И двама сме женени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

И двама сме женени
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 2272 пъти
Здравейте искам да споделя моята история за една толкова сладка и невъзможна почти връзка... Аз съм семейна имам си една прекрасна дъщеричка, но още от началото на връзката ни нещата със съпруга ми не бяха наред. Мислех че след детето ще се променят нещата ще го заобичам но увии не стана точно така....


От месеци започнах контакт в социалните мрежи със един семеен мъж (с дете и той) в началото само пишехме споделяхме си, но един ден решихме да се видим мислехме си че ще е просто едно излизане и всичко ще приключи, но стана така че се влюбихме аз го заобичях той мен също. Трудно ми е не знам как да постъпя той твърди че не обича жена си но не може да я остави заради детето аз също! Той е всичко за мен обичям го пробвах да скъсам всички връзки с него но ден два и пак се търсим. Бихте ли ми дали съвет как да постъпя! Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: a8091f5ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да беше търсила съвет преди да се събираш с мъж, който не обичаш, че и да раждаш от него с надеждата да го заобичаш в последствие. Извинявай, ама е такава тъпотия, че нямам думи. Още по-тъпо е , че вярваш на изтърканите дежурни обяснения на любовника си, че е с жена си само заради детето и пр. глупости. Няма да я остави за да не си усложнява живота, щом има глупачки да му правят безплатен кеф и разнообразие. Виж мъжът ти като усети какви ги въртиш зад гърба му, сигурно ще ти бие шута. Е тогава вече ще е истинската тъпня за теб, разбира се. Коцкарът ще се изпари моментално, а ти ще си сърбаш попарата.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8ea3e610cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   МнооУ интересно как ша заобичаш някой е така, от две три писания?! На такива като вас двамцата ви тряа един хубав пердах, че да ви изкарат курвотията от главите, щото сте едни боклуци (не те обиждам) просто имате деца и един ден ше научат за курволъка на майка им и ше те питам как ше им обясняваш кво е станало. Жалко за детето ти, много жалко.

М24

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 88300f2d72
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Започвам да се уморявам да чета подобни истории.
Правите деца и след това почвате да се влюбвате и то след 2 срещи и писания. Не е сериозно това от зрели хора.
Виж ги и тук колко господинчовци след като жената любоница напуска съпруга си заради принца, той се извръща и не я иска повече. Елементарна психология.
И не може да тъчите на 2 стана, избирайте си един, ама то така най сладко, нали, докато мъжа ви не ви тегли една после и любовника.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7e6c9b450d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ама разбира се, че горкичкият любовник се е жертвал за общото благо, децата или каквото и да е още. Какъв великомъченик! Как ли търпи тази лоша съпруга, стиска зъби, затваря очи, рони сълзи от мъка, че е с нея! Сериозно ли още се връзвате на тия приказки? !
Като толкова се мъчи с тая жена и не може да си тръгне сам, помогни му. Освободи го от този затвор, от тези окови. Кажи и. Тогава ще видиш истинското лице на тоя Ромео и как ще отрича, че те познава. Как ще те обижда. Ако това не те отрезви, не знам.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7f1bff65a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До 1 - супер коментар, право с десетката!

А тази е поредната, дето се е вързала на глупостите от типа: "раждането на дете скрепява връзката", "детето е естествено продължение на всяка връзка, без дете връзката приключва, а с появата на детето отношенията стават стабилни". И сега старчетата и злобните домакини яко ще ме нахейтят, е, ако изобщо забележат темата, щото като гледам няма изгледи да набере популярност. А би трябвало.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ffd620b34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само ниско интелектуален човек би зарязал семейството си заради друг човек особено в случая, омаяна на думи от фейса и айде мъжа ми в кошчето, недорасли пикли

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 031a15eb08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Айде хората да си имат любовници вече го приемам за нещо нормално ама "Направихме си едно дете, за да ни се подобри връзката" още не мога да го разбера. Първо си оправяйте връзката ако има как, пък после правете деца. А ти продължавай да бъдеш любовницата, докато мъжът ти те хване. Живейте си приказката.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0894a11a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Защо така всички нападнахте жената? Толкова е лесно човек да се влюби, когато е лишен от обич и внимание вкъщи. Аз бих ви посъветвала да изживеете тази любов, да, не е правилно, но ако това ви дава дори и малко светлинка в живота си заслужава... само внимавайте, че мъжете не винаги са много откровени и честни, да не би той просто да си убива времето с вас и после да страдате много.... няма гаранция.... може и изобщо да не разберете какви са му истинските чувства към вас.... не е сигурно, че ако решите да бъдете заедно ще бъдете щастливи, заради децата, а и не само.... продължавайте така и времето ще покаже.... дано да не ви нарани много....

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5b5a749b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, предупрежавам те, че аз съм изключение, а не правило. Т. е. изключението, което потвърждава правилото, че е много малко вероятно при теб да се случи така. Със съпруга ми се срещнахме, след като всеки от нас беше имал по 15 години брак с друг човек. Тези връзки се бяха изчерпали, не бяхме щастливи и двамата, в последствие се, оказа, че и неговата жена и моят мъж също не са били щастливи, просто инерцията ни е водила. Допаднахме си, влюбихме се, но не влязохме в режима да лъжем партньорите си. Не беше лесно, няма как да е лесно да се разведеш след толкова дълго съжителство, но и двамата го направихме. Заживяхме заедно и след две-три години се и оженихме. Имаме хубаво семейство, продължаваме да се обичаме.
Но това не беше авантюра, а сериозно житейско решение, обмислено, мотивирано и преценено. За жалост повечето подобни истории свършват зле. Най-честият сценарий е взаимното разочарование, след като мостовете за връщане назад са изгорени. Моят съвет е, след като не сте щастливи с партньорите си, първо да осигурите - всеки от вас - своята самостоятелност и тогава да прецените дали все още искате да сте заедно. Така е честно, дори спрямо вас двамата е честно, защото въпросният мъж, озовал се отново ерген, може пък да премисли или ти да си промениш мнението. Да станеш от леглото на един мъж и да легнеш в това на друг на мен лично просто ми крещи: "Не мога да се оправям с живота, моля някой де ме храни и облича! "
И не се заблуждавай. Всеки може да остави всекиго по всяко време. Бракът не е доживотна присъда. Въпросът е дали го иска. Вие май много-много не го искате. Т. е. цялата любовна драма тук се заключава в това как точно да правите секс, без да ви усетят. Пак повтарям: минала съм през това. Но ние със съпруга ми сме почтени и разумни хора. Нямахме никакво колебание как да постъпим, въпросът беше чисто организационен - да решим къде ще живеем, той да смени работата си, такива неща. И никой да не пострада. Той остави къщата си на бившата си жена, плаща си всички разходи по детето, което скоро ще стане пълнолетно. Ние пък с бившия ми мъж деца нямахме, така че там пък мина съвсем лесно.
Но, авторке, след няколко месеца чатене из социалните мрежи с някой, да си зарежеш семейството и да помъкнеш детето си един Бог знае къде, е лудост! След като не си щастлива с мъжа си, промени живота си, поговорете, разделете се, ако трябва, но не разчитай това да го стори друг. А и, честно да ти кажа, след една среща съм се влюбвала за последно в 7 клас, не те зная на колко години си...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 87c89cd3dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз те подкрепям. И аз не обичам мъжът си и го оставих заради любвника си и съм щастлива

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7d20ea3660
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защо обиждате жената? Никога не се знае какво ще ви дойде до главата.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: cf30d138de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   №12,никой не знае какво ще му дойде до главата.Но....има едно голямо "но"Никой не очаква да се разболее от нелечима болест.Никой не е очаквал тая пандемия.Едва ли някой е очаквал да го изгонят от работа.Ето това е Съдба,това е нещо което не зависи от тебе и ти е дошло от нищото.Но да те сърбят интимните органи и да го оправдаваш със Съдбата е грозно и нелепо.Желая ти авторке мъжът ти или жената на "любовника"да ви хванат.И не ти го желая защото съм злобна или защото ми пука за тебе.Просто органически не мога да понасям мишки,плъхове а ти и оня нещастник сте точно такива.Мишкувате зад гърба на най близките си хора.Ако научи мъжът ти и те изхвърли много бързо ще разбереш,че тая"любов"дето ти се присънва е илюзия.Но тежкия живот който те чака след това това вече не е илюзия,а горчивата реалност.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ac894b0ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   До номер 13 - Напълно съм съгласна с първата част от коментара, обаче нататък става наистина грозно. Пожелаваш на жената да й се скапе животът само защото “не понасяш мишки и плъхове”? Не можа ли просто да й напишеш, че това ще има тежки последици за две семейства и ще бъдат разбити поне 4 живота? В крайна сметка това е сайт за споделяне, не другарски съд. И преди да се хвърлиш да нападаш и мен, аз също не одобрявам това, което прави авторката, просто не й пожелавам само лоши неща да й се случат.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 396c683220
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ако законният ти съпруг те бие, изневерява, пие или играе хазарт - разведи се. Иначе - не. Такива "не съм влюбена", "щасстлива" и т. н. са до време. Ако съпругът ти е до гр баща и се грижи за семейството си - той е човека. Такива преходни емоцийки се ги завтече отзад. Защото по-важно от щастието и спокойствието на децата няма. Ако децата са добре - майката също е добре. Не мислете, моля, само с "долната глава"... Аз имам десет годишен брак с мъжа ми и отдавна не ми треперят пеперуди в стомаха от любов, но той ми е най-добрия приятел, имаме общи интереси, вкусове, мнения, идеи, гледаме в една посока.... дори и на ум не ми идва да почна да търся в интернет да споделям с бнякой мъж. А и до сега не съм срещала мъж, който не само да е на нивото ми, но и по-нагоре. Ако искам някой да защитава и възпитава децата ми, то това е точно този човек. Не мисля, че детето ти би било щастливо с "друг" татко. Не ги разваляйте емоционално тези деца.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e174ac61a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Запомни поговорката, гъз глава затрива и я осмисли, тя казва всичко!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker