Каква може да е причината, за да привличам толкова много омраза към себе си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каква може да е причината, за да привличам толкова много омраза към себе си?
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1123 пъти
Ж, 23

Дори не знам как да формулирам историята си, в главата ми е нещо страшно... Израснала съм без родителска обич,. родителите ми не са ме обичали, даже много ме тормозиха, особено баща ми. И като казвам много, имам предвид наистина много. И до днес не мога да го преживея. Нямахме пари за почти нищо, нямахме достойно жилище, бяхме в една стая всичко и всички, дълго време бях на едно легло с нашите... В стая без мазилка. Нямах приятели, не ме пускаха да излизам. В училище също бе страшно. Не се харесваха бедните деца с едни и същи евтини дрехи, понякога даже и малко скъсани, без скъп телефон, свити, мълчаливи и с отчаян поглед. Аз бях едно от тези деца. И на работа навсякъде са ме мразили колегите, нямам идея защо. Не съм скандалджийка, всъщност ненавиждам всички циркове, крясъци, неандерталско поведение и т.н. В общи линии с никого не говоря и пак ме мразят. Имам се за добър и възпитан човек, никога не съм се държала лошо с някого, без да имам причина. Обичам да помагам, да съм полезна и го правя винаги, когато мога, помагала съм дори на врагове. Знам, че не е "здравословно", понеже толкова добрите хора обикновено ги взимат за подигравка, но това съм аз, може би не мога да го променя. Не мога да съм нахакана, нагла и да се държа просташки. Това се котира и уважава в момента, но просто не е моето. Опитвала съм. Времето, държавата или светът на раждането си обърках? А относно погледа, все още е такъв. Тясно ми е да живея, и буквално, и преносно, не откривам своето място на този свят. Вече започнах да се отчайвам, наистина. От дете се жадувам и се боря за един нормален живот и все получавам удари от съдбата. Уморих се да чакам чудеса, явно по честния начин не става.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9674c474c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Браво Авторке, такива да бяха в днешно време жените като тебе!
В моите очи си много голям човек, колкото и животът да те е ограничил, а хората - да те мразят!
Това няма значение, поне според мене. Истински важното и стойностно нещо е човекът и неговата душа, дух и воля. Ти ги имаш в много по-големи мащаби от много други! Няма да свеждаш глава и да се поддаваш на лоши мисли и чувства, защото там не е пътят! Пътят е в твоята душа и силата на духа ти, които за теб не са непознати неща! Горе глава и знай, че за теб животът е избрал ЧЕСТНИЯ И ПОЧТЕН ПЪТ НА РАЗВИТИЕ, който ти пожелавам да следваш неотклонно и да го изживееш достойно.
И тъй като в живота винаги става дума за любов, вярвам, че ще срещнеш своята на правилното място в точното време!
Успехи!
Целувки
М31

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: d7b732aca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мнозинството от малцинствен произход растат в сходни условия но такива проблеми нямат , защото това не травмира нито родителите и от там и децата Проблемите изолират хората и тс живеят в самота а самотата осакатява хората защото те живеят постояно без подкрепа както отдругите така и без подкрепата от самите себе си .Подкрепяй и защитавай отстоявай грижи се за себе си и така хем ще си прекалено заета за да обръщаш внимание на ( омразата нз ) другите и едновременно ще обикнеш това върху което работиш а именно себе си увличайки в работата си и околните
Успех живота е пред теб , а в живота за всеки човек има и щастие

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b197bef03f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Уникална си.Това е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c6f3aa55e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   не не става, казвам ти го от опит като човек работил за една от най големите корпорации в света, самата корпорация да стане такава го е достигнала чрез корупция на най високо ниво и експлоатация на хората искащи работа поради това че са материални хора или пък просто да не умрат гладни щот ги е страх от това да са от другата страна. По върха са само семейството и техни близки роднини и приятели обикновено които всъщност не са никакви техни приятели просто се кефят че им ближат гъзовете и са готови да изпълняват без да мислят.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a1e2a8b724
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Човек е такъв за другите, какъвто вижда себе си. За обичай себе си, излез от миналото и се виж като усмихната, уверена и магнетична млада дама. За живей игра като роля във филм, за който няма да получиш хонорар, но път снимките вече текат и нямаш право на отказ. Влез в тази роля за 1 мес., после за два, ще ти хареса. Започвай всеки ден като актриса в ролята, ведра, щастлива, отиваш на работа или лекции, представи си даже, че встрани стои празно и ненужно предишното ти аз, но ти си друга и нямаш нужда от него. Във всеки момент можеш да се върнеш към него, но само ако поискаш. Опитай!

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 65084b11f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз съм момиче на 23 години почти със същите проблеми. С една разлика аз бях обичана много от родителите си и винаги имахме добри финансови възможности. Но явно съм срамежлива и не притежавам много добри комуникативни способности много трудно намирам приятели и то само временни. Никога не съм имала истински приятел, с който мога да споделям всичко. Не мисля, че нямам добър външен вид, то няма пряка връзка с това. По-скоро хората искат до тях да имат енергични приятели, които да бъдат активни, динамични, да обичат живота толкова, че могат да клюкарстват в 7 сутринта за колежката от фирмата, да чуват неистински комплименти и да продължават живота си с самочувствие. В общии линии трябва да си комуникативна и то както искат другите. Не очаквам някой просто ей така да ме приеме с моят светоглед, без аз да му бъде полезна с нещо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9b25418c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Някои хора ,макар да ги наричам глупави-не са.
Те просто са свикнали да се държат по начин песимистичен,вулгарен,омразен,интригантски и прочие.
Седейки в групичка с подобни характери,те свикват на това поведение ,и щом пораснат пак са си такива.
Така е и със всички типове хора.Някои се променят докато растът ,други не .Някои стават оптимисти /песимистисти и така нататък.
Всъщност аз самият наскоро реших да пробвам лошото ,отърсвайки се от моралът,който смятах за ограничение..
Някои хора са добри заради другите хора.За да им се харесат.След време осъзнават че са добри,но не знаят защо.Решават да се променят,но всъщност целтът е да си припомниш защо следващ този морал.
Не за да се харесаш на другите.А за да помагаш на нуждаещи се,не защото така трябва,а защото така искаш ти .
Понякога човек има нужда да спре да мисли...
Слава богу за сега винаги съм попадал на някои глупави,твърде убедени в правотата си,невежи ,но добри хора,с някои изключения.
Хората просто трябва да се усмихват и да бъдат добри един към друг ,да са със съзнанието да помогнат .
Бъди добър човек ,съжалявам за миналото ти.Но и не се вглабявай в миналото.То е минало.Все пак бъдещето е там където отиваме.
Успех.
х17годишен.:)

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 49c5f4ed17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Виж сега, много зависи от обстоятелствата и факторите.

Ще те помоля да се опишеш:

Как изглеждаш, как се обличаш в момента, имаш ли физически недъзи, студено ли се държиш с колеги и т.н? - Важно е да имам пълната картинка, че да ти кажа кое би карало хората да ме те харесват.

Освен това, на 23 години вече можеш да живееш сама под наем и/или да си хванеш мъж. Освен това, защо не пътуваш? Животът ще те подмине ако не правиш нищо. Тежко е да си израснал в такава среда, но сега вече имаш способността изцяло да си промениш живота.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 62cc0dd54f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Просто не е възможно всички хора, които познаваш, да те мразят. Шансът е толкова минимален, че почти не съществува. Омразата е много силно чувство, то не се появява просто така.

Притеснителните хора обикновено са тревожни, те премислят толкова различни лоши сценарии за всяко нещо в живота си, че винаги са в очакване да получат удар. Знам го, защото аз бях много тревожен човек и сега постепенно се уча на спокойствие. Не може да очакваш другите да виждат доброто в теб, когато ти самата не го правиш за себе си. Седни и изпиши на лист всичките си добри качества, постижения и умения. Запиши дори най-глупавите такива, дори тези, които ти се струват незначителни. Като го направиш ще видиш, че въобще не си лош човек. Не си случила на семейство, не си случила на нормален стандарт на живот, но това не те прави по-малко значима от останалите. Децата могат да бъдат жестоки, но ти вече си млада жена, миналото ти е само една малка част от теб, не ѝ придавай толкова огромна важност. Трябва да се обикнеш, за да се съхраниш. Не бива да приемаш чуждото отношение толкова навътре, нито пък да го премисляш повече от необходимото. Ти си си ти, единствена по рода си. Отпусни се, започни да мислиш повече за себе си. Ще намериш своето място, имаш време за всичко.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 2af3f42ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не става въпрос само за теб. Хората са лоши, а и последните години съвсем са се озлобили,даже и децата. Има изключения,разбира се. Ти обичай себе си. Не обръщай внимание на другите хора. Те си мразят всички и всичко по принцип. Ако трябва отиди на психолог или в църква. Гледай себе си,ще срещнеш човек,който да те обича. Успех.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: a9b6a53e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Завист!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3fdbd6a38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мъж на 32.
Не ти вярвам авторке.
Имаше една такава, искаше всичко като теб, просто нормален живот.
Хвана се с някакъв, оскуба си веждите, сложи си незнам си какво, направи лижето си на нищо.. а пък начинът й на обличане - прилича на долнопробна курва. Образовано и уж свястно момиче, се превърна в най-грозното, което нашето болно общество може да създаде. И защо?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker