Смотанячка ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Смотанячка ли съм?
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 2014 пъти
Здравейте, момиче съм на 24г., девствена, никога не съм имала гадже, като по-малка много харесвах едно
момче
от моят клас, това продължи близо 2г., даже той имаше половинка през това време, изживя си любовта пред мен, без да му пука колко страдах тогава, при положение че знаеше за чувствата ми, по онова време доста момчета ме харесваха, но аз мислех че имах шанс с него и отказвах всички предложения-тогава бях на 15-17г. По-късно започнах да уча в хубав университет, сериозна професия и постепенно го забравих, по нова време не съм имала занимавка с момчета, нито някой ме харесваше, нито аз някой. Така, след още 2г си харесах случайно едно момче от унито, е, оказа се гей и отново си пострадах сама. След още 3 г, си харесах един колега, беше зает.! Не съм момиче, което би развалило връзката на други хора за собствено удоволствие... Сега съм на 24 и се чувствам смотана, никога не съм имала гадже, никой не ме е харесвал много силно и настоятелно. Винаги са ме
смятали за красива, във всяко събитие съм била забележителна като външен вид, но не съм
имала
любов в живота си-дали защото дадох предимство на кариера и учене, дали късмет, дали прекалената повърхност... не знам... Но съм смотана самотница!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: ffeaf8948f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Да. Такава си.
Винаги са ме смятали за красива. КОИ? Родителите ти ли? Ако някой мъж беше те сметнал, щеше да те ухажва, да се влюби, да те желае, не да те подминава. Вероятно си твърде невзрачна и неотличаваща се с нищо в тълпата.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 48e9c526ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Краткият отговор е ДА.
И аз съм същият смотаняк, но на 32 години. Все си харесах някоя която не е подходяща (разбирай не ме харесва или си има някой) и отрязвах всички останали. Резултата не е приятен. Имам усещането, че съм закъснял и изпуснал последният влак. Ти имаш 8 години да ме настигнеш. Това е шега.
Сега сериозно: спри да се влюбваш в алфите, които дружат с 3-4 женски едновременно. Намери си някой спокоен и свободен мъж (огледай се сред колегите си) и ако прецениш, че би могла да го изтраеш - направи първата крачка, а не чакай той да почне...
Това ми е съветът.
Ако искаш можеш да се хванеш с мен, но надали.
Успех!
Дори и да направиш невероятна грешка, животът е достатъчно кратък, а ти поне ще си опитала.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 48e9c526ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Номер 4 съм, предполагам, смотанякът на 32. Забравих да оставя контакт.
Знам ли, знаеш ли, всичко е възможно.
anonimen32 mail bg
Добри хора от сайта, моля, публикувайте това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 65692a2cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Да, всички неща се правят паралелно, т е 50%. учене и 50% гаджета, за да няма подобни истории. Защото като не си се наживяла, ще вземеш първия срещнат и после пак ще пишеш. А, ако продължаваш да избираш, ще изпуснеш и последния влак.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6fa0fe385c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей! Искам да ти кажа изобщо да не се отчайваш, защото тепърва ти предстои много любов. Млада си, хубава, нямаш липса на мъжко внимание - съвсем скоро ще си намериш партньор. Не се рови в миналото, няма да помогне, животът ти тепърва предстои и ще си намериш половинка. Изобщо не съжалявай, че си се отдала на кариера и учене - това е много важно. За всеки влак си има пътник. Успех!

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b67a71fe65
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Не си. Имам приятелка, която беше като теб и на 27 стана гадже за пръв път с мъж, тогава й беше първата целувка. И тя много изживяваше факта, че не е била с момче. Казвах й да се радва, аз ако можех да върна времето назад бих предпочела да е така, защото три пъти се излъгах в чувствата на момчета, на които се оказа, че им е било само за секса. Чувството да ти кажа е гадно, чувстваш се омърсен и използван. Затова се радвай на свободата си и повярвай ми, когато му дойде времето нещата ще се подредят. Може сега да ти се струва, че си в безнадеждна ситуация, но имаш предимство. Зряла си, не си минала през много момчета, избегнала си ситуации, в които да те търсят за секса, а ти да си мислиш, че градиш сериозна връзка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 90a7b5ca23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз съм като теб, девствен, никога не съм имал гадже, защото може би съм прекалено срамежлив и това ми пречи. Пробвах веднъж със едно момиче, но не се получиха нещата. Но не се предавай, някой ден ще срещнеш любовта, успех.

момче 20г.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: aa0681aae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Интересно ми е защо още в началото липсват 1-ви,2-ри и 4-ти коментара. Сигурно тези липсващи коментари са били по-описателни за твоята личност и това на теб не ти е харесало. Но аз ще ти отговоря по подобие на коментар номер 3. Да смотанячка си и то много голяма, дори бих казал невъзможна, защото пишеш противоречиви неща, а това означава, че нещо важно в главата ти липсва. През двете години когато си харесвала въпросното момче доста момчета са те харесвали. А когато си била в университета не си имала занимавка с момчета, нито някой те е харесвал, нито пък ти някой. Никой не те е харесвал много силно, но винаги са те смятали за красива и във всяко събитие си била забележителна като външен вид. Уаау. Е, как така, хем са те смятали за красива на външен вид, а никой не те е харесвал. Да даваш такива мнения и описания за себе си не е ли това налудничавост. Казах, че ти отговарям по подобие на номер 3 и щом ком.3 може да бъде публикуван не виждам защо този мой коментар няма да бъде публикуван. Ако не бъде публикуван означава че ти ги изтриваш, както си правила много пъти. Този мой коментар трябва да бъде номер 11. Ще чакам.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 46238b2ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не си смотана.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 90bf08d1af
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вероятно не знаеш как да комуникираш с хората. Не ги предразполагаш да те заговорят, изглеждаш недостъпна, стегната, негативна. Мъжете много по-лесно подхождат към жени, ако усещат, че ще има положителен отговор. Ако наистина си хубава, другото е решимо. А номер 3 звучи доста злобно и комплексирано, вероятно и той е в кюпа с нежеланите.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bc145c74c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм на 26 почти и още не съм намерила никой, нито съм се целувала, нито нищо. Мъжете не ме харесват, а и вече едва ли някой ще ме захареса, пинеже имам и здравословни проблеми. Ще намериш човека, щом спреш да го търсиш. Млада си, здрава си и всичко е пред теб, на мен ми го повтаряха постоянно, спокойно ще намериш, ще се случи, а какво стана дойдоха проблемите със здравето, от там с другите неща и вече абсолютно и минимален шанс нямам да си открия някого.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f1d67d65ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не си смотана. Адриана Лима твърди, че е загубила девствеността си на 27 години. Но прави крачки към тази стъпка, защото това е житейски опит, не е нужно първият ти да е принца на бял кон. Колкото повече отлагаш по трудно ще се решиш, после съвсем ще те е срам от това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7b56c74f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 10. Аз написах коментар 4ти, ама не ги трие авторката, а модераторите.
Писах й един вид, че не може да спре да търси и да чака на съдбата, защото аз така направих и много съжалявам.

смотанякът на 32.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c0c022866b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   От авторката: Номер 10, да, когато бях ученичка, в 11 и 12 клас доста момчета ми признаха, че имат симпатии към мен, колкото и нескромно да звучи! После, за да уча, заминах в друг град, а тогава не се занимавах с никой и нямах занимавка с момчета! Това имах предвид, ако това означава,
че “нещо не ми е наред с главата”, какво остава за твоята, която не може да се сети че хората заминават в по-големите градове, за да учат в университети... Доколкото до коментарите, щом пиша тук, ми е повече от ясно, че ще има и негативни коментари, няма да ги трия, все ми е едно-мога да правя разлика между градивните и злобните коментари и за твое успокоение, аз също чаках да бъдат публикувани коментарите и да прочета! Нищо не съм трила... Номер 3, злобата ще те довърши да знаеш. Не, не са ми го казвали само родителите ми, имам доста широка соц. среда, но нямам ЛЮБОВ в живота си, затова пиша тук, не за да твърдя колко съм красива, просто го написах, за да имат хората представа, когато коментират. Бъди здрав/а и надявам се щастлив/а. Останали мили хора, благодаря ви, ще се вслушам в мненията ви!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 318b560ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Абе мъжете красивите ги от минават и гледат по-незабележими те, защото мислят че красивата няма да ги иска и си избират нещо на нивото. На живо е по-трудно да срещнеш някой, пробвай в Интернет. Дори да не се получи връзка веднага и за секс става, хубаво е да пробваш няколко преди да си вземеш мъж.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7525266680
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Направо бих се оженил за теб.
Стига да не си някоя разглезена лигла.
Като гледам твоите връстнички на какво са заприличали и ми се повръща отвсякъде. Недей да се самоиронизираш така, защото не знаеш колко нещастни и безмозъчни самотници има, които са овършали купища мъже, но са тотално празни отвътре.
Ако трябва да избирам между тях и самотата, бих избрал второто.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker