Свекърва ми и мъжът и заплашват че при развод ще ми вземат децата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Свекърва ми и мъжът и заплашват че при развод ще ми вземат децата
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 992 пъти
Здравейте, историята ми следната, с мъжа ми не се разбираме предстои ни развод. Имаме две деца на 8 и 2 години момчета. При последния скандал мъжа ми ме заплаши, че ако си тръгна, децата ще останат при него и няма да ми даде да ги виждам. Майка му на другия ден също ме заплаши, думите и бяха каквото и да става след развода децата няма да ги видиш остават при нас, това и бяха думите. Мъжа ми и баща му са полицай имат връзки познат се с адвокати. Аз съм 30 год работя при родителите ли, имат собствен бизнес, не съм алкохоличка, наркоманка или с някакво заболяване, кажете могат ли да ми ги вземат не съм на себе си от нерви. Помогнете ми

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: db08275a74
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Децата почти винаги отиват при майката. Трябва да си нароманка, алкохоличка или да се докаже, че не можеш да се грижиш за тях. Ако си тръгваш от там задължително взимай децата с теб. Иначе те могат да изкарат, че си ги изоставила и тн. Трябва много да внимаваш. Мисли, планирай и после започни да действаш. Не позволявай да те манипулират, защото точно това правят с тези приказки. Опечи си нещата и не прави нищо импулсивно колкото и да те провокират. Те само чакат да се издъниш. Посети адвокат, консултирай се с него, в удобен момент изведи децата от дома му и се приберете в дома на родителите си. Пожелавам ти успех, всичко ще се оправи. И кажи на родителите си за тези заплахи. Те също ще ти дадат съвети.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b837da782f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако имат някакви връзки - могат. И мен мъжа ми ме е заплашвал със същото и знам колко е гадно и какво е чувството. Задавах си същите въпроси като твоите. Не си сама. В България закона е на страната на майката, но знаеш как всичко може да се извърти в съдебната ни система.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: dd966c982e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако са с дебели връзки нямаш шанс ,дебели в смисъл съдии ,ако връзката му е само едни адвокати е нищо

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8fc4284edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Най-добре е, ако можете, да седнете и да изгладите разногласията по между си и да си продължите брака. Но щом, вече се е стигнало да заплахи, едва ли това е възможно, но поне си заслужава един последен опит.

А това дали е възможно да ти ги вземат - зависи какви връзки имат и какво от твърденията срещу тебе могат да докажат (или изфабрикуват) със свидетели и доказателства. Всички знаем, че Темида в България не е баш сляпа, а блюдото на нейните везни натежава в полза на този, който е в състояние да сложи нещо (пачки) там повече от другата страна. По закон, ако родителите сами не могат да се разберат, децата остават при родителя, който е по-отговорен като такъв и има по-подходящи материални условия за отглеждане на децата. По презумпция това в почти всички случаи е майката, защото се предполага, че тя е по-близка с децата емоционално. Но разбира се има и изключения. Поради тази причина дори и съпругът Ви да успее да убеди съда, да ги вземе той, едва ли ще успее да Ви издейства присъда, която абсолютно забранява да ги виждате. Просто, колкото и корумпирана да е съдебната система, трябва да има неопровержими доказателства, че сте опасна за психическото и физическото здраве и живота на децата. Това, че малкото дете е само на две години е плюс за Вас, защото то все още изисква много грижи, които са предполага, че се извършват предимно от майката. А понеже е правило децата да не са разделят едно от друго, ако малкото бъде присъдено на Вас, то тогава и голямото остава за Вас.

Реално, според мене, дори той не иска децата, защото са голяма грижа, а професията му е такава, че работи и на смени и няма да може да отделя такова внимание, каквото трябва. Той най-вероятно го казва това, точно за да Ви вкарва във филми и явно успява щом се стига до такава тема. Ако съдът му ги присъди, той след един месец сам ще Ви ги връчи, като види какво е.

В заключение на теория децата би трябвало да останат при Вас, но на практика той най-вероятно връзки има, а това в България е по-силно от всякаква логика. Но все си мисля, че всичко е само манипулация и накрая децата ще остнат при майката, т.е. при Вас.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bd005e25f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Няма абсолютно никакъв начин да ти вземат децата. Законите в България са 100% на страната на майката. Понякога не е справедливо, но е факт.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 301d088e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не, не могат, с добър адвокат ще ги осъдиш за тормоз.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 29044a18f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   вземи добър адвокат и ако трябва бутни където трябва. Важно е да имаш работа и доходи. Има неправителствени организации, посъветвай се с тях. И друго- ако знаеш или научиш нещо компроментиращо за мъжа ти в работата може да го заплашиш, че ще го пратиш в медиите. Изобщо ти предстои борба. Бъди готова за всичко, вкл компромати по твой адрес.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 31841b08b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря на всички, вече говорих с адвокат.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5a6678680d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Дори и да станат при бащата, той пак не може, да ти забрани да ги виждаш.

"Законите в България са 100% на страната на майката. "

Не са законите, а са съдиите.

До 8

Давай подкупи и прибягвай към изнудване. Ей така се губят родителски права, най-лесно. Ще я осъди ТОЙ, ще получи права над децата и няма да ѝ дават, да ги вижда.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3571f6704e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като си е налапал ганя тия "връзки" и все това му е в тъпата човка. Много филми гледате и много се вживявате. Тая работа с връзките, особено пък със съдии и прокурори, нито става току така, нито всеки сульо и пульо може да си го позволи. Стига си оправдавахте тъпотията и невъзможностите с връзки в тая държава. ;)

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7c42c47621
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Посъветвай се с адвокат преди да действаш. Ако има заплахи включително че имат връзки и при развод ще ти вземат децата може да подадеш и жалба в полицията или адокатът ти да подаде от твое име, за да ги има документирани нещата. Най-вероятно ще се опитат да те изкарат алкохолична или психично болна. Очаквай всякакви измислици, ако свидетелстват срещу теб, затова е добре да си вържеш гащите предварително. Намери добър адвокат и недей да действаш необмислено - след като работиш, имаш жилище, не си психично болна и тн. почти няма шанс да ти вземат децата.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f82eb0544c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Тези май искат да кажат, че в събота като отидат децата при тях няма да ти ги дадът след това, както правят много Жени обикновенно. Но при тях няма да стане. Ако правят такива глупости може да се обадиш на полицията. И на му давай пълномощно за напускане на държавата, че може да не ти ги върне.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker