Размисли и страсти - хубавите ябълки ги ядат прасетата? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Размисли и страсти - хубавите ябълки ги ядат прасетата?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1701 пъти
Здравейте, накратко искам да изложа някои мои разсъждения и да прочета и вашето мнение.

Дали е вярна поговорката, че хубавите ябълки ги ядат прасетата? Макар да имам малък житейски опит, все повече се убеждавам че е вярно.

Най-добрите момичета, които познавах, и като поведение и външност, си имат гаджета или се омъжиха за някакви пълни смотаняци... по-стари от тях, много грубовати като външност (добре, приемаме че за мъж не е толкова важно), но и груби в поведението си, без обноски, ставал съм свидетел как се държат на моменти с жените си, все едно им принадлежат и не зачитат тяхното мнение. Дали повечето момичета ги привличат такъв тип грубовати "батки", за мен е неясно.

Дали добрите момчета са скучни за момичетата? Един мой братовчед преди около месец се раздели с приятелката си, негова съученичка, след 4-годишна връзка, изглеждаше сякаш се обичаха много. Той си е привлекателен мъж и като външност, освен това изключително добър по душа, страда много от раздялата, а онази неговата вече всекидневно качва някакви снимки как се натискат (явно за да го дразни) с някакъв гологлав, по-нисък от нея и меко казано непривлекателен. Пак казвам, външността не е всичко, но обикновено говори и за вътрешния свят на човек... та така си мисля, хубавите ябълки са за прасетата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 6769228b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има и друга поговорка - лисицата като не стигнала гроздето казала , че е кисело.
Или на крива ракета Космосът и пречи.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 36056599d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   (добре, приемаме че за мъж не е толкова важно) - Нееее, НЕ приемаме! НЕ! НЕ поддавай на тази манипулация! Аз съм жена и никога не съм си падала по драстично по-възрастни от мен (макс 4-5 години, не повече), че и грозни.. ужас, ОТВРАТ!
Виж сега, тези (уж) красиви момичета се едни тотални комплексарки, щом са се хванали със застаряващи и грозни мъже! За тях са важни на първо място парите, а и повечето от тях масово имат и daddy issues. Също така нямат реално самочувствие и самоуважение, въпреки че имат воля да си поддържат телата, външния вид. Те имат една цел - да хванат някой паричко, да му родят 1-2 чавета и после цял живот да играят на префърцунени съпруги. Доста от тях дори търпят по някой и друг шамар, и изневери напред във времето, само и само да не си загубят статута на г-жа Дъртакова, г-жа Грозникова, г-жа Дебелакова. Всичко това, защото от малки са повярвали, че за нищо друго не стават и не биха могли да постигнат нищо сами. А този манталитет е от чалга културата, която пък се роди в мутренските времена, от които първоначално тръгна това отвратитлено явление жени да погубват младостта си със застаряващи и грозни мъже.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ddb41c618c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ами такива си ги избирате и явно ти такива оглеждаш. Аз пък съм забелязала, че готините мъже все се хващате или с някакви крайно неугледни (айде красотата не е най-важното ок) или с някакви, които от самолет се вижда, че са к**ви. Чак после и ревете за тях. Свестните ни подминавате като пътен знак или ни зарязвайте заради описаните по-горе. Ама а нали трябва да има интрига и нали трябва някоя да ви лъже и мотае. Иначе не ви е интересно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: dab08c5aa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всъщност колко добре си ги познавал? Казваш поведение, та то е просто фасада за пред обществото. Зад нея какво има, дали си имал възможност да видиш? Външността до някаква степен говори за вътрешния свят на човек, да. В тази връзка я си представи тези момичета без грим, без възможност да ходят по салони за красота. Пак ли ще са толкова красиви? Пък качат ли и само 3 кила ще са буквално като плашила.

Не, наистина красивите, т.е. естествено красивите момичета не се привличат от стари или грубовати типове, а харесват съвсем нормални момчета. Така че не се филмирай и не си набивай комплекси, защото ще вземе да ти се скапе самочувствието.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 54c78d0e61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   А, бе, какво не сте харесали на коментар номер 2, че такава оценка има, а?
Чистата истина, ама на българина не му харесва....

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 03a312a6b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   В любовта единият от двамата е винаги комплексиран , а другия е красив

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: ccd58134a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм много красива и никога не съм избирала мъжете по красота. Избирам ги по това каква перспектива имат. За мен е важно човека да е добър по душа, умен, работлив, грижовен и да е мъж за семейство. Не ме интересува дали има няколко кила в повече, по-малко коса или друг негостстък. Някой по-горе говори за комлексирани жени? Комплексирани са тези, които се влачат с квартални пияници, персонал в казино/ресторант/хотел, мъже без работа, наркомани, хазартаджии, селски батки “схемаджии” и други подобни долнопробни твари. Голяма част от мъжете залагат на кариерата и развитието си за сметка на външен вид. И ПРАВИЛНО! С тези мъже може да се говори, имат цел и път в живота, имат какво да предложат на една жена. Нямам нужда човека до мен да е модел, за да се чувствам красива жена.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: cf43c330b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До номер 7
Според теб значи и съпругата ми е комплексирана, тъй като според теб съм безперспективен лентяй - персонал в бензиностанция съм.
Женени сме от близо 20години и имаме две големи деца, които са отличници. Доходът ми е доста над средния за страната, имам що годе добър автомобил. Дадена банка е преценила, че съм надежден и ми е дала доста голяма сума във вид на ипотечен кредит за ново жилище. Имам влог в банка, както и друго лично собствено жилище, което няма тежести. Малко под 50годишен съм, с добър външен вид /тренирам почти всеки ден/ -над 1, 80см, с тъмна и гъста коса, която все още не побеляла, зелени очи, добър по душа, умен, работлив, грижовен, доста потентен. Обличам се добре и съчетанието на всичко това явно е повлиявало винаги да съм харесван от жените. Въпреки това никога не съм изневерявал. В момента уча задочно и дори на тези години имам планове за развитието ми и за бъдещето на семейството ми! Съпругата ми е със 7 години по-малка от мен, но сме заедно от студентските и години в които често се случваше дори да нямаме пари за по едно кафе - има ли нужда да продължавам.... В момента нейният доход също е доста над средния за страната.
Но да ти кажа, това което казваш го забелязвам и в други хора - когато съм на работа усещам отношението на клиентите и превъзходството, което се усеща от тях, а знам, че реално аз превъзхождам доста голяма част от тях с това, което съм постигнал до момента - щастие, здрав брак и семейство и що годе нормални доходи за живот.
Съпругата ми се чувства красива жена до мен и аз се чувствам красив до нея.
А по това, което си написала, като твои критерии усещам как за теб е най-важно мъжът да е някакъв шеф или да има бизнес/пари/ и тогава може да си с него, независимо от това дали те привлича физически или не!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker