Студентите в чужбина имат ли си гаджета? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Студентите в чужбина имат ли си гаджета?
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1551 пъти
Замислих се, дали студентите следващи в страни като Англия, Холандия или Германия (примерно), си намират гаджета. Дали е просто по-трудно или стоят на сухо 4 години? С чужденци ли го правите или гледате да са българи? Мился, че ме разбрахте. Въпросът ми е най-сериозен, не в провокация или нещо подобно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: adb1817541
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Точно в тази категория попадам и аз. Студентските години за всеки са по различен начин защото зависи от това какви финанси имаш, какво учиш, колко време влагаш в това което учиш и дали работиш. Още повече зависи и дали правиш проекти на страни по това което учиш.

Някои хора са намират половинки за във университета но и това евентуално може да е проблеми защото са допълнителни емоции особено ако не е само мед и масло. Много хора имат секс партньори или си ги менкат. Определено не е и задълже да си сред хора от България там където си. Все пак отиваш за да избягаш от това и да видиш нещо ново. Определено не е задължно и да имаш партньор от нашата страна. Ако си хетеро мъж сигурно ще ти е по-трудно. Ако си гей мъж ще ти е по-лесно. Ако си жена също ще ти е по-лесно независимо от сексуалната ориентация. Само ако си Българин хетеро ще ти е трудно. Още по-трудно ще ти е ако не се интегрираш а го караш по балканско му или източно европейско. Тези неща са лоша марка и хората идващи от тези места са считани втора цедка в култура и поведение, богатскво, маниери. Общо взето не винаги имат какво да предложат било финанси, било интелект или култура или нещо.. та за това странят от тях. Това ми прави впечатление. Аз съм гей и като цяло гейовете не ги бърка защото са либерални и отворени към различното а също и попиваши от него и практикуващи го (даже и кьлтури), за разлика а не консервативни. Хетеротата създават проблеми както винаги, освен войни.

Ако си български хетеросексуален ще те виждат втора цедка мъж, така че ще трябва или да поработиш върху себе си за да те харесват или да си около такива виждани като втора цедка също. Това е истината. Нама обида, няма лъжа. Питаш и ти казвам. Ако не вярваш, сам ще се увериш с времето. Аз не печеля или губя нищо

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: c3e7e737a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм учил в чужбина, но от моите познати повечето си намериха източноевропейци предимно полякини. Или западняците не ги бръснат за слива, или просто си искат хора от техния си манталитет. Само за един знам, който се хвана с англичанка. Поне при моите познати е така, но повтарям, не съм видял от първо лице и на място.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: ddc71640f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Бил съм студент в чужбина и впечатленията ми са, че българките студентки като цяло нямат проблеми с намирането на партньор - много от тях започват връзка с българи, а много - с мъже от други националности, харесвани са и имат избор. По-различно е положението със студентите българи - някои си намират приятелка българка, много по-рядко се случва да си намерят приятелка от друга националност, а доста стоят "на сухо".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f8aac4ec2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гадже си нвмам ... не на сухо не стоя.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9b11b93a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Само ако имат някакви предразсъдъци, ултраспециални изисквания или проблем в общуването с противоположния пол, не си намират гаджета. Иначе кой с българка, кой с чужденка, ама като цяло си намират половинка. После дали се женят или не е отделен въпрос.

 
  ...


...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9b11b93a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 1, доста добре го обясни. Аз живея в чужбина отдавна и забелязвам че повечето млади българи израснали тук нямат проблеми. Интегрират се добре, говорят езика и общо взето нямат проблеми. Обаче новодошлите ако влачат нашия балкански манталитет (мачистки, нагъл и бай ганьовски) нямат успех. Правилно го описа че този източноевропейски маниер на поведение е лоша марка, направо порок, и който я кара така няма успехи нито в секса, нито в любовта нито в работата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 666f905e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приет съм да уча в Германия, ама работата е там, че и в България да съм пак ще си стоя девствен. И все пак докато в България има някаква съвсем малка вероятност да си намеря някоя, в Германия е абсурдно да стане, особено с чужденка, въпреки че тук има всякакви националности.( изключвам възможността с негърка или арабка) . В крайна сметка като ми писне ще ида на проститутка, поне да се отърва от девствеността си. Просто като си знам, че където и да съм, нищо няма да се получи( най- вече това се дължи на външността ми, а също че съм много стеснителен), въобще като взимах решението да уча в чужбина не съм се замислял дали ще си намеря приятелка. Пределно ясно ми е, че където и да съм по света ще съм сам. Само сега да не ме нападнат за проститутката, ама има и такива хора като мен, при които това е единствения начин.
М19

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 7ef75dcf36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 1, ти като гей си намираш хора отговарящи на твоите разбирания, видимо нямаш представа за останалата част. Споменатите държави отдавна не са национални, а интернационални, а мнозинството си няма и на представа от култура, но какъв може да ти бъде критерия точно на тебе. Доста пъти спомена за хетеро българските мъже, явно те мъчи, че далеч по-малко български мъже биха ти обърнали внимание. А за харесването или не на българския мъж, определено е харесван, така нареченото "балканско поведение" има различни варианти. Един от тях е особено харесван понеже липсва в тези държави, където и голяма част от хетеро мъжете са заприличали на тебе, ти затова и ги хвалиш, но за жената е нужно да може да се почувства по-слаба. Забелязъл съм че коментират главно хора с "лош опит", та е добре и другата страна да се види.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 3c9185f121
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Имат си , даже и по две.
Мара шепова 1 и 2.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: b2b6bfbe08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Братовчед ми живее в Германия от около 5 години. Учи в немско училище (не е студент!). До колкото знам е имал приятелки. Но едва ли на запад имаш толкова голям избор, колкото в България. Не сме говорили за това, като цяло нямам много информациям, помня само как ги сваляше в у-бана. Но да, гаджета е имал.

За сравнение, аз дето съм в България, не мога да се похваля с особени успехи, дали защото градът е малък или заради липсата на достатъчно симпатични момичета.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: adb1817541
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Браво добре че е коментар 1 да каже истината за източно европейците как ги виждат.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: adb1817541
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До 8,

Абе къде има нужда жена да се почувства по-слаба?! Какви глупости говориш. Има нужда да се уважава. Егати сексиста. На запад жините се борят за 'empowerment' да са равни във всичко със мъжете. Бйлгарския мъж няма какво да предложи. Това е профила за мега болшинството. Нито са по-красиви, нито по-интелигентни. От балканския маниер пък да бяга човек. То не бе ланци, мутри, селяния.

Поведението го няма защото интелектуалци почти не останаха. Има ги тези дето са със разбиране, образование, опит и поведение предимно от гетото. Тук таме може да има някой друг но те са на пръсти. Болшинството просто не стават. Не стават.

Западното е по-добро и това е в културата и интелекта на хората и рефлектира като съвкупност върху националния потенциал. Хората не искат дапсе променят. Със какъвто се събираш такъв и ставаш. Мимиката е подсъзнателно нещо (обикновено)

Момчето да си инсталира Tinder то се ползва от много хора. Ако толкова го мъчи че е девствен. Не е най-голямото нещо ня света. За всяко нещо си има време. Вероятно самота и нужда от ласки му липсват, чувство на любов за капак на другите емоции и промени върху които няма контрол и трябва да е търпелив докато го трансформират. Ако има нужда от прегръдка пък да каже на някого ако може или да потърси помощ от университета. Звена имат и там.

Ще се справи

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b2b6bfbe08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До 13

Западното било по-добро. Ами и аз си мислех така докато не прочетох коментара ти. Ти си образец на западното. Стига си ми хвалил тези, които издигнаха в култ джендърите. Слава Богу се махна от България.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: afc5e11f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Според мен истината е, че българите на запад седят на сухо с години.
Имам много познати там. Но за сметка на това постоянно натякват колко сме изостанали в България и плюят всичко българско и родно.

Дори съм сигурен, че ни завиждат на социалния живот тука.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker