Защо е толкова трудно човек да намери половинка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо е толкова трудно човек да намери половинка?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 4824 пъти
Добре изглеждащ мъж в началото на 30-те години, с чувствто за хумор, интелигентен, с разнообразни интереси, съобразителен, внимателен, с хубава работа, собствено жилище в София... Имал съм няколко сериозни връзки през живота си, но по една или друга причина отново съм сам. Регистриран съм във всякакви възможни приложения и сайтове за запознанства (tinder, okcupid, happn...) и меко казано съм разочарован и огорчен от жените.

Излизах на няколко срещи, но просто оставам изумен от жените на 30+ години, които все още мислят като тийнейджърки. Жени, на които вече им е време да мислят за семейство а се вълнуват само от Instagram селфита, почивки в чужбина и купонясване по баровете.
Имаше и такива, които на пръв поглед изглеждаха сериозни, но не след дълго директно си казаха, че изобщо не търсят връзка и предпочитат да си стоят сами и да не се съобразяват с никой. А за тези под 30 години направо не ми се говори.

Къде са нормалните жени? Нима всички нормални са заети и вече създадоха семейства? Нямам много контакти с жени на живо и за това разчитам на онлайн запознанствата, но започвам да си мисля, че е загубена кауза. Започвам много да се обезкуражавам и просто не знам какво да правя освен да чакам и да се надявам на нещо по-различно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 60

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1b6f05f134
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според Бляк Сабат ракетата ти е крива и не ставаш за чеп за зеле.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 694c0d175e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото не се търси в сайтове и приложения, а в реалния живот. В тия сайтове киснат с векове и всички все търсят нещо. Пък и фалшивите профили са бая.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 46b82f5683
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   "Къде са нормалните жени?"
В България почти няма такива, за съжаление. Само това мога да ти кажа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4f7e2f951c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Защото половинки няма. Всеки човеск е едно цяло. Ако ти трябва някой друг, за да се почувстваш цял човек, не е добре. Подходящият мъж/ жена ще дойде в подходящото време, ако е писано да дойде. Не всеки в живота има партньор или поне не за дълго. Научи се да си щастлив сам, пък другото - каквото дойде. Не се тормози с глупости. Разбира се, че има свестни жени, щом има свестни мъже като теб. Загадката на вселената е къде да ги срещнеш. Много хора си задават същите въпроси като теб, но повярвай, няма отговор. Виждаш какви нелогични двойки има, така че - всекиму според съдбата.
Ж 48

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f8560242b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Абсолютно си прав. Аз бях сама шест години докато срещна настоящия си приятел и то съвсем случайно на работа. Преди това живеех в София, излизах с най - различни от юристи, до банкери, от 23 до 43 годишни, с повечето от тях не стигнахме до никаква връзка, дори и до секс не. Просто още на първите няколко срещи ми ставаше ясно, че не са за мен. Приятелките ми, които са сами и са вече на по 30 години и нагоре дори също казват, че са отчаяни.
Вприложенията за мен няма да намериш нищо свястно. Нито по баровете. Опитай да се запознаваш с жени в парка, дори в магазина ако ти хареса някоя, в градския транспорт. Не се страхувай, ако подходиш естествено и непринудено без да си дщтвърде директен и груб никоя жена няма да те нагруби. Дори и да ти откаже ще в културно и няма да се почувстваш зле. Ако приеме пък супер, тъкмо и ти ще тренираш комуникацията си с хора.
На мен лично винаги на работа са ми се случвали нещата, но имам и няколко приятни спомени от случайни запознанства на улицата. Така че няма място за притеснения.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6985d14852
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Оф, пак дълбоко съм засегнала някоя нежна душичка и сега почва поройния дъжд от плюнки към мен. :D 1, благодаря, все пак, че ме "тагна" на тази интересна тема.

Към автора: с риск да ме нападнат представителките на нежния пол, ще кажа, че наистина голяма част от жените се развалиха. Изобщо, упадъкът на семейните ценности е нещо масово в обществото ни, а като гледам и в другите страни нещата не са много ок. Аз също забелязвам една тенденция при много жени над 28- 30, които са много наивни, държат се като момиченца, а не като зрели жени и социалните мрежи са им някакъв сериозен приоритет. За съжаление, сериозните жени (а и мъже) не са много и обикновено са заети.
Никога не съм имала профил във сайт за запознанства, но от много хора съм чувала, че рядко може да намериш сериозен човек от там и обикновено са загуба на време. Истината е че не знам какво точно да те посъветвам, освен да разшириш обкръжението си и да се запознаваш с жени на живо. Реалният контакт е незаменим.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: fb8877e77c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   Какво значи нормални жени? Които ходят на работа, раждат деца и чистят, готвят и прислугват на всички в къщи, докато мъжа си почива със смръдливи чорапи от "тежкия работен ден" на дивана, вдига скандали за най -малкото нещо и не се сеща поне боклука да изхвърли и да си поиграе с децата, да разтовари малко жена си. Ерата на тези жени отмина. В днешно време дори омъжените жени с деца си правят селфита-я сами, я с децата или с цялото семейство и това, че са омъжени не ги спира да пътуват дали сами дали с цялото семейство. Сега социалните медии, почивките, снимките са нещото, което е на мода и съответно всички го искат. Например аз преди да създам семейство съм се изучила до ниво магистратура, имам постоянна работа и съм пътувала до доста страни заедно с моята половинка. Всеки иска да си поживее преди да създаде деца и да се установи. Ако ти не можеш да предложиш това на една жена или да го споделиш с нея, не обвинявай жените, а себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 73886ecb68
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

9.   Не е трудно човек да намери добра жена за връзка. Трудно е да осъзнае, че тя също е човешко същество и има право на своите грешки, както и на своята лична позиция. Трудно е да обичаш едно съвършено човешко създание. Точно такова, каквото си и ти. Трудно е да се изпотиш за благото на връзката, да пребориш егото и да го заставиш да мълчи тогава, когато иска да се развилнее, да крещи и да наранява. Трудно е да изградиш дом от две стени. Трудно е да обичаш, когато другият не става много за обичане. Трудно е да му кажеш: "Аз желая да бъдеш щастлива, дори ако щастието ти не включва мен". Трудно е да бъдеш добрия пример. Да дадеш сила на човека до теб, когато твоята почти си е отишла. Но любовта, бракът, дългосрочните отношения са именно това. Говоря за щастливите двойки.

Самата аз съм във връзка вече 8 години. Нямаш представа колко много се промених. Човекът до мен в началото не беше нито богат, нито фитнес-бог, нито самоуверен или особено красноречив. Днес е всичко това. Той също се промени. Жените, които ме заобикалят, повтарят като папагали: "Ох, блазе ти с такъв мъж! И работлив, и хубавец, и какво тяло, че и добри пари вади! Де късмет и аз да намеря такъв", а не знаят, че всичко, което съм аз сега, и всичко, което е той, е плод на осемгодишен труд, усилия и много пот. Много борене на егото. Много опит. Много съзидателна работа.

Непълноценната личност иска. Много иска. Иска перфектния партньор още от самото начало. Иска любов. Още любов. Иска някой да й носи вдъхновение, щастие, радост в дните... Това е чудесна идея, но на планетата земя всички ние сме просто човеци и не можем да запълним нечий личен дефицит. Само собствения си.

Идеалната партньорка се гради с опитът, времето и усилията. И нейните, и твоите. Същото важи за теб. Ако продължаваш да мислиш по начина, описан в темата, скъпи авторе... Ще те подготвя за това, което вече може би и сам си осъзнал. Ще чакаш дълго и безплодно да срещнеш жената, която смяташ, че заслужава да бъде с теб.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1b6f05f134
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   бс, нормално е да си засегнала доста хора с обидите и злобарското си поведение от преди, колкото и сега да се правиш на "променила се". То трябва във всяка тема да те хутаме, че да си избием обидите от преди. Не се прави на ударена, сама знаеш какво леке беше. Няма как хората с магическа пръчка да забравят безкрайните спорове и обиди.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 17fd14d62b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Същата ситуация при мен. На 32 съм. Добре платена работа, кола, жилище, даже и на външен вид съм ок (висок, атлетичен). Познавам десетки жени и се сещам само за две, с които бих искал да имам връзка, но и двете са в сериозни връзки отдавна. Осъзнавам, че проблемът е в мен обаче - самият аз съм човек с изключително разностранни интереси и реално си търся жена като мен - с огромен набор от интереси, или поне с повече от средното. Пък и същевременно да иска деца. Там става още по-трудно. Излизал съм с жени, на които като бегло и индиректно спомена, че бих искал 2-3 деца и те започват с мантрата "едно дете максимум, аз да не съм разплодна крава" или нещо от този сорт. Абе общо-взето ако бях някой по-обикновен средностатистически индивид нямаше да го имам този проблем :) Така че е в мен проблема, но нямам намерение да се променям, за да се адаптирам към всеобщата посредственост.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 52bc0d83d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Ж57
Партньор се търси в реалния свят. В сайтовете всички са идеални, а идеалните не съществуват. Зад клавиатурата всички малко или много лъжат. А и всичко да е според изискванията ти за да търси в сайт нещо е съвсем не наред.
Аз участвам в клубове съобразно моите интереси за планински туризъм, СПА туризъм и пътешествия. Държа на образован, неплешив, спокоен мъж, ако може тип Мечо. На едно пътуване се запознах с много очарователен мъж на 65 години, все още работещ пухчо. Вече 3 години сме щастливи заедно, радваме се на деца и внуци, заедно пътуваме и се обичаме. Търси по сходство в интересите.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3e0779fb08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Блек Сабат, идва ми вече да те из....! Във всяка тема те виждам вече, м...м..с... Започна много да ме кефи това момиче....
Ох, недей, че вече не се сдържам!...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 37e3fab44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ето ни тук нормалните жени. Отчаяни от мъже на по 30, които все оещещ разсъждава като тинейджъри и не се и замислят за нещо сериозно. И аз като теб съм с хубава работа, апартамент и съм отговорна, но сама. Както и много други мои познати и мъже и жени. Явно се разминава е по трасето или по закона на Мърфи, попадам все на някакви без отговорни индивиди.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6985d14852
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   14, пий една студена водичка и се успокой. И кажи на злобарите да престанат да ме нападат.
11, мен как са ме обиждали лекета и пак сме си прощава ли. И да, наистина се промених, извиних се, поисках прошка, но и на мен вече почва да ми писва всичко.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1b6f05f134
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   16< така в коментарите мимоходом измежду споровете да искаш прошка е несериозно. Съветът ми е да пуснеш една тема, в която официално да искаш прошка от всички в сайта. Говоря съвсем сериозно и добронамерено, не е ирония. Аз така бих направил, ако наистина съжалявам и съм се променил. Няма нищо унизително в това да искаш прошка, вече друг е въпроса дали хората са ти простили и ще ти я дадат.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 92abd67b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   И аз това се чудя, само че за мъжете... Предимно батки, фитнесджии, тарикати или просто гледат да боднат нещо, масово прости и неграмотни. Специално по тия аповете, защото и аз се излъгах в отчаянието си.

Иначе приятелят ми е на 30, образован, с добра професия и т.н., а още въздиша по тийнейджърки и се тръшка, че не може да спи с тях, защото няма смелост да заговори същество от женски пол. Компанията му е от същите индивиди - влачат се само с непълнолетни моделки, друсат с парите на техните по партита, ходят по ку*ви и толкоз. Да, мъже на по 27 . Иначе всички завършили я литература, я уеб дизайн, я маркетинг и прочее хубавини в чужбина. Ходят на изложби, четат Хайдегер и Дидро, театър, кино... Ще си кажеш брей!, ама отвътре са леш и си сакат онуй, нали.
Девойките, които придърпват към себе си, са същата история. На пръв поглед интелигентни, готини, начетени. И това е най-големият шок - да бяха някакви простакеси, разбирам, ама не са.

По-отчаяна съм и от тебе, свестните отдавна са заети или толкова им е писнало, че си стоят сами. Аз не знам колко още ще издържа и дали ще мога да погледна мъж отново в близките 100 години. Хората сме отчайващи, може би 1 от 40 да е нормален, не знам, но нямам никаква надежда за нищо вече, сърцето ми е разбито. На нищо и никого не вярвам... пълно е с повлекани и от двата пола, проблемът е световен, а и, честно казано, не мисля, че някога е било по-различно. Сега сме просто по-свободни да бъдем това, което наистина сме, отколкото преди 60 години. Слободията явно се толерира като нещо яко, отворено, съвременно и това е добре дошло за нас, защото човешкият вид, винаги си е бил скапан - и мъжете, и жените.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6985d14852
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   17, аз поне няколко пъти официално се извиних и посках прошка, но беше преди много време. Не съм пускала тема, защото вероятно ще я изтрият, а като гледаш част от коментиращите, ще има още обиди по мой адрес, на което няма да издържа, защото и аз си имам граници и пак ще стане спор. Като не искате да ми дадете прошка, което си е ваше решение, поне спрете да обиждате и не толкова заради мен, а поне от уважение към авторите на други теми.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4f7e2f951c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Бе стига спам с тая Блек Сабат. Напишете си отделна тема: Блек Сабат като явление в съвременния свят. Плюсове, минуси, терапия. Хапчета. Много хапчета...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8b38c49c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Бившия ми приятел с когото бяхме заедно 2 години се запознахме точно в тиндър,а сегашния с когото съм вече година и 2 месеца се запознахме в столична дискотека та дето се казва не се знае къде ще ти излезе късмета.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0e241c6f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   Ами може би не си чак толкова добре изглеждащ, интелигентен и внимателен. ;) Все сте хубавци, умници и добри душици, и все сте отхвърлени. ;) И кой ти каза, че жените са ти длъжни да искат сериозна връзка и то С ТЕБ?! Живее ни се и ще живеем. Пък вие много хубавите и интелегентни, свестни "мъже" може да плюете по ненормалните жени тук колкото си щете. Накрая пак сте си отрязани.
Всеки път като чета за някой неземен хубавец и добряк как е сам цял живот, се сещам за един познат крокозъбел. Като му видиш гадната физиономия и ти се дохожда по голяма нужда. А като започне да си бълва и мазната злоба направо ти се и гади.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6985d14852
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   17, качих тема с извинение. Дано да я одобрят.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 06ed7c2e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   До автора,
Не разбирам защо още не си го разбрал. Ние харесваме интересни, състоятелни, алтелитчни и красиви мъже. Не само едно от това. Имаме избор и искаме най-доброто. Особено след като сме минали 30 жените бързо разбираме, че не може да правим посредствен избор. А ако не може да ни дадеш едно от нещата проблемът е твой. Ние избираме, а вие сте избрани.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 67561ff87b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Такива като вас, не осъзнаха ли, че проблема е в тях и това, какво виждате. Има прекрасни мъже и жени навсякъде, но всеки пречупва през новият характер, манталитет, изисквания разбирания. Гледах едно видео на Кобилкина тя казваше, за някаква млада, привлекателна жена, че не може да си намери партньор. Двете решили да гледат преминаващите мъже и всяка след това да каже бр. колко от тях са и харесали. Кобилкина каза някаква немалка цифра, а момичето в крайна сметка почти никой не одобри. Много показателен пример! Огледайте се първо в себе си и тогава почвайте с няма. На вас ви трябва само един партньор и не го виждате. И мъж И и жени едно и също казват, значи проблема е друг.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0397d6bcce
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   От автора:
Честно казано не очаквах особено смислени коментари. Така или иначе за мен това е по-скоро изповед и не очаквам някаква помощ или съвет от който и да е, но четейки някои от мненията имам чувството че повечето хора или не са прочели или не са разбрали какво съм написал.

Не съм отблъснат, отрязан, игнориран или каквото и да е. През ден съм по срещи с различни жени и не ми липсва внимание, но се възмущавам от начина на мислене и приоритетите в живота на съвременните жени.

До номер 12:
Мисля, че си ме разбрал най-добре. И аз търся интелигентна жена, с разнообразни интереси, независима... и не е като да няма такива жени - просто по мои наблюдения тези жени са толкова независими, че са решили че понеже имат финансовата стабилност вече нямат нужда от мъж до себе си. Нима това е ролята на един мъж в една връзка?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2aa869822b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Тоя пуска вече 3 такава тема и все за някакъв много рядък и ценен екземпляр се представя, което е далеч от истината щом реве по форумите.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e9541c60ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

29.   Търси си млади, там е разковничето. Ако и добре изглеждаш, никоя 25 годишна не би те върнала.

Ж,23

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 79e1756c76
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

30.   Изобщо не е трудно. Само ако се огледаш и видиш, че ено 80 % от хората са във връзки ти става ясно.

Проблемацията е в твоя телевизор. Имало ДВЕ, с които се виждал във връзка. Ама тея две сигурно са ти над нивото, брат ме. А тея 'дето подминаваш, е там ти е играта.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c31578a924
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   Ох, в тоя сайт всички се извъдиха някви атлетични, мускулести, високи, с много пари, с висше образование, с коли, с апартаменти, с 7373637 хобита и интереси. Хайде стига вече.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1b6f05f134
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   31, нали. Ама Братан е най-успешния от всички.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 136c6cf16f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   До 31

Ми катоне те кефи ... махай са ба!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4f7e2f951c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Мисля, че Братан и Блек Сабат трябва да се запознаят лично, защото са нещо като Мъжкото и Женското начало в този сайт. Крал и Кралица на Сподели. А ние пасти да ядем.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a8d0a45d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Мислиш в погрешната посока драги.
Спри да мислиш за жени а спести пари и се запиши на един околосветски круиз да вкусиш малко лайф пък тогава ще разбереш, какви глупости си написал тука.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9ee430dc87
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

36.   Още на 21 се държах зряло и се учех да готвя, а сега на 31 съм майка, съпруга и перфектна домакиня. Срам ме е от повечето жени на 30... дори един ориз не могат да сготвят и още се чудят кои са.. изгубени души.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3e0779fb08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   18, ти твоя ще го оставяш ли? Защо не срещам жени с твоето мислене по-често?
Хората са точно такива, каквито ги описа - добри отвън, измет отвътре; двулични, алчни егоисти, които живота го превръщат в гуляй и развращение, без да мислят за последствията. Живеят за днес като че утре никога няма да дойде.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a152fe7194
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Black Sabbath

Аз пък се чудя какви са тия пусти спорове и простотии, тебе ако ти дреме в интернет, какво мислят шайка хора, дори да си гаден човек, представям си как реагираш в реалния свят... Човек не трябва да се интересува от хорското мнение....

За братаня не говорете, че ще стане още по успешен и ще задмине и Илон Мъск, Шварценегер, и там всеки известен или велик откривател.. Най вероятно докато пише тук за великите си постижения, е открил начин да отваря черни дупки, и да пътува във времето и бъдещето и да краде от там съкровуща, злато, и ценности, и да ги връща в настоящето и от това е станал богаташ... Естествено тялото му е, като на аполон, и всяка жена се влюбва в него от пръв поглед, животните, рибите, птиците... Има легенда, че се влюбило стадо носорози и хипопотами в него и го гонили 200000 километра едвам се измъкнал....

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6985d14852
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   38, и ти си прав, но ето, постъпила съм тъпо, обидила съм хора, които не са заслужили и поднасям извинения, но ако продължават да ме обиждат със същата сила, ще бъда принудена да ги игнорирам напълно, защото картинката отпреди четири - пет години пак ще се повтори. Иначе, зависи много от ситуацията кой какво е казал в реалния живот за мен. Имало е случаи, в които не съм обръщала голямо внимание, имало е и случаи, в които съм реагирала доста рязко.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4b55087224
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

40.   Отговор има но няма да ти хареса. Много малко хора и го възприемат. Елитите които управляват света смятат че планетата е пренаселена. В Китай както знаеш имаше дълго време политика на само едно дете. Западът обаче се води "свободен", така че лидерите ни не искат подобна директна политика. Затова постигнаха същото нещо по други начини:

- съсипаха религиите. Аз не съм нито за, нито против тях, но е факт, че тенденциозно цялата тази култура на предните векове беше унищожена. Това включва сексуално поведение, роля на мъжа в семейството, отношението към околните и т.н. Модерната пропаганда тръгна точно в обратна посока - колко е яко да спиш с който ти падне, как мъжа не става за нищо, и колко си загубен да се отнасяш морално към останалите.

- разсипаха женската психика с музика, аборти, хапчета, феминизъм. Много си прав че повечето модерни жени са супер инфантилни. Не им пука не само за семейство и деца, но почти нищо освен една псевдокултура на пошлост и показност.

- вкараха емигранти да притопят населението. Това не се случи в Бг, защото просто тук никой не иска да дойде. Но е неизменна част в политиката на запада, и занемарява културата на коренното насление. Тук си имаме разбира се цигани и можеш да видиш доста българки които са тръгнали след такива, или араби някакви. Просто щото е модерно и всички трябва да мразят "белият мъж". Дори Бг да не е "мултикултурна" като останалите, напълно успешно чрез филми и медия унищожиха българските традиции.

Тоя сайт е пълен с такива, и дори не осъзнават процесът от който са част. И как да е иначе, като не четат, не се образоват. Само повтарят мантрата че са жертви, и ако някой ги критикува, нещо не му е наред на него, щото те са идеални... Просто не се занимавай с тях. Не се превръщай на свой ред в жертва, като от отчаяние си туриш трън в гащите. Като няма подходяща, няма. При мен също е така. Въпреки че съм намирал жени които са ми приятни, те са били ВИНАГИ по-възрастни от мен което е правело нещата по-сложни. Така че, не, няма нищо против жените, само "модерните" които са изкуствен продукт на едно токсично, консуматорско и нобразовано общество. Много мъже са абсолютно същите, просто из тях можеш да намериш и по-свестни защото сме по-индивидуални. Жената не можеш да я отделиш от социалната и среда. И друго свързано с това - тя ненавижда мъже които странят от тази социална среда. Т.е. ако не правиш "като другите", кръгът от жени за теб се стеснява, ама много, което естествено прави мисият още по-сложна.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3e0779fb08
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

42.   Ето жени, н. 40 ви го каза много ясно!
И друг път тук сме писали за вашите способности да си обясните заобикалящия ви свят. Тънете в заблуди.
Едва ли има особен резултат от нашето говорене, де. Номер 40 ти го знаеш това много добре!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f5cb46f30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   9, тая много пот, за която говориш от секс ли е? Няма друго обяснение, освен ако не е празни приказки и клишета.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f5cb46f30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Виж сега елементарен съвет. Страшно тъп, но може да се учудиш колко ефективен. Естествено може да те затрудни да го реализираш. Значи купи си BMW или Audi за 10-15 хиляди. После се чуди защо е толкова тъпо.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f7f46b0840
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

45.   40 е прав. Гледайте лекцията на Dr. Albert Bartlett (на английски) "Arithmetic, Population Growth and Energy", за да разберете, че реално човешката популация не може да расте безкрайно, поне докато населяваме само тази планета. Добре обяснявяа защо правителствата на развитите държави спират да подкрепят раждаемостта - просто населението ще стане толкова много, че действително ще има проблем Земята да го поддържа. Затова правителството (той говори за правителството на САЩ, но може да се обобщи за всички други правителства, които споделят подобен светоглед) започва да подкрепя политики, които да ограничават и даже намаляват раждаемостта сред населението.

Неприятното в цялата работа е, че тези политики, поне засега, успешно се прилагат само върху белите и азиатски държави, а населението в Африка расте ли расте. Има държави в Африка, които за последните 30 години са си удвоили населението.

40 е прав и за това, че жените са много по-стадни и лесно манипулируеми от мъжете. Това изискване в женската психика е еволюционно обосновано. Когато си жена и дойдат от вражеското племе и ти убият мъжа има 2 варианта - или да отхвърлиш завоевателя и той да те накаже, най-вероятно чрез убийство, или да го харесаш и идеализираш. Логично е, че гените, които са харесали завоевателя, са тези оцелели днес. Много жени (дори тук в този сайт) споделят как се влюбват в мъжа, който е набил гаджето им, например.

Всичко е математика и еволюция.

Гореописаното обаче не е личната ми позиция по въпроса - според мен ние (цивилизованите хора) сме готини хора и е добре да се множим без да се поддаваме на манипулации.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f288718c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

46.   40 е ония лудия с киселото грозде. Той е ту жена, ту мъж, срещу него е целият свят и явно няма нито жена нито семейство, ако имаше нямаше да има време да виси тук и да плюе другите. И само какви примери дава Китай втората по големина икономика в света, просто си смешен и не си компетентност да се бъркаш в политиката на която и да била страната. А аборта е личен избор, нито ти, нито някой друг имате думата Смешни сте с вашия бял мъж, докато жените и цветнокожите са търпели векове наред да бъдат омаловажавани и окачествявани като нечовеци всичко ви беше наред нали? Сега се разпискахте.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 68301af7a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Ж37
Аз се заподнах с мъжа ми в сайт за запознанства, когато бях около 30, той е малко по-голям. И двамата сме имали доста не успешни връзки преди това по една или друга причина. Той беше скоро регистриран в сайта, аз от 18 годишна някъде, защото запмен беше възможност да се запозная с хора от други среди. Обеснявам си от сегашното ми положение, че просто така е трябвало да се получи, попадала съм на неподходящите хора, за да срещна в един момент точно него.
На всички търсещи, не се отказвайте има и жени за вас, само трябва да продължите да търсите.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8821a36842
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Аз не мога да разбера защо изобщо искате да влизате във връзки. Че и фикс идея си го правите. Това някаква остатъчна мъдрост от предните поколения ли е, не разбирам?

Човек се ражда сам и умира сам. Престанете да сте егоцентрични. Света не се върти около вас и нямате нужда от "половинка" която да ви прави щастливи. Ако толкова много пък искате да направите някой друг щастлив...просяци по улицата и деца - сираци с лопата да ринеш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4f7e2f951c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

49.   Номер 40 е отявлен фен на теориите на конспирациите. Хора, животът е простичко нещо. Животът е движение, но за всеки е различно. Накъде да поемем избираме ние. Ако искаш жена, потърси, постарай се, намери. Няма да ти падне от небето, гарантирам. Ако ти хареса някоя на улицата, в транспорта, във фитнеса, в магазина, разговори я - не непременно с цел запознанство. Къде са намира това, онова, как да стигна ала-бала...Ох, мъже станахне толкова пасивни, че...направо ще се затрие бялата раса. Седите, чакате и драскате по форумите - няма жени. Има, но вас ви е страх от нас. А ние ви чакаме и ви обичаме, айде малко по-смело!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 63c7911f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   40, за такива като теб важи с пълна сила ето това: НА КРИВАТА РАКЕТА И КОСМОСЪТ Ѝ ПРЕЧИ :) :)

А 36 да престане да се държи като 15 годишна зубрачка, която докато не ѝ кажат „бравоо“ всички възрастни и всички останали зубрачи, не ще да се успокои.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3e0779fb08
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

51.   40, както виждаш НЕ могат да те разберат! До човешки материал е...

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 134f9e29eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   36, откога критерият за изгубена душа е да може да готви ориз?

Мисля че проблемът на автора не е просто да намери жена, склонна да ражда деца, а че иска да гледат с тази жена в една посока, да имат сходни възгледи за света и да получава насреща си разбиране. Там е голямото разминаване, иначе готови да се съберат в семейство и да се плодят мъже и жени, готови да заемат определената им от обществото роля, има в излишък. Проблемът е в качеството.

Авторе и аз се бях отчаяла, до 29 бях сама и опитите за връзка отиваха в канала. Просто разминаване. В един момент реших, че по-добре сама, отколкото зле придружена и че не искам да правя компромиси със себе си. Е, точно тогава се появи моята половинка - и знаеш ли, всичко, на което държа просто беше там от самото начало. Не се налагаше да се напасваме, не се налагаха компромиси. Просто трябва да приемеш, че няма нищо лошо в това да останеш сам, вместо да си с неподходящия човек и да спреш да наливаш емоция или разочарование в търсенето. Спокойно приемане на себе си такъв, какъвто си. Тогава започват да се раздвижват от само себе си нещата.

Някой те посъветва и по-долу да ориентираш търсенето според хобитата и заниманията си в свободното време. Не подбирай по профила в шансове за запознанства - там почти няма шанс да пробиеш под фасадата от фалш и клишета и да откриеш нещо стоиностно. Шансът да си паснете така като нагласа клони към нула. Подбирай на базата на интереси - нека са жени, които се интересуват от същото, което и ти и с които без усилие ще имате общи теми.
Според мен първо трябва да намериш правилния човек, да изградите стабилна връзка и едва тогава да стигнете до дискусии за децата. Това сондиране за бройката деца още при първите срещи не работи както си представяш, а по-скоро отблъсква и си е направо крийпи. От женска гледна точка изглежда така - ти не познаваш още този мъж, не знаеш пасвате ли си, не знаеш дали можете да живеете заедно, дали е отговорен, дали можеш да разчиташ на него в трудности, дали гледате в една посока, дали можеш да бъдеш себе си, да свалиш маската, да си позволиш да бъдеш искрена и уязвима с него и той да не те стъпче или нарани...всички тези неща, които трябва да са налице, за да се обвържеш сериозно...това върви при първи срещи в женската глава. Реално още сте напълно непознати, как можеш да знаеш искаш ли да му родиш 3 деца...
Жените с по 2 деца, които познавам, преди първото дете също са мислели, че искат само едно, но след раждането са поискали и второ. С три деца нямам приятелки и съответно директни наблюдения, но предполагам, че и при тези жени (да се върнем пак към ориза) апетитът е дошъл с яденето.

Не се отказвай - ще се появи и точната за теб половинка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c9947cc496
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Аз си мисля, че номер 40 изчерпа не само тази но и няколко други сериозни теми.

Авторе, добре дошъл в клуба :) Сипи си едно уиски и седни да си починеш. Повярвай ми, това е най здравословният избор, противно на това което ти нашепват гените , а и по всяка вероятност и родителските тела :)

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8e908851e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   До Автора и номер 12

Някои са написали, че не е трудно да си във връзка и да сте се оглеждали наоколо - да, обаче трудното е да си си намерил подходящ спътник в живота, с когото да си пасвате като характер и интереси, да имате сходни разбирания, да гледате и вървите в една посока и да сте щастливи заедно. Ясно е, че няма идеални хора и 100% съответствие. Явно проблемът на автора не е, че не може да започне каквото и да е връзка.

И аз съм жена от София, на 28 години. Имам образование, добра работа, която ми е приятна. Готова съм за семейство, бих се радвала да имам 2 деца. Мисля, че имам какво да им дам и на какво да ги науча. Домакинска работа не ме плаши - готвя, чистя, пера. Това е нещо нормално, защото дори да си сам пак го правиш. Според мен изглеждам добре и се харесвам. Имам разностранни интереси. Не ме интересуват социални мрежи, нямам инстаграм, не пуша и не пия, не ходя по барове, не харча пари за безумни вещи. Обичам да пътувам, това те обогатява и разширява представите ти. Дори и да имаш семейство и деца е хубаво да им показваш света, да имате такива преживявания заедно. Познавам и пътуващи пенсионери, които са си осигурили старините и продължават да живеят пълноценно и да се радват на живота заедно.))
Момчетата преди 30 не са готови за семейство нито психически, нито материално, нада ли наистина го искат и оценяват на този етап. Почват да се замислят след 30. И аз съм имала сериозни връзки, но все още нямам семейство. Хората от обкръжението са били или на моите години и съответно не им е бил приоритет това или по-големи с малки деца или по-възрастни самотни, а като се добави това, че и не с всеки ще си паснеш и ще си допаднете, е ясно защо много хора си задават такива въпроси и пишат такива истории.

Чудесно ви разбирам.

 
  ...

1-50 от 60
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker