Влюбването и обичта - дилема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбването и обичта - дилема
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 749 пъти
Много ми тежи на душата, каша ми е в главата, затова реших да споделя с вас. С годеника ми сме заедно от 7 години. Той не ме привлича. Осъзнах, че той е моя сродна душа, че между мен и него е изградена емоционална връзка каквато никога през живота си не съм имала нито между мен и който и да е приятел или приятелка нито с който и да е друг. Не съм влюбена в него, не ме привлича вече, но го обичам страшно много. Не мога да си представя друг човек да живее с мен, да е част от ежедневието ми, друг човек пред който мога да съм 100 % себе си. Проблемът е, че при положение че вече 7 години свикнахме един друг и той си е като част от моето семейство просто не съм влюбена в него. Обичам го, но влюбване няма. А аз като млада жена онази тръпка ми е много нужна. Тя е част от мен и не мога да я разкарам. Тази тръпка, която съм склонна да изпитам към други мъже за жалост. Сещате ли се за кое говоря? Онова което ти създава внушението, че в стомаха ти живеят пеперуди. Това, което те кара ако осъзнаеш, че и човекът към когото го изпитваш също те харесва или изобщо ако разбереш, че не си му безразлична и ти създава илюзията, че летиш в облаците. За това говоря. Изпитвам го към различен мъж през определен период от време, който период може да е много дълъг. Тревожа се ако по този начин създам празни надежди на някого и доста се сближим и нещата се задълбочат? Не знам как бих преживяла да изоставя моя годеник. Това не мога да си го представя, въпреки че имам огромна тръпка към някой друг. В момента я изпитвам към един млад, красив асистент, който още не ме познава дори, просто съм го засичала и съм чувала за него от колегите от по - горния курс. Не знам дали ще прояви интерес към мен и дали ще се получи нещо, на като цяло ми е много притеснено. Каша ми е в главата объркана съм.

Кажете ми - как да поставя обичта ми към моя и влюбването към други в мен в една хармония? Това звучи невъзможно. Но просто наистина чувствам, че не съм моногамна. Не мога да бъда моногамна. Ако има още някоя като мен ще съм благодарна да ми помогне със съвет, кураж, каквото иска. Не знам как да постъпя. Аз мисля просто да се сприятелявам с момчетата в които се влюбя, да си излизаме, да се закачаме но дотам. Но ако с някой се сближим до силна степен не знам какво да правя. Главата ми ще се гръмне. Аз дори се стремя да излизам 100 % привлекателна със сексапилни дрехи, разголена и с грим когато съм в компания сред чужди мъже, а пред моя изобщо не се старая да съм красива, защото знам, че пред него мога да съм себе си. Много плаках преди малко от чувство, че не го ценя. Почвам да си мисля, че голяма част от изневерите се дължат на хора с положение като моето.

Какво да правя като хем едното, хем другото ми е нужно? Тъжна съм. И обичта, която мога истински да я имам само с моя ми е нужна, но хем и тръпката с другите момчета и емоцията когато осъзная че и те ме харесват и това ми е нужно... и двете са ми нужни, но двете неща в мен как да "живеят" заедно в хармония? Не мога дори да го кажа на моя, много ще се разстрои, много ще го нараня и ще ме разбере погрешно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: d0a5467637
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имаше ли ги тези пеперуди и тръпка в началото към твоя приятел? Ако да, но вече са изчезнали, с друг е много вероятно да стане същото. Не е късно да събудиш чувствата си към него. Ако ли пък не, какво изобщо си правила всичките тези години с него?
Говориш за харесване на красиви непознати мъже. И аз мога да съм влюбена в образа на Джейсън Момоа, но мога да разграничавам фантазиите от реалността и да си обичам моя съпруг и баща на детето ми. Аз обаче съм моногамна. Ако ти си сигурна, че не си, остави твоя приятел да си търси щастието с друга, за която той ще е единствен.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d9219b259a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти просто искаш да се чувстваш желана и красива. Това е. Не го получаваш от мъжа си, което е в реда на нещата, понеже сте от много време заедно и сте изградили връзката си до друго ниво. Тъпо е да излизаш с други момчета с такава цел. Нагласи се за приятеля си, изненадай го приятно, имате нужда от раздвижване на нещата. Ти хем се оплакваш, хем не правиш нищо по въпроса, за да подобриш връзката си. Малко логика вкарай в действията си. Гласиш се за други мъже, за твоя не, влюбваш се в други, в твоя не, а искаш той да те желае. Ето ти друга гледна точка, малко да се погледнеш отстрани, преди да постъпиш егоистично. Нали, знаеш, съвестта винаги си измисля нови факти и смекчаващи обстоятелства.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: fdd524be29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами то след 7 години съжителство никой няма пеперуди, радини вълнения и тем подобни. Ако е истинска връзката, тя е вече на друга фаза, с деца, общи цели, взаимна грижа и верност. Не зяпане по други мъже и мечти за влюбванета, тръпки и т. н. И НЕ, не може да живееш с един мъж, да го обичаш уж, пък да си влюбена в друг и да си играеш с двамата. И си избий глупостите, че някой мъж ще излиза с теб заради грима ти, парцалака с деколтета и голи кълки, а няма да иска да те чука. Да се закачкаш искаш ти, но той иска секс. И не му дреме за годеници, пеперудки, сълзички и пр. Като не бутнеш, има и други. И мъжете не са моногамни, не само ти.
Едно мога да кажа- не искам да съм на мястото на приятеля ти. Ти вече си застанала на пътя на изневярата. Въпрос на време е да си реализираш мечтите за друг.
Поне бъди човек, а не мишка да го лъжеш и се омитай от живота му. Като сте полигамни, за какво се събирате с някого, да му опрапастите живота? Живейте сами, плякайте се на воля, летете с пеперудите си от мъж на мъж, докато одъртеете и никой не ви ще. Курвалъка не е между краката, а в главата.
Пак ще кажа, не лъжи момчето, не го обичаш. Ако обичаш, не си и мислиш за друг, не искаш да нараниш любимия с лъжа и изневяра- нито физическа, нито емоционална.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4b94635f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В подобна ситуация съм, само че сме заедно от 3г и живеем само 2мата от октомври. В началото пеперуди, желание, страст.. С времето аз станах по-сдържана, не бях така сексуална. Налагаше се да съчетавам няколко дейности в 1 и ми беше много натоварено, а той мрънкаше, а в същото време и той не правеше нищо (за домакинска работа говоря). Последните 2 месеца много се карахме и аз се отдръпнах, но се усещах как чаках определен човек да дойде, да ми каже нещо, да ме накара да се чувствам пак желана. Имах си някакви фантазии, даже преди да заспя ми беше любимо да легна сама и да си представям разни неща, които искам да се случат (а нямам смелост за това). Сега се опитваме и аз и приятеля ми да "размърдаме". Истината е, че вече нямам сексуално влечение към него, а имам към други мъже и то такива дето нямам повече приказка от здравей-здрасти, как си. А мов никога не е бил някакъв атлетичен, леко пълничък съм го взела, сега е качил някое килце, но не това ми е проблема
Просто не усещам онова сексуално привличане, напрежението между двама души, когато и двамата искат да го направят.
Направо ми е гузно, въпреки, че нищо не съм направила и всичко е в главата ми.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4b94635f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   В подобна ситуация съм, само че сме заедно от 3г и живеем само 2мата от октомври. В началото пеперуди, желание, страст.. С времето аз станах по-сдържана, не бях така сексуална. Налагаше се да съчетавам няколко дейности в 1 и ми беше много натоварено, а той мрънкаше, а в същото време и той не правеше нищо (за домакинска работа говоря). Последните 2 месеца много се карахме и аз се отдръпнах, но се усещах как чаках определен човек да дойде, да ми каже нещо, да ме накара да се чувствам пак желана. Имах си някакви фантазии, даже преди да заспя ми беше любимо да легна сама и да си представям разни неща, които искам да се случат (а нямам смелост за това). Сега се опитваме и аз и приятеля ми да "размърдаме". Истината е, че вече нямам сексуално влечение към него, а имам към други мъже и то такива дето нямам повече приказка от здравей-здрасти, как си. А мов никога не е бил някакъв атлетичен, леко пълничък съм го взела, сега е качил някое килце, но не това ми е проблема
Просто не усещам онова сексуално привличане, напрежението между двама души, когато и двамата искат да го направят.
Направо ми е гузно, въпреки, че нищо не съм направила и всичко е в главата ми.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 25fd4ca464
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А колко пъти тая тема ще я публикуваш под различни имена или в коментар под други теми, извинявай?
Явно не обичаш годеника си, явно просто той ти е удобен, сигурен, знаеш че ти е на разположение и не ти е интересен. Намери си друг, явно и бе това е въпрос на време да му изневериш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f5d2e3ceb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Като жена с 20= г брак е трудно да те посъветвам
Около 4-тата година,когато бяхме гаджета,също си мислех,че нито съм влюбена,нито ме привлича.
Но се наложи да се разделим за 7 месеца,после казарма..
И всичко се обърна и върна..
Обичах го 19 г до развода ни.
Брака ни беше взаимно хубав..последната година се изчерпа.
И след него си говорим и шегуваме.
Но как е при теб ..Ти си знаеш.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f5d2e3ceb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Като жена с 20 г брак е трудно да те посъветвам
Около 4-тата година, когато бяхме гаджета, също си мислех, че нито съм влюбена, нито ме привлича.
Но се наложи да се разделим за 7 месеца, после казарма..
И всичко се обърна и върна..
Обичах го 19 г след брака.. до развода ни.
Брака ни беше взаимно хубав.. последната година се изчерпа.
И след него си говорим и шегуваме.
Но как е при теб.. Ти си знаеш.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c13651b69d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 4 и 5 отлично го описа вместо мен! Чувствам се точно така както ти го описа. Все едно се разпознах. И аз точно като теб се карам с моя за всякакви глупости, а като легна започвам да си мечтая. Мечтая си за човек като този асистента. Скоро започва учебната година и тръпки ме побиват от вълнение дали ще е присъствена за студенти и дали същия за който са ми разказвали ще преподава на нашата група. Надявам се поне вече да учим присъствено поне да го засичам в коридора и да му се наслаждавам, ако не друго. Хубавото е че ( не се фукам) дупето ми е доста стегнато, дооформих си фигурата както аз искам. Ходя на фитнес от месец. Варианти много, мога да му изпратя покана за приятелство във фейсбук като си кача най - готината снимка на профила. Имаме общи приятели, би трябвало да ме приеме. И като види, че уча в университета, отбелязано е в профила ми. Но все още ме е срам, не знам приема ли хора, които не познава лично. Всички се оплакват от него колко е строг и заядлив. Така че евентуално ще изчакам учебната година, дай боже да ни преподава, поне да разбере коя съм и ще му изпратя покана. Напоследък се размечтавам и си фантазирам разни неща.
Като например че може случайно да се окаже че сме се познавали и сме си играли като деца. Заради което той се радва да ме види и отношението му към мен ще е различно от останалите. Нещо такова. Всякакви лудории. Сигурно е познато чувство на много хора. И наистина тръпката ми много бързо минава от един мъж в друг. Преди да разбера за съществуването на този асистент изобщо бях лудо хлътнала по един женен колега от друга специалност. Проблемът при мен е, че ако се запозная с друг мъж в който намеря нещо още по - привлекателно от предишния който съм харесвала, то чувствата ми към предишния веднага свършват и се "прехвърлят" към новия. Да, знам, че звуча лудо, знам че звучи к*венско, но и аз не мога да си обясня защо се случва, не мога да се преборя срещу това. Просто се усещам като полигамна. Разберете ме, това ми тежи, никой няма да ме разбере ако го споделя на моите приятели затова имам нужда от опората и подкрепата на анонимни хора и да разбера единствена ли съм?
Защото иначе обичам наистина само моя годеник. Тук вече говоря за емоционалната и духовната обич, каквато изпитваме към нашите семейства. Само него обичам така, само с него мога да бъда себе си. Въпреки нуждите ми... с които вярвайте ми не мога да се преборя, и да бъда честна с него и да скъсаме - не мога... как... след 7 преживяни години заедно изпълнени с толкова преживявания, любов, опознаване, доверие. Как толкова лесно да го оставя след като 7 години той е част от моето ежедневие? И единствения ми близък човек, единствения, дори живи роднини вече нямам... единствения човек на когото мога да разчитам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker