За бившия и - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За бившия и
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1494 пъти
Какво мислите за отношенията между бившите партньори и защо те продължават да си пишат при положение, че всичко между тях е приключило и пътищата им са тръгнали в две различни посоки. Нормално ли е или правилно ли е да искам от приятелката си, да приключи взаимотношенията с този човек, които според нея са чисто приятелски и изградени на приятните моменти, когато са били заедно. Възможно ли е тя все още да изпитва чувства към него и защо е с мен, ако е така? Как най-лесно и просто да и обясня, че не желая тя да общува с този мъж и защо го прави?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 62d889724e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За мен това не е окей.
Нито аз, нито приятеля ми поддържаме взаимоотношения с бивши, не си пишем, не се виждаме, нищо. За да си пише с него й липсва, да.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 495106fae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За единия са приятелски, за другия са повече. На мен ми е писал "Ама хайде един приятелски секс искаш ли? " Ама не му се връзвам. Да знаеш и друго Понякога Бог ти донася бившия, за да провери дали още си толкова глупава.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 95876c66c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не е редно изобщо. Ако дадените хора нямат брак, деца или нещо, което да уреждат по-късно, няма абсолютно никаква причина да си пишат и звънят. Какво приятелство? Чисто лицемерие или някакво желание за секс или нов опит.
Няма нужда от минали хора в бъдещето.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7f5027c960
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имах 5 години връзка, приключила просто поради изчерпване на отношенията. Не сме се карали, просто чувствата ни охладняха. Това се случи преди почти 4 години и до днес се чуваме понякога. Честитим си рождени дни, вършили сме си няколко услуги през годините. Аз имам приятел, той си има годеница. Не виждам нищо чак толкова скандално. Не крием от половинките си и мога да те уверя, че никога не съм обмисляла да се върна при този човек.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f19868597d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм по същия начин като нонер 4. Просто остава някакъв сантимент. Ако нещата са приключили мирно и тихо по взаимно съгласие остават едни приятелски отношения. Разбира се всичко е индивидуално, но не винаги непременно значи, че имаш някакви намерения. Ние от 4 год. сме разделени с бившия, винаги си помагаме с каквото можем и двамата имаме нови връзки и знаем че връщане назад не може да има.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2cda4a7a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да се чуват инцидентно е окей, но да си пишат постоянно изобщо не е в реда на нещата. Подобно нещо говори за прекалена емоционална обвързаност, да не кажа изневяра. Човек трябва да споделя с половинката си, не с разни бивши. Така че авторе прецени колко близки и чести са контактите им и оттам прецени как да постъпиш. Но поставяне на ултиматуми е излишно, и ще проработи единствено срещу теб. Ако това момиче все още има емоционална връзка с бившия недей да си губиш времето.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 730f02513d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 4 и 6 са жени, за вас жените винаги може да сте си приятелчета с мъжете. Но за нас мъжете не е така.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 71ae7afda1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Майтап на живо си е чисто ебане. Поддържала приятелство!? А защо са се разделили щом са приятели? Теб те ползват за банкомат, а те се чукат приятелски, затова поддържат връзка. Изритвай ги и двамата!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c050d7c35a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Щом сам усещаш, че има нещо нередно, значи най-вероятно има. Ако жената до теб държи на теб, уважава те и зачита чувствата ти, не би допуснала да се държи по начин, който очевидно ти причинява дискомфорт. Лош знак е ако не проявява елементарна съобразителност.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 26e4e2ec83
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, нормално е и определено е правилно да искаш тя да приключи взаимоотношенията си с него. Аз съм жена на 21г и предполагам какво ви е на вас мъжете, но аз също не одобрявам такива "приятелски" отношения. За какво й е той, при положение, че нещата са приключили, супер неприятно е просто. Един от двама още има чувства и това е приятелката ти.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 95876c66c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   4 и 6, никой мъж няма да приеме приятелката или жена му да си пише или звънни с бивш. Освен ако този бивш е на другия край на света, или е погрознял бая след раздялата. Може приятелят да се преструва, че не му пука, но всъщност не му харесва. Какво има да си кажат двама души, които са се обичали, спали са заедно , особено ако нямат деца? Доброто старо време, ще се умиляват ли ? Ще си споделят за връзките си? Няма приятелство между хора, при които е имало любов, страст. Просто това е някакъв резервен вариант, подсъзнателно задържаш този човек край теб. Ако цениш него, ще го пуснеш. При толкова хора, които може да ти са приятели , баш бивш да избереш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 95876c66c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Когато бях по-млада, и аз вярвах в тези приятелства с бивши. Мислех си, че няма лошо, все пак този човек съм го харесвала и т.н. Но отдавна спрях, защото не е нормално. Или този бивш ще те търси за секс, да ти се оплаква от живота си, от гаджето си и се превръщаш в изповедник. Затова вече след връзка-прекъсвам всичко и това е.
Авторе, твоята има скрит мотив да си лафи с този бивш. Явно за нея нещата не са приключили.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b7109c9315
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   И според мен не е ОК да се поддържа контакт с бивш. С приятелката ми се разделихме преди доста години, но продължаваме да се чуваме и виждаме, с годините все по-инцидентно, но все пак ту тя, ту аз намираме повод да комуникираме. За себе си знам със сигурност, че там не бих се върнал, но все пак "никога не казвай никога" - за нея не знам какво я кара да ми напомня за себе си с честитки, обаждания и т. н. Споделям личен опит, а ти сам си прави изводите - срам ме е от себе си, но допуснах 2 пъти да сме интимни когато вече имах нова връзка. Естествено всичко се случи по нейно настояване, което съвсем не ме оневинява, но фактът си е факт, изневерих на новия човек заради бивш и това ме трови.
Всеки знае себе си, но се опитай да разбереш кой е инициатора на контактите - ако той я търси, тя може да отговаря от криворазбрана вежливост, ако тя го търси, вероятно се опитва да запази резервна вратичка в случай на неуспех с теб.
Абе от където и да го погледнеш си е чиста проба изневяра и този човек никога няма да ти стане близък.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f31a06afe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Казваш директно , че не ти е приятно и ако ти откаже , трябва да си готов да си тръгнеш , ако ли не цял живот ще ти обясняват за разни приятели и как се разбирали и после за колеги , които я разбирали и т.н.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c68d9c4a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ами тая, която има 100 бивши и повечето и звънят, поздравяват, честитки и пращат и и чатят по телефона, по компютъра и по таблета. Той сегашния и какво да каже?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b7ca175bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Според мен все още има някакви чувства към него. Казвам го защото самата аз бях в такава ситуация. Разделих се с вече бившия ми годеник, след това имах нова връзка, но въпреки това птвреме на време си пишех с бившия си, той пищеше на всеки празник, не пропускаше повод, няколко пъти се беше случвало да си пишем и извън някакъв повод, не сме се срещали, не съм изневерявала, но сама за себе си осъзнах, че имам още чувства и затова ми е привтно а се чувам отвреме на време с него, дори да не е постоянно. И разбрах че въпреки че мислих чр сън го юреживяла, не съм, и прекрстих всякакъв контакт, и сега мисля че вече чувствата ми отминаха. Сегашния ми приятел обаче не знае за това изобщо, но не мисля и а му казвам след като осъзнах чувствата си и направих правилното нещо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker