Разбрах ,че майка ми е изневерила на баща ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разбрах ,че майка ми е изневерила на баща ми
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1173 пъти
Здравейте на всички читатели, в сподели. нет съм от години, помагал съм с много съвети и какво ли още не. Ето, че дойде и моят ред за сериозна тема, която НИКОГА не съм си представял, че ще пусна. Аз съм студент идвам от добро семейство с умни и честни хора, поне това си мислех...
Наскоро разбрах, че майка е изневерила на баща ми, защото направих грешката да подслушвам. За майка ми имам изградено изключително високо мнение и това, което научих просто тотално сгромоляса всичките ми представи за нея. От тук нататък не знам как ще я погледна повече. Меко казано това ме отвръщава и ми идва да повърна. Знам, че ми е майка, но това вече не мога да го преглътна. Винаги съм се възхищавал на нашето целокупно семейство и съм го давал за пример навсякъде. Минавал съм през доста проблеми, не съм се оплаквал, винаги се държа здраво и на място, но конкретно в момента не мога да си намеря място. Идеята ми за семейство от тук нататък е разбита на парчета. Знам, че изневерите вече са често срещани и хората ги подминават без да ги взимат много насериозно, но за мен винаги са били отблъскващи. Моля се искрено един ден да не водим такива разговори в моето семейство. Моля ви, дайте ми съвет, кажете ми какво да правя от тук нататък. Дали да се правя на луд все едно не съм чул? Дали да им покажа по някакъв начин, че знам? Всичко ще бъде от полза. Благодаря за вашите коментари и бъдете живи, здрави и много обичани!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: c11ce3db5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз като бях на твойте години се чудех... Сега съм семейна и повярвай ми понякога на човек му се иска да го желаят, да има тръпка, някой да го кара да се чувства добре. В брака хората забравят да показват желание, любов. Всеки може да сгреши, на мен също ми се иска да съм желана, а мъжа ми не показва особено желание и т. Н... НЕ Е лесно да имаш дълъг брак, дори и след изневяра може да разбереш, че искаш човека до теб или просто да си тръгнеш, ако не си щастлив. Брака не е приказка...

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 56c27c2291
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Някой беше написал, че родителите не са безполови същества. И така не знаеш какви са им отношенията с баща ти. Не ти е работа да се месиш. Не смесвай майката, с жената ако щеш и любовницата.
Ти вече се филмира за твоето семейство един ден. Ако двама партньори са щастливи, няма да има изневяра. Очевидно не е така. Ти какво искаш сега, да се разделят. Изневярата е сигнал, че нещо във връзката куца.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bc7e1d1f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Има една приказка-хайде да не се дебннем, ще може да се хванем.. НЕе трябвало да подслушваш. Сега не казвай на никого и го имай като житейски урок. Че никой не е собственост на друг човек. И че в живота всичко е възможно.... Гледай си живота...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 54007d3672
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Защо трябва да правиш нещо? Майка ти не е станала по-малко майка, защото е изневерила, нито баща ти е станал по-лош, защото са му изневерили. Ти не знаеш какво се е случвало между тях за всичките тези години.
Затова просто не се бъркай там, където не ти е работа.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1c42a962d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Трябва да кажеш на баща си истината...

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: fe60707b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На твое място щях да и кажа, че знам . И да намеря начин да се махна от къщи, като поддържам връзка с баща си, не и с нея.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c32be2205b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако си мислиш, че има идеални бракове без изневери, значи живееш в голямя заблуда. Само Господ е безгрешен, хората сме грешни. Какви са тези идеалистични представи за родителите, те също са хора. Майка ти не е изневерила на тебе, с нищо не те е ощетила. Може и баща ти да има странични удоволствия, това не е твоя работа. Техните отношения са си техни. Имаш родители, които те издържат и обгрижват. Като разрушиш с глупостите си тяхното семейство кой ще те издържа, кой ще ти помага в живота? Ще разбереш как се следва, ходи на работа, как се плаща наем и броят левчетата. Моите родители бяха разведени, живеех със стипендията и чистех 3 кооперации. Докато другите имаха от кого да поискат съвет, пари аз си броях стотинките за храна, живеех на мизерно общежитие, четях за сесии в читалня, нямах пари за учебници. Опичай си ума, всеки сам гради своето семейство. Родителското се. ейство е твхно, не твое.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d1bf9f9d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Случи се преди 20г.
Бях на 25.
Леля ми услужливо ме светна, че майка ми изневерявала на баща ми с общ колега.
Естествено, реагирах и заговорих на нашите за това, на 6 очи.
Майка ми се изсмя и подхвърли, че не е моя работа, а и баща ми отдавна знаел за изневярата, но тази никаквица, леля ми, пак плетяла интриги, за да ги разведе...

Оттогава майка ми ме мрази, прокле ме и продължава ядно да ми напомня нетактичността ми, при всеки удобен момент.
Нарича ме предателка, че заговорнича зад гърба й и т. н.

А аз оттогава бял ден не видях и съжалявам, че изобщо се намесих.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: aa745ac111
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   7 Леле какви разсъждения. Тази жена, като майка лоша ли е? Ти съвършен ли си? Каква е връзката с кой спи и детето й, което вече е голямо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker