Трябва ми нов телефон! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трябва ми нов телефон!
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 638 пъти
Здравейте момиче съм на 14г. много искам да си закупя iphone 11 но нашите не ми дават казват че бил много скъп. Аз им казах че аз ще си събера парите само те да дойдат с мен да си го купя но пак отговора беше не. От 2 месеца събирам и за сега съм събрала 100лв също и тази година ще продавам учебниците си от 8 клас и от там ще изкарам поне 100лв защото са закупени нови. От коледа и от рожденния ми ден ще събера поне още 200лв като поне преполовя парите другото е лесно ще си продам стария телефон имам доста причини за нов телефон той е модел от 2014г. тогава дядо ми го купи за 300лв без договор проблемите са че забива супер много понякога се изключва сам и звъни на номера. И се надявам да го вземат за части. И може би ако събера пари до пролетта ще имам готовност за телефон но проблема е как да обедя нашите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: f66dfe6139
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И защо ти е точно iphone? Купи си по-евтин. Тези за по 1000. Иначе можеш и сам да си купиш. Пък ако трябва голям човек с теб накарай някой приятел да каже на майка му да дойде с тебе.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a200f4b186
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "много искам да си закупя iphone 11 но нашите не ми дават казват че бил много скъп."- ами прави са родителите ти,

" аз ще си събера парите" - добра идея,

" ще продавам учебниците си от 8 клас и от там ще изкарам поне 100лв защото са закупени нови. От коледа и от рожденния ми ден ще събера поне още 200лв като поне преполовя парите другото е лесно ще си продам стария телефон имам доста причини за нов телефон той е модел от 2014г. тогава дядо ми го купи за 300лв без договор "-??? Е добре де? Как си купи учебниците? Сама ли? Ходи през лятото да работиш ли?

По същество... Можеш да правиш каквото си поискаш, като почнеш да работиш и се изнесеш на квартира. Дотогава ще се съобразяваш с родителите си, защото те те хранят, обличат и ти дават джобни. Тука поначало ги пращат на 15-16 години да работят и почват да спират за наем, ток, храна, парно и прочие...... Тогава ще осъзнаеш, че има по важни неща от айфончета и прочие. Мъжа ми има iphone 7 plus, а аз huawei mate 20 pro ама пак ни е тъпо.... Просто хората са така устроени, че постоянно да недоволстват..... Често се замислям колко хора останаха без работа, гладуват и немогат да си платят наема.! Така че бъди благодарна, че не си от тях.....

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9f422bad9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На 14 години телефон за 1000, като завършиш гимназия трябва Бентли да искаш? И за какво ти точно такъв? За фукня пред съучениците. Върши същата работа като телефон от 300 лв. Ама вижте я, баронесата, тя не е коя да е...
Хайде, напиши колко пари си заработила сама до сега, ама не от продажбата на учебници, купени от вашите, телефон от дядо и подаръци за рожден ден! Прави са родителите ти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b16a39b6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3, далеч не върши работа като телефон за 300лв, но както винаги съдите, без да сте запознати. Сравнението Ви е неуместно. Обикновено тези, които плюят по Ейпъл, не могат или не знаят как и защо да си позволят даден техен продукт. Продуктите на Ейпъл, каквито и да са те, винаги дават гаранция за добра работа и дълъг живот. Затова са и лидери на пазара по отношение на клиенти, глобално, като разбира се и фукнята тук играе някаква роля, защото такъв етикет им бе лепнат от обществото - притежаваш ли Айфон, или какъвто и да е друг техен продукт, си гъзар и всички ще ти завиждат, от което ще се чувстваш добре. Това е напълно погрешно разбиране. Цените им не са поставени напразно ей така, ако човек се вникне навътре и забележи какво предлагат за тази цена на съответния продукт. Но тук, авторът, предвид и годините му, ме съмнява да се е насочил към телефон на Ейпъл, поради дадена характеристика, по-скоро, както и Вие сте посочил - фукня. Разбираемо, логично.
Към автора - ако избегнем самохвалството да покажем Айфона пред приятели и семейство, и погледнем по-сериозно, това е чудесен избор за телефон. Споделяш, че евентуално напролет би закупил? Тогава цените му ще се смъкнат съвсем, за сравнение със сега. Ще имаш възможност за закупуване на по-ниска цена от посочената в момента. Смъкват им цените, защото следващият месец ще представят новите си телефони за тази година. Не бих ти препоръчал да купуваш най-новото, съдейки по възможността ти. Не би се разочаровал и от миналогодишния им базов модел(11), ще ти бъде надежден поне през следващите 5-6 години, ако не и повече. Няма да ти се наложи смяна, освен ако не зависи от тебе по отношение на предпазването му. Ще получиш отлично качество - добър външен вид, чудесен процесор, камера, звук, дисплей, постоянни актуализации на системата от производителя, което е и типично за тях. Поддържат силно продуктите си, като с това и гарантират по-дълъг живот на ползване. Определено съм ЗА изборът ти, не би съжалила. Това е и щастие, преди всичко, което всяко дете заслужава. Покупките винаги са щастие, хаха. :)
Желая успех.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 91e1d5ac77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Телвфонът е доста повече от сумата, кпято се надяваш да събереш. А и още си много малка за такива вманиачавания. Аз на моето дете като видя, че нещо си мисли, че не може без него, направо му забранявах да има такова нещо. Така човек се научава, че няма незаменими неща и няма нещо, без кпето да нв можеш. Въпрос на нагласа. Иначе ти пожелавам да спечелиш достатъчно и да си го купиш, за да разбереш, че не си струва да изйарчиш 2 бона за нещо, което можеш да изпуснеш и счупиш или изгубиш на втория ден. За тези пари можеш да си вземеш доста приличен телевизор, лаптоп, колело или дори хубаво легло за стаята :)

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5459ed4b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Намери си гадже да ти го купи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0c5433b002
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нещо не разбирам, за какво са ти вашите, щом ще го купуваш с твои пари? Защо се налага да идват в магазина? Не можеш ли сама да отидеш?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker