Той изведнъж се дистанцира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той изведнъж се дистанцира
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 940 пъти
Здравейте..

Юни се запознах с мъж в интернет на 36 години . Аз съм на 26
На 10 юли се видяхме на живо . Много се харесахме и двамата .. поне той твърдеше , че.много ме харесва и му личеше че беше много щастлив, когато сме заедно . Излизахме всеки уикенд на различни места . Беше страхотно . Така и не се стигна до секс. Аз не живея сама , той също. Винаги сме се срещали навънка . Само прегръдки и целувки имаше , но въпреки това се влюбих.
Но тази седмици той изведнъж се дистанцира след последната ни среща. Изчезна за 2 дни. Писах му съобщение дали всичко е наред с него , защото се притесних да не му се е случило нещо .. той ми отговори , че е добре .. бил затрупан с работа. Ваканция е тази седмица , но нямал никакво време , понеже трябвало да се види с куп негови приятели и имал клипове за снимане също ( това му е едно от хобитата ) аз се усъмних дали пък не е женен .. Не познавам никакви негови познати все още , нито у тях ме е канил уж , защото живее с родителите си . Дори посмях да го попитам да не би да си има жена.(. точно преди няколко месеца пак един от интернет с който щях да излизам се оказа женен.. но това е друга тема )
Затова се усъмних и в него .. той отрече и каза , че не е такъв тип мъж , ако е женен нямало да търси други жени ..
Всичко тръгна добре. Пак всеки ден си писахме . Трябваше да се видим в събота вечерта, но той точно в последния момент на обяд ми писа, че му излезнал спешен ангажимент викнали го да снима клип и отлага срещата с мен и ако искам да се видим в Неделя ... Аз се почувствах много гадно и естествено се осъмних отново. Казах му , че неделя няма да мога заета съм . После му казах , че трябва да държи на думата си и да бъде сериозен и защо не ми е казал миналият ден че няма да можем да се видим за да си направя други планове за събота. Той ми каза , че чак в последния момент разбрал , че ще трябва да снима клип.. Аз пък му отговорих , че не знае какво иска и да си помисли, защото не искам да си губя времето. Той ми отговори , че знае какво иска и то е да пътува с мен ( понеже това ни е хоби и на двамата и бяхме решили другата година да ходим в Мексико ) Повече след това не сме писали. Ето днес цял ден не ми е писал.
Незнам какво да мисля , виждам че има химия и ме харесва , но защо така се дистанцира незнам .. ? Много ми е гадно , защото се влюбих
Чудя се дали не съм му станала скучна , понеже вече цял месец излиза с мен без секс или най вероятно е женен ..? той отрича да е женен .. забравих да ви кажа , че много често закъсняваше за срещите ни .. това също ме навежда на мисълта, че може да има жена
Дали пък не се е изплашил , че искам сериозна връзка ? Незнам какво да си мисля вече . Много съм объркана

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 227db15716
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Женен е, или поне има приятелка. Сигурно флиртува с доста жени. Не се научихте, жени, че поне в 95% от случаите такива, които ви говорят сладки неща и велики планове правят от съвсем кратко познанство са или свалячи, или скучаещи обвързани. Всеки останал мъж ще отдели време да ви опознае и ще намира време да се видите.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9ffbf5ccfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Или има жена или друга мома с която си запълва времето, просто ако имаш време и знаеш къде живее отдели 1-2 дни да го проследиш и ще лъсне истината, а ако имаш възможност наеми Профи агент, който се занимава с такива работи и ще ти стане ясно

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: dff95ef498
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Търсел е начин да те разкара като е разбрал, че приемаш твърде насериозно нещата. Искал е секс и развлечения, не любови и сериозни връзки за цял живот. Може и да е женен. Забрави го.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a694310c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да извикваш някого в последния момент да снима клип е невъзможно,защото работата му се състои от екип хора и апаратура,освен ако не е някое аматьорско клипче на някоя кифла или кандидат рапър.
Има три причини: - Женен е.
- Обвързан е.
- Занимава се с много жени,и не му достига времето да обърне внимание на всички по равно.

До 2,не мислиш ли,че това със следенето е крайно?
Реално те двамата нямат връзка,ако имаха щеше да е добре да го следи,но са в период на излизания по приятелски,едва ли на него му пука за чувствата ѝ. :)

Авторке,че той да не се жени за теб да те представя пред познати и родители?! :DDD
Познавате се от 3 месеца с въпросния,като от 2 месеца излизате,не мисля,че трябва да те запознава с когото ѝ да било,след като сте си за сега познати.
Бъдещите ви планове може да се случат някога,може и да не,в това няма как да си сигурна.






~darkgirl~

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8869a77613
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Една гл. точка.- хората са заети, не могат само на телефона да виснат за да си пишат. Аз понякога отговарям 1 път на 2 дена даже понякога повече, защото съм заета или нямам желание да си драскам, това не значи ,че съм спряла да мисля за този човек.
Притеснителното при теб е ,че той е на 36 и дори не се е опитал да спи с теб, било то на хотел, значи сигурно си го взима от другаде. Освен ако не е асексуален.
На 36 живее с родители? Също съмнително.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3404899750
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Вие нямате връзка. А ти имаш неадекватни реакции. Не ме изненадва дистанцията му.
Защо търсиш причини за ситуацията само в него? Може и да си го разочаровала, примерно? Може да търси начин да се оттегли, макар, че не го намирам за мъжко, ако не ти съобщи директно. Може би с мъже на твоята възраст ще ти е по-лесно. Късмет!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker