Дали имам шанс с нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали имам шанс с нея?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1665 пъти
Здравейте,

Аз съм момче на 35 години.
Досега не съм имал сериозна връзка. Или каквато и да е било по-продължителна връзка с жена. Имал съм 1-2, но мимолетни.
Чрез общи познати и общо хоби се запознах с една жена на 27 години.
В последната година с нея си станахме много близки. Чуваме се всеки ден, пишем си във ФБ, виждаме се често.
Аз си я харесах още от самото начало. С една дума в нея виждам стабилна, интелигентна, хубава жена, с която бих имал семейство.
Дотук добре, но проблемът, е че когато й признах, тя категорично каза, че ме харесва само като приятел и не можем да имаме нещо повече от приятелство.
Въпреки това, тя не се отдръпна от мен. Споделяме си лични неща, говорим си, подкрепяме се.
Аз все пак имам надежда, че тя би си променила решението.
Няколко пъти тактично й намекнах за това, но тя е непоклатима. Каза, че сме само приятели и че не изпитва физическо влечение към мен.
Аз има теория, че дори да не ме харесва така, ако легне с мен, може да й хареса и с времето да се привърже към мен.
Аз преди два месеца пробвах да излизам с едно момиче, но нищо не се получи. През цялото време си мълчахме. Докато с тази моя приятелка не е така. Можем да говорим с часове, имаме общи интереси.
Какво да направя, за да я привлека физически? Да бъда ли по-настоятелен?
Моля за съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 85c0e8871e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момче на 35г има малки шансове с жена на 27г. Все пак момче и жена... За да стане нещо трябва да я примамиш да спите в една стая по някакъв повод, уж приятелски. Но да знаеш, че ти е единствен шанс - гол ли ще се събличаш, ще я опипваш докато спи ли, ти си прецени, но или я чукаш или си оставате приятели. Ще те смята за нещо като гей.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ef9145c986
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Батка, така си съчинил историята, че и първолак не може да метнеш.
Иначе пробвай с чекии, ще я заслепиш!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8444ca31af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Няма да я бъде таз, защото момичето си пада по батки и лоши момчета. Но иска да си има приятелче на което да споделя и да ѝ чеше егото. Демек ти биваш използван, докато тя се чука с тия които я привличат. Ако искаш да те харесва сексуално трябва и ти да станеш нацепен батка. В противен случай тактично я отрязваш перманентно. Не стига че си губиш времето, ами и девойката все по-малко те уважава понеже си се лепнал за нея.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 82e49f53e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момченце ,момченце с малко пиш*енце остави жената да ти е мирна главата

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c75899845e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   На 35г.отдавна не си момче,а мъж.От сърце се посмях на историята ти-ти на 35-момче,тя на 27-жена.Сега на въпроса.Тя в прав текст ти е казала,че за нея си само приятел.По никакъв начин няма да се привърже към теб ако си легнете.Насила хубост не става.Нищо не можеш да направиш за да я привлечеш,колкото и настоятелен да си.Мразя този израз,но в случая е верен-то е химия.Или я има,или я няма.Потърси си друга.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ef9145c986
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   5, Айде бе! Ти ше кайш

Я да извади пачката с мангизи, лъскавата количка и да видиш мисперфектната как ше му налапа не малкия у-й ами и всичко де що става за члапане
Било взаимно привличане - така де, още не е видяла банкнотите

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6a4a4a8b1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "...Аз съм момче на 35 години...."

В нейните очи ти си даже момченце не си.
Ти си момиченце което тя ползва за емоционален отдушник и след като види колко много я харесваш, вдига си акциите и отива при някой който възприема като мъж.

Спешно имаш нужда от RED PILL-a (буквално потърси red pill в youtube) и да се образоваш малко кое как е.

Успех.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 70fcb18c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   До 6:
На село така ли стават нещата? Мерси, че ни обогати общата култура

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 77ca3ea2b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До 8: В циганската махала така стават, да.

Басирам се, че след 10 години из този сайт ще има доста момчета на 45...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 77ca3ea2b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До автора: поискай съвет от някой нормален мъж на 25.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b5b46e32e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ти по акъл и опит си точно момче. И точно това го виждат жените в теб. Но на тях за любов, за връзка и секс им трябват мъже, не момчета. На теб ще гледат като на приятелче, дружка и някой душеприказчик. Така те е преценила и въпросната и те е поставила във френд зоната. Нямаш шанс да излезеш от там. На 27 тя има известен опит с мъжете и едва ли ще и вземеш акъла толкова, че да се влюби (дори и по някакъв начин да се стигне до секс. Не си губи времето, кауза пердута е тази работа.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: fdd53d94e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момичето ти е казало, че те приема като приятел и ще продължи да те приема по този начин, каквото и да направиш. Ако я натягаш, само ще я загубиш като приятел. В някои случаи просто няма привличане и нищо не може да се направи по въпроса. По-добре се откажи от идеята за нея като сексуален партньор и щом сте си толкова близки, я помоли за съвет как да се държиш с жените и евентуално някой ден ще ти се отвори парашута (ама не и с нея).

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d303b121d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Момче на 35 години... Докато не започнеш да се възприемаш и държиш като мъж и жените няма да те приемат като такъв.

Щом не я привличаш физически, не мисля, че това ще се промени, ако се насили да си легне с теб. Това не е нещо, което човек си избира. Ако продължаваш да настояваш, най-вероятно ще се отдръпне (поне аз така бих направила) и ще изгубите и приятелството, което имате.

Накратко казано, оглеждай се за друга. :)

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: aa8abb6bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Нямате шанс.
Ж32

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d0dab45ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Искам да цитирам пасаж от една книга, озаглавена "48-те закона на властта" и написана от Робърт Грийн. По-точно 16-тия му закон, наречен "Използвайте дните, когато сте далеч от сцената на събитията, за да изглеждате почтен и достоен за уважение"

"Ако се появявате прекалено често в обществото, ще се наложи да платите скъпа цена - колкото повече ви наблюдават, колкото повече ви слушат, толкова по-обикновен ще изглеждате. Ако вече сте включен в някаква общност, временното ви оттегляне от нея ще принуди обществотто да заговори за вас с уважение, дори може да спечелите адмирации. Трябва да знаете кога да се оттеглите. Много е важно да умеете да печелите престиж, като не прекалявате с обществените си изяви. "

Казано иначе - колкото си по-достъпен, толкова повече ще бъдеш приеман за ДАДЕНОСТ. Това важи за всичко в ежедневието, може би така сме устроени хората по принцип. Телефоните и интернет, например - ако ги ползвате ежедневно, пробвайте да изкарате ЕДИН ден без тях. И точно когато го нямате това нещо, дето приемате за даденост, тогава ще разберете колко наистина "струва". Може да пробвате и обратния експеримент. Нагласете си любимата песен като ринг тон сутрешна аларма. В допълнение, слушайте си я по няколко пъти ВСЕКИ ден. Гарантирам ви, че... рано или късно? След няколко седмици или няколко месеца, тази песен ще ви ПИСНЕ и то без значение за колко специална сте я смятали (аз така се научих да не си слагам любимите песни като ринг тонове и аларми). Пробвайте същото и с каквато и да е храна. Яжте я само нея всеки ден, за закуска, обяд и вечеря и НИЩО друго, и бас държа че също ще ви писне и даже може би ще се отвратите. Или пък, я си представете черен хайвер... Едно мижаво бурканче струва 130 лева. Не всеки българин може да си го позволи, би си го взел само за някакъв изключително специален случай, и тогава би го третирал като екзотичен деликатес. А сега си представете и пребогат шейх, който може да щракне с пръсти и да му сервират цяла кофа черен хайвер. Да си похапва от нея с голямата лъжица. Как мислите, дали един шейх би възприемал черния хайвер по същия начин?

Същото мога да кажа и за връзките, и то от личен опит, но понеже встъплението стана предълго ще дам само един пример. Значи, когато една дълга, но мъчна моя връзка беше прекратена... веднага усетих ЛИПСАТА й. Особено в изградените навици, в която е фигурирала и ТЯ. От самото събуждане сутрин и после на терасата, заедно, с кафенце и цигарка в ръка... и като съм свикнал вече да ми е застанала отдясно, и като извърна глава да я поглеждам, после ми беше кухо отвътре когато вече я намаше и т. н. Трябваше ми време да го превъзмогна, тя ми беше в мислите дълго време покрай всяко нещо, което сме правили заедно, пък после съм правел сам.

Това го и предлагам като съвет, авторе - дръпни шалтера, натисни "резет" бутона. Прекарай известно време БЕЗ да се чувате всеки ден, БЕЗ да си пишете във ФБ, камо ли да се виждате. Временно се "оттегли". Смятам, че така ще разбереш най-добре колко шанс имаш всъщност - как ще реагира жената, след като сте прекарвали толкова време и толкова често да си споделяте, да сте близки и да си говорите с часове по общи теми, ако... не може да го прави известно време. Според мен ако имаш шанс, то тогава ще фигурираш в мислите й, ще осъзнае доколко всъщност си й нужен, и дали въобще можеш да бъдеш заместен.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5bb09755bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ако имаш достойнство ще спреш всякакъв контакт с нея. Няма смисъл да бъдеш приятел с момиче и ти да имаш чувства към нея. Зарязваш и даже тя ще те търси, но ти ще я режеш, защото като не иска нямаш изгода от нея. Тя те използва, защото и е удобно, колкото по-бързо го разбереше толкова по-добре. Забравяш и продължаваш напред. Направил си всичко възможно.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8590bb3b9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От автора:
Здравейте!
Въпреки всичко не се отказвам от мацката.
Уикендът прекарахме заедно.
Тя поиска от мен да й направя масаж под претекст, че се е схванака.
Първо беше по гърба. После по дупенцето и гърдите.
Много се възбудих от това. На нея също й хареса.
Много хубаво тяло има. Но беше само масажът.
Мисля да продължа да се пробвам. Щом се стигна дотък....

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b5b46e32e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Айдее, сега те ползва и за масажист! Голям напредък за 35 годишен мъж- дала ти да я обараш...И до там ти беше краят. Тоест до това, с което се започва. Чакаше да ти каже по-нататък какво се прави ли? По точки : първо, второ, трето и т.н. Нищо чудно да е отишла да я довърши друг.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8444ca31af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Пич фейлнал си теста здраво. Масаж си ѝ правил, а не си се опитал да я целунеш поне или нещо. Много ясно че ще си френдзоун, докато се държиш като госпожица.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8590bb3b9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   От автора:
Аз не искам да бъда нахален и да я притискам.
Тя когато реши сама ще си поиска.
Зная, че нахалството отблъсква жените.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8444ca31af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Това да им угаждаш на всяка прищявка също ги отблъсква. Ако не искаш да се нахален сега е момента да се отдръпнеш. Ако имаш шанс - това е. Иначе просто си губиш времето. Друг въпрос е дали си струва да се занимаваш с жена с която трябва да си играете на котка и мишка емоционално.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: aa8abb6bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Номер 20, авторе, голяма част от жените всъщност искаме мъжът да си поиска, след като сме му дали зелена светлина. Един мъж, ако не може да си поиска, никакъв мъж не е. Съжалявам!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c960a790f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Пич, точно така се прави. На прав път си. Без да си нахален и тя ще ти покаже кога ще е твоя. Бъди търпелив и ще станат нещата.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ae9db307a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   От автора:
Май нищо няма да стане с момичето.
Тя ми разправя как е правила секс с не знам си кой. Имала някакъв приятел, гадже по-точно.
Май ме има само за приятел.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker