояние, тъй като сме извън България. Събрахме се преди почти година и веднага заживяхме заедно в квартира с други хора и от тогава не сме се разделяли за повече от два дена. Всичко беше прекрасно, имахме наистина невероятни моменти заедно, с изключение на моето мрънкане понякога. Той е много мил и прекрасен, обича да ме разсмива, и е много романтичен. Заобичах го! До днес мога да кажа, че ми е дал всичко. Бях у тях, запознах се със семейството му, приятелите му, той с моето - всичко беше нормално. На скоро се преместихме дори самостоятелно в супер апартамент. Обаче.. нещо се случи с мен.
Не знам дали от стрес или от това, че пътувахме много, местихме се и нямах много време и пари за поддръжка, но косата ми започна да капе, да се накъсва (и без друго не беше кой знае какво, защото се поддържах руса), бръчките по челото ми станаха още по-дълбоки, а самочувствието ми ниско. Плюс това преди 6 месеца сложих и брекети, от тези беличките, които при всяка консумация се оцветяват - още по-секси.
Като цяло бях човек със самочувствие. Цял живот чувам само колко съм красива. Висока съм, слаба съм. Мъжете имаха силен интерес към мен.
Както и да е направих много генерални грешки в опитите си не знам и аз на какво. Още от началото започнах да му мрънкам за бившата му, дали си пишат, дали се чуват, а тя слабичка също с една дълга коса - как да не се депресирам. Е, поне знам, че съм по-красива от нея когато съм във форма хаха.
Говорих му за деца, но мога да кажа, че той започна първи. Дори му казах нещо от сорта, да ми направи детенце пък ако иска да ме остави - ужас! Дано го е забравил.. И така започнах и да му споделям за това колко ми е зле косата, колко ми е зле това, колко ми е зле онова, но той започна да ги вижда тези неща и да се отдръпва лека полека и да ме гледа с друг поглед.
Ще отворя една скоба относно споделянето - свикнала съм да споделям всичко с половинката и така да се подобряваме заедно. Докато неговата май повече се е надувала през годините колко е невороятна и важна гледана от родителите си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 452f375198
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сама си,си виновна! Ти си му посочила кусурите си и той ги е видял и е започнал да се отдръпва. Никога на мъж, не споделяй някои неща! А може би и друга жена да е замесена- не се знае. Но недей да показваш недостатъците си, на другите..

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 7ed62d4e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много повърхностно гледаш на нещата, визирам размислите за косата, бръчките и коя била по-хубава. Не разбрах точно какъв ти е проблема. Чувстваш се грозна ама хората ти казвали, че си красива, пък като се гласиш си по-красива от някоя си. Главата ми се замая. Има нещо наречено душевна красота. Когато си дълго време с някой е нормално да се наситите един на друг. Но човек заобичва душевната красота, ако я има де, тя е дълбока и опознаването между двамата се засилва, както и чувствата им. Но ако мислиш само за косата и бръчките, още повече говориш само за тях е нормално той да се отдръпне. Свали егото и се забалвявайте заедно. Не трови себе си и него с ревността си или просто престани да се сравняваш с другите. Приеми себе си, каквато си, хубава или грозна, това си ти, обичай се, и ще се намери човек, който да те обича.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: cc74030996
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Може и да си хубава, ама си глупава. Не се обиждай, това ми е искреното мнение. Външността може да се оправи (донякъде), но ума - не. Освен това както сама се описваш си и досадница. Едва ли на някой мъж са му интересни проблемите с косата, ноктите, цикъла ти и пр. подробности. Сори, ама истината си е истина.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 74289fe79a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По написаното си личи, че не си балансирана личнонст...

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 825f22cc7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И аз това бих казал след прочетеното.
Майко мила.....

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 25a4c20cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Глупаво е да насочвяш вниманието на мъжа си към недостатъците ти. Първо, той ги вижда. Второ, приема те с тях. Защо ти продължаваш да говориш за бръчки и коси? Проблемът е в теб. Отиди на дерматолог, има процедури и разни неща за втриване в косата и ще ти се оправи. Да говориш за бръчки на 27 г е смешно. Какво ще правиш като станеш на 50 г и имаш бръчки? Сигурно ще говориш на мъжа си денонощно за тях. И вместо да насочваш вниманието му към бившата, че е по-хубава, положи ти усилия да оправиш твоите проблемни места. Вярвай, всички хора си имат някой и друг недостатък във външността. Изобщо мисли преди да говориш и да си вкарваш автогол. И отиди на дерматолог.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: dd6a7a7004
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Лигавщини...руса коса, какво очакваш да стане с косата ти.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 30a8de81ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Косата е много вероятно да ти капе от някакви гадни шампоани, които на българския пазар са доста. Също и ако дълги години се боядисваш с евтина боя. Потърси си качествен шампоан и боя, даже спри да се боядисваш за известно време. А той те гледа по друг начин, не защото имаш малко бръчки на челото и по-рядка коса, а защото си станала много негативна.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ca34b21c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   С риск да съм неприятно кратка и конкретна - абсолютно никой мъж не търпи нашите женски мрънкания относно външния вид!Някаква защитна реакция, знам ли, но се отдръпват, защото мъжът не се интересува от подобни женски приумици, праволинеен е. Спри да му говориш за такива неща и се представи в максимално добра светлина :) Успех !!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8eb768d591
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нормално е една жена, когато се почувства несигурна в себе си, когато се случват промени в тялото й, когато не се чувства във форма, да иска да сподели с най-близкия си човек. Нормално е да потърси малко подкрепа и уверение, че е все толкова обичана и желана.
Трудно е да се премине през такъв период, но можем да се справим с такива промени. За мен най-важна е вярата, че решения ще се намерят, каквито и проблеми да се появят. Опитай се да потърсиш причината за окапването на косата, стискам палци бързо да се разреши това.
Надявам се също да намираш време да говориш с него за неговите тревоги, проблеми и какво той иска да сподели.
Дано това е период, след който връзката ви ще се заздрави, ще правите отново неща, които ви карат да се чувствате по-близо един до друг.
Но за самочувствието човек трябва да поработи малко и самостоятелно, да намери нови поводи, от които да се гордее със себе си, да преодолява страховете и да намира нови източници на щастие и смисъл в живота. Една жена е толкова красива докато прави това, което умее и когато се развива.
Много красиво описваш мъжа, с когото си, надявам се и на него да казваш какво мислиш за него и колко много значи за теб подкрепата му. Вярвам, че той също ще оцени колко усилия ще положиш за себе си и за това да се почувстваш отново уверена в себе си жена.
Много успех и горе главата! Убедена съм, че продължаваш да си все толкова красива в неговите очи.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 4578a21c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз не мисля, че имаш вина, авторке. Причината приятелят ти да се отдръпва не е в теб. Абсолютно нормално е близки хора да си споделят опасенията, проблемите, комплексите, че дори и да помрънкат понякога. Моят мъж в какви ли не състояния ме е виждал. И аз като всяка жена съм суетна. Била съм ту прекалено пълна, ту прекалено слаба, ту с ужасна прическа, ту с някакъв кожен обрив, на системи с подут като балон корем в болница.... приемаме се такива, каквито сме. Но наистина, не си превръщай външността в идея фикс, това е досадно за останалите. Хората не виждат пъпката на носа ни, както си мислим, а ни възприемат цялостно. Човек не е само физика. Личността му не се изчерпва с цвета на косата или сантиметрите на талията.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker