Той може да ми предложи само секс, а аз усещам, че хлътвам... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той може да ми предложи само секс, а аз усещам, че хлътвам...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3201 пъти
Аз съм млада, неопитна и безнадеждна романтичка. Не мога да си представя секс без любов, не мога да си се представя без емоционална връзка и мъж до себе си ( може би защото израстнах без баща).. Та, забих в няколко дългиии и сериозни връзки, от които си тръгвах уморена и наранена. Не знам, но въздействам на мъжете по странен начин. Сами се променят, от болни курвари стават моногамни, романтични и сериозни (до даден момент).. Много ме обгрижват и закрилят, без да го искам или търся. На фона на всички мъже, с тези които съм била, ако се абстрахирам от недостатъците, наистина бяха свестни..

До толкова не съм свикнала да съм сама, че сега се чувствам толкова малка, неопитна, сякаш ме е страх от заобикалящия ме свят и търся поредния мъж, в когото да се сгуша сигурна. А те са твърде малко. И се сблъсквам с използвачите, актиорите и тем подобни..

Но сега се сблъсках с нещо друго.. Той - доста по-голям от мен, с професия жиголо. Макар и в миналото. Единствения мъж, който още в началото ми каза, че търси само секс и е неподатлив на чувства. Съвсем ясно ми обясни да не се надявам на абсолютно нищо и единственото, което може да ми предложи е чисто приятелство или само секс, или двете в комбинация. Много ми помага, сега когато се чувствам сама и прекъснах дълга и сложна връзка, сякаш ме пази от заобиколилите ме хиени с лица на мъже.. Истински кавалер и мъж е, откъдето и да го погледнеш.

Най-директният човек, когото познавам. Излизаме си по приятелски, не ме насилва, не ме ангажира с нищо.. Прави толкова специални жестове и изненади за мен и това ме трогва. През него са минали стотици жени, повечко.. но той сякаш намери нещо в мен и ме държи около себе си. Виждам, че го интригувам, че много му допадам, но не пропуска да ми споделя да не правя грешката да се влюбвам, а аз сякаш си търся някой, в когото да го направя.

Когато ми говори искам да го целувам, усещам се, че хлътвам, а в това съм непоправима. Объркана съм много.. Не искам да приключа връзката си с него, наистина е свестен човек - развит в много сфери и интересуващ се от много неща. Свикнах с присъствието и подкрепата му и ако се отдръпна ми се струва, че ще изпадна в емоционална дупка. Както казах не умея да съм сама.. А не мога да се надявам или да искам нещо от него, не съм напълно убедена и че го искам...

Та, това ми е историята.. Какво бихте ме посъветвали? Май е по-добре да се отдръпна, докато е време.. Около мен се навъртат няколко мъже, има и готини, но сякаш вече ме е страх да се доверя на някого.. Май е добре да остана сама за по-дълго време, защото признавам не съм била сама и не знам какво е... Но когато нямам мъж до себе си се чувствам като инвалид.. нищо не ми върви, нямам стимул, не мога да се справям сама с проблемите си - свикнала съм някой да ме подбутва, да ме подкрепя и така.. Съмнявам се някой да е в същата ситуация, бих се радвала да прочета нещо.. :))

Всички тези неща той ги знае, но ми казва, че може да ме научи да съм силна и самостоятелна жена, да не се нуждая непременно от мъж до себе си.. Да си взимам секса и насладата и да не бъда чак толкова емоционална.. Какъвто е той, май..
А още не мога да се оттърся от предната си връзка, ближа си раните и много въпроси ме тормозят..

Благодаря на прочелите ме

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: defa05f7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жиголо в миналото си? Няма подобно понятие.. това е състояние на ума. Има изгода от теб, това е единствената причина да те държи около себе си. Ще ползва, колкото може, ще те изцеди и ще си тръгне.
Много ще плачеш, ако не се отдръпнеш..

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: de1bf1d39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човек не може да избяга от себе си, само това ще кажа. Изходът от ситуацията го знаеш само ти, каква си и каква искаш да бъдеш :)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2c70f763c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Браво на такъв където си казва какво търси, а не като повечето където имат сливи в устата, мале надявам се правиш само с кондом секс, че от такъв най- много нещо до хванеш, ами да отдрапни се само си губиш времето с него

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 469f8a79d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сетих се за един много хубав филм "Американско жиголо". Там по невероятен начин е показано как един изкусен играч на любов може да обикне една жена завинаги. Защо да не допуснем, че ти може да си неговата повратна точка. Той е имунизиран срещу чисто сексуално привличане, на което падат жертва неопитните мъже, но затова пък истински може да оцени една истински подходяща за него жена. Моят съвет е да му дадеш време, да се въоръжиш с търпение и видиш какво има в края на тунела...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ccc7d45c6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако можеш запази го като приятел, явно е ценен за такъв. Но постепенно превърни отношенията си с него само приятелски, без секс. Така за теб ще е по-добре а и тогава наистина ще видиш дали е приятел или те използва само за секса. А иначе да се научиш да бъдеш малко по-самостоятелна е само в твой плюс. Опитай, дано успееш!

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4bcd523c75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Aз съм същата и много лесно се влюбвам и все в неподходящите. Бягай от този тип мъже, които са адските кавалери и са супер точни, но искат само секс, защото към тях най се привързваш..и колкото повече продължаваш, после толкова би ти било трудно дa se отдръпнеш. Просто БЯГАЙ !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d33ea78c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Една жена може да бъде силна и независима. Не й трябва мъж, за да е личност. От опит ти го казвам. Сама каза, че си ближеш раните. Кой те нарани? Един от онези, без които не можеш и без които не се чувстваш пълноценна. И това с половинките е такава глупост. Аз съм си завършено цяло - не ми трябва някой, за да ме допълва. Какво значи това? Ако ми липсва нещо в мен самата няма как друг да го запълни. Всичко е илюзия. Опитай да бъдеш независима от емоциите си. По-лесно е и така не страдаш.
Ж25

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a1ee485d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Много ще страдаш, мила, едно ще ти кажа, бягай докато не е късно защото влюбиш ли се съвсем, той ще те нарани много!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e49837f04a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Лигава работа "козата си иска пръч". Е нема що... без мъж не можеш... Я се стегни !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker