Рестарт на Живота ми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Рестарт на Живота ми.
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1239 пъти
Здравейте, реших да споделя историята си, не за да се оплаквам, или нещо от сорта, а за съвет, дали е добре на този етап, въпреки и доста да съм закъснял, да направя рестарт на живота ми. Надявам се да не се получи прекалено дълга история.
На 33 години мъж съм, но за мое съжаление, все още необвързан, казвам съжаление, защото от доста години се опитвам, и искам да си нмеря сериозна жена, но тук е проблема, че все не ми се получава, всяка жена с която се запозная, и се опитам да имам нещо общо, ме приема само като приятел, но не и като повече от това, а немога да кажа че съм зле изглеждащ, е малко съм по слаб отколкото трябва, но всичко останало е ок, имам доста жени с които се познаваме, и си говорим, но както казах, приемат ме само като приятел, но не и повече от това, а винаги съм бил и ще бъда, добър, мил, и така нататък човек. Също ми е интересно, защо, и как, някой мъже, без много усилия успяват да свалят така да го каж дадена жена, а аз каквото и да опитвам все не ми се получава, случвало, ми се е не веднъж, като се разминавам с някое момиче по улицата, тя да ми се усмихне, следователно и аз и се усмихвам, ноо без да я заговоря или нещо от сорта, защото някак си си мисля, какво ли ще си помисли тя, непознат я заговаря на улицата.
Е ще спра дотук, ако имате търпение да прочетете всичко, даите съвет какво да пробвам още.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: a88049d946
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Явно си готино и свестно момче, не се отчайвай, и не спирай да опитваш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3468cc97e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото жените си падат по гологлави, мускулести чичковци с кинти, които да ги помпат!
Повярвай ми - нямаш ли кола и жилище си за никъде!!!
Сега е модерно да им взимаш айфони!
После такива пускат теми в същия сайт - защо мъжа ми ме бие и изневерява...
Отговора е - защото такива сте си ги избрали - женкари и мачовци, дето да ви изневеряват и да ви бият!!!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: af92072e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Приятел в пълна грешка си!
Почвам малко отзад напред. Тази, която ти се усмихва на пътя иска да я заговориш, иска да изпита емоция, иска да опита нещо твърдо и т. н. Пробвай се, ако има храсти наоколо.
Сега, защо жените те възприемат като приятел и се държат просто мило - отговорът е защото са "празни".... Те самите не са мили, нито са възпитани, нито имат хобита, нито имат мечти, нито искат да създадът нещо (изключвам раждането на дете), а единственото, което ги интересува е да ги начешеш. И колкото по-грубо ги начешеш, толкова са по-доволни. А ти мил, нежен и слаб... голяма грешка. Пък да не говорим, че май си и девствен, а? Щом всичките те приемали само за приятел...
Огледай се човеко. Виж всички тези мънички сладички путенца с какви нацепеняци ходят. На 33 години си, я се стегни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e14958ad99
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Като жена ти казвам основните неща, които може би ги нямаш:
- Самочувствие и се самосъжаляваш, говориш негативно за себе си(което мен би ме отблъснало)
- Живееш с родителите си/ не изкарваш достатъчно пари (не го казвам от гледна точка на подаръци, ами един вид да я заведеш някъде на среща)
- Странно отношение, прекалено приятелско или си много дръпнат
- Не си достатъчно нахален. Не казвам да ги следиш, но да си искаш и настояваш своето, когато виждаш че ИМА шанс.
- Може да си труден по характер, инат, мрънкало

От жените ти приятели избери най-честната и тази която няма да скрие нищо от теб и я питай според нея защо е така. Тя те познава по-добре от нас и ако е честна ще изкаже мнението си, което може да ти помогне да поработиш върху проблема си.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6a9211e15a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Спри да бъдеш "мил, добър и така нататък човек" и стани самоуверен и готин мъж. Жените те възприемат само като приятел, защото не хересват мекушави добряци като теб, които се страхуват да ги заговорят и да направят нещо решително.
Основното, което следва да направиш е да подобриш в максимална степен своето самочувствие. Ти самият трябва да си безапелационно уверен, че си силен и самоуверен мъж, който е харесван от жените. Трябва редовно да започнеш да излизаш от комфортната си зона и смело да заговаряш жените, които ти харесват. В разговора с тях, те трябва да усетят твоята мъжка решителност, че ги желаеш като мъж и си готов да си вземеш своето. Ти трябва да си доминантната и водеща страна в тези разговори.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 267f2ecbc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Рестарт звучи да започнеш всичко отначало, а при теб до колкото разбирам само в една сфера не ти върви. Ти трябва да се промениш, за да се променят и обстоятелствата около теб. Спортувай, храни се правилно, не е нужно да си фитнес батка, просто да имаш приятен и спретнат външен вид. Трябва ти повече самочувствие и смелост. Приемай нещата повече като на шега и се забалявай. Какво ако на улицата те помисли за луд или за досадник? Пробваш леко, тактично, отпускаш се и друго не ти трябва. Много от мъжете са непукисти и затова им връзват, излъчват самоувереност и не им пука дали ще бъдат отхвърлени. Разшири социалния си кръг, опитай и в нета, търси и не се отказвай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f0c9dbe629
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От Автора :
номер 1 - Благодаря, но явно там е проблема, че съм добър и свестен, а жените не си падат по такива.

номер 2 - Имам си кола имам си и жилище, добра работа, и така нататък, може би това което казваш, е така, отчасти.

номер 4 - Не не съм девствен, и съм имал доста връзки, дори с някои от жените с които съм имал връзка, си останахме приятели, но аз не търся жена за една вечер, или еи така за единият с*кс, такива мога да си намеря всякога, и не говоря за платените.

номер 5 - Имам достатъчно самочувствие и не се самосъжалявам, затова и написах, че не се оплаквам, а искам съвет дали е добре, да рестартирам, някои неща от живота си, отдавна не живея с родителите ми, и си имам добри доходи, за да си позволя каквото си поискам, по скоро за отношението е приятелско, но не и дръпнат, и каквото съм поискал винаги съ го получавал, и то с упоритост и постоянство, но само с това не ми се получава, явно някъде бъркам.

номер 6 - Да може би е така, трябва да променя някой неща.

номер 7 - Съгласен съм, всъщност обичам да се шегувам и немога да кажа че съм задръстен, и незнам какво да говоря, напротив, дори приятелите и познатите ми, казват, че съм забавен, и дори и на някои да му е кофти, след като си поговорим му минава, достатъчно съм търпелив за да изслушвам другите, и да си взимам поука от случайте когато греша.

Ами това е!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 174a8dc296
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Времето не се връща назад, за никакъв рестарт не може да се говори.
Приеми, че си зрял мъж. Постигнал си еди-какво си в живота и, че трябва да направиш още еди-какво си и действай. Какво седиш и пишеш по форумите да си се рестартирал лии.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0a287cd748
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от Автора:
Номер 9, да така е, след като го написах, наистина се замислих защо ли, се занимавам да пиша, защото, ако сам не хвана да променя това за което питам, никой друг неможе.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9c640ba4bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Авторе - убедена съм, че си много свестен човек, но наистина такива мъже няма как да привлекат една жена. Жените търсят тръпката, неочакваното, това, което може да ги накара да излязат от зоната си на комфорт - естествено, това често води до факта, че привличат грешни индивиди и всички знаем докъде води това.

Една жена ще избере теб ако търси сигурност и иска да създаде семейство. Защото за такава жена приятелството и добрите отношения са на първо място. Може и след време да се появи любов, но тя няма да бъде от онзи тип, който кара сърцето ти да бие лудо и да се чувстваш по-жив от всякога.

За съжаление такива жени в днешно време се намират все по-трудно, защото съвременният начин на живот им дава възможността да се издържат сами - т. е. те вече нямат нужда да се прилепят към някого, за да ги издържа. И когато си сравнително задоволен материално връзка с добряк някак си не те устройва. Искаш да опитваш нови и вълнуваши неща, а не да белиш картофи и да переш пелени като баба си.
Затова човек като теб бива възприет като приятел.

Ако искаш да рестартираш съвет от мен е да пооставиш задръжките и да почнеш да се държиш като себе си, а не като възпитан продукт на обществото, което е наложило привичките ти.
Не разбирам защо всички толкова държат хората да бъдат добри. Първо, всеки знае, че това е относително понятие и второ - като се държиш като добряк подтискаш истинското си аз да се прояви.
Бъди себе си, наслаждавай се на живота със или без жена и ще видиш как ще започнеш да привличаш правилните хора в живота си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker