Защо мъжете се страхуват от умни жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете се страхуват от умни жени?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 2268 пъти
Жена 26. Въпросът ми е към мъжете: мъже, защо се страхувате от умни жени, които не са покорни слугини и не ви ходят по задника да ви бършат задника и да ви готвят и чистят и перат, а са самостоятелни и независими и си имат собствена работа и си изкарват парите сами? Дали това не е заради крехкото ви мъжко его което рухва, когато една жена не е като типичната "нежна принцеса", която се хвърля в обятията ви и ви моли да я спасите и да се грижите за нея и да чувствате някое живо човешко същество зависимо от вас, а е самостоятелна и оправна и може да се оправя в живота сама? Няма ли право една жена също да е самостоятелна и независима и си изкарва хляба сама, ами ако съпруга й умре тогава какво ще прави? Не може жената да остане на улицата само, щото на мъжа егото му е много голямо и не може да понася никой да е над него, това си е негов проблем и жената не е длъжна да търпи последиците от него. Защо мъжете винаги си търсят някакви безлични, безхарактерни жени без мнение, без самочувствие и без авторитет, които все се съгласяват с тях за всичко и не им отговарят за нищо? Дали не е за да си избият комплексите за малоценност и това, че тяхното мнение не се зачита в обществото и за компенсация гледат да си намерят някоя тъпа овца на която да си проектират всичките болни, извратени фантазии за власт, които не са могли да осъществят през различни периоди от живота си, когато са искали и сега това им избива под формата на агресия към жената? Независимите жени чак толкова ли комплексират мъжете, карат ги да се чувстват непълноценни и ненужни на света, и оттам ли им идва този страх от тези жени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: 1f25a09fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, феминизмът е хубаво нещо за нас мъжете - прави избора ни на жени в пъти по-лесен ;) Когато срещнем такива "силни и независими" (като теб), не си губим времето и подминаваме. Виж само каква злоба излъчи с написаното от теб - използвала си думата "задник" цели два пъти в едно изречение. Парадоксът какъв е - феминистките искат нещо невъзможно. Хем пълна независимост от мъжете (и смятат, че жените са по-добри във всичко), хем пък са недоволни, че никой здрав и истински мъж не ги иска :)
"Къде, за Бога, отидоха истинските мъже??" - често задаван въпрос. Еми огледай се - отиват при истинските жени. Има достатъчно щастливи дами в този форум, които ще потвърдят това ;)

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9b3b987754
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Здравей, мила. Жена на 37 г. съм и за съжаление си много права. Трудно се оказва за една сериозна и самостоятелна жена да бъде себе си, да се развива и в същото време да има сполучлива връзка с мъж. Дори и успешни и богати мъже не успяват да преглътнат успеха на жената до себе си. За себе си установих, че ако искам връзка, трябва да се правя на по-тъпа и слаба, от колкото съм. В един момент, обаче, се губиш като личност в една такава връзка, което започва да тежи и връзката, рано или късно, приключва. Голяма вина за крехкото мъжко его имат и майките, които твърде много са поддържали синовете си и те израстват с вярването, че жените са, за да се въртят около тях, като около слънцето. Не понасям самозабравили се мъже, които нямат представа в какъв свят живеем и колкото и да им се иска, не могат да се грижат и за жената до себе си, толкова добре, колкото тя самата може да се грижи за себе си. Не слагам всички мъже под общ знаменател, но опитът ми показва, че свестни мъже са вече заети и с напредване на годините става все по-трудно за качествени отношения. Перфектният вариант би бил ако от малки сте заедно и вървите и израстване заедно през годините. Няколко решения виждам. Оставаш себе си и вярваш, че ще срещнеш твоя човек. Снишаваш се и ставаш по-удобна и щадяща за мъжкото его, имаш връзка, но се губиш. Оставаш себе си, но променяш подхода на комуникация, отстояваш мнението си по по-мек начин, като не го възприемаш като голям компромис, а като инвестиция в едни бъдещи отношения. Аз не съм намерила баланса, но и не съм се отказала от идеята за връзка, защото и самотата не е добра идея. Колкото и независими сме имаме нужда от общуване, любов и споделяне.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 2de479eee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-скоро трябва да формираш въпроса си така: "защо по-глупавите от мен мъже се страхуват от мен? " или "защо мъжете се страхуват от жената". Освен ако не смяташ, че си по-умна от всички мъже. Опитай с мъж, който те превъзхожда интелектуално, после си прави заключения. А от моя гледна точна бих казал, че като цяло интелигентните хора са малко и им е по-трудно да се обвържат.
И не, интелигентен мъж не би се хванал с някоя тъпа кифла, която не може да формира едно просто изречение. Ако ти несъзнателно или съзнателно се стремиш към по-глупави мъже и те се плашат от теб, това е съвсем друг въпрос.
Има и друга теория: мъжете като цяло се страхуват от жените, защото те виждат идеал, който ги съди. Във идеализацията има нещо дехуманизиращо, но всеки го прави несъзнателно. Нашият век определено се характеризира с "криза на мъжествеността". А като добавим и интелигентност пред която повърхностните мъжкари лесно биват разобличени - това си е повод за страх.
Може би съществува и проблема за погрешната идея за мъжка самоувереност, която е изградена от Холивууд. Мъжът, който без да му мигне окото, отива при жена и й казва: "Ти вече си моя" и тя вече се подмокрила.
Реалността е обаче е друга. Ако един мъж наистина е влюбен в една жена и не я иска само за секс, ако смята, че иска нещо наистина сериозно, нормална му реакция би била да изпитва ужас, не просто да се страхува.
И тогава той ще изглежда по-скоро нервен и неуверен, от колкото като холивудския мачо споменат по-рано. Тогава смелостта се състои в това той да предприеме нещо въпреки ужаса, който изпитва. Това не се оценява от повечето жени обаче и те търсят онзи, който не трепва и завладява само с поглед всяка жена. И да такива мъже съществуват, но те не изпитват страх само защото жената не представлява нещо важно за тях, а просто средство за задоволяване на техните нагони.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d166fab616
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   Умните жени не можеш да ги манипулираш.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 908a1a0d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   Ако умните жени са толкова умни, успешни и независими, бързи, смели, сръчни и каквито още там се чувстват, за какво са им мъже? За единия секс ако е, има жигола, има дилда и вибратори.
А докато се самовъзхищават от ума и превъзходството си над всички прости овце, младите години, заедно със свежестта и красотата отлитат, за да отстъпят на самотата, умората и чисто женската завист и злоба от факта, че някоя тъпа овца е щастлива майка и съпруга на готин мъж. Какво да се прави, стойностните мъже не са толкова много, но пък котки и кучета има в изобилие.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bff4002df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Пише ти работеща добра професия жена, майка, любима, човек на 32 години.

Не знам в каква среда живееш, но ако това, което пишеш, беше вярно, то повечето от двойките в България нямаше да съществуват, тъй като огромна част от жените у нас работят. Да, по-голяма част от жените в Западна Европа, където еманципацията е на по-високо ниво, отколкото тук. Въпросът е в разбиранията ни за достойнството на човека (не само на жените) изобщо. Да, има комплексирани мъже, които мачкат "партньора" (кавичките не са случайни) до себе си, но не всички са такива. И да си силна и независима не означава да не си дама. Да, мъжете обичат да се чувстват силните и обгрижващите. Една умна, силна и САМОзависима (защото НЕзависими от каквото и да е хора надали съществуват) жена винаги ще се стреми да подбира правилно средата си, а оттам респективно и мъжете, които се намират по един или друг начин в живота ѝ. Правилна среда = правилни мъже! И все пак тя - независимо дали ще бъде домакиня или е професионално насочена (не виждам нищо лошо и в двата модела, а точно тоталното отхвърляне и/или подценяване на един от двата модела говори за комплекси), винаги ще позволи на мъжа до нея да бъде кавалер и закрилник. Това от своя страна ще носи удоволствие и на двамата, а не комплекси или нужда от самодоказване! Мъжът не е закрилник, защото не уважава жената, а защото в общия случай е по-силен от нея и това са естествените му инстинкти. Точното както майката закриля детето си! Така че се успокой, дишай, подбери правилно средата си и позволи на женското у теб да допусне мъжкото! Започни с усмивка!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 68c539daa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

9.   Глупости. Мъжете не се страхуваме от умни или самостоятелни жени.
Просто отбягваме жени, които си въобразяват, че като са умни и самостоятелни, та няма нужда да се съобразяват с никого.

Връзка се гради с любов и компромиси, а не с надувки.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 651f298867
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не, това е грешна теза! Мъжете не се страхуват от умни жени, а от жени с претенцията да са умни. Много дами не правят разлика между умен и образован човек. Образованието не те прави умен, то систематизира в главата ти някаква информация, но оттам насетне, ако си тъп, ти даже не знаеш какво да правиш с нея. Това е причината толкова голям процент от жените с "више" да стоят без работа или на касата на някой супермаркет, като същевременно им е виновен целия свят и най-вече мъжете, които не припадат заради това, че продавачката има диплома за някаква щуротия като "културология". Ти си бъди културуложка, каквото и да значи това, но мъжът иска салата, мусака и свирка - в този ред. А най-вече иска спокойствие.
Аз лично не познавам мъж, който да желае безмозъчна жена до себе си. Моят съпруг много често се шегува, че "не е лесно да живееш с жена с три висши образования", но в това влага смисъла, че когато човек има адекватен събеседник, то и той трябва да е на ниво, за да се получи интересен разговор. Иначе, мацки, аз може да въртя цяло издателство и да печеля повече пари от мъжа ми, но в къщи той е царят, по всички важни житейски решения последната дума има той. Домакинството си е моя грижа. Смятам за привилегия това да създадеш комфорт, да приготвиш нещо вкусно, да се почувствате всички "у дома". Не се смятам за "умна", а за разумна и практична жена, която се старае всички в семейството й да се чувстват добре, за да бъде щастлива и тя. В замяна получавам любов и грижа.
Така че, колкото и да си размахвате дипломите от Шуменския университет, никой не е длъжен да ви прави реверанси и да онемява от възхита пред звездния ви статус. Всеки почтен човек върши важна работа, дори боклукчийски камион да кара, дори и пици да разнася, това са нужни на останалите хора дейности. Помислете си какво става в офиса ви, когато чистачката се тръшне от грип за две седмици...
Що се отнася до ролята на мъжа в едно семейство, това го зная от баща ми: мъжът е главата на семейството. Той решава и носи отговорност. И за него е огромно облекчение съпругата му да има ум, за да му партнира в тези решения, а не да тропка с токчета, да си пудри носа и да казва: аз съм голямата работа, затова ми козирувай. Защото ако ти наистина си голямата работа, хич няма и да ти пука дали някой го признава или не.
Ще обобщя така: абсолютно всички мъже харесват интелигенти и амбициозни жени, но това, което не понасят, е отказът на въпросните да поемат ангажименти, заради нереалистична самооценка и безпочвено чувство на превъзходство.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a2669c6a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Умна или глупава една жена все не е наясно със себе си и нещо и липсва. Написаното от теб е доказателство за това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 880b3bdc9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тези, за които говориш са комплексарите. В държава като нашата е нормално те да са доста, но има и готини характери, които не са заети или са на път да се освободят (е сега буквално си прося да ме цапардоса някоя комплексарка). Просто трябва да си по-социално активна. Но не си губи времето по дискотеки, или със столичните уж елитни барове и ресторанти. Ходи по разни културни, арт събития. Прави си по-често пътувания из чужбина.
Така ще има по-голяма вероятност да срещнеш интересни хора (мъже и жени), които да не са чак толкова обременени от типичните балкански комплекси.

Уважавам мненията на 10, 8, 4 и 3, макар че 10 и 8 ми идват субективни на моменти, а донякъде и 3.

Много ми хареса как се е изказал/а 5 - кратко и ясно :)

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bb089125ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   Айдее пордната силна и еманципирана жена, която под своите възгледи завоалирано казва, че няма да чисти, готви, да пере, щото видиш ли не може да си позволи да го прави.
На 27 съм, само като видя жени с твойто мислене бягам с 300км. И не щото искам някой да ми готви, чисти и пере. Тия неща ги правя сам от 14 годишен, когато се изнесох. Това е просто въпрос на мислене, да знаеш, че може да разчиташ на другия, ако се наложи да ти наорави една вечеря дето се вика.
За огромна моя радост нямам никакео намерене да се занимавам повече с жените в сериозни отношение, камо ли брак и деца.
Ще ти търпя аз пък на тебе изкривените феминистки глупости, щото нашата искала да е пронцеса, не да готви и чистои.
Пичове, бягайте с 300 от такива. И номер 1 е прав, много добре пресяваме готините жени от психопатките, като тебе, които са силни и еманципирани.
Искрено се забавлявам на глупостите на такива жени, докато блажено си седя и разпускам.
И един съвет. Смъкни малко самооценката, че умните хора не се самоопределят като такива. Дори един Айнщайн през живота си никога не е казвал, че е умен.
Това го правят комплексираните жени, които искат да ги смятат за такива.
Последното нещо от тая тема, което бих си помислил е, че си интелигентна.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f9c37b90ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

15.   И като си умна какво? Щастлива ли си?
Целият ти пост не става и да си обършеш задника дори, разсъждения като на малко дете.
Кажи ни някога да си правила компромис или твоето его не позволява?
Ние мъжете правим невероятни компромиси само и само вие да сте щастливи, а от ваша страна това не се оценява. Колкото повече един мъж се трепе за семейството си, то толкова повече на "дамата" й липсват "преживявания" и хоп на "колчето" на съседа. И това все такива дето се имат за умници като теб го правят. Абсолютно същите разсъждения и дори начина на изказване на всички вас е идентичен. Това са факти, а не нападки.
Все мъжът трябва да ви направи нещо за да се почувствате щастливи, защото вие не можете. Не го ли разбирате? Обаче сте супер неблагодарни.
Търси си богат мъж, който няма нужда да работи и винаги ще се забавлявате - я на спа, я на ресторантче, екскурзия. Ама има една подробност, мила, не остарявай, не погрознявай, не надебелявай, ЗАЩОТО СИ ЗАМЕНИМА. Не си нищо повече от всяка останала жена.
Много ти здраве!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 75b227131d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

17.   Мъжете не се страхуват от умни жени. Мъжете се страхуват от глупави жени, които си мислят и парадират, че са умни. Визирам написаното от теб. Ако си мислиш, че това което си писала звучи умно, мисля, че доста още ти трябва за да поумнееш.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4ca9567ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Авторке, виж колко точно и колко човека ти го казаха! Ама нали все глупави мъже!
Ти за семейство не ставаш точка

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a683f9b36f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Че ги е страх е очеИзбождащо. Както винаги противоречията и комплексите, които лъхат от коментарите го доказват наред с изцепките им в реалността. Никоя не иска да ги погледне и се тръшкат тука за проститутки и как да купуват хора в 21ви век, защото сам ссми отритнати от всички ама видиш ли те бягали от умните жени. Не бягате, защото не можете и да припарите до тях, а те ви гледат с жал и насмешка отгоре.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a1e14c39ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Хахаха хахаха, направо ме изумяеат някои коментари. Авторката пише, че е независим и че мъжете се страхуват от такива. Сигурна съм обаче, че ако беше написала, че може да готви, чисти и пере безупречно,домакиня е и иска да гледа деца, но би искала мъжът да е силният и тя да не работи, щяхте да напишете каква е меркантилна.
Авторе, живей си живота, защото угодия няма.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4d19cd674a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Още от заглавието ми стана ясно каква ще е темата и дойдох за да кажа това което вече са ти обяснили. Мъжете не се страхуваме от силни, интелигентни или дори самостоятелни жени. Но избягваме тези които само се мислят за такива и парадират с това, такива които са забравили какво е да бъдеш дама и разни опитващи се да командорят наляво и надясно. Връзката е партньорство преди друго, което видно от излиянията ти е нещо което не си осъзнала все още.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 39d15b8bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Защо ни слагаш под общ знаменател, все едно да кажа защо си падате Вие жените по дебели и мазни чичовци с пари.
Затова смятам, че грешиш и трябва да ми се извиниш на лично.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4833b5b53f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Ти се държиш като братле от квартала... Голяма сила ли е да мразиш и да си цинична?
Ти си се отказала от най-голямата си сила- да имаш право на слабост, да имаш право на грижа, да имаш право да искаш опора, да имаш право да искаш някой по-силен от себе си. Сякаш това е нещо срамно. И какво правиш, предлагаш не грижа и нежност, а сила и материални придобивки, изискваш не любов, а равенство. Зарежи това равенство, то принизява жените.
Смени нагласата си към женствеността, защото винаги идва баланс. Вселената винаги ще ти потвърждава това, в което вярваш. Ако вярваш, че си най-независимата и всички мъже са под теб, това и ще получиш- мъж, от когото и да искаш няма как да зависиш, защото няма да притежава нищо повече от теб.
Мъжете искали покорство, кой те излъга? Мъжете искат да се чувстват значими, успели и обичани. И да, силният и умен мъж ще иска да те покровителства, ще иска да ти помага, да те съветва. Ще му е хубаво да се допитваш до него, да го търсиш за помощ, ще му е хубаво да усеща, че имаш нужда от него, че е ти е много важен и ценен. Такава е любовта на мъжа. Как да се почувства така с "независима жена", която няма нужда от нищо и никой?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 636b725766
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Кой ти е казал, че си умна? Точно така. Помисли си, дали не приемаш желаното за действително. Виж в youtube нещо полезно за теб: Камен Донев- как да не ни личи, когато сме прости.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0be1a1e37c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Аз лично признавам мъжът си за умен, не заради друго, а защото успява да изкарава достатъчно пари и да ме слуша.
На мнение съм, че авторката не е от умните. Да аз готвя- 80% от Била готова храна и готови салати, да пера-в пералня със сушилна, да мия чинии- с миялна машина в която всеки който се нахрани подрежда чинията си, да чистя с най добрата на пазара машинка, която всъщност чисти сама от мен се иска да кажа на 3г си бебе да натисне копчето, тя се разхожда и мете. За сметка на това не работя, нали все пак чистя, готвя, пера!
Нямам манията да искам да ме смятат за по умната, кефя се на живота и нямам против да се правя на глупава. Ще кажете гледам децата, на мен ми харесва, отдавна съм ги научила да ползват машините у дома, от мен се иска да командвам от дивана, кое да включат. 7 годишния ми син изкарва прането от пералня, слага го в сушилня, след изсушаване изважда го в кош носи го в спалнята, аз сгъвам той слага сгънатите дрехи по места. Мъжът ми има задължение да мие баня и изхвърля боклука - децата са малки за да се научат. Толкова ми е трудно да се грижа за къщата, че прекарвам почти цялото си време пред лаптоп.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 57d63f6943
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Като прочетох заглавието и първата ми мисъл беше " ей , още една дето си мисли че е умна, дошла тук да изака едно го*но".
Даже не изтърпях да ти изчета простотията докрай. То не е нищо повече от една емоционална помия.

Ако наистина беше умна , нямаше да се дразниш че мъжете не ти обръщат внимание. Но ти понеже си стоиш самичка и скречваш всяка вечер се чудиш " Абе завърших университет , печеля пари , всичко направих както трябва , защо един кадърен не ме хареса". После като се замислиш още един път: " ми как да ме хареса като то кадърни няма , всичките са маниаци на контрол. Дори и да има те сигурно се страхуват от мен , защото съм пъти над тяхното социално ниво....задници". Ей ,, това драга моя е олицетворение на женския егоцентризъм. Женския вариант на гроздето е кисело.

И точно заради това ни е гнус от такива като теб. Не ни е страх . Гнус ни е... Всеки нормален мъж би те подминал. Тия с висок коеф. На интелигентност ( аз не знам какво е да си умен , ама да кажем че това е показател) даже няма да те забележат.

П.С. А! Още нещо. Съжалявам , че авторката както и повечето жени в тази тема изобщо няма да разберат какво съм казал.

М.В.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b7ff518f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Съдейки по факта, че

1. Си в България и в този сайт
2. Използваш този сайт да споделиш колко си умна, красива и успяла
3. Мразиш противополжния пол

някак си ме навежда до мисълта, че нито си умна, нито успяла и ти препоръчвам да спреш да мислиш и дрънкаш глупости, а да почнеш да си подреждаш живота и отношенията с другите.

Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 27766ceb54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Ами питай някоя умна жена, да ти каже.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3c93902f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Къде къде са тези жени? Нещо не мога да ги видя.
На колко години са? В какво се изразява техния интелект?
Аз познавам не повече от 5такива 2доцентки, професорка и майка ми.
И що за мъж би се страхувал от жени.!?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker