Мразя жените ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мразя жените ...
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 2619 пъти
Добър ден на всички. От доста време не се разбирам с жените. Възпитан съм да ги уважавам. Учих във гимназия с много момичета, но още преди нея проблемът си го имаше. Имал съм връзки, но никога не съм бил удволетворен на 100 процента от връзките. Ествено и аз съм правил грешки. Никога не съм харесвал когато другите момчета или мъже говорят за жените като за животни. Но почвам да сменям стратегията си на държание. Мисля че колкото по-добре и мило се държиш с една жена толкова повече ти се качват на главата и това си е не писан закон..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 302f54a647
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи не си попадал на нормални хора.Нито мъжете които говорят така за жените,нито вторите които се държат зле.Не залитай Допълнително в крайности,досега си бил в една...идеализирането на нежния пол.Има всякакви хора,както мъже така и жени...

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b033d4d9c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Да се държиш добре е едно, да се държиш сервилно и/или безгръбначно е друго. Вторият вид поведение е особено нехаресвано.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8e08c985f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   И аз съм като теб. Проблемът е че се уловихме на кукичката за това как обществото и жените представят себе си. Все те невинните, все те жертвите, все те добричките. Което няма нищо общо с реалността. Тоя образ който ни изграждат като деца после се сгромолясва много от високо. Всички ни проглушават ушите с недостатъците на мъжете, но жените ... те са перфектни. За съжаление, те са още по-ощетения пол. Дори не осъзнават, че с преструвките и поддържането на тоя образ си навличат омраза, тъй като не можеш да мразиш някой зарадо това което е. Нищо не можеш да промениш. Мразиш когато те лъже, играе и цака. Мразиш когато се получи това огромно разминаване между представа и реалност.

Едно 99% от мъжете го знаят това. Но мълчат и се поддават на интриги, защото... инстинкт за репродукция. Ще ми се да не им избива простащината като хванат чашката, а после да се преструват и пълзят като мекотели. Крайни поведения които не подхождат на мъж Но... това е положението днешно време. Мъжете са доминираният пол, особено в т.н. "развити страни". Защото точно там правителствата са най-силни и се месят в личните взаимоотношения на хората. В днешно време няма особен смисъл да се занимаваш с жени. Уреждай си личният живот както намериш за добре.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 710ceaf602
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Истинатата е, че дълбоко в себе си, никога не си таял уважение към жените. Просто сега го осъзнаваш по - ясно, предполагам, че доста пъти си бил разочарован във връзките си, може би, защото подсъзнателно, привличаш, точно такива жени, които не харесваш. Според мен трябва да преосмислиш стандартите си, другата опция е просто да си стоиш сам, и от време на време да бъдеш с някоя просто ей така. Без взаимно уважение и разбирателство, няма как да се изгради пълноценна и здравословна връзка. Всеки е срещал неприятни мъже и жени в живота си, но това не е оправдание, да мразиш всички. Според мен, ще е добре да обсъдиш този проблем, с психолог, защото, ще ти създаде проблеми с времето и вероятно е тази ирационална омраза, към всички жени да се засили.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 710ceaf602
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Явно тук си имаме мамино синче. Искаш някоя да ти направя салатка да ти сипе ракийка, а ти да седиш на дивана и да се биеш в гърдите, че изкарваш парите ли? Еми няма я вече тази приказка, много жени не са финансово зависими от никого и не са длъжни да ви бъдат майки заместители. Свестна жена от сега ти казвам не чакай, те не излизат с мъже с комплекси, вземи си някоя държанка докато имаш пари ще стои, за теб друг вариант няма. Щом досега не се е получило, не лежи на това ухо, че ще стане някой ден, няма гледай реално на нещата. Поредният онлайн клоун на който жените не обръщат и грам внимание.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: cb1aa06555
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Да не ти пука! Търси щастието другаде, щото от тия връзки с жени само ядове можеш да си докараш

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0366fd97a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Интересен факт: много жени си фантазират, че ги изнасилват, че го правят с напълно непознат, или дори фантазират за шефа/съседа си.
А това нещо БДСМ става все по-популярно.
Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: fd3b31ee1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма как да си добре на 100 %, живота не идеален, нито хората са идеални. Не живей с романтични фантазии и приказки. Важното е да се разбирате и да не карате за сериозни неща.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 97030bc786
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Гледал съм не веднъж, как мъже се държат добре с момиче и в момента, в който тя си тръгне се почват да говорят друго... :)
За тия, дето ти се качват на главата - викам им еднодневки. Те няма да направят компромис за нищо, а за мен лично, компромисите са важна част от всяка връзка.
Като цяло - мъжете търсят секс, а жените опора. Масовката от "жени" търсят пари и мускули :))). Абе всичко е едно взаимно използване.
Вероятността да попаднеш на "различно момиче" е малка, но все пак още съществува.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 14c2e7e381
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Проблема е в теб, не в в масата. Памет И малко психология и ще си намериш сам проблема.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e9d0e15836
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Като котка са!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e9d0e15836
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Едно клипче гледах, една я чук@т а тя си говори с мъжа си кво си била прайкала, как била до 00 ей сега и как си лягала. Въобще пълна идилия чак скука, а нещастника рогоносец, сигурно бачкери по разни върли командировки да купува луксове и почивки на парцала вкъщи.
А като се прибере нещтастния рогоносец със сигурност ще му сервира и колко е уморена и отегчена от чакане. Милата и горката тя, разпрана бранта.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e9d0e15836
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   В тях няма нито грам чест и достойнство.
Със свирки, задник и долнопробни номера и на коли и на джипове ги качиха и те хора почнаха да трепят.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 508de36c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

17.   "Мисля че колкото по-добре и мило се държиш с една жена толкова повече ти се качват на главата и това си е не писан закон.. " С тези глупости, измислени от озлобени мъже, не те чака хубаво от жени, уверявам те.

Ж, 23

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9e6432fe01
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

19.   Мило, мило, ама някои мъже са абсолютни охлюви зад маската на "супер милия" и това отблъсква сериозно. Ти ми звучиш такъв тип.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 508de36c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Че какво лошо има да идеализира жените? Ако някой/нещо не те усмихва като се сетиш за него - заеби. Още повече пък за любимият човек - или ти е всичко, или връзката и "любовта" ви са фалш. Няма средно положение.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d5be11e805
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   17, не са никакви глупости, а си е самата истина. Жените не се разбират от добро. Колкото повече ги обгрижваш, глезиш ги с разни глезотийки (обувки, рокли, рози, шоколадови бонбони, и т. н. ) и си добър и мил с тях, толкова повече ти се качват на главата и почват да се гаврят с теб и с мъжкото ти достойнство. Почват да ти слагат рога, да спят с комшиите, да хленчат и да мрънкат, да капризничат, да се лигавят, да ти врещят и да ти правят скандали постоянно, и най накрая и секс почват да искат все по рядко. Първо ще е 1 ден, после ще е 1 седмица, после ще е 1 месец, после 1 година, 2 години, 3 години... И най накрая ще си биеш чекии сам в тоалетната, докато твойта жена ходи да курварства насам натам из квартала и да я чукат всички от целия квартал и ще сте баджанаци със всички мъже от квартала, всички други мъже ще знаят жена ти като кварталната курва и ще си правят кефа с нея, а само ти ще си нещастника който си бие чекии сам в банята лишен от всякакво удоволствие. Ето това става, когато на жената й отпуснеш каишката. Ама като й затегнеш каишката :само бой бой бой, ебане и сръбска музика, дръж я изкъсо и никакво излизане навън, да види тя тогава на кого ще си пробутва курвенските номера. На жената й трябва силен, як бой и ред и дисциплина, за да бъде смирена и покорна и да не си и помисля за такива курвенски работи, камоли да ги направи. Ама ако опуснеш юздите край, те кучките не правят разлика между свобода и свободИЯ. Както има една народна поговорка "Ти го пускаш от вратата, то ти се качва на главата". Та, в същия тоя дух и жените не трябва да ги пускаш много, та да не забравят откъде са дошли и що за стока са и да не злоупотребяват със свободата си, която им е дадена от мъжете и да се гаврят с мъжкото достойнство. Щото иначе ще има бой, бой, бой до скъсване.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5ee2ff8f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Ами, скромност и срам не вървят в свалките, прав си. И не, не е измислено от мъже, просто много жени предпочитат по-тегави мъже. Важно е да са удобни финансово.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 34bd9ed6fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   22 надявам се час по - скоро да се обърнеш към психолог. Домашното насилие се наказва от закона на територията на България, помисли си добре кого ще биеш и къде ще го заключваш. От коментара ти става ясно, че си крайно неориентиеан и озлобен мъж, не знам по каква причина, но преди да говориш за другите трябва да решиш този ТВОЙ ПРОБЛЕМ. В противен случай не ти мърда леженето за по 24 часа в близкото районно, а може би вече си криминално проявен с такъв модел на мислене и ненадерталски манталитет. Момчета пазете се от такива изроди, това не са хора, най - малко пък мъже.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b154ad0c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   И аз мразех жените като малка. А после осъзнах, че повечето от тях не са психопатки като майка ми. И оттогава ги обичам.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 598c8ded10
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Поел си първата стъпка към мъдростта.

Но не се хаби с такива тежки емоции като гнева.

Приеми го такова, каквото е и давай напред!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6242e7ffe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   повечето са такива дори имам съмнение че са останали свестни жени
жените не на момичетата те са най-гадните и майките им също.
Ако щеш ми вярвай но аз не оставям нещата така винаги ги наказвам
веднъж на момичето направих бомба а на майка и и направих MT(хватки от кеча). А за останалите които се заяждат с мен или кръв или синини.
Да може да ми кажеш жена не се бие но вече няма друг начин да се справиш с тях.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 73dec0f50e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Жена само изкъсо, не и давай много да приказка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker