Да откраднеш любимата на някой само за спорта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да откраднеш любимата на някой само за спорта
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1282 пъти
Здравейте.
Ето ви една гадна история, ако можете дайте ми съвет, моля.
Имам колега, който е много атрактивен за жените. Може да има почти всяка една жена. Естествено не би живял с нито една от тях, защото тръпката от завоеванието вече си е отишла, а той бяга от всякаква отговорност, дори да е разбил чужда връзка. Казвам, че разбива връзки, защото, ако нямах чувства към тази жена, той дори нямаше да й обърне внимание. Обаче му харесва да бъде конкуренция. Тръпка, иска тръпка. И преди се случи точно същата ситуация и другият човек беше съсипан. Нашият се заигра с неговата жена, тя естествено разви чувства и мечти за страхотният колега. Той ги усети и й би шута. Да кажеш, че се е поучил от това, което е сторил, че съжалява за действията си, ама не. Дори имам подозрения, че той самият не може да се контролира и това да открадне чуждата жена, го кара да чувства по-силно. Да се чувства по-силен, по-мъжествен. Както казах, той може да има почти всяка и така вече е изгубил тръпката.
Ще кажете, щом е толкова глупава тази, остави я да си чупи главата. Само, че аз друга толкова добра жена не съм срещал. Имах мечти за семейство, деца, живот заедно до смъртта. Обичам я безкрайно и ме боли като знам какво всъщност се случва. Тя беше толкова земна жена, толкова естествено красива, а се промени, заради този измамник. Сложи грим и си изскуба веждите, пази диета - даже беше заприличала на анорексичка...боядиса си косата и почна да носи долнопробни рокли, за да му се хареса. Когато го види се държи като влюбена ученичка. Естествено моят колега е много щастлив, ново завоевание. Победа!
Открадна ми я, разби ми мечтите и всичко. А той самият е разведен с едно дете. Как на жените не им светва една шибана лампичка, че нещо може да не е съвсем толкова страхотно?! Как така лесно забравят историята за предишните му завоевания? Защо си мислят, че с тях ще е по-различно? Това е лудост - да повтаряш едни и същи неща и да очакваш различен резултат! Нали?
Сега ме е страх, че ще нае*е жената, а прихически ще я прее*е. Толкова много я обичам, а той след като му омръзне или когато почувства, че тя иска развитие на връзката ще я захвърли. Няма брак, няма да й направи собствено дете, няма да бъде до нея в живота. Аз съм най-обиквен, вече съсипан и тъжен, човек. Бих се примирил, ако знаех, че наистина има чувства към нея, че ще я направи щастлива, но за него жените са просто предмет.
В момента е 3 часът посред нощ, не мога да заспя и направо ми се гади, като знам как ще я нарани. Ако съдим по другият случай, жената пък никога няма да се върне при мен, от срам или от каквото и да е било. Всичко е разбито. Унищожител на семейства. Убиец - това е той!
Жената, като се влюби и не вярва. Как бих могъл да й обясня, че е обект на една гавра?! Ясно ми е, че вече за мен е свършено, но не искам да я оставя да стигне дъното с този. Не искам да я боли така както ги болеше другите. Не заслужава подобно нещо.
Всички сме в началото на 30те си. Би трябвало да не изпадаме в такива ситуации, обаче гледайте какво става.
Какво мога да направя? Какво може да се направи? Как да се предотврати трагедията, като жена ми вече пада в пропастта, лети към дъното? Как може да съществуват такива безчувствени и зли хора?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: ee667fa7b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво ще и обясняваш пък ти бе. Стига се унижава и бъди благодарен на колегата ти, че ти е показал реалността. Понеже ти си бил, а и явно още си като влюбена ученичка. Горката щяла да бъде излъгана, ще получи урок, щеше да е добре и ти да се поучиш. Не губи себеуважение.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 47d6295f09
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напиши и го,ако не намираш начин да говориш с нея очи в очи.Кажи за онзи,кажи и че я обичаш истински. Горе главата, когато човек действа със сърце някъде му се отговаря със същото.Дори и да те отбягва за извествно време,ако икажеш истината за този мухльо и тя я осъзнае,ще те уважава винаги

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6f134eae54
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   "Приятелят ти" ти е направил услуга. Не се занимавай повече с твоята, остави я да си троши главата, намери нова, продължавай напред.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c50267fbad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сам виждаш, че жените са елементарни създания - много наивни, а и подли, щом може да те зарежа заради такъв!

Нищо не можеш да направиш, освен да гледаш, може би!
Ако не си ѝ казал още твоята гледна точка и какво мислиш за увлечението ѝ, давай!

След това единственото, което ти остава е да се облегнеш на дивана и да гледаш съвременната "свободна бг жена" в действие...

Не си първият с разбито сърце и мечти отишли по дяволите.
Няма и да си последният!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a226c006de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не я оставяй, в смисъл не означава да я задържиш като жена, но ѝ помогни да се изтръгне от лапите на колегата. Добър човек си и я обичаш, щом след всичко искаш тя да е добре. Покажи ѝ по някакъв начин, например запиши колегата как говори за жените и пусни после записа на жената. Блъфирай го по някакъв начин, за да се разприказва пред теб или за да направи нещо, което ще бъде показно на жената. Има начини. Мисли и дейставай.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 311c663686
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Добре де какъв магнит е за жените ,явно е Брат Пит и има много пари ,а и щом му се връзват и си лягат за кратко време с него явно са кухи лейки ,дори му благодари ,защото отсява семето от плявата :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 14a690bb05
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На това му се вика мъжка, долна, гнусна курва на н-та степен. Аз с такъв не бих била, надушвам мръсотията, защото съм изключително гнуслива. И в пряк, и в преносен смисъл.

Ж,23

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e37df64997
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако си мислиш, че с такова хленчене и оплакване ще задържиш жена, много се лъжеш. Животът си е неин, тя решава какво да прави и с кого. И съответно да си носи последствията. Нищо не можеш да направиш. Тя не ти е жена, доколкото разбрах, имал си някакви намерения, така че не ти дължи нищо. И не ти я е откраднал, защото не е била твоя. Тя е направила избора си и е предпочела него пред теб. Това е реалността, приеми я и толкова.
Не пишеш какво е било отношението на жената към теб и дали е споделяла мечтите ти за семейство, деца и т. н.?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 16ff87070c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Да откраднеш" :-)) Това да не е портмоне, че да го откраднеш :-) По-точно би било да кажеш, че другият е по-атрактивен и по-привлекателен за мацката от теб. За съжаление в живота понякога е така, тя се е подвела по външната опаковка. Можеш само да се радваш, че е станало така сега, а не след като сте женени и имате дете примерно.
Доколкото разбирам от историята обаче, ти само си я харесвал, всъщност не сте имали връзка, така че тя не ти дължи никакво обяснение. Не виждам също и от какво искаш да я спасяваш, това си е нейно решение. Теб ако дойде някой да те "спасява" от нея, защото си се вманиачил, как ще се почувстваш? Нали знаеш за непоисканото добро? Ще го пратиш по дяволите, най-вероятно.
Освен това най-вероятно тя е най-добрата жена на света само в твоите представи. Ако бяхте имали истинска връзка, най-вероятно щеше да се окаже, че и тя има недостатъци като всички хора. И това за брака и децата с нея са само мечти, можеше да се окаже, че изобщо не е твоят човек и другият ти е направил всъщност услуга. Спокойно, на всеки се е случвало да предпочетат друг пред него, да го зарежат, не си първият, няма и да си последният. Пострадай си и си потърси свястна мацка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1988c95255
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Проблемът не е във въпросния сваляч, проблемът е в жената. Никой, ама абсолютно никой, не може да бъде принуден да погледне встрани, ако не иска. Няма Ален Делон, няма сваляне на звезди и прочее. Колкото и да е готин, не може да накара никоя да търчи след него, ако тя самата не иска. А пък жените масово си мислим, че точно този път ще е различно, точно с мен той ще се промени, непременно трябва да пробваме и вярваме, че ще стане някакво чудо. Глупости на търкалета.
Аз самата се боря за мъж, който заглежда други, и не мога да ти казвам да я оставиш да си троши главата... но е много трудно да се бориш с човек, който здраво е хлътнал по друг. Промяната трябва да дойде от него самия, в случая тя да осъзнае, но това е сложна работа. Хормоните и инстинктите за възпроизвеждане не подлежат на рационално мислене.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f0a60d198e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Хах долно пробни рокли вика..
Човек не обича външността, когато другото липсва. Всеки има глава.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5f601c7a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Намери начин да му счупиш кокалите на този, да не закача чужди жени.
Прати го в болница да види, как се свалят чужди булки.
Няма значение какъв е!
Оня изчезналия от Дупница и той е закачал, чужди жени сега пак да пробва!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 76c64b3c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   А може би се е почувствала жива и свободна около него? ! ;) А не като баба спуза с полите до глезените и комплексирания смотльо до нея, който се мъчи да я смазва, като я държи във вида на грозната бети /щото иначе ще е долнопробна ;)/. ;) Пак добро момченце... Хахаха За това сте отрязани, усещаме ви колко сте "добри", колкото и да играете лебедово езеро. ;)

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 17a4c8c413
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Явно този пич Ви ги взима всичките :D Тя ако те обичаше или беше влюбена обаче, нямаше да се остави да я вземе друг :) И каквото и да й кажеш ще звучиш като леличка, която се опитва да я “ предпази” от нещото, което тя ЖЕЛАЕ! Само ще си навредиш ако се месиш. А и съм сигурна, че инсомниата ти е не заради това как той ще я нарани психически, не спиш, защото си представяш как се ч**ат :) Съжалявам, и да си дойде при теб, ще е за рамо на което да поплаче.



Грозната истина.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2ebdf7967e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Този заслужава един пердах. А тази не заслужава нищо, ама нищо. Продължавай напред!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker