Как да преодолея това... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да преодолея това...
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1096 пъти
Здравейте. Имам човек до себе си от 3г. насам. Връзката ни е страхотна, разбираме се прекрасно и е най-добрия ми приятел. Държи се добре, верен ми е и ме обича. Но както всяка връзка и ние си имаме проблеми понякога. На скоро преминахме през тежък период и си дадохме почивка около 2 седмици някъде. И то дори не беше точно почивка, защото ме търсеше постоянно понеже му липсвах и през това време се видяхме 2, 3 пъти. Както и да е. Нещата са вече окей, даже мислим другата година да заживеем заедно. Проблемът е че съм много чувствителна. Не знам дали е нормално, но когато сме заедно съм супер спокойна чувствам се на мястото си, буквално съм като у дома си където и да съм стига да съм с него, но когато примерно е с приятели или в тях или където и да било съм супер тъжна и ми е много скапано. Сякаш не виждам щастието поради факта, че сме заедно и се обичаме, а го забелязвам само и единствено когато сме заедно физически. Дори от време на време си поплаквам, като съм сама. Не съм от момичетата, които искат да са 24/7 с гаджетата си и да съм лепната все за него. Не го притискам и му давам свобода. Осъзнавам, че просто съм много чувствителна и се разстройвам без причина. Не знам как да преборя това нещо, а то ми влияе много лошо психически. Наближава училище и понеже сме от един клас (12 клас сме) ме успокоява факта, че ще го виждам по - често. Моля, който е преминал през това нещо да сподели как се е справил със ситуацията, защото ме е страх да не започна да го задушавам и да съсипя всичко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: bf535d0e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не го обсебвай. Това никога не завършва добре. Защо искаш непрекъснато да сте заедно, подозираш ли го в нещо

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 264664992d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз бях така, докато не преоткрих и не заобичах отново себе си.
Стана така, че с моя приятел през карантината и лятото трябваше да сме разделени - видяхме се само 2 пъти през последните 6 месеца. В началото бях съсипана, ревях постоянно, свалих 5-6кг., не знаех какво да правя без него, всичко ми беше празно, обвинявах го че не идва при мен, обвинявах и Генерала..
Но постепенно самотата ми припомни какво беше преди да го има него. Спомних си, че с майка ми обичахме да редим пъзели - върнахме се към тази си традиция и всъщност успях да си стана по-близка с нея; върнах любовта си към книгите - преди четях постоянно, а през последните години сякаш бях забравила за това си хоби; записах онлайн курсове по графичен дизайн - нещо, което винаги съм искала, и това започна да превземе все повече дните ми

Изводът, до който стигнах е, че не трябва да забравяме кои сме. Не трябва да забравяме мечтите си, това какви искаме да бъдем. Когато израстваш, приятелят ти може единствено и само да ти се възхищава и това да го кара да те обича още повече, да се гордее с теб. Така че намери нещо, което ти доставя удоволствие - нещо, с което си се занимавала преди да се запознаете, или нещо, което винаги си желала да опиташ. Приемай часовете, през които сте разделени като "време за теб" - време, през което можеш да си свободна, да правиш каквото си поискаш, да развиваш себе си, да си почиваш. Да правиш това, което обичаш.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3279803471
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами, ти си лепка, която няма собствени интереси и занимания. За това си се вкопчила за него. По този начин ще имаш проблеми във всяка връзка. Ти избираш в каква посока да действаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c5dd348942
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 1.
Не го подозирам в нищо, но преди него с първия ми приятел, когато бях на 15 изживях много неща в рамките на няколко месеца. Заплашваше ме, изневеряваше ми постоянно и ме смачкваше от бой. Може би от тогава имам нещо, като травма. А и бях по - малка от колкото сега и позволявах да ме манипулира, както си пожелае.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker