Има ли шанс връзката ми? Жена ми е влюбена в друг. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли шанс връзката ми? Жена ми е влюбена в друг.
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 3461 пъти
Здравейте. Накратко историята - След 6г безпроблемна връзка преди 4 месеца разбрах, че жената с която живея на семейни начела и имам дете от нея е изгубила ума си по друг. Под безпроблемна връзка имам предвид, че никога не сме се карали и не сме имали особени проблеми или трудности във връзката. 3-4 години бяха цветя и рози веселие и смях. След това рутината ни завъртя и взехме да се приемаме за даденост. Винаги съм бил изцяло отдаден на семейството си , помагал съм и, и съм я подкрепял във всичко. Домакинска работа. Гледане на децата и тн. Казвам децата защото тя има и още 1 дете от предишна връзка. Основното което тя казва е че не съм и давал вече това внимание и любовта умряла. След като разбрах бях сринат със земята, намерих сили и всячески се опитвах да и простя. Реши да прекъсне връзката си заради децата и заради това, че съм бил рекрасен човек. Благодареше ми за това, че съм решил да и простя и вече била осъзнала, че наистина я обичам. Започнах да и обръщам още повече внимание (с надеждата да си спомни колко ме обича), цветя през ден, подаръци, масажи, галене, шеги - смях, екскурзии, любовни стихове. Започнах отново да тренирам за да съм в по-добра форма. Опитвах се отново да бъда човека в който тя се влюби преди време... надявах се това да се окаже трамплин и дори да засили връзката ни, но уви. Тя ставаше все по-далечна и по-далечна. Преди 3 седмици я пуснах да отива при него след като толкова много го обича. Премести си половината багаж в квартира и в деня в който трябваше да се разделим официално беше драма. Двамата ревахме все 1 аз трябва да ида на война .. каза ми не съм готова да те загубя и ме помоли за още 1 ден заедно. Този ден стана вече 3 седмици през които аз 3 пъти решавах да си тръгна, но тя ме спираше. Казва ми, че е 50 на 50 и не може да вземе решение какво да прави и каквото и да избере няма да е щастлива и в двата варианта. Отделно , че и децата ще страдат. Човека в който е влюбена е бивш колега и не е "хубав" човек като цяло, но тя се надявала, че щял да се промени - когато човек искал се променял - любовта е сляпа и блаженни са вярващите ...
Минаха месеци , а тя все още не може да реши какво иска .. и аз все прощавам и приемам за да запазя семейството си, но се чудя има ли изобщо някаква надежда. Може ли невъзможна любов да мине без да бъде изживяна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: d830ddd8d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не, няма надежда , пони в близките 2-3години.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 85e9647f78
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Странна жена, по омръзне и и хоп влюбена. Стига я глези. На моя мъж му викам купи ми цвете, оне съм се била за радвала предния път. Дете от един, дете от друг не сериозна работа.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1930f266ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Свършиха ли се жените по света , че си се залепил за някаква к..ва
Ти мъж ли си въобще _!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 8478f74a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жена ти е глупав човек и няма грам мъдрост .На фона и на първото й дете /брак ,както и вашето , би трябвало да не фърка като пеперудка от цвят на цвят , а да е благодарна за това ,което има .Мисля ,че всеки съзнателно може да си освежи връзката ,която неизбежно изпада в рутина , особено като няма проблеми и мизерии .
Съветът ми е , да я пуснеш да попасе , а ти самостоятелно да поразмислиш по въпроса . Както и да не изпадаш в драми и самосъжаления , а в това време да се занимаваш с приятни неща ,които не си можел да правиш ,по-една или друга причина. Също ,не се напъвай да се правиш на маймуна и да ходиш на ръце ,та тя да те хареса пак .Ако правиш нещо , го прави , ти да се почувстваш добре .
А тя нека поживее с двете деца при новия тъпкач , да видиш и на него колко ще му хареса .

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 94141739e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Иска него, но малкото разум я задържа при теб. Докога не е ясно. Дано получиш добър съвет как да запазиш връзката. Според мен трябва да се научиш да си мъж на място. С цветя няма да стане.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 705f66666d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Балък си ти. Стой си втора цигулка.Такива мъже като тебе си го заслужават.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: eee644672f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз бях в подобно положение. Виждах я че не е при мен. Разделихме се и сега сме в страхотни отношения. И ммого се уважаваме. Аз ще си намеря жена, а тя намери спокойствие и любов при другия

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5650e81f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Глупава е жена, която мисли, че след години животът няма да се превърне в рутина. Изкуство е в този рутина да си щастлив, теглиш една черта пред приоритетите си - семейство, деца, грижа, хобита и търсиш щастието. Много глупаво е да си дълъг период с някого и да очакваш нещата да са както в начало, просто трябва да бъдеш щастлив, с това което имаш. Да не говорим, че ти й помагаш и т.н. Просто жена ти има други приоритети. Била съм във връзка и съм се влюбвала в друг, това което ми липсваше във връзката и ме отдалечаваше от човека до мен беше секс. И моята връзка беше безпроблемна, без караници, без повишаване на тон, дори много смях заедно след толкова много години. Но нямаше секс и там нещо не можехме да се разберем, кой кого не искал, кой какво не можел, кой бил не на 20 и т.н. Така че за сексуалния ви живот нищо не казваш. Това кара една жена да се чувства искана и желана, все ми е едно дали след 10 години ще ми подари цветя или ще ми направи кафе и аз мога, ако го направи ще се усмихна и ще приема жеста. Нерешителна е, защото я е страх, дълбоко в себе си осъзнава, че другият не е стока и че там ще се провали, в същото време те държи на къс пас като се случи да се върне при теб, удобно. Какво значи не е изживяна любовта, ако са били заедно, спали са, виждали са се, срещи и т.н. ще мине след време, но ако не е изпитала тези неща, възможно е да го търси след време с идеята какво би било. Ако онзи я е минал за него си е изживяно какво да вземе повече.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 6fcf2e7b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бате, къде ги намирате тия бе? Не бе, честно от любопитство питам. Къде и как ги намирате тея?
Ебаси майката. Ти си луд. Такова разиграване на жена към мъж не съм виждал и чувал.
Достойнство имаш ли? Чувал ли си за това? Ако трвбва да ти дефинирам какво означава.
Изобщо самата идея, че чакаш жена ти да реши дали иска с тебе или с друг е нещото, което трябва да те накара да се разкараш.
Ама аз не се изненадвам чак толкова. Като прочетох, че има дете от друг ми стана ясно.
Като си хвашате такива жени, друго няма каквп да очакваш. Гледайте още чуждите деца и си мислете, че всичко е цветя и рози, докато курвето се ебе наляво и надясно. Жена ти е типична курва, а ти си очевидно много наивен. Искала още един ден с теб, ама после ще ходи да си се ебе. И ти нашия - Да мило остани още един ден и те пускам.
Искрено се забавлявам вече с тия теми. Как не разбрахте, че жените колкоо повече внимание и даваш толко по зле.
А това със самотните майки с деца, които уж ви обичат е най-голямата заблуда.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bf546cec04
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ти си ненормален. Приел си я един път с дете от друга връзка. Гледал си го, хранил си го. Добре, родила ти е и на теб дете. С кой акъл после е тръгнала да се шиба с друг. Влюбила се била. Ами като се е влюбила да ходи при оня барабар с децата, та да видим колко време ще издържи. Била 50 на 50. Абе това да не играта "тука има, тука нема". Що за зрели отношения.
Махай я от живота си. И не се обръщай назад. По-добре ще бъдеш.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b432d9f961
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Зарежи я и си гледай детето! Чуди се кой от двамата е по-добра оферта и дори да избере него, тя ще иска все още да и тичаш след задника!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: bcb7635a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Боже..не коментирам много в този сайт, но няма как да подмина тази тема. Първо, съжалявам много за станалото в семейството ти, дано намериш сили да минете през това. Пиша това от личен опит като жена ти, случи се и с мен - прекрасна връзка от 6 години с невероятен човек и с дете от предишна връзка. Лошото беше, че бяхме от различни градове , но пътувахме и се виждахме...след време решихме, че ще заживеем заедно. Бях на седмото небе - щастлива, най-накрая щях да имам нормално семейство. Да, ама не, два месеца преди да се преместя при приятелят си се появи ТОЙ и ми изчезна ума по него. Като вас ние също попаднахме в това положение, не се виждахме много поради липса на време, депресия заради мои други проблеми, като се виждахме не правехме много секс. Да ме убиеш, не знам защо го направих и до ден днешен ме знам, бях щастлива, тъкмо записах и в университет. Беше агония, бях разкъсана между приятелят си и другият мъж, най-ужасната болка която съм изпитвала. Другият мъж не спираше да ме притиска да се разделя с приятеля си, аз също не можех да взема решение..беше ужасно. Накрая казах на приятеля ми...донякъде какво е станало, казах му че съм му изневерила, но не му казах за чувствата си, мислейки че ще изчезнат. Това се случи преди една година, но аз бях в някакво ужасно състояние, чувствата не изчезнаха и изпаднах в ужасна депресия. Накрая след една година получих паник атака една вечер, приятелят ми се побърка...и всичко му казах, за чувствата ми и за болката която изпитвам. Другият мъж държеше контакт с мен и искаше да де разделим, знаеше че съм объркана, и аз бях на кръстопът, събрах си нещата и исках просто да съм сама. На излизане се разплакахме двамата и решихме да опитаме да поправим нещата. Осъзнах, че проблема не е в приятеля ми, а в мен...живота не е цветя и рози, всеки го удря сивото ежедневие, дори да го напусна и да започна с другия, ще бъде пак същия проблем. Тревата винаги изглежда по-зелена от другата страна на оградата, но може да е пълна с плевели. Няма да лъжа, че в трудно и за двама ни, но реших да вложа цялата си енергия в тази връзка, вярвайки че щом съм била лудо влюбена в този мъж, тези чувства ще се върнат. Не знам за жена ти, но аз прекъснах всякакъв контакт с другият мъж, трудно е, но ако тя поддържа контакт с него, ще бъде непрекъснато объркана, така че това е първата стъпка. Отидете на психолог, може проблема да е някъде където не осъзнавате. А на въпроса ти дали любовта изчезва...тя трябва да си даде сметка дали е любов или секс само? Махни секса от една връзка и ще осъзнаеш, че повечето хора няма какво толкова да предложат. Връзките не са лесно нещо да се поддържат, и двете страни трябва да вложат необходимата енергия да се запазят...иначе ще скачаме от една връзка в друга и проблема винаги ще е един и същ. Не знам дали”любовта” й ще изчезне, аз също се боря с чувства, но вярвам в израза “Далеч от очите - далеч от сърцето”, надявайки се да го забравя напълно един ден, намирам си хобита, и непрекъснато съм в движение. Успех и на двама ви!

Bluebell

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2a31b2cd25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Още при първото "влюбена съм в друг" вече бих и опаковал багажа и да я пращам с таксито, на гарадата и да ходи на майната си.

Въобще няма нужда да го мислиш. Тя веднъж е мръднала с предишния, сега с теб, после и с онзи. Да не е на 15г, жена ти евентуално, че толкова лесно стача от едният клон на другият.
Съжлаявам за грубите думи, но...такива неща НИКОГА не бива да се търпят или въобще не бива да става на въпрос. Да си взима багажа и да си ходи.

И като почнете така : заради децата...
Чуя ли го това...значи със сигурност държите връзката си на някакъв въображем конец. Това е последното оправдание на всеки възрастен, когато стане въпрос за раздяла.
Точно пък децата ще страдат...айде глупости. Те са 100 пъти по-силни от вас.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e451bcceba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Пълни глупости, тая жена акъл няма. Мъж не се променя заради празните надежди на наивница, а ти нямаш място при жена която те предава ежедневно. Раздели се с нея, но се разберете така че да поделяте попечителството по някакъв начин.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a6a4ef39ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ох приятелю....
Какво им става н тези жени?
И моята е същата

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7cfd590c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Здравей авторе. Със сигурност ще получиш много коментари от типа остави я, тя те използва и т.н. Според мене дори и тяда избере него, рано или късно пак ще дойде при теб, поради факта, че мъжете които се захващат с обвързана жена искат просто да получат забраненото и след като получат забраненото се отдръпват, защото не могат да понсат отговорността. Представи си, че по празниците тя ще иска да е с децата си, той ако толкова държи на нея ще иска да е с нея и рано или късно това положение ще достигне своя крах.
Аз имам връзка с бащата на детето си вече 11 години и се появи таъв човек, който да мисля за сродната си душа. В момента в който бях решена да поставя мъжа си за да съм с него той се отдръпваше а уж много ме искаше. Поради тази прияина избрах мъжа си, защото видях, че макар и скучно и еднообразно той е единствения мъж, на който мога да разчитам и който във всичко би би с мен, дори и само заради детето. Предполагам и твоята ситуация е същата. Ако тя беше сигурна, яе онзи наистина я иска и беше напълно сигурна в себе си, щеше одавна да си е тръгнала. Но не е и заради семейството което имате си струва да се бориш.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4713d32777
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Ти си мъж мечта бре.
Явно много я обичаш, за да си причиниш и търпиш това.
Не бягай след нея и не я обгрижвай, тя със сигурност го оценява, ама харесва лошите момчета.
Да ме извиняват жените, ама повечето не знаят какво искат.
Аз бих си хванал някоя колежка или приятелка, да видиш колко бързо ще се върне и заобича. С месеци не могла да реши, 50 на 50 била - що за глупости са това бе бате?!? Яено, че е нагла, ама и ти си за ебббане - защо се унижаваш бе пич?!? Остави я да си троши главата, или да ѝ я троши новия. Промяната може да е страшна сега, но друг полезен вход според мен нямаш.
Ако не можеш да я оставиш то поне започни и ти паралелна връзка - дай шанс на друга да те обича истински.
Успех.
Бай Михо

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 53308e46b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Изгони я. Другият мъж ще я търпи известно време и като му писне да се грижи за 2 чужди деца и той ще я изгони. Тогава тя ще те моли да се върне при теб. Но ти не се държиш като мъж и това не й харесва. Като спреш да й тичаш след задника,тя ще те цени мйого повече,отколкото сега като се чудиш как да й угодиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c6cbc8c28d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   А защо става тази рутина, искам да попитам хората.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d3089adf42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Тя и мойта откачалка все се чуди с 2 деца коя любов да хваща, ама накрая ще хване дедовия си.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a72ddc7576
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Ревах и се смях, много гадна история.
Вземи си детето и разкарай тази кучка от живота ви. Ти вече получи всичко, което ти трябва. Ще си гледаш детето, ще му осигуриш добър живот и т.н. Обаче едно такова животно, което ще ви трови живота, за какво ви е? Бийй й шута да ходи да ебе в гъза.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b6a06e82c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Какво е "начела"? Нещо на челата ли (написано грешно)?

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 01559b94e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   В смисъл ок, ти я гониш, тя се връща - ако това е стратегията, как ще живееш с жена, която н брой месеци си го е слагала с друг? Тази мисъл ще те побърка, никога няма да простиш наистина. Не виждам защо ще си причиняваш това. Ако можеш, вземи си детето , гледай си го, тя да се оправя с любовите си. Тази тяма да й е последната.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: dbae2a35e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Сега феминистките да на кажете, че пак чичо е писал темата. Щото когато женската глупост е толкова видима и масова на някой женски не им изнася да си признаят а все чичо ги измислял темите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3d8de2795d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   Поредната безмозъчна курва преоткриваща себе си.
"Търсеща любовта" извозвайки се на чужди скоростни лостове.
Ами на тебе къде ти е бил акъла да се хванеш с такъв парцал с чуждо дете.
Такива мастии нямат спирачки, защото нямат мозък и тая пача съм сигурен че няма проблем да роди и от 3и балък.
Не си първия загубеняк няма да си и последния.
Докато има такива мекушави и нежни мъжлета като тебе ще има и курви крачки като твоя боклук!!

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1b76b84114
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Леле, човече, стана ми лошо докато ти четях историята. Много съжалявам да ти го кажа, но никой уважажаващ себе си мъж не трябва да изпада в твоята ситуация. Това твоето е върховното мъжко падение. Единственото, което до някъде би могло да оправдае действията ти в тази ситуация е детето, което имате.
Думи нямам да ти обясня по колко много начини грешиш в отношенията си с тази жена. Тя идва и в прав текст ти казва, че спи с друг и ти само дето не го поканваш у вас и не казваш, че те могат да спят в спалнята докато си изяснят отношнията, а ти ще спиш в кухнята, за да не им пречиш. Освен това решаваш да се промениш и се правиш на маймуна... та белким безценната принцесата те хареса отново. Баща ти никога ли не ти е казвал, че колкото повече угаждаш и се поставяш в подчинено положение на една жена, толкова повече пропадаш в нейните очи и тя все повече се отвращава от теб?
Тя няма никога повече да те хареса, разбери това! Никога! Ако ще и Луната да и подариш. Дори и да остане с теб ще е компромис от нейна страна, колкото да закърпи положението докато не се появи следващия , с когото ще се почувства "отново желана".
Съветът ми е незабавно да и заявиш да си събира багажа и да се изнася от вас. освен това заведи дело за попечителство на общото ви дете. Ако много настоява, може да се изнесе с двете деца при любовника и да види колко точно ще издържат заедно. Човекът може да се окаже "читав" послушник като теб и той да и направи дете. Явно тази жена така обича да си живее.
Приеми, че си попаднал на кофти жена. Отърви се от нея без съжаление. Вземи си поуката и се постарай никога повече да не правиш тези грешки.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 608d244aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Жена съм, но напълно съм съгласна с тези, които ти писаха да изхвърлиш тази от живота си. Постъпваш като слаб човек без самоуважение, а ако един мъж не уважава себе си, няма как и жена му да го уважава. Извинявай за откровеността, но истината боли- тя ти накичила рога на лопатар, ти си ревнал. Манипулира те, човеко. Няма да отиде при друг, само ще продължи да се чука сега с един, утре с друг.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 67fc147713
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Номер 27, прекрасен коментар. И аз бих искал да знам как приемат чужди деца просто ей така, ужасно е. И тази естествено ще си ви менка докато може. Ще си развява байряка като има наивници без себеуважение както каза 27и номер.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: de02ea7f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Браво за точните и ясни коментари. Нямам какво да допълня.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b1bff0148c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Пак съм аз - Бай ти Михо.
Пич едно ще ти кажа - хората не се променят...
Веднъж те е предала - пак ще те предаде, казвам предала, а не изневерила, щото има разлика.
В света има малко моногамни същества - сещам се за щъркели и пингвини - те живеят и умират с един партньор, но хората не сме така. Разбираемо е човек да изневери, къде с колежката на тийм билдинг, къде с продавачката от магазина - няма лошо, важното е в края на краищата, да се прибереш вкъщи при семейството и в края на месеца да занесеш заплатата в дома.
Има няколко прости правила за успешна (безболезнена) изневяра:
1. Без чувства и емоции, ако ти или отсреща започнете да хлътвате веднага прекратявай
2. Кондом - Задължително!!!
3. На неутрален терен - нито у вас нито у тях... Съседите дебнат, а може да се стигне до бой или нещо даже по лошо.
4. Уважавайте чувствата и достойнството на половинката си, иначе казано правете така, че той/тя никога да не разбира.
Твоята приятелка не ти изневерява... Тя те е ПРЕДАЛА приятелче.
Щом се е случило веднъж, ще се случи пак и когато се върне с куфарите да ти реве на вратата не забравяй как се чувстваш сега, и не прощавай. Тия врели некипели, че след такова нещо връзката ви ще стане по силна ги зааееби, тия са глупости от турските сериали.
Излизай с приятели, търси си хоби, бачкай като луд, гледай си детето Абе прави всичко, за да се разсейваш.
Когато най-малко очакваш ще намериш жената.
Живота е твърде кратък, за да го пилееш с човек, който ти причинява мъка - бЕгай с 200 бате.
Бог знае с кой да те събере и с кой да те раздели ЗА ТВОЕ ДОБРО!
Горе главата и смело напред момче.
Бай Михо

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0809348584
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Автора.
Истината е, че преди да ми се случи и на мен това и аз бях крайно краен като коментиращите които ми казват, че не съм мъж и да я изхвърля, но явно я обичам повече от колкото съм си мислел или съм безкрайна будала. След като аз вече бях приел, че ще се разделим (дори веднъж я изгоних) преди седмица, тя реши отново да прекрати връзката си с другия и си донесе отново багажа. Знам, че хората не се променят туку-така, но прочетох 1-2 истории тук в които след предателство от страна на единия после успяват да запазят семействата си и осъзнават грешките си. Незнам как ще се развият нещата занапред, но вече не съм склонен на каквито и да е компромиси в това отношение, иначе си е чист мазохизъм

До номер 9
Винаги е твърдяла, че с мен е правила най-страхотния секс и съм склонен да и вярвам.
Твърди, че не са правили секс с другия защото не е могла (колко е истина мога само да гадая)

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 13f4b72d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Ти,авторе си безнадежден случай и никой не може да ти помогне."Явно я обичам повече отколкото съм мислил или съм безкрайна будала"-второто,авторе,второто си.Човек,който сам не се уважава-никой не го уважава.Ти сериозно ли вярваш на лъжите и,че с теб е правила най страхотния секс,а с другия-"не е могла"Ах,клетата...Пък ти си гадай там,то какво друго ти остава да правиш.И се надявай тя да "осъзнае грешката си" и да запази подобието на семейство.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f52cff826b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Авторе, ако я искаш, нека е при теб, но да не те наранява повече. Хора сме всеки залита, но повечето слушаме главите си и само мислено си представяме, че сме с друг. Но все пак жена ти не е много сериозна.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e451bcceba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Не са правили секс друг път. Ако не бяха нямаше да ги има глупостите с 'той е боклук, но се надявам да се промени'.

Будала си авторе, не защото я обичаш, а заради нещата които вършиш. А тя ще продължава да те лъже, да те върти и да ти губи времето.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5650e81f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Номер 9 съм, авторе. Аз също не правих секс с този, в когото бях влюбена, но имам голям самоконтрол, който основно идва от главата. И на мен ми се искаше да бъда с опианена глава, но вътрешно се измъчвам. Момент с ходене и събиране с другия нямаше. На няколко пъти казваш, че жена ти си събира багажа. При него ли ходи? Ако ходи и прекарва вечерите с него, събира си багажа и отива там, има голяма вероятност да те лъже. Не си будала, просто трябва да спреш да й обръщаш внимание, бъди по-студен и безразличен, покажи й, че няма как да те мотае, няма какво да й обясняваш, рано или късно всеки поставен в такава ситуация трябва да избира. Не я гали с перце, не бъди и груб, бъди безразличен. Ако в такъв момент се осъзнае и ти наистина си готов да спасиш семейството си и държиш на това свое желание нищо не ти пречи да пробваш. Оттук нататък тя е човекът, който трябва да се доказва пред теб. Тя, не ти, какви цветя, какви бонбони. Човек трябва и да отстъпва понякога, можеш да пробваш, но с едно наум и един път, втори шанс се дава един път. Ако се провали и не оправдае доверието ти, тя се проваля, не ти. И на колко години е жена ти, за да прави такива тинейджърски изпълнения?

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 341aaf001a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Авторе ама наистина си будала и балък ,за такива като теб не трябва хората да си играят да ти пишат съвети ,явно си заслужаваш съдбата още повече като прочетох ,че не била правила секс с тъпкача си и си склонен да и вярваш ,че и правила с теб най якия секс ,много ясно ,че така ще каже да не е луда да каже ,че любовника я кара да пръска по 3-4 пъти на сеанс

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: e451bcceba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Попаднал си на кофти жена авторе. Твоята явно я е срам да признае че любовника я чука като курва и това ѝ харесва. Понеже повечето не искат да си кажат че им е приятно да се чувстват като курви понякога. За пред съпруга винаги са нежни и невинни и после мъжа им е виновен че "няма искра" в брака.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1b57267989
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Автора.
До номер 9
Багажа само го занесе. Не е прекарвала нито една вечер при него. Не разбрах на теб мина ли ти влюбването или още си влюбена? Защото пишеш "в когото бях влюбена" и после "но вътрешно се измъчвам" .

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 5650e81f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Номер 9 съм, авторе. При мен ситуацията беше много по-различна, аз нямам брак и деца. Разминава се и по други две точки - аз не съм си събирала багажа с намерение да се изнасям. В момента, в който жена ти си е събрала багажа тя е решила кого избира. Мъжът, в когото бях влюбена също не е стока, никога не съм твърдяла, че ще се промени, не съм и вярвала в това. Независимо, че бях влюбена, виждах неговата нестабилност и прецених правилно ситуацията. Той от своя страна смятам, че се влюби силно в мен. Аз пък виждах цялата ситуация трезво и реших, че ще прекъсна срещите си с него - срещи на по кафе, разговори и сме се целували, имали сме и много задушевни разговори. Това продължи малко по-малко от четири месеца, преди това цяла година имахме симпатии един към друг без каквото и да било. Реших да се изясним и да му кажа, че искам да приключа с него, избрах дори ден, в който да му го кажа. Той се измъчваше, че не мога да съм с него и ми трябва време да наредя нещата. Донякъде сигурно усети и моето настроение, че ще прекъсна аз нещата първа (а от това се страхува най-много, да не бъде изоставен) и няколко дни преди деня, в който бях решила да се изясним, той прекъсна връзка с мен без обяснения. Разбира се, след това пак се появи, търси ме до ден днешен-понякога, няколко години след това продължава да го прави. Аз през тези няколко години не съм го търсила или писала. Той е от хора, които и след 5 години без контакт може да се появи неочаквано, и да твърди, че емоционално друга не го е изпъвала така както аз, примерно.
Вътрешно се измъчвам, имах предвид, много жени изневеряват, прибират се при мъжете си и се държът нормално. Аз не си позволих да имам сексуални отношения с този мъж, защото само мисълта, че излизам с него на по кафе ме измъчваше и не се чувствах добре, какво остава ако пък бях спала с него. Ако се беше случило със сигурност щях да прекратя отношенията с партньора ми, дори това да означаваше, че няма да продължа с нито един от двамата. Дали съм още влюбена? Тук има много условности - ако е стабилен, ако не съм връзка, ако преглътнем моментите на безразличие, инат и неразбиране, може и да се получи и сега, но ние не сме там. Мисля си за него, да кажем често, но всичко е породено от чувството, че ме пренебрегна, щеше да бъде по-добре, ако аз бях сложила края, както планирах. Остава въпросът какво би било, как ли би било с него, но отговорът е ясен, няма да е прекрасно, като се има предвид характера му и един-два други фактора. Т. е. казвам си, че няма за какво да съжалявам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e451bcceba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Ей това им е проблема на жените - започват се едни фантазии колко хубаво щяло да бъде с тоя и оня, без изобщо да оценяват какво имат. Не че мъжете са много по-различни, но поне не го бъркат с любов в общия случай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker