Не е готов психически за секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не е готов психически за секс?
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2682 пъти
Здравейте на всички и благодаря предварително на всеки, който ще прочете моята история и ще даде мнение ако е имал подобен случай :)

Аз съм на 21 год., живея в София, рядко се прибирам в родното си градче, но обикновенно всяко лято отделям време и се прибирам, за да се видя с приятели и да избягам от "голямата лудница" - София. За връзките ми досега, само ще кажа, че са били все неуспешни, а сега вече бягам от тях и така ми е добре..

Докато това лято за пореден път не се прибрах вкъщи, започнаха се купони, излизания, забавления. С него ни запознаха общи приятели, един ден както бяхме на плаж с една приятелка, той дойде и още като го видях го харесах, но нали си имах правило - без връзки и без проблеми. Не бях имала мъж до себе си 2 години и не исках, но нещо в него много ме привличаше.

Започнаха се общи излизания и т.н., докато един ден моята приятелка не ми каза, че Той ме харесвал. Малко трудно се случиха нещата - аз не правех първата крачка, защото не исках излишни главоболия, а и знаех, че след ваканцията ми ще се върна в София и няма как нещата да се случат, а той явно беше нерешителен. Но с малко другарска помощ от нашите приятели, типично по детски, нещата се случиха.

Разбрахме се и двамата да не избързваме, да имаме така наречената "неангажираща връзка" и просто да си прекарваме добре. До тук добре, но в един момент нещата станаха странни, знам ли, може и аз да си въобразявам, но той е някак си как да кажа... дори не знам как да се изразя... Не сме типичните гаджета, сякаш бяга от интимност с мен, ако аз не го целуна, той не го прави, ако аз не се гушна в него и т.н.

Онази вечер дори когато бяхме заедно, съвсем нормално беше да пристъпя към нещо по сближаващо (секс), но той отказа. Аз се почувствах доста обидена, защото естествено започнах да си мисля, че не го привличам физически, че не ме желае и ми стана доста гадно, а в същото време не съм грозно момиче, не съм и идеална, но според мъжкото мнение в повечето случая срещам добри отзиви.

На сутринта докато пиехме кафе и понеже съм директен човек и за пореден път се убеждавах, че от тези мои били то ангажиращи или неангажиращи връзки нищо не се получава, реших да му задам въпроса директно - какъв е проблема? дали вече не ме харесва и т.н. Той общо взето нищо конкретно не ми каза, говореше ми някакви неща, че му трябвало време за това, не бил готов психически...

Тогава аз си помислих за пореден път, че нещо не ми е наред на мен - първо мъж да откаже на хубава жена секс и второ да и каже, че не е подготвен психически, това ми звучи като женско оправдание, но не и присъщо за мъж. Минават ми най - различни неща през главата, дали не е гей или знам ли и аз, защо е с мен, притеснявам се от това, че не съм привлекателна за него, а някак си ми се искам нещата да се получат. Моля за някакво мнение или съвет :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: debb6d60bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1. Досега не е правил секс.
2. Ти си предприела първата стъпка това го е стреснало.
3. Има някакви задръжки.
4. Романтичен тип, живеещ според рицарските правила.
5. И други.
Предразположи го към откровение и прецени дали е възможна връзката ви.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5144551896
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласна с Номер Едно - май е още девствен, щом сама казваш, че си хубава, готина и т.н. едва ли е в това проблема. Може би иска по-дълбока връзка, основаваща се не само на секс, не знам. Споменаваш обаче, че бяга от всякакви интимности - целувки, прегръдки, което пък ме навява на мисълта, че е неопитен, пък може да си и първата жена в живота му. Поговори с него

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: da12fe670a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен си му първата. С моя мъж беше така и стигнахме до истински секс чак на третия месец, а ми призна, че съм му първата чак след осем месеца. Не го натискай и предполагам, че рано или късно ще намери смелост.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2520164fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е но колко години е та не е готов? Или наистина не е спал с жена или има някакви сексуални проблеми.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 03b3508afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не те харесва достатъчно като жена. Не е само до секса, той не търси и близост щом не те целува и прегръща. Това не е твоя човек

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b5dd926a73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами на 21 год. е и наистина не мога да си обясня нещата. Не е неопитен или поне няма вид на такъв, всичко друго е наред освен интимността помежду ни, някак си се чувствам нежелана като жена. Имам чувството, че нещата са сериозни, вчера дори ме представи на семейството си.... Говорим си принципно много, споделя ми, но започна ли да го питам тактично какъв е проблема, се измъква, с това, че е изморен примерно и започва да се държи добре (което е май насила, някак си го прави заради мен) и на следващия ден пак е същото :(

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2dd8992eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Освен изброените по-горе причини, възможно е и да има някакъв комплекс. Физически, най-вероятно. Или е имал неуспешни опити досега и се страхува да не се изложи пак.
За нехаресването и непривличането го отхвърлям. Нямаше да си губи времето с теб, ако беше така.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b4e27b6c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   напълно подкрепям номер 7 и 2

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker