Чувствам се в капан - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се в капан
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 683 пъти
Здравейте,
Имам наистина огромна нужда от съвет, защото от известно време не знам какво да правя с живота си.
Даже не знам как да започна... млада жена съм, наскоро завършила висшето си образование в София. Тъй като обаче нямах финансовата възможност да се издържам там сама на квартира и нямах други опции нито някаква подкрепа от близки или роднини, преди няколко години се върнах в родния си град. Там започнах работа по специалността и скоро след това се запознах със страхотен мъж. Тъй като бях без сериозна връзка над 4 години и попадах само на несериозни мъже, бях впечатлена от него, какъв кавалер е колко е грижовен и как бързо си паснахме.
Заживяхме заедно и всичко беше перфектно - излизахме заедно, готвехме си, нямахме никакви спорове, забавлявахме се и т. н.
Той обаче е много привързан към майка си, а тя е вечно в някакви дългове. Преди време заради нея той изтегли огромен заем, въпреки че аз не бях съгласна и сега тя уж го плаща, но когато и да попитам за това той не ми дава никаква информация. Заради кризата с вируса ме уволниха преди няколко месеца и оттогава неуспешно си търся работа. Засега караме с неговата заплата и моите спестявания, които са на привършване. Досега бях спокойна, но миналия месец видях, че от заплатата му са удържали още 200 лв за друг кредит, за който не е споменавал. А той вече имаме и негов за апартамента. И така стават общо три, на една заплата.
Аз съм от типа хора, които вечно си правят сметката и спестяват, защото така ме е принудил живота, а той е по - скоро от типа накрая на месеца сме на нула. Освен това отскоро осъзнавам, че преди него бях супер активна, постоянно бях някъде, спестяванията си влагах в пътувания, а сега съм станала страшно ленива, а и не можем да си го позволим. Постоянно смятам колко пари ще ни трябват за каквото и да е. Започвам да се замислям имам ли бъдеще с този мъж. Все пак вече съм на 27, но от друга страна съм и съвсем сама, ако утре се махна къде ще ида? С него нямаме никакви други проблеми, пасваме си в секса, в разговорите, в интересите и т. н не се караме, не се ревнуваме, като цяло нищо не ме притеснява освен финансовата част. Как да го попитам за този нов кредит без да разбере че съм му ровила нещата? И изобщо... вечно ли ще караме от заплата на заплата, без възможност за никакви странични харчове? Аз го обичам наистина, но започвам да се замислям. От друга страна и да си тръгна какво следва?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 663809ca90
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз не разбрах какъв ти е проблема.
Човека плаща три заема и те издържа няколко месеца, а ти се сърдиш, че нямате пари за пътуване?
Такова отношение на мен ми се струва доста обидно.
Ако толкова държиш с приятеля ти да спестявате за да пътувате, намери си друг приятел, защото явно на сегашния ти това не му е приоритет.
А това с майката - как щеше да ти се стори ако я беше зарязал да се оправя сама с дълговете без да й даде нищо? Щеше да пишеш история, че приятеля ти е стиснат и се отнася зле с майка си.
Сподели му притесненията си. Ако не те зареже, поне ще чуеш неговата гледна точка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker