Любов без хубав секс? Възможно ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов без хубав секс? Възможно ли е?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1921 пъти
Здравейте! Имам връзка от 2 години с мъж, който е по- голям от мен с 10 години. Аз съм на 22. Проблемът е, че сексът с него никога не ми е харесвал особено много. В началото си мислех, че ще се напаснем с времето, но се усещам вече, че започвам да се дразня на други неща в нашите отношения, които не са такъв проблем попринцип. Той ме обича, разбира, подкрепя ме във всичко, кавалер е, възпитан е и се държи страхотно с мен. Не е лош любовник, старае се, иска и на мен да ми достави удоволствие, но явно просто тръпката я няма от моя страта за секс с него. Потърсих проблема в себе си, ходих на гинеколог, тъй като от време на време има и болка по време на секс, но нищо ми няма. Преди съм имала сексуални партньори, с които всичко е било наред. Говорим си за семейство, деца, брак, но възможно ли е според вас да просъществува такава връзка- без сексуално привличане, което явно е само от моя страна, защото той постоянно повтаря колко ме желае и виждам, че е така. Аз също го обичам, времето, прекарано с него е страхотно, той е всичко, което съм искала да видя в един мъж като отношение към мен. Дали непълноценният секс ще бъде голяма пречка за в бъдеще?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: e3c319a024
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малко са способни на такава. Обикновено нито могат да обичат, нито да си държат подробностите в гащите, когато трябва. Въобще смешна история. Но щом питаш дали е възможно, явно и ти не си от тези, които могат да обичат истински. Възможно е, но само за Избраните. Останалите завиждат и плюят - само това и могат де.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 49dcf7679c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам дали съвета е много на място, но би могла да опиташ да се възбудиш сама и след това да отидеш при него, да поемеш "акта" в свои ръце. Бъди отгоре или както там ти харесва, докосвай се иии е възможно да стане.
Ако и така възбудата ти отиде по дяволите значи просто този човек не е за теб.

При мен пък беше на обратно. Имах две връзки преди настоящата, но с двамата не се получаваше. Както казваш, уж бях привлечена от тях, обичах ги, харесвах ги, но стигнеше ли се до секс - греда от моя страна. Не можех да се възбудя, да "потека" както се казва, дори ме болеше и бях започнала да си мисля, че нещо ми има.
Със сегашния ми приятел е пълна противоположност - просто тялото ми само откликва на допира му и съм способна да бъда готова за някакви минутки и общо взето набързо изби от главата ми, че може нещо да не е наред с мен. С него се чувствам като на друга честота, колкото и странно да звучи, спрямо останалите хора и всичко е... лесно.

Не знам дали аз бих оцеляла без секс. Усещам се, че ако сме били разделени и не сме го практикували в близките 5-6 дни, започвам да ставам нервна за някакви дребни неща, които касаят живота ни общо, не само в любовен план. Чрез секса се освобождава някакъв там хормон, който ни прави щастливи и това нещо е като наркотик - изпиташ ли го веднъж, копнееш за още и още. Просто природа...

Може би с времето ще започне този човек да те дразни все повече, за все по-големи глупости. Разликата в поколенията няма как да остане на заден план, ще започнат да се различават плановете, бляновете ви. Аз на твое място не бих бързала да създавам семейство, след като не съм сигурна на къде ще ни отвее вятъра, още повече, че ми изглежда страшно на тази възраст да гледам бебе. Аз самата съм във връзка от 2 години, но дори и не желая да си помисля за бебе...

Помисли добре, за себе си. Помисли за това дали си се наживяла - не го ли направиш сега, няма кога. Под наживяла нямам предвид да спиш с всеки втори, а по-скоро да пътуваш, да излизаш с приятели, за се забавляваш, са опитваш нови неща, както е редно да прави едно 22г. момиче в 21 век. Сбъдни някоя и друга мечта, развий се кариерно и чак тогава помисли за семейство. Дай си време!
Може би ще усетиш натиск от другата страна, защото приятелят ти е доста по-възрастен от теб и най-вероятно усеща, че му е време, но няма да му стане нищо, ако изчака още 2-3 години, докато самата ти се усетиш готова. Във всяко нещо трябва да има баланс.

Желая ти успех!
Ж, 22г.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: dc36d4aa28
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Проблема е в теб авторке. Казваш, че преди си имала сексуални партньорИ с които всичко е било добре. Колко секс партньори си имала преди сегашния ти приятел. Май са били доста бройки затова с тях ти е било добре защото си ги сменяла доста често. Ако си била с някой от предишните ти мъже по-дълго време и към него тръпката ти щеше да изчезне. Ами няма да имаш тръпка със сегашния ти партньор защото ти си свикнала да ги сменяш често, като долното си бельо. Така е когато вие сменяте мъжете под път и над път най-безсрамно. Целия проблем е в теб. За твоя случай няма спасение. С какъвто и мъж да се събереш след време и към него няма да имаш тръпка. Много жалко за теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4071c474e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не. Това е прекален компромис. Сексът е лепилото на една връзка.
Да не говорим, че ако не ЖЕЛАЕШ един човек... за каква любов ми говорите, на братче и сестриче? Не мерси.


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: bf6085f626
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ако за 2 години не сте се напаснали, както се казва, не мисля, че ще се получи изобщо. И да се ожените, ще чувстваш , че нещо ти липсва, въпреки че той те обича, неудовлетвореността ти ще е постоянна, сексът с него ще ти стане досаден и противен и ще започнеш да търсиш поводи да го избегнеш, с което ще нараниш мъжа си. Аз не бих си го причинила. Няма хубава и трайна връзка без хубав секс.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3fa99533d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Братанка, тия дето се държат за ръчичка в парка и се гушкат по цяла година без секс, бързо ще те налепят с минуси. Това са неузрели хора. Все едно да ти се пие бира, ама да се води 0 процента алкохол.. Големи бири и връзки, големи

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a5da6c252f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво точно те притеснява, не всички ги могат нещата. С годините страстта намалява, привлича ли те физически, харесваш ли тялото му? Какво искаш да направи? Качествени мъже трудно се намират, но секса е важен все пак. А преди след брака като са го правили какво ли им е било, ако не го бива в леглото, на колко си?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d133204549
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Номер 3 айде стига си прави изводи без да имаш информация. Имала била много партньори, та затова. Да не си врачка? Просто няма химия между двамата, то насила хубост не става.Любовта не е само със стихове, въздишки и цветя. Ако секса куца - всичко куца. Не прочете ли - тялото й не реагира на този мъж. Много добре я разбирам, защото съм жена.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 51953c27bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До номер 7 от авторката: Ясно ми е, че страстта намалява с времето, но на мен от самото начало просто сексът с този човек не ми носи удоволствие, явно липсва химията. Чета, интересувам се, навсякъде пише, че когато сексът с партньора доскучае, трябва да има комуникация, да се вкара разнообразие. Е да, ама като по начало никога не е бил добър, какво се прави? Терзая се дали си струва да си развалям плановете и мечтите с този човек, който във всяко друго отношение ми пасва перфектно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 169ea4f702
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля,че не си привлечена сексуално от този мъж ,въпреки ,че по твоите точки отговаря на останалите ти очаквания за качествен партньор . Предполагам ,че много хора живеят без тръпка ,но не си е работа .Самата ти , си даваш сметка , че покрай тази неудовлетвореност ,те дразнят и други неща .Е, с времето ще бъдеш още по-неудовлетворена .Ти избираш .

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0676662a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Просто няма химия между вас или поне за теб и партньорът ти не те привлича сексуално - с времето това ще се задълбочи и той може да ти стане противен и да започнеш да се заглеждаш по други мъже. От личен опит ти го казвам. Сексът не е всичко, но е важен за една връзка.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: be3a64ac85
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Дай си време,говори с него за тази болка.10:години е голяма разлика, и връзка без хубав секс е трудна работа

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6fe7129de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Хората са различни. Аз лично не бих стоял в такава връзка. На години съм колкото приятеля ти и ако бях на негово място, да съм те пуснал да си ходиш. Не искам жена да бъде с мен насила, без да има истинско привличане. Ти заслужаваш някой, с когото да ти е добре и в леглото а той - жена, която го желае истински.
Разбира се ,това е само мое мнение. Има различни хора. За някои сексът не е толкова важен и имат стабилни връзки и с малко секс.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d133204549
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Аз имах едно гадже, в момента, който ме целуне и докосне - ток и жици и се озоваме леглото, а той за секунди в бойна готовност. Няма предигри, лигавеници, милувки, глупости - страшна химия, взрив. Разделихме, защото той замина за чужбина, но ако ми се обади някой ден и съм свободна, няма сила да ме спре да му се хвърля в обятията.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: bf6085f626
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   #7 - каквото е било преди, вече го няма. Преди и компютри са нямали, ама сега всеки ден си в нета. Жената също има нужда от хубав секс, а не е достатъчно само да някой да си прави кефа с нея като с надуваема кукла. Като не изпитва нищо с този мъж, ще го остави и ще си търси друг.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a5da6c252f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ами как си тръгнала с този мъж, след като не го харесваш достатъчно ? Всички ли досега са били страстни и са предизвиквали силно желание у теб ? Измъчен е работата. Примерно имах бивш дето се целуваш страхотно, след това не помня да съм била с друг толкова страстен. Мъжа ми не го бива много с целувките, но го желая и обичам, дори не ме подмокря особено като бившия., но аз го желая сексуално. Има ли физически нещо което харесваш? Или повече те дразни?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2f55ecc493
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Намери си някой на твоята възраст

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: aa4af6819f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ти явно си започнала връзката без да имаш каквито и да е емоции. Защо си я започнала след като още в началото очевидно си ги нямала? Респективно като няма емоции, няма да има и хубав секс. Има ли нещо, което физически не ти харесва в него? И с какво се различава той от тези, с които казваш, че при секс всичко е било наред? Тоест- с тях си имала химия, ама не сте имали връзка? Цялостно не разбирам защо си започнала изобщо с някой, без да те привлича още в началото, безумно е. Разбира се освен ако в него не виждаш нещо от сорта на това, че той би ти помогнал да си оправиш бъдещето ( както масово правят момичетата и жените в днешно време)? Извинявай, ако те засягам, но сайта е анонимен. Ако си с човека, просто защото виждаш “ хубаво бъдеще”.... няма да казвам какво мисля за теб. Жена съм, не съм “ солидарен мъж”


Грозната истина.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a759c6efb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Не мога да разбера какъв съвет очакваш да получиш тук.
Хората са различни.
За едни е напълно нормално да имат връзка без хубав секс, стига да се чувстват добре с този човек и той да им осигурява това, от което имат нужда. Аз имам такава позната, която се ожени без любов, защото искаше стабилност, но със съпруга си се уважават и са много добри приятели. Това е една добра среда за отглеждане на дете.
За други сексът е изключително важен и подобна връзка би била мъчение.
Ние не те познаваме, така че няма как да знаем ти от какво имаш нужда. Не разбирам и как гинеколога може да помогне с липсата на привличане. Това не е физически дефект, за да го оправяш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b126570939
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

23.   Почти всеки път като отворя темите за секса, получавам позиви за повръщане. Повръща ми се от примитивната, маймунска, разгонена същност на хората.

За какви сексове ни питаш дали са важни? Има хора, които живота биха си дали за любимия, един секс ли ще ги вълнува? Аз съм такъв тип човек - бих жертвала дори живота си за любимия - буквално.

Та скривай се с тези керливи, миризливи, гнусни сексове и си отвори очите за това, което наистина има значение.

Успех!

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ed856ecf01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Ако наистина го обичаш ще трябва да се потрудиш малко. В противен случай просто се разделете. Иначе потърси причината да не те привлича, какво точно не ти харесва в секса и т.н. Може да се консултираш и със сексолог. В крайна сметка това е занятие за двама души, така че не носи той цялата отговорност в случая, особено ако си мълчиш по темата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b28a386c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Нека позная! Мъжът има хубав и добре разработен печеливш бизнес. От добро семейство е с яки връзки, примерно. Има много имоти, кара хубава кола. Представил те е на майка си, тя те харесва. Стабилен е, не се друса, не пие (много) в рамките а приличното. Обаче не прави хубав секс според твоите очаквания... Ти какво предлагаш насреща? Едни разтворени крака? Отговори ми доколко съм познала , да знам да си пускам ли тото.
Една жена

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a5da6c252f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   23 Защо да няма, хората желаещи се и обичащи се правят точно това Секс. Ако една жена не го получава няма да е удовлетворена и ще си намери друг мъж. За любов може всички да обичаме - майка, леля, деца, чичо. Но в една двойка трябва да има качествен секс, това е. Освен всичко друго.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker