Тя разказва на приятели за нашата приключила връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя разказва на приятели за нашата приключила връзка
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1500 пъти
Здравейте, имах връзка почти 3г. с едно момиче.

В началото всичко вървеше много добре, но тя много се промени и стана просто ужасна, исках да поправя някак нещата, защото много я обичах, но в крайна сметка се разделихме по нейна инициатива.

Тя ми наговори едни неща накрая и разбрах колко фалшиво е било всичко през последните няколко месеца и как просто ме е използвала...аз не издържах и се разплаках (а не съм ревлъо, бях плакал преди години, когато почина дядо), беше късно вечер и бях на гости в друг град при нея, трябваше да остана до сутринта, плаках много дълго а тя не направи нищо за да ме утеши...но както и да е, на сутринта си тръгнах без дори да се прегърнем за сбогом, а беше толкова красива любов, поне първите 2г, никога не бях толкова щастлив, оприличавах я на ангел, пратен ми от Бог за да ме избави от нещастието и самотата.

Сега обаче, когато мина почти година, разбирам от общи познати, че е разправяла пред тях наши много лични моменти и че се подиграва с моята чувствителност, колко добричък съм бил, а всъщност това било смотаняшко, как съм бил писал стихове за нея (това ми е нещо като хоби, нямам претенции да съм много добър, но написах два за нея, според мен от най-добрите ми), а това било толкова старомодно и странно, как съм плакал цяла вечер, като ми казала че ме "изхвърля" (така се изразила).

Защо го прави според вас, аз се отнасям с уважение към нея, дори след като всичко вече свърши, на никого не съм споделял нищо, а тя говори зад гърба ми, може би знаейки че ще науча и ще ме нарани още повече. Не е честно, правил съм и невъзможното за нея, обичах я повече от себе си, а накрая какво се случи...просто не мога да си го обясня защо така се промени, все едно я подмени някой и не е същия човек.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5be9c28217
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А вие можете да разправяте как сте ни ч*кали, така ли?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 377c39e6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стана ми много мъчно като прочетох историята ти... Много жалко и тъжно е, че почти винаги свестни момчета като теб попадат на боклуци. Същото важи и за свестните момичета, уви. Пожелавам си да имам приятел като теб. Дано много срещнеш момиче, което да те оцени и да ти даде любовта, която заслужаваш. Успех!

Ж,23

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7f8da2c9ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Не, някой го е разправял за теб N1.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f78831d02e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До 1: Поне що се отнася до тъпи патки като теб, да! Дори ако всъщност си мъж, който се прави на жена. Бас държа че дори тоагава разправят как са те ч*кали. Бахти трола гнусен.

До автора: Твоята го прави просто защото е злобна дрисла, това е. Приеми го като нещо добро, че се е разбрала каква е докато е била време. Та ти, представяш ли си да си направил семейство с такава? Да отглеждате деца?? Мани бе, брат.

За съжаление има и такива хора, които се обръщат против тебе. Не че съм религиозен, но ако ти си такъв - приеми го като знак от Бога. Като изпитание да оценяваш ИСТИНСКОТО, когато го срещнеш в бъдеще.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 27cf90720a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Това със стиховете е толкова сладко❤. Повечето момичета си мечтаем за момче, което да ни пише стихове и да плаче за нас. Тая пък взела сам се подиграва. Ами да си намери някой злобен като нея дано, че да се кротне! Такива момичета, не заслужават добри момчета като теб. Може ли само да ми обясните - Защо и добрите и лошите момчета си падат по подобни дами? Има толкова интелигентни и мили момичета, но вие винаги избирате най-долното. Защо е така?

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b8b0f4a3e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   По-същата логика защо мъжете разказват коя какво е правила в леглото, или за какво са се карали. И също си наричат бившите с ужасни определения.
Може това да е нейният начин да се отърве от гадните емоции, или просто след раздяла се губи уважението към другия. Или по този начин се опитва да излезе победителка и правата. Но мъжете правят абсолютно същото нещо при раздяла.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4e566eff69
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Каквото и да ти разправят, не си прави изводи за жените като цяло. Просто си попаднал на кофти човек. Това, че е скъсала с теб след 3 годишна връзка, докато си и на гости в чужд за теб град е много стресиращо и е обяснимо, че си загубил самообладание. Разправя на приятелите си за да си "вдигне акциите", което е гадно и недостойно. Вероятно те го разбират това. Ако не и е харесвало да е с теб, трябвало е да ти го каже и да се разделите като хора а не да те лъже месеци наред. Радвай се, че си се отървал. Все пак, когато имаш друга връзка, гледай да не идеализираш толкова момичето. Всички си имаме своите слабости, страхове и демони. Да си ангел за някого е твърде голяма отговорност.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: aa3667d82d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Добре,че си я видял колко струва по-рано.Не всичи жени са такива, има много момичета които харесват стхове.Горе главата да прави каквото ще, бил си честен с нея един ден,ще и светне лампата,ама ще е късно

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0e81e28ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Изумяват ме някои коментари. Понеже мъжете правели така, значи е оправдано. По женски се защитавате много елементарно и долно. Все едно да кажа, че щом някой краде, значи и аз мога. Много малодушно и недостойно е да се държиш лошо с един човек, защото друг те е обидил и искаш да си го изкараш на някого. Явно и това момиче е такова.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a8d6b1fd28
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Станалото- станало, миналото няма да се върне. Да и затвориш устата да мълчи, няма как. Остава ти само едно- случилото се да ти послужи за урок. Бъди по-сдържан, по-малко сантиментален и приемай нещата не толкова навътре. Не издигай никоя на пиедестал и не се унижавай, запази самоуважение. Ако човек не уважава себе си, никой не го уважава. Гледай да се занимаваш с нещо- да четеш, пътуваш, някакво хоби, за да не мислиш за нея, излишно е да си задаваш каквито и да е въпроси пост фактум. Направи си изводи от историята с тази и продължи напред.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 759baddf28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Прави го, защото е такъв човек. Може би някога тя е избирала да постъпи добре, да се държи достойно и е искала да има живот изпълнен с чест, но това е минало.
Не се чувствай унижен. Истината е, че бившата ти приятелка излага единствено себе си. Само глупавите и малки хора биха ѝ ръкопляскали, всички останали ще се почувстван неудобно или отблъснати.
Пък и има нещо хубаво в цялата ти история- отървал си се от човек, който не е бил истински пред теб.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4b0702d72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   от автора:

Благодаря за коментарите, особено на 2 и 5, много сте мили.

Не обобщавам в никакъв случай и ще продължа да търся любовта. Знам че има много чувствителни и добри момичета, и тя беше точно такава в началото - сладка, нежна, срамежлива. Аз също съм чувствителен, макар че не го показвам лесно и пред всеки.

Просто не мога да си обясня тази коренна промяна, все едно е почнала да взима някакви наркотици и се е сбъркала тотално, последните месеци от връзката ни тя стана абсолютно безчувствена и груба. Обиждаше и мен по различни начини, а аз го преглъщах някак, чудех се какво става и какво мога да направя за да си върна онзи човек, в който се влюбих лудо от първата среща... но изглежда този човек си беше отишъл безвъзвратно.

Вече почти я избих от съзнанието си, ако не бях разбрал че е говорила тези неща, нямаше да я споменавам... макар че понякога сънувам че сме заедно и ни е хубаво, но такъв е живота.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4b0702d72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Добрите момчета и момичета, мъже и жени, почти винаги страдат. Този живот е за лошите.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 437eed782c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Отървал си се от страшен боклук. Може да се радваш много.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 04e7788d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Късметлия, кушката сама го изхвърлила.
Представи си че 20 години ти пие соса и я издържаш и я храниш и тя плюе същите плювни зад гърба ти, и не само ами и други боклуци като нея още повече я надъхват и цяла група от боклуци храчи и плюе по твой адрес зад гърба ти.
Трябва да черпиш, много леко си се отървал.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a39243ccf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не се оправдавай, когато някой ти заговори за тея, просто кажи, че не те интересува и смени темата. Не можеш да промениш хората, те просто говорят. Всичко от твоя страна е чудесно, но емоциите само пречат, за съжаление живеем в други времена. Стегни се и не го мисли толкова, не за друго ще патиш. Има много жени по света, в пъти по-добри от тази, не я съди, толкова и е акъла.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b41c14f388
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Една бивша също разказвала на приятелките си за връзката ни. Оплюла ме здраво. Казала, че е стояла с мен, само защото "хубаво съм я ебял отзад". Тя наистина все отзад искаше да я чукам. Това ми го разказа една от приятелките и, която в прав текст ми каза, че иска да провери дали съм толкова добър в леглото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker