Защо любовта е проклета? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо любовта е проклета?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 779 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 17 и бих искала тук да си излея мъката и да споделя с вас мислите си за любовта! Още преди около 7 години се влюбих за първи път, в едно момче дето обаче хем нямаше чувства към мен, хем заминаваше в Дания да си уреди живота. Когато му казвах за чувствата си, пред вратата на стаята в която бяхме едни момичета се смееха като малоумни. Те трябваше да са ми приятелки ама очевидно не бяха. После, 3 години след това се влюбих в едно друго момче-той пък е баровец, дето може да си позволи почивки из всеки континент и винаги е заобиколен от мацки и не е сам никога. С него се случи така, че той нямаше чувства към мен, а едно момиче ме настрои срещу него за да го загубя и като приятел, и така и с него любовната афера приключи. Една година след това вече се бях влюбила в друг-надут футболист, душата на компанията и винаги беше модерен! Искаше всяка да е луда по него и се хванах и аз в капана, когато разбра за това, което изпитвам към него започна да ме тормози и злепоставя пред всички. Целия ни клас знаеше всичко и бях станала за смях. До ден днешен ме тормози и ме заплашва с полиция само защото не се бях вързала на неговите провокации! Бях влюбена в него близо две години. А сега съм влюбена в баскетболист-и двамата сме в инвалидни колички и имаме почти еднаква съдба! Той обаче се промени, искаше да бъдем гаджета и беше оптимист, а после скъсахме и имахме тридневна връзка. Започна да ми казва, че забравил какво е да обичаш истински и бившите му били курви. Каза, че щял да бъде гаден-да си прави кефа с момичетата и кой от къде е! Но това не е правилно, а аз му го обясних. Аз, която съм влюбена в него и ме искаше само за секс му казах да бъде с друга, да обикне истински и продължава да опитва с добро! Моля ви, кажете ми защо ми се случва всичко това и защо любовта е толкова гадна при мен? Дали никой не ме иска, защото съм инвалид или е нещо друго? Бих искала да изкажете мнение за тази история! Благодаря за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker