Защо най-красивите жени винаги си избират за партньор най-големите дегенерати?! Моля за отговор. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо най-красивите жени винаги си избират за партньор най-големите дегенерати?! Моля за отговор.
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1986 пъти
Защо най-красивите жени винаги си избират за партньор най-големите дегенерати? ! А после мрънкате как същите тези мъже ви били биели у дома, как не ви били помагали с домакинската работа и т. н. И после идвате да мрънкате по сайтовете, какви ужасни били мъжете. Не, мили дами. Не живеем в средновековието, в 21 век вие сами правите своя избор. Достатъчно е да си с обръсната глава и татуировка, и веднага всяка жена се влюбва в теб. С какво толкова ви впечатляват тези хора? Всички мъже сме го наблюдавали това явление, мисля че много хора ще потвърдят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7ed3205658
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Ами хвани тази красива жена ти.
По същата логика за мъжете си избират най-гримираната, с най-късите и впити дрехи, с най-кифленско излъчване, най-леката и прочие, и после реват.
Както има и прости жени, има и прости мъже.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9266db8c19
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Колкото и да се напъваш, няма как да разбереш женския кух мозък. От друга страна ако не беше сексуалният ти нагон, който те кара да си търсиш жена, нямаше въобще да те интересува, че някакви си там тъпи женички били с отрепки. Реално женска красота няма. Шопенхауер го е казал: "" Само мъжкият интелект, замъглен от сексуален нагон, може да нарече недоразвития, тесноплещест, едрогъз и късокрак пол – нежен: защото точно с този нагон е свързана цялата представа за красота. Вместо нежен, този пол трябва да се нарича неестетичен..."
Не си тормози съзнанието с неща, които нямат обяснение. За съжаление при почти всички мъже е вроден този нагон и реално в днешно време жените извличат полза по един или друг начин. Като се замислиш жена ти трябва само за секс, за всичко друго мъжът си е самодостатъчен.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d000af2419
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Авторе, ти изхождаш от позицията, че най-красивите жени стоят и четат новите теми в "сподели" и при първо поискване дават обяснение ли? Интересно. На колко години си, ако не е тайна?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3890c94ef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жената не се влюбва в татуса и това, че е с гола глава. Привличане, може же би секс. Всеки харесва даден тип мъже. Като е с татуси, не съм значава че ще те бие или ако е без коса няма да помага. Много мъже не са научени от малки на домакинства е. Външния вид няма общо с качествата.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0fee0fe124
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Всеки трябва да намери своя -

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5f4f0fa503
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Тита тръгна с ММА боец.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3a91866c63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Изглеждат освободени от границите на всякакви писани и неписани правила и по този начин силни. Също така и интересни, защото едно културно и възпитано момче е скучно. Манталитетът на българина е в голяма степен Ганьовски, затова простащината е качество и се гледа одобрително, а възпитанието и спазването на правила те прави смотан и неспособен да се справяш с живота.

Мъжете често правят тази грешка, понеже първо гледат външния вид и ако една жена е млада и има привлекателна външност, то автоматично се смята, че и интелекта и характера й ще са на също толкова високо ниво.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c9311e3297
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Поставения въпрос и начина по който е поставен е твърде прост и елементарен за многофакторносста на този проблем. Цялото ни общество е продукт на гнили идеологии и пропаднали политически системи. Обществото ни е изключително деградирало и да се концентрираме над един от многото проблеми е безсмислено. Отново, начина по който е поставен този въпрос дискредитира темата като цяло.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1ae4d034f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не знам, по някаква странна причина харесват диваци и лоши момчета. Най-добрите мои съученички взеха най-големите боклуци.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f6c983a83c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И в 22ри век да сме, на жената и е трудно да си превъзмогне първичните инстинкти и влечения към типа кроманьонец-буца, космат и силен с дървената бухалка в ръка, който е по-близо до животното, отколкото до човека или модерния му еквивалент - това, което описа и нещо в нея винаги ще го иска.
Нищо не могат да направят, безсилни са срещу себе си.
Ще ти приказват тука как това било подсъзнателно избиране на силни гени за потомството, и колкото и това да има корен в генетиката, не се отнася до нашите времена, където се крие и удивлението във въпроса ти. Наистина, еволюционно се избират тези индивиди от мъжкия пол, но човека е дотолкова различен и единствен по рода си сред организмите в това докъде е стигнало развитието над стандартното ниво в кралство "Животни", че почти се има чувството, че му трябва нова категория. Правилата и обичайностите се отнасят по различен начин до човека и той изкривява нормата. Нашето социално ниво и обществото ни са променили какви гени се избират и са полезни за успешно потомство, но жената това и да го разбира, не е способна да си преодолее инстинкта. И да я бият и да се държат с нея като с боклук често пак не е способна. Какво да се направи...

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 40d6f16786
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Не ти връзват, нали? Отрязаха те не веднъж и стана женомразец. Ами хайде, обръсни си главата и си направи татуировка и всички красавици са твои! Нали е толкова лесно? Какво мрънкаш по сайтовете?!
Да ти кажа, от всичките ми познати най-голям успех с жените има един много интелигентен, с приятна външност, представител на чужда фирма за България, спокоен и усмихнат,възпитан, през ум не му е минавало да си бръсне главата и да се татуира, винаги елегантен и спретнат. Държи се естествено, не е надменен, с чувство за хумор.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0f4db57218
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   "Най-красиви" е относително понятие. Ако редовно "най-красивите" според теб избират "дегенерати", може би е време да се замислиш, че каквото излъчваш, това привличаш, и че "най-красив" и "дегенерат" не са взаимно изключващи се понятия.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4eb09fb4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Пълни глупости. Не съм виждал красавици с такива. С най-хубави жени са чичко паричковците, а не някакви татуирани батки. Ся, ако за теб красавици са такива като Николета Лозанова... начи проблемът е в твоя поглед.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d793ceec14
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Допуснахме груба грешка, когато преди около век им дадохме права. Погледни Швейцария, жените там получават избирателни права чак 1971 година. Ами я погледни висшите постове в държавата кой ги заема: Захариева, Караянчева, Цачева, Лилито, Теменужка Петкова, Мая Манолова и много други. Нещо добро видяхме ли от тях?
Ами я погледни на запад, какво става с феминистките. Наричат нас-мъжете угнетители.

Значи жената сама си избира мъжа, ама после като не й се получи с него, тръгва да хули всички нас, слагайки ни под общ знаменател.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c09a05a790
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ами защото свестните мъже се влюбват в грозни и неугледни и за нас не остават.
Доста хора са ми казвали, че съм хубава жена. Е да ти кажа доста са пасивни мъжете. А тези, които се осмелява обикновено са все бенормалници. Свестните вече са обвързани, както по горе споменах с не толкова симпатични. Но всъщност какво значение има кой е красив и кой не е. Важното е да има привличане и раз ирателство. Всичко друго е ала бала...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8902ed8bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Ами може би защото им е писнало непрекъснато да казват "НЕ!" на всякакви навлеци, и са се хванали с някого, който да респектира навлеците, или поне да им показва нагледно колко зле е тая всъщност.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c70320d983
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   През 80-те години на миналия век беше същото - хубавите ябълки прасетата ги ядът.

Сега през 2020-та нищо не се е променило.

Умните момичета избират за гадже "лошо момче", но след това за съпруг избира "добро" момче, което да може да изхранва и поддържа семейството.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f847c5c5b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Затова, че жените не знаят какво искат и мрънкат си прав. Обаче брат, недей да слагаш нас мъжете под общ знаменател. Да, има един контингент от хора, които изглеждат по един еднотипен начин и са с едно доста еднакво селско поведение, но има много мъже, които нямат нищо общо с този вид индивиди. Ето, аз съм точно такъв. С бръсната глава съм и с татуировки. Ходя така вече десета година. В началото не беше толкова разпространено. Ще ти кажа защо аз ходя така. Първо много се харесвам и не ми пука какво мисли даден мъж или жена за мен. С бръсната глава съм, с татуировки и 5 пари не давам дали ме харесват или не. Страшно удобно е с тази прическа и затова не си пускам коса.
Второто, което е, че жените наистина много се заглеждат по мен. Дори когато се разхождат с мъжете и с гаджетата си се обръщат да ме гледат, усмихват се крадешком и виждам, че ме харесват.
И да, отдалече ще си кажеш ето го поредния чалгар с бръсната глава и татуси, обаче нямам нищо общо нито като поведение, нито слушам чалга. Даже съм интроверт в някаква степен.
Има много селски бекове с уж красиви засукани мадами, но и в при двамата всичко е много повърхностно. Не генерализирай толкова.
Виж ти как можеш да се промениш. Ако ти харесва този стил направи се и ти такъв, никой не може нищо да ти каже. А и да те питат защо изглеждаш така, не дължиш никакви обяснения.
И аз искам да си говоря с жените от време на време за книги, а не да ми показва снимки в инстаграм, обаче не с всички става. Това не означава, че няма такива жени.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4eb09fb4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   #15 има право. Имах връзка с манекенка. Истинска тупалка, дето на 22 се оказа девствена. Мацето не беше кухо и не понасяше разни оръфляци, а нормалните мъже се страхуваха да я приближат даже. Даже аз се опитвах да забия приятелката ѝ, защото не си и мислех, че с нея мога да имам шанс.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4cbeb43485
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Това, че една жена е привлечена от празноглавец с татуирани анаболни бицарки и селски акцент. И някаква си хубава кола която струва просто някакви пари е техен проблем според мен. Аз мисля, че Бог си знае работата и не случайно среща хората 1 с друг. Защото всеки има нужда от урок в живота. А ти спри да мразиш и ЗАПОЧНИ да вярваш, че има жени които биха ти обърнали внимание защото всяка жена е с различен вкус. Но не забравяй, че колкото и стилен, възпитан, добър и уравновесен си, ТИ все пак си на първо място МЪЖ който вярва в себе си и своят успех. Дрехите, доброто поведение, джентълменството и положителната нагласа трябва да са част от теб която първоначално просто карат жената да те опознае от вътре, но ако отвътре си мека мария и думата ти се цепи на 2 И не вярваш в себе си, и не усещаш, че си мъж... е тогава имаш проблем който можеш да разрешим с мъртва тяга клек и лежанка във фитнеса правилно хранене и опити да повярваш в себе си.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 556cdcccdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Какви са тези глупости и какво значи "дегенерат“? Аз съм целия в татуси и това не ми пречи да съм внимателен и романтичен с дамите, просташките изказвания ги правят най вероятно хора които са нямали нищо общо с нормални интелигентни жени и си мислят че простотията е върха на мъжкото достойнство, какъв шит! Препоръчвам да влезете в този век в който живеете, не мога да повярвам че в БГ има още толкова ограничени хора!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 324ea414ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Не избират само татуирани и гологлави, а още няколко типажа и те също са кайно неподходящи за партньори. Интересите и грешната преценка, това са причините. Адекватни отговори няма да получиш, защото жените се борят с егото си. Мога да те запозная с мъже, които в момента са необвързани и са класи над тия, с които са се хванали. Чувство за хумор, характер, интелект, тяло, ръст, цялостна визия. Щерката на Ганя е много умна и знае повече, остави я. Ако съм баща на момиче, след първата ми среща с гаджето й, повече няма да припари до нея. Аман от халипави и провали. Познавам непочтени момчета, които яко намазват и все са под ръка с някоя, а сега ми кажете, че българките са страшно морални и умни. За да се избират такива мъже, значи са тъпи или непочтени. Масовата щерката на Ганьо е трагедия.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: af4504fe8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Ами обръсни си и ти главата, това поне е лесно и се татуирай, може и с временни татуировки, колкото да видиш кълве ли рибата :-) Щом това ти е проблемът, той е лесно решим :-)

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d793ceec14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   21 ма брат. Татусите са ги измислили аборигените преди столетия.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3a3c8d35ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Ей ме на и мен с щерката на Ганя.
Проклинам си и майчиното мляко. Няма такъв *.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 59b016a6df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Номер десет. Поздрави за логиката. Жена съм, при това доста привлекателна. Приятно или не, криво да седим-право да съдим. Прав си отвсякъде.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9ae40a19ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Просто такива са повечето жени. С годините мъжете свикваме да се отнасяме кофти или без уважение с тях. Въпреки, че на много от нас не ни допада това. Става по-лесно, когато започнеш да ги познаваш по-добре Затова се учим как да дегенерираме. За да бъдем харесвани от жените. Просто това ги прилича повече, а мъжкото поведение и цели в живота до голяма степен се определя от това какво привлича жените. Дори когато харесеш някое момиче повече, насила трябва да се опитваш да не показваш интерес към нея.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker