Моля дайте ми съвет почерпен от вашия опит: как да изляза от задънената улица след развода? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля дайте ми съвет почерпен от вашия опит: как да изляза от задънената улица след развода?
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1408 пъти
Здравейте,
Ще направя опит да бъда кратък, за да не ви отегча.
Миналата година жена ми се разведе с мен заради друг мъж. Имаме момиченце, сега е на 5 годинки. Та жена ми се влюбила в този мъж-ерген и той в нея. Била изстинала към мен, защото съм много работел и не съм и обръщал достатъчно внимание. Била млада и младостта и изтичала. Добре, нека аз да съм виновен, времето назад не мога да върна. Само да подчертая, че живеехме под наем в нейния град, който е един от големите градове и дава повече възможности за работа. Аз съм от малък град, който е със затихващи функции и не виждам бъдеще в него. Вярно е, работих на две места, за да мога да покривам наема и разходите по апортамента, храна, бензин и поддръжка на колата. Тя също работеше в частна фирма, но заплатата и беше малко под 1000 лв., но работота и беше спокойна и тя се чувстваше добре там.
Не знам какво е станало, но от януари тази година жена ми и любовника и не са вече заедно. Раздялата е окончателна. Тя в момента живее с родителите си и брат си, който е идиот и в прекия и преносен смисъл. Мъж на 27 г, не е женен, не работи, лежи и седи пред компютъра по цял ден, иска пари, не пие, но пуши и мното обича да философства. Потроши от каране колата на сестра си, която и я оставих след развода.
Какво се случва?
Бившата ми съпруга не издържа да живее повече при родителите си. Те и се месят в живота, искат и пари, изнервени са покрай сина си, имат си и други проблеми. Най-големият удар обаче дойде в края на март, когато остана без работа, заради корона вируса. Регистрира се на борсата, но все е без пари. Официално плащам 300 издръжка за детето, но всъщност давам повече. Давам и само суха пара. Тя ми забрани да купувам храна и разни деликатеси, защото роднините и изяждали всичко. Всяка седмица пътувам, за да видя детето си. Тя реве и се оплаква. Вика ми за детето не е добре да живее така. Направи нещо?
Къде съм аз? Аз в момента работя в София. Взимам чисти 2 бона, от които не по-малко от 800 отиват при нея. Живея в дома на мой много добър приятел, не плащам наем, само пазарувам. Имам добра оферта за работа в чужбина, короната обърка малко нещата, но от януари догодина заминавам. Не отивам на пусто, имам стабилен братовчед, който на 18 г. замина и вече 20 години е там и добре се е устроил. Честно да ви кажа в България ни се виждам. Нямам дом в голям град. Тук максимум мога да докарам до 2 бжна и това е. Технически грамотен съм, притежавам и технически умения, макар и да нямам завършено висше. Навремето започнах икономика, но после се отказах. Видях, че това няма смисъл.
Бившата ми като разбра, че искам да замина за чужбина се разрева. Почнаха едни обвинения, че ги изоставям, че искам да се отърва от тях, че нея мога да я мразя, но да съм помислил за детето, защото го обричам на мизерия и нещастие. Аз съм бил единствения човек на когото могат да разчитат, а ги предавам. Леле, направо ми настръхна косата. Излиза, че пак съм виновен. Май е по-добре да кръстосам краката като брат и, да си павкам цигарки и да не му мисля много.
За съжаление жена ми не разбира, че работех и работя като вол не от каприз или някасва мания за работохолизъм, а за да могат с детето да живеят по - добре. Не знам дали още в главата и са бръмбари и пеперуди, но с това си поведение още повече ме обърква. Страхува се да не отида надалече. От друга страна аз се притеснявам и за малката.
Дайте идея накъде и как?
М. 32

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4abbf17b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сам си създал тази ситуация. Тя е зарязала всичко за да е с любовника, без да мисли какви жертви си направил, без да и пука как се чувстваш. Мислела е само как онзи нехранимайко да и го ..... !
Не я разпитвай, не се занимавай с нея и даже виж каква е опцията детето да е повече време при теб, тъй като явно живее в незряла среда.
Бившата ти жена да си решава проблемите, не си дъжен да и плащаш сметките , докато тя е кой знае къде.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 28aaf7d9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Късаш пъпната връв! Ето така ще излезеш! Съпругът ми е в твоето положение. Майката на дъщеря му, с която дори не е имал брак, така и вече 10 години не може да схване, че ние сме женени и си имаме собствен живот и собствени ангажименти. Звъни всеки ден, за всякакви проблеми. Ако й се запуши мивката, мъжът ми трябва да я оправи. Ако не може да си плати тока - също. И оправданието е същото: детето не се чувства добре така. Аз се опитвам да бъда над тези неща, но не крия, че не ми е приятно. Съпругът ми си плаща издръжка от 300 лв. месечно, освен това купува учебниците, облеклото, плаща екскурзиите и всякакви прищевки на хлапето. И пак има претенции госпожата. Напоследък все по-често на мъжа ми, че и мюсюлманите поддържат харем от няколко жена само ако могат да си го позволят! А той не може!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c0e5d1c441
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Ох, пак поредната история на чичака за благородния съпруг, избягалия любовник, и разкайващата се съпруга, която реве, съжалява и посипва главата си с пепел! То на автора не му става ясно, че никоя жена, която се е развела по свое желание, не реве, защото, за да стигне до развод, дълго е мислила. Ама така му се иска. И няма да му омръзне да пише истории с подобен сюжет. Ама на нас ни омръзна да ни смятат за идиоти, че мъж, на когото са изневерили, дава доброволно половината заплата на жена си, че даже и деликатеси й носи! Авторе, време е да спреш!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4e2e3f3d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   бегай далеч и си пращай издръжка и си говори с детето по Интернет и толкова ама направи така че да е принудена да бачка след време ако и дойде акъла може и предложиш да дойдат при теб в отворена връзка и квото сабя покаже. И помни от патило една стотинка недей инвестира тук ако не е земя

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 58c72772e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Проблемът ти е, че след развода не си поставил ясни граници докъде може да стигне бившата и те манипулира успешно. Длъжен си да издържаш само детето, и то 50%, другото си е проблем на майката. В момента ти издържаш не само нея, но и брат й, че и родителите.
Мога да ти дам следния съвет: плащай само присъдената издръжка и купувай неща само за детето - дрехи, обувки, такси за спорт или там каквото се налага, и то лично, за да е сигурно, че ще отидат по предназначение. Бившата да се стяга и да работи, а не да чака ти да я издържаш. Като смята, че там не е добре за детето, да се стяга, да излезе на квартира и там да живеят двете. Не може да те държи отговорен за нейните несполуки и кофти решения.
Щом смяташ, че в чужбина ще си по-добре, замини и си подреди живота. Не се поддавай на евтини манипулации, не й дължиш нито обяснения, нито присъствие. Каквото и да направиш, за нея никога няма да е достатъчно, винаги ще си виновен за нещо. Далеч от такива токсични хора.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 816e1f66f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Пич плащай си издръжката за детето си и дим да те няма, прекъсни връзка с тази шаврантия и си гледай живота, единствено се интересувай от детето, помагай и за него и до там, за нея нищо, тя ти е изиграла долен номер, изневерила ти е сега ти мънка, я пътяяя

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c6d44e486c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Заминавай. Тази твоята е една манипулаторка, въобще не и слушай хленченето. Мисли да те изнудва чрез детето, а с 800 лв могат да живеят, ако харчи разумно. Като не и стигат- да си търси работа или богат любовник, нали вече е сама. Аз съм жена, но на твое място бих и давала само издръжка за детето. Заслужила си е съдбата. Има хора живеят и с по-малко. Не ти, а тя е разбила семейството ви и си е докарала мизерията, сега да си я търпи.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9c88694ba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Заминавай за чужбина. Ще може да си устроиш живота. А и да срещнеш друга жена. Детето си ще си го издържаш, а може след години да дойде при теб. Бившата ти жена, съжалявам да го кажа, е доста глупава и не се занимавай с нея.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 50eaa4ddb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   На къде и как ли? Пич, накъдето искаш к както искаш. И с ангажимент само към детето. ;} То идва при теб, ти се прибираш да го виждаш и така. Приключваш с нея, не с него. Не може принцесата да ходи да се чеше и да те прави на глупак, а сега да има претенции. Да е мислила, когато му е било времето. Бъди по-корав. Някои хора трябва да се научат, че като си го сложат с друг/друга, трябва да поемат и отговорност за глупостите си.
Жена съм.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5b45beade2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Знаеш ли какво : директно прави това което е в твой интерес и остави бивлата ти жена да се отравя . Тя вече не е твой проблем . В момента е в засънена улица и без мъж и затова ти ги прави тия стойки а не щот я е страх че ще ги оставиш или нещо от тоя сорт . Чистата истина е че на нея й пука само и единствено за парите които получава от теб . Когато следващия път ти ги направи тия стойки й обясни че няма думата и че нейните проблеми вече не са твои и въпреки че нямаш намерение да спираш да се грижиш за детето , ти също като нея имаш право са потърсиш твоето щастие и твоя късмет защото и твоята младост няма да се върне . Толкоз . Без обвинения или гняв , просто й казваш как стоят нещата . Реакцията й ще ти каже много затова я наблюдавай внимателно . Ако продължи с нападките и обвиненията и напомни че нито думата нито е в правото да ти държи сметка за каквото и да било . И в никакъв не я приемай обратно ако ти го предложи . Дори и в името на детето . Веднъж те е оставила без да й пука за детето , ще го направи и втори път . Не ти трябват такива хора в живота ти . Оттук нататък от значение е само твоят интерес и твоето щастие . Обичай си детето , гледай си го , плащай издръжка , но не забравяй че ти си на първо място . Късмет авторе

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5b45beade2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Сега ще ти кажа какво й е на жена ти : страх я е не че ще оставиш детето в мизерия ( много добре й е ясно пе няма да го направиш повярвай ми ) , а че в един хубав момент ще си намериш нов човек с който да създадеш семейство . И ако тя е сбъркала в избора си , ти няма да го направиш . Разбираш ли авторе : самата мисъл че ти можеш да си щастилив с друг човек я ужасява . Тя може би е видяла нейните грешки и сега те оценява като човек . Късно разбира се , но човек обикновено разбира какво е изгубил едва след като го изгуби . И сега тя вижда че друг човек ще те оцени и обикне както тя никога не би могла и това изяжда отвътре . Това е авторе . А ти не наистина не гледай назад . Сам написа че не можеш да върнеш времето назад , така че единствената посока за теб е право напред , независимо от желанията на бившата ти жена . Късмет авторе

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7f9e8025e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе , човек като жена ти никога няма да приеме че е виновен за нещо или пък ще признае че е сбъркал . Никога . Така че не се трогвай и не я мисли . Да си говири . Господ затова й е дал уста и я е направил жена . Ти себе си гледай . Сега трябва да си уредиш твоя живот . Напред и нагоре , това е твоята посока . А бившата не я мисли . Да е мислила тя навреме , сега като не е имала мозък да да циври и да си сърба попарата . А детето ще ти е благодарно след време като дойдеш с пари и му помагаш финансово . Тъй че действай смело :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1354a13285
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Брат, истински се забавлявах с тази тема. Не искам да те обиждам, но ми стана смешно. Добре си се насадил.
Ти нейния брат първо не го наричай идиот. Щото това, че не работи не го прави по-зле от тебе. Виж се в какво положение си.
Типичната класика в рока при жените. Младостта, па детето, па защо ни зарязваш. Типичните простотии на самотната майка.
Брат ми, не знам какво толкова му мислиш. Аз не знам мъжете как не разбират, че женитв ги манипулират.
Не виждаш ли, че твойта те върти на малкия си пръст.
Първо те е заебала, не била щастлива вече. Ох милата, младостта и била погубена. Второ половината ти заплата отива при нея при все, че имаш официална издръжка.
Семейството изяждало всичко, айде бе. Иска парички, за да си харичи, а не че семейството изяжда всичко.
Тия ревливи истерии са единствено с цел да не заминеш и да дойде да живее с тебе, да има сигурност, защото вече е самотна майка. Никой нормален няма да се занимава с нея. Това, което прави е театър, само и само да стане на нейното. Жените, като кскат нещо и почват да реват. Що не рева, като се ебеше с другия?
Ако имаш достойнство не си и помисляй да се връщаш при нея.
Нали и липсва внимание, ама явно и парички и липсват.
Идиота си ти, с извинение. Тъпи путки ви замъгляват главата, раждат ви по едно дете да ви вържат и после ох младостта ми минава. И ти искаш не искаш цял живот ще се занимаеваш с нея, заради детето.
Няма никакви бръмбари. Няма любов тука. Единственото
което иска е да има пари, да не живее с техните и да има сигурност. Няма никаква любов. Стига сте позволявали на курвите да ви манипулират и да ви контролират живота.
Като е искала да не и минава младостта, да ходи сега да търси партньори, докато е "млада".

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: cc4797b838
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Приятел, тая те ПОЛЗВА все едно още си ѝ законен съпруг. Не, че иначе трябва да те ползва по тоя начин, обаче пак има някакъв резон, когато си ѝ мъж, да се грижиш за нея и детето, колкото можеш. Обаче това не я изключва от отговорност и нея. Като си е мандахерцала п*тката налево-надесно, сега да му мисли как да си се оправя с живота. Не си ѝ длъжен, с пари за детето си се грижиш. Ако можеш си я вземи и при теб, макар че тогава ще трябва да си останеш в България. Съчувствам ти, защото от една страна ако заминеш си губиш връзката с детето, а за него е много важно да има баща, а от друга страна искаш да му осигуриш(а и на себе си) материално спокойствие. Пред трудна дилема си, пожелавам ти да вземеш правилното решение, което за мен е само едно, но няма да го казвам! И последно, на тази нищо не ѝ дължиш, не ѝ позволявай да ти се качва на главата заради детето. Че ти с тия 800 лева дето даваш за нея, ще се грижиш сам за детето си. 450 лева наем в кв. Надежда, Люлин ит.н. И останалите за храна и дрешки. Да, не е Манхатън или някой елитен квартал, но си без тази жена, с детето си и ще се справяте. Та помисли и над това. Но на тая ти бивша - нищо.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2d364a27d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Жена съм, дето си е твое дете, където и да се намираш. Ако жена ти е свестна ще му обясни, няма да го настройва против теб, ще го учи, че ти си му баща и ще направи всичко възможно да го чуваш, свързваш с него и при прибиранията си в България да го виждаш, ако трябва през цялото време да е с теб. Живеем в свят на технологии, всеки ден може да се виждаш с него, ако трябва.
Разведени сте, тя е поискала, сега ти трябва да се погрижиш за себе си, тя преди година се е погрижила за себе си и щастието. Погрижи се ти за своето. Детето си е твое. Не се поддавай на шантажи. Не те интересува, че си е загубила работата, ти си поел ангажимент към детето, плащаш достатъчно.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e03ef06dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Нещо много голяма издръжка 800 лв. Разбирам ако имахте 2 деца, ама как така и даваш толкова за 1. Кажи и, че в чужбина се печели доста и ще им пращаш. На мен татко ми отиде в Англия, откакто бях на 13 и праща по 200 паунда или малко повече на месец. Даже след като минах 18. Тръгвай за чужбина и не слушай бившата. И ако има как идвай 1 или 2 пъти в годината да си виждаш детето.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 57fd7dc90c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Според мен замини за чужбина и си търси друга жена. Ако успееш да изкараш повече пари, пращай на бившата и детето да може поне да се изнесе от тях щом средата там е токсична, иначе и детето ти ще пострада и ще взима лоши примери. Но следи много внимателно парите, които и ги изпращаш за какво се използват, щом те е лъгала веднъж, най-вероятно пак ще го направи. Да не стане накрая, че половината ги дава на родата, другата половина да ги харчи по мъже и за детето ти пак нищо.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: eafb855962
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   H. 3 ти наистина ли смяташ всички жени за толкова умни, че дълго мислят преди да се разведат? Айде, бе. Питай бившата ми, тя ще ти даде най-точен отговор. Още докато течеше бракоразводното ни дело любовникът и би шута. Започна да ми се омилква отнова на мене, е и аз и бих шута. След развода я подмятаха по леглата като парцал и насрая като видя, че мъжете я търсят само за секс съвсем сдаде багажа. И тя в момента, като оная фльорца на автора е без работа, с две момичета в една гарсониера. Прекрасен живот. В момента ако и кажа да се качи гола на коня на Царя Освободител ще го направи без да се замисли. Защо? Само, защото аз съм го казал. В момента е готова на всичко само и само да и обръщам внимание, да и помагам, да се грижа за децата, страх е да не се оженя повторно, да нямам други деца, да не си харча парите по курви, а такива дал Бог много, да не ходя по кръчми, да не си купувам скъпи неща. Абе с една дума казано прави с мене каквото искаш, но продължавай да се грижиш за мен и децата. Издръжката не стига. Факт!
Авторе, бягай през девет гори в десета и не извръщай поглед назад.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ba57b60bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторе, детето ти ще израсте като дете на разведени родители по причина на майката. Дали ще стане ЧОВЕК зависи само от възпитанието, не от финансовото положение. В твоя разказ обезпокоително е съвмистното съжителство в токсични условия. Не виждам как можеш да промениш това, освен да ги осигуряваш до степен да са самостоятелни. Но това ще означава да живееш и за двете и да не планираш семейство. Иначе ще стане като номер 2.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 505147c498
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   18, много мъже сами сте си виновни, че се връзвате на разни, които са все "готови на всичко".

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 89d9e58d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Пълни глупости! Приятелките ми са разведени, но никоя не чака на бившия си да я издържа, а са способни, умни, самостоятелни жени. Това, че някоя била ревала и съжалявала след развода, е фантазия на отхвърлен мъж!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7f5efad4e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Съгласен се с номер 11. Направи всичко да си вземеш детето по законен път. С тия пари, които и даваш ще си плащаш наем и разходи за малкия. За едно момче, а дори и момиче е по-добре да е с баща си, защото ще се научи на ценни неща от него, а с майка си ще му е мъка. Не го оставяй на нея тук. Може и да простиш, но първо вземи детето при теб и изчакай няколко години. На човек му трябва повечко време, за да осмисли грешките.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c43f7b4db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   До 21. Пж полека, не го давай толкова феминистки. Твойте разведени приятели са 2-3 и те на са представителна извадка за всички български жени. И ако твойте приятелки са толкова умни и способни нямаше да бъдат разведени или поне щяха да имат втори мъж до себе си, който да ги оцени по достойнство. Никак не е лесно на разведените с деца, ама никак. Полагащата им се издръжка никого не стига и каквото и заплата да взимат тя не може да компенсира бащината грижа.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 105502b000
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Авторе,
нито жена ти е най-голямата грешница, нито ти- най-праведния. За да си тръгне тя, все е имало причина. Тя, въпреки последствията, решава да те „накаже“ и отива при друг. Никой не е щастлив, естествено. Сега по-горе другите единодушно те съветват ти нея да „накажеш“, да даваш пари за детето и толкоз. Или пък да го отделиш от майка му, ужас! Пак никой няма да е щастлив, гарантирано. От цялата ситуация детето ти е жертвата. Независимо кой в каква степен е отговорен за ситуацията- и двамата имате вина- ти имаш шанса да вземеш най-доброто решение за детето ти! Не бъди егоист, не си мисли, че с друга жена и други деца ще си решиш проблема, напротив. Това е твоето дете и то си има майка. Съветът ми е да бъдеш добър баща. Това не включва само издръжка и срещи от време на време. Това означава да присъстваш изцяло в живота на детето, заедно с майка му. Да бъдеш родител, означава, че си готов да се жертваш в името на детето. Жена ти те е изоставила и разбира, че е било грешка. Не прави същата грешка и ти, не ги изоставяй, не позволявай детето ти да страда в лоша среда! Въпреки всичко! Отмъщението не помага на никого. Не съди, всеки си плаща, така или иначе. Ако тя няма нищо напротив, може да опитате отново да живеете заедно, в името на детето. Нека поне да знаеш, че си опитал! Не ми се виждаш озлобен, като номер 18-ти. Успех!

18-ти, тия две момичета на бившата ти жена, са и твои дъщери, нали? Не се опитвам да я оправдавам! Забелязвам обаче следното- някои мъже, особено тези с голямо его, намразват бившите си и покрай тях намразват и децата си! И излизат от развода като ергени и само злорадстват отстрани. Готови са да жертват децата си, само и само да наказват, да си връщат...Замисли се- кой бяга от хубав живот? Всички грешим, но трябва да можем да прощаваме, независимо къде и с кого ще продължи животът ни. Няма непростими неща.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8003e22e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Аз се разведох по финансови причини, бившия ми мъж харчеше като луд с картечница, не можех да изжраня децата. В моя апартамент живеехме и слава Богу! Един ден сутринта му събрах багажа и го изпратих на майка му, смених ключалките на вратата, брат ми дойде за два дни у нас, с децата заминахме на Витоша. За 6 месеца покрих задълженията, платих забатачените сметки. Плака, моли се, не! Като го изгоних в кашон имаше 8 луксозни италиански връзки, костюми, обувки... В хладилника НИЩО! Не само за мене, за децата маргарин и мизерно сирене!
Съди се с нея, вземи си детето, добър адвокат ще го уреди. Замини и не се обръщай назад

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 17a4d33408
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Няма да се оставяш някаква глупава женица да те командори. Ти ако я слушаш и оставяш да те манипулира, тя съвсем ще изгуби всякакво уважение към теб. Поставяш границите и си ги отстояваш. Заминаваш за чужбина или където там искаш, устройваш си живота без нея, не и позволяваш да ти се меси, печелиш пари и си гледаш детето. Ако тръгне да го настройва срещу теб, задължително правиш всичко възможно да си го вземеш при теб, иначе ще те намрази,не заради приказките на майка му, а заради малодушието, което си показал като си го оставил да расте в такава среда!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 87aa0e16b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   И аз ти препоръчвам да направиш всичко за да вземеш детето си при теб. Жена ти в един момент отново ще се фокусира върху това да си търси нови пениси. Нищо чудно да ѝ върже някой, и тогава детето ти ще трябва да се съобразява с него. Пълно е с разни мъже с болно его, които ако си хванат жена с дете от друг мъж искат то на всяка цена да ги възприема като авторитети, макар че обикновено не са такива. Някои дори си позволяват физическа агресия, ако детето отказва "да е послушно" по начина, по който те очакват.
Също като 22 смятам, че едно дете може да научи много повече и по-полезни неща от баща си, отколкото от майка си.
А ти, ако си намериш нова жена само не ѝ позволявай да те изманипулира да поставиш детето си на второ място и не допускай да се изживява като възпитателка, ако случайно има такива пориви.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e5a5334bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   21 ти си поразително ограничена. Жена ти го казва... Автора грижи се за детето. На бившата нищо не дължиш. Най -добрите манипулатори са тия които играят жертва. Ако не те е харесвала и те е заменила, защо сега хлопа пак на твоита врата?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker