Изневерих и се мразя. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерих и се мразя.
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 2433 пъти
Здравейте хора, искам да споделя със вас ситуацията в която се намирам в момента. От два месеца насам чувствам огромно чувство за вина и угризения,защото изневерих на приятеля ми със който сме вече 4г заедно.
По подробно живеем в Германия и двамата водим връзка отдалеч ,защото живеем в далечни градове един от друг.
Преди ,да ви обесня как точно изневерих искам,да уточня какво ме тласна към изневярата.
Родителите му ме мразят и обиждат и ни причат да бъдем заедно. Той много държи на тях и ме защитаваше пред тях,но не смееше да бъде напълно с мен от време на време се влияеше от тях и аз страдах от това.
Покрай тези проблеми бях се отчуждила от него и “инцидентно “ се оплетох във собсвения си капан...легнах с негов приятел ,който пък е гадже на братовчедка ми,за което ужасно се мразя.
Много негови приятели научиха,но никой не му е казал все още. Изневерих преди два месеца един път ... а приятелят ми сега реши да се изправи пред родителите си и да ми предложи брак . Това за което отдавна мечтах е на път ,да се збъдне а аз се чувсвам толкова оплетена...
Страх ме ,да му призная защото преди две години бяхме разделени заради родителите му и аз се бях решила, да се откажа от него като си намеря друг. Бях се разделила с него и тръгнах с друг на който пък позволих ,да се отдам като му дадох шанса ,да ми бъде първият. Приятеля ми беше разбрал и искаше,да ме убие буквално ,аз му признавах тогава че не искам нищо общо повече със него ,но другият ме разпространи на всички а във приятеля си виждах колко много ме обича и ме приемаше въпреки това... аз реших ,да дам на връзката ни шанс и се съгласих отново да бъдем заедно..Но ето че след две години отново се повтаря същата история и се мразя .. обмислям и самоубийство просто не приемам себе си .. поглеждам го в очите със срам и угризения.. никога повече не искам да изневеря отвратих се от себе си напълно... братовчед ми,който много обичах научи и ме нарече курва и спря контакт със мен това е другото което допълнително ми тежи..
Да дабавя,че ние постоянно се разделяме но не искам да се откажа от него ,аз много го обичам.
Не искам друг в живота си и се мразя заради случилото се. Много искам да се омъжа за него,но не знам как ще протекат нещата от днес нататък... моля ви дайте ми добър съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5f607c9367
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е мила, ти доста си се оср*ла.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ce7b456420
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хем с негов приятел, хем с гадже на твоя роднина. И то съвсем инцидентно. За какво си на човека? Прощавал е, прощавал е, но явно резултат няма.Това не е любов, а страх да се самичка.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 683db8aac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Кажи му. Разделете се. Помисли ако не за своето, за неговото добро. Явно момчето е съвестно, заслужава да е щастлив. По всяка вероятност далеч от теб. А колкото до теб, изтрии всичко и започни от начало. Миналото си е минало, важното е какъв урок си научила и да не повтаряш същите грешки за напред. Успех ти желая!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 30b3838dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Родителите му, правилно не те харесват, защото са видели твоята същност! Ти си изневерила на човека който УЖ обичаш, и дори си посегнала на приятеля на братовчедка си...и за финал искаш семейство? Извинявай, но ти не ставаш за семейство! Не е нормално при първия проблем да изневеряваш! И само ще ти кажа,човек който обича НЕ изневерява! Не се самоубивай, а просто му кажи всичко за себе си, и нека ТОЙ да реши какво да прави с вашата връзка.. Ти си предала двама човека, кажи на братовчедка си също и на този който "обичаш" но жени като теб, не обичат никой освен тялото си...Заради теб, жените не сме уважавани и ни считат за лукави, лъжливи и за долни заради такива като теб! Пак ти казвам, ДАЙ му право да реши дали иска връзка с теб. А ти като се омъжиш за него мислиш ли,че няма да изневериш ли? Лъжеш се. Не си посягай, а се върни в правилния път.

Хелга

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 938b7dc3f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Няма смисъл от цялата история. Незрели сте и двамата, сигурно защото нямате по-читав пример в живота. Бъдещето ви е по отделно, наново, с други хора и с по-зряло отношение - иначе е една забатачена история, чието продължение е за сметка на изгубената младост.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 203ebb607a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Въпрос на време е приятелят ти да научи какви си ги забъркала пак. Едно нещо щом го знаят трима (и повече) души вече не е тайна. По-добре да го научи от теб, все имаш минимален шанс да го склониш да ти прости пак (аз лично не бих), но ако и криеш, вече става необратимо. Тези простотии с "никога вече няма да изневеря, мразя се и бла-бла", вече си ги дрънкала и първия път...И какво направи? Пак същото. Само че с друг. И не си мисли, че си дала шанс на приятеля ти -ТОЙ ти е дал шанс, който ти показваш, че не заслужаваш. И сега след поредната ти изневяра трябва и да се ожени за теб?! Е на това му се казва наглост! Явно родителите му ще излязат прави.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2a8a2b6d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом имате общи познати, които знаят, рано или късно ще разбере. По-добре от теб да научи и да бъдеш честна, пък ако той прецени, нека ти прости. Ама ще е тъпо да влизаш в брак с лъжа, която той така или иначе някога ще научи. Ако наистина съжаляваш и обещаеш и си сигурна, че няма да се повтори, може и да ти прости.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0687b4d5bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Грешки има, вземи си урок за послено, защото нараняваш много хора. Стига с тези самоубийства, сядаш и говориш. То връзка от разстояние не се води лесно, явно нещо не ти достига щом се стига до там да търсиш други. Разбери какво е, обаче, ако вътрешно нещо те тласка към такива грешки, нещо нещата не са наред, разбери си слабите места и не им се давай, момчето те обича, разбери и цени това. Вместо да търсиш разнообразие другаде, съберете се и бъдете заедно

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 48387d4c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Правилно ли прочетох, че ти си била с приятеля си цели 2 години заедно и за това време не сте правили секс, а след това с някакъв друг си правила секс за пръв път и тогава пак си продължила връзката си с приятеля си? Ако това е вярно, то ти си супер момиче. Аз харесвам такива като теб, защото мога да ги чyкaм без угризения и да ги оставям. Приятелят ти е будала, че стои още с теб, а не слуша родителите си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ca1fb8558e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първото,което ще кажа е,че братовчед ти е напълно прав.Тяхните не те харесват защото са видяли какво представляваш и им е ясно какъв парцал си.Не заслужаваш момчето,кажи му и до там.Остави го да си намери някоя добра.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 878807e186
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Миличка, не станаха ли много вече изневерите? А и това, че си избрала да си с друг за първи път е показателно. Ти не искаш да си с това момче, може би просто ти е приятно вниманието му. Ако искаш съвет, разделете се, не сте един за друг. Така ми се струва на мен поне.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6f7899c21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Браво. Изневерила си му, с негов приятел, който е гадже на братовчедка ти. А и си неграмотна. Явно родителите му са напълно прави за теб.

"обмислям и самоубийство"
"дайте ми добър съвет"

Сама си го даде.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 15b3dfe43e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Курвенска работа, дори не дочетох историята. Затова броят на разводите расте, щото " зрели" хора като вас желаят да сключат брак.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 15b666f17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Виновен е че въобще се занимава с теб. Ще бъде с мен и накрая ще преспи за първи път с друг... и после ще бъдем пак заедно... няма шанс. Мъже, братя, имайте малко себеуважение.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 121bea34bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Две думи: гади ми се! Още две: от теб.

Съвет: не прави секс поне още две години и седни да четеш що е то морал, какво е любов и въобще романтична връзка с представител на противоположния пол. Ако не разбереш нищо, тогава седни и пак чети! Бонусът е, че ще си твърде заета през остатъка от живота си, за да изневериш на още някого. Та чети, чети, чети, чети... чети през всяка минута, в която си будна! Ако не ти стига, наеми някой да ти чете насън - говори се, че нощем учим по-лесно. Не е чужд език /за нас, за теб не знам/, ама не е и висша математика.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 15bff27288
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Правилно са те преценилли хората. Кажи му и не му губи времето. А за другите който изневерява веднъж пак ще го направи няма само веднъж.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d944a690fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Не е хубаво да се изневерява, но всички “деликатно” пропуснаха причината - проблеми с родителите на партньора, което много често клати отношенията и подтиква хората към пасивна агресия.
Не приемай брак с човек, в когото не си сигурна. Ако утре сте женени и свекърите те обиждат, идват неканени вкъщи, дават неискани съвети, месят се в отглеждането на децата, държат ви сметка какво, кога и с кого, манипулират с чувство за вина и дълг и тн, той ще им се противопостави ли? Ще ви защити ли като младо семейство? Ще им наложи ли граници? Или ще каже да търпиш, понеже са му родители?
Помисли си върху това преди да му кажеш ДА, защото да оставя родителите си да се държат по подобен начин с теб е също толкова измяна колкото и изневярата, за която се обвиняваш. Той обвинява ли се, че оставя да те тъпчат? По това, което прочетох, не те чака нищо хубаво с този човек, а напротив - когато се омъжиш, ще си им “в кърпа вързана” и ще станат още по-нагли, а мъжът ти още по-тих.
Не ми обяснявай, че се “обичате”. Не е любов да оставяш родителите ти да мачкат партньора ти. Твоето също не е любов през година да си лягаш с някой друг. Съветвам те да го зарежеш този, а в следващата си връзка, ако имаш същите проблеми, първо поговори с човека. Ако не срещаш нормално човешко разбиране и желание за промяна на ситуацията, събираш багажа и като искаш си спи със следващия.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 17766b54b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Еее еее, ако живеете в лъжа не вярвам връзката ви да изкара дълго... проблема при изневярата е в това, че след нея си изгубваш (добродетелите)и започваш да лъжеш, ако не можеш да се сетиш коя си, му кажи, че неможеш да се сетиш коя си и спри да правите секс до като не се сетиш коя си, а след като се сетиш го пази от грях.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 17766b54b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз гледам на изневярата като на капан бил ти е устроен капан от греха, греха не се е зародил с теб... така, че му кажи, че си станала жертва на греха.. кажи му че греха ще ти върне каквото ти е отнел когато спреш да го вършиш и че съжаляваш, но повече неможеш да "правиш секс"с него...

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 17766b54b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Истинската любов е чистата,а докато не се пречестите как ,ще имате истинска любов един към друг!?Ти искаш той да отиде в рая :)и той иска ти да отидеш в рая така ,че един друг се пъзете от грях ,...за да оточниш чуствата си престави си ,че брат ти ляга до теб ...до къде определяш границите на нормалното с брат си ..!?И ако той легне до теб ,до къде определя границите на нормалното със сестра си!?Когато те прегръща не трябва да усещаш(възбуда)и обратното теябва да усещаш спокойствие

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 17766b54b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Кажи му ,че когато греха напада тебе той теябва да ти е щит ,а когато греха напада него ти трябва да си му щит.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 17766b54b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Допълнение към предишните 4 комвнтара, които оставих имам предчуствие, че Администраторите ще ги харесат и ще ги побликуват. Сега Идеята ми е следната... ти няма да се принизяваш до нивотона самураите за да се самоубиваш, дори и да те раняват от всички страни, ще продължиш да живееш... гледай на болката така сякаш само да те подсеща, че си жива и я изживявай като, че плащаш за любовта си за да не си спомняш за болката.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 17766b54b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Продължение към предишните 5:) Поне пишеш, че те е страх да му кажеш... искам да ти кажа , че всеки вид страх е предизвикан от греха, ако в ума ти няма страх няма от какво да се страхуваш. Когато си честна към него точните думи сами ще дойдат не си ли честна дори и да го излъжеш това няма да пощади сърцето му.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 17766b54b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Трябва да се научиш да гледаш на връзката не само като физически контакт. Сега си помисли за приятеля си и започни да повтаряш... Искам Бог да отмени наказанието ти... , всеки път когато се сещаш за него повтаряй това..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 12625ac4b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Съдите момичето сякаш сте света вода ненапита, но съдейки по историите в сайта трябва да ви се гади от вас, я не от нея (визирам коментара "гади ми се от теб", а и не само).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker