4 години разлика ( 14, 18) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

4 години разлика ( 14, 18)
преди: 3 години, 8 месеца, прочетена 1136 пъти
Здравейте! Сигурна съм, че има вече такава история, но исках и аз да напиша своята, защото може основната идея да е една, но във всеки случай моята история е по-различна от другите такива, както и обратно. Записах се на извънкласни дейности преди една година и половина (тогава бях още на 13 години) и там се запознах с едно момче, което е 4 години по-голямо от мен. Още от първия момент изпитах симпатии. Мислех, че не е нищо сериозно, защото и преди ми се е случвало, но не е траело дълго. Но не беше така. Мина половин година и аз все още изпитвах привличане. Заспивах и се събуждах с мисълта за него. Разговорите ни ме успокояваха. Не се виждахме често, но за мен всеки път беше много специален. Той ме подтикна към това да ставам по-добрата версия на себе си. И така в продължение на една година. Това лято станахме по-близки. Навлязох в компанията му, която се сформира от повечето членове на клуба ни по извънкласните дейности. Станах много по-открита, уверена и щастлива заради тях и най-вече заради него. Той е скромно момче, с изключително много знания и добро възпитание. Оказа се обаче, че е влюбен в една моя близка приятелка, по-голяма от него, която е член на същата компания. Трудно го приех, но все пак останах до него и не се скарах с нея. Тя му каза, че нещата между тях няма да потръгнат. Той не се почувства добре и нямаше на кого да сподели, затова аз реших да бъда до него, въпреки сложната ситуация, в която се намирах. Просто исках да е добре. Той го оцени. Накрая това момиче си намери приятел, което накара моето момче да я преодолее още по-бързо и лесно. Започна да идва често у нас, стояхме до късно, споделях му мислите си, той на мен също. Той разбра за чувствата ми, но все още не беше преодолял напълно онова момиче. Аз бях готова да го чакам, колкото е нужно. Прегръщахме се, но уж като приятели. Привикнахме един към друг физически и емоционално. И спокойно, той няма опит с тези неща, девствен е и много се притеснява да прави каквото и да било. Една вечер докато се прегръщахме, аз го целунах по бузата, той мен по врата и после се целунахме по устните. Така цяла нощ. Каза ми, че ме обича. Аз му отвърнах със същото. Заедно сме от съвсем скоро, но аз се притеснявам за много неща. Планирам да споделя на родителите си, които между другото го познават, но планирам да изчакам поне месец-два. Не знам дали възрастовата граница е проблем. Моля, споделете мнението си, ще ми е от полза. Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 8 месеца
hash: af939bf55a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това между вас звучи истински и красиво,не бързайте за никъде,хубавите неща стават бавно

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: eec6820ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Възрастта на този етап,може би ще се окаже проблем,относно реализацията по наратък,но ако отношенията ви иЗдържат проверката на времето има вариант да изживеете нещо чудесно.Обаче след време си дайте шанс да бъдете и с други

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 9b11132d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Според закона той е възрастен, ти си малолетна.
Секса с малолетни е педофилия.
Педофилите ги съдят.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 707a7cc085
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей мило момиче! Аз за теб може би съм чичко, но понякога чичковците говорят верни неща, на 28 години съм. Това, което си написала звучи много мило, искрено и се надявам нещо красиво да се получи между вас с твоето момче. Аз имах връзка с едно момиче в продължение на 2 години. Разликата ни беше 9 години. Тя беше на 17, когато се запознахме. Проблем би било, ако сте по-големи, тоест като мен и моята бивша приятелка, защото много неща за единия тъкмо предстоят, а другия отдавна е преминал през тях. 4 години не са нищо фатално, въпроса е да се обичате, да се подкрепяте. Колкото до вашите, според мен решението ти да изчакаш е правилно, виж как ще се развият нещата, а след това, когато се почувсташ сигурна им кажи. Годините са просто числа, когато става въпрос за любов! Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 0e7c17164e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Гнус , баси поколението , намери си някой на твоята възраст , ужас....

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0bb53ec84f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ти си го целунала по бузата а той теб по врата и после сте се целували по устните. И така цяла нощ.
Авторке къде се целувахте цяла нощ? Във вашето жилище на родителите ти или в жилището на неговите родители. Ако пък сте се целували цяла нощ навън в някакъв парк как твоите родители не са загрижени за теб, 14 годишната им дъщеря, да отсъства от жилището им цяла нощ. Тук има нещо съмнително в разказа ти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 132d6bdb53
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 3, няма да водим полов живот, освен това се водя непълнолетна. На 14 години съм.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 132d6bdb53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 6, бяхме вкъщи, не се притеснявай, имам отговорни родители.
От авторката

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f529096fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   6, в провинцията няма невъзможни неща.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: faa31e80e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много са ми интересни коментари от рода на номер 5, които не мислят много преди да пишат. Надявам се да е иронично, но дори да е, авторката е на 14 и се влияе от всеки отговор. Дали се сещаш, че родителите ти най-вероятно имат същата или по-голяма разлика? Как може да смяташ, че 4 години са нещо чудовищно. Разбирам, че в момента същите 4 години значат 14-18, но скоро ще е 16-20, а ако нещата се развият 18-22. Толкова лоши ли ти се струват последните опции? Нормално е! Толкова нормално, че е миличко като чета историята. Като гледам не бързат за никъде и след година-две ако нещата още са актуални между тях и решат, че искат не виждам причина да не са заедно и физически. Реакциите са прибързани и то за неща, които са се случвали винаги и дори не го осъзнавате като бързате да съдите. Много красиви истории започват ТОЧНО така. Момиче се влюбва в по-голямо момче, изкарват гимназиалните години заедно, правят красива връзка и остават заедно. Може би си жив заради точно така история. Да, 4 години на 14 се струва като голяма разлика, но всъщност е доста ок. Той не я притиска и тя звучи сравнително разумна. Живейте си животите и им се радвайте, ако можете и заедно! Ако сте щастливи един до друг, борете се за това и останете заедно! Пожелавам ви много щастлив край!

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ae61ac9931
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   №10 стига глупости, ти сериозно ли сравняваш разлика 18-22 със 14-18 ? В такива случаи винаги трябва да се взема съотношението, не да се говори наизуст 'твоите родители алабала'. 4 години са почти 1/3 от живота на авторката, да не говорим че все още е с детски акъл на тая възраст.
И въпреки че №5 се е изразил крайно зле, реално погледнато тази връзка е далеч от идеална особено предвид че момчето скоро завършва. Да не говорим че той едва ли ще изтрае 2-3 години, особено ако започнат да се натискат всяка вечер.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 348728388f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Доста хора познавам, които от ученици са заедно и вече имат и деца. Една съученичка в 9-ти клас започна с един от 12-ти и след 8 години имат и дете. Една в 11-ти клас започна с един 2 години по-голям и от другата година заживяха в Англия. Така че, това какво ще стане с тях зависи от това дали се обичат или не, което никой непознат не може да каже.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker