Защо иска секс след раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо иска секс след раздяла
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1609 пъти
Здравейте. Историята е следната, ще карам накратко...Той и аз имахме връзка от разстояние няколко години, през които сме се виждали малко, далече си е и все го спирах заради това да не харчи пари, а и знам че нямаше много... По късно той ме обвини и затова, че е харчел, въпреки че съм искала да му помагам, но той все отказваше... Имали сме доста спорове, караници, наранявания от това, че не можехме да се разберем къде да живеем, той даде напразни надежди да дойде при мен, но не дойде и замина за чужбина 6 месеца, това още повече ме срина.... Замина за да изкарва пари за кола и за нас, но бяха малко и едва стигнаха за кола.... Не пожела да сме на квартира, въпреки че можехме да се справим, отказа да дойде и това много ме съсипа психически.... Едва не рухнах, постоянно кошмари, стрес, плач, вътрешни тормози.... Не пожелавам на никой това, което изпитах. Бяхме се разделили по негово желание, и след 2 месеца отново ме потърси. Отначало каза, че му липсвам и още ме обича, наскоро отново почна да върти че бил изстинал за този дълъг период през, който не ме е виждал (1 година и 9 месеца вече) не е сигурен какво изпитва.... Това отново много ме нарани, а и предложението му да се видим за да правим секс, за да бил усетил дали още има чувства към мен и какви.... Това много ме ядоса и обиди и отказах да си прави експерименти, та аз още имам чувства..... Това само щеше да подлюти наново раните ми.... :(( Въпроса ми е мили хора, той дали изобщо ме е обичал или само ме е използвал, та нали когато една любов е истинска тя не се загубва ей така лесно и бързо. И защо постъпва така? Ако иска секс, защо не търси друга, а иска с мен, та нали сме разделени? За мен това е нагло, а вие как мислите? На всичкото отгоре той ми беше първият интимен приятел... :(( Дано историята ми бъде публикувана! Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: fba78dbc57
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Иска секс с тебе, защото в момента друга не му връзва. Като му върже, няма да те потърси повече. Просто все още е на сухо и няма кандидатки.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0d85f4e7c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки знае, че връзка от разстояние не може да е успешна.

"...предложението му да се видим за да правим секс, за да бил усетил дали още има чувства към мен и какви..."

WTF?! Този човек няма никакви чувства към теб. Колкото по-бързо го разкараш от живота си и го забравиш, толкова по-добре.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e0b1378d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   2, чак всеки. Моята връзка от разстояние вече е на 15 г. с брак, дете, семейство, дом и щастие. Добре, че тогава не съм го знаел.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9eb869e8d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №1 го е казал точно, иска секс с теб, защото работата му е наполовина опечена. Когато си намери друга ще те зареже напълно, но не му се ще дотогава да е на сухо. Евтин номер да те върти и да ти губи времето.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4ce62f01fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Без да чета темата ще ти кажа : Ш'от му се ебе :)
И ти възможно най-лесният, бързият и безплатният вариант.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e4702e5522
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пълно безсмислие и губене на време. Така ми изглежда тази връзка. Буквално си пропиляла няколко години от живота си в напразни усилия да бъдеш с някой, който не държи на теб. Ако някой те обича той иска да те вижда и да е с теб, а не бяга по-далеч под разни предлози. Още тук е трябвало да се замислиш колко държи на тебе този и да прекратиш една връзка, която ти носи повече болка, отколкото щастие. Късно си задаваш въпроса дали те е обичал. Не е трудно да си отговориш сама, но щом питаш...Според мен - не. Просто си е лъскал егото, че има една готова на всичко за него. А ти иска секс, защото смята, че лесно ще го получи, както ти е казал и номер 1.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 838999aac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Защо не търси друга,а иска секс със мен"?-той сигурно си търси,авторке,но няма кандидатки.А и мъжете много добре разграничават секс от любов.И никак не им пречи да правят секс без любов.По начина по който пишеш ми изглеждаш читаво момиче,намери си някой,който те заслужава.На тоя е повече от очевадно,че не му пука за тебе.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1d22f5207e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз една връзка така, uдваше да ме види, отново секс няколко пъти, веднъж отказах и повече не дойде. А той по секса ли разбира за чувствата. Не се тормози по този начин.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ba44d6461d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами изглежда ти си мноого разнообразна в секса с него: свирки, освен вагинален секс му позволяваш и анален и човека е повече от доволен и това разнообразие му липсва. Защо се чудиш толкова защо те търси за секс и след раздяла.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 95754863ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оф.... Авторката съм, моля ви не пишете неща, които не знаете. Както казах, пиша историята си накратко, а тя е много повече от това, което вие прочетохте, няма как да разкажа и побера всичко. Той винаги е искал да ме вижда, но аз отказвах заради разстоянието и да не харчи пари по хотелите и т. н. Историята ни е доста объркана, разбрах наскоро от него, че ми е казал, че е изстинал, защото знае че едва ли ще се съберем (както казах всичко между нас е много объркано) още ме обича, но за да бъде по лесно казал, че не ме... Повярвах му, като се видим на камера всичко си личи, той има чувства към мен, но и аз много съм го наранявала по много начини, за което съжалявам, но е късно знам. Всеки от нас е прав за себе си. Затова не можахме да се съберем. Обичаме се, усещам го, но си нямаме доверие. Аз не отидох веднъж при него, докато той идваше, това много го отблъсна. Освен това той е мъж и искаше да сме там, за да се чувствам добре и сигурно, да се грижи за мен, аз не му позволих да ми покаже. Винаги имах страхове и съмнения, той много дълго се бори с това, много пъти разбивахме сърцата си, много плачехме един за друг и страдахме, накрая не издържахме и се разделихме, но винаги минава време и отново си липсваме и се търсим. Това е отчасти нашата болезнена история, но истинска и изпълнена с много нежност, копнеж и любов. Просто насила се примирихме и двамата. Но и аз го искам и желая още и то по силно отпреди, осъзнах много неща. Просто искам да имаше начин да сме заедно и може би има, но винаги е било трудно. Поздрави! :)

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: fba78dbc57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   10, не идеализирай нещата и свали розовите очила. Мъжете са склонни да разиграват страшен театър за единия секс, защото са на сухо .Гаранция, че като си хване някоя, ще те забрави. Нима мислиш, че не сваля други, не излиза с тях и т.н? Просто са го отрязали явно, а ти още връзваш.
Един съвет- пази си сърцето, никой няма да го прави вместо теб. Нито тоя, нито някой друг. Животът не е приказка, някои хора са по попринцип добри манипулатори и магат така да те метнат, че да не разбереш

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 07b9a24c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Понякога Бог праща бивши, за да провери дали още си толкова глупава.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 95754863ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравейте отново, пак съм аз авторката. Номер 11,благодаря ти за мнението, сигурно е така, разбрах че на него вече не му пука за мен, ако изобщо някога му е пукало. Говорих с него и поисках да си дадем втори шанс, но той измисля хиляди причини и само ме обвинява, не ме обичал вече, бил изстинал и не ми вярвал. Сякаш аз съм виновна за всичко, сякаш не заслужавах той да дойде при мен, но това си е неговия избор, той избра всичко друго пред мен. Затова на мен ми се уби желанието да ида при него, също не му вярвам, явно е имало защо. Сега наскоро като говорихме усетих как таи злоба към мен, сякаш си отмъщава за преди. И за какво?, че той ме изигра и излъга? Че си измисли хиляди оправдания само и само да не дойде при мен. Не съм го виждала близо 2 години, не искам и да го видя. Нищо повече не искам от него, разбрах колко е държал на мен, сега в най трудния ми период прояви същия непукизъм както и преди. Никога не му е пукало как се чувствам, какво ми е, той е пълен егоист, който не заслужава да има някой до себе си, защото най много болка ми причини той и ми загуби 4 години от живота за едното нищо. Само големите думи и обещания, а накрая аз виновна. Даже не може да си представи колко болка ми причини, няма как.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker