Мъж на 43 живеещ с родителите си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъж на 43 живеещ с родителите си?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 2478 пъти
Здравейте,

Ще се радвам да споделите мнение.

Жена съм на 31 години, разведена с бащата на 6 годишното ни дете от около 2 години и за този период не сън излизала на среща. Мислех, че това че имам дете ще е пречка, но не, имах много предложения за връзка от различни мъже, за мен обаче е най-важното да бъда с човек, който ще се отнася добре с дъщеря ми и да бъде отговорен. Запознах се с мъж - ерген, на 43 години, спретнат на външен вид, по характер си пасваме идеално, излизахме няколко месеца и двамата поискахме да сме интимни. Секса с него е просто невероятен, никога не съм синоасвала толкова перфектно с някой и усещам как се влюбвам. Има нещо което обаче ме притеснява...на 43 години е, работи, но никога не е живял самостоятелно.. тоест винаги е бил при родителите си. Разбирам, че живота не е цветя и рози, аз също когато се разведох се наложи да остана при майка за няколко месеца, но все пак се изнесох самостоятелно. Той никога не е опитвал да живее така (само да уточня, живея в Англия и този мъж е англичанин), аз съм изключително активен човек и винаги сама съм се оправяла в живота, за мен това е един вид отговорност и израстване като личност. Като го разпитах малко повече, се оказа, че не знае основни неща като готвене и чистене, защото майка му върши всичко това. Много го харесвам, но ми светва червената лампичка и не знам дали е основателна причина, да не продължим нещо по-сериозно.другото което ме притеснява, е че когато се видим, той не остава цяла нощ (защото не съм готова да го запозная с дъщеря ми още на този етап), но много пъти вече аз му викам такси и го плащам, като излезем навън в повечето случаи пак аз плащам. Радвам се, че мога да си позволя тези неща, но той дори не предлага. Знам, че плаща някакъв кредит защото много време е бил без работа и почти не му остават пари, не съм го разпитвала много, но си позволява да ходи на почивки, което ме навява на мисълта, че може би не е толкова зле финансово.
Чувствам се едва ли не, като повърхностен човек, аз силно ценя характера и отношението на един мъж, но бащата на дъщеря ми ме третираше като негова прислужница, въпреки че и двамата работехме. Поради тази причина много внимавам как ще избера бъдещият ми партньор, не съм от жените които търсят богат мъж, напротив даже , искам мъж с който наравно да допринасяме за семейството, но не съм съгласна ако всичко аз поемам. Как мислите, това основание за притеснение ли е? Бихте ли дали шанс на такава връзка? Не съм дете, знам че в началото е еуфория , но някои неща излизат наяве после, така че се опитвам да мисля логически. Усещам , че се влюбвам, непрекъснато му гледам профила във фейсбук и това ме разсейва много, като някоя маниячка.
Благодаря много за отделеното време.
Бъдете здрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2244b52e8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По мое мнение, да кажем странична трева преценка - няма да завърши добре това. За родителите как да е, така се стекли нещата, причини разни, но това за таксито е прекалено. Представи си щом от сега е започнал да те ползва финансово нататък какво ще бъде. Не изглежда да е отговорен този човек, той не знае и какво е отговорност реално, защото цял живот мама и тати са го гледали. Ако толкова ти харесва секса, нищо не ти пречи, но без да задълбочаваш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8dee6bb5ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това за мен не е мъж да живее на тези години при родителите си и всичкото на отгоре да не предложи поне да си плаща.
Трябва да ти светне лампичката, че човек на тези години, без да има дете, без да е имал жена да е все още сам
Лошото при вас жените е, че легните ли си с мъж, хареса ли ви и "почвате да се влюбвате"
Затова после ревете в подобни сайтове за какви сте ги мислили, а какви излезли

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 204b7552bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това с парите за мен е най-притеснителното. Да позволява на чужд човек и то дама да му плаща сметки и такси... Не се задълбочавайте, ако не искате друг товар на гърба си. Бас хващам, че е и мамино синче и тя винаги ще има последната дума в отношенията ви, така че не си струва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b453415dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Зарежи профила във Ф бука и децата знаят знае как там всеки се прави малко или много на това, което не е. И гледа да си изгради най-добрия образ, да си сложи най-хубавата снимка. Веднъж вече си се парила, но сега отговорността ти е двойна, става дума не само за твоите чувства, влюбвания и кеф в леглото, а за живота на детето ти. Подходи с разум, а не с чувства.
Този образ за мен първо е завършен егоист. На неговата възраст До тази възраст той не е поемал отговорност не само за за друг човек, а и за себе си, свикнал е да го обслужват и дондуркат самия него. Както си слугувала на първия си мъж, така ще слугуваш и на този, че и ще му поемеш и материалната издръжка. Явно човекът (по-точно търтеят) си търси нова майка, която да го обгрижва. Вместо за една дете, ще се грижиш за две. Това, че не изважда пари да си плати своята консумация ( не говорим за твоята) и едно такси, показва, че е и стиснат, сметкаджия и използвач. За това и живее при родителите си, защото така му е по-евтино и изгодно. Много време бил без работа? Интересно как, при положение, че българите отиват там, често и без да знаят езика дори, намират си работа и заработват пари и за семействата си тук, а англичанинът седи безработен на издръжка на родителите си? Обаче пък си ходи на почивки, сигурно понеже е много уморен от живота без работа? Опитай се да си го представиш този с какво би ти помагал в ежедневието, след като не умее нищо в къщи (освен може би креватни изпълнения), не дава пари за нищо, няма никакъв опит в общуване с деца? Верно, че сексът е важен за една връзка, но не е достатъчен.
На твое място не бих се занимавала с тази. За мен той не е мъж, на когото може да се разчита.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4483476fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Има много мъже, като не искат да живеят сами, живеят с техните, това не ги прави кофти, но може би маминка им готви и чисти, а те не правят такива неща.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: d1c7f590db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Такъв мъж не ти трябва.Щом за тези години нищо не е постигнал и още живее при майка си със сигурност има някакър проблем. Не казвам , че трябва да те издържа , но ако не може една сметка да плати за какво ти е . И без това повечето мъже не могат да вършат домакинска работа или да гледат деца , а и финансово ако е зле то ти ще се натоварваш със всички задължения и ще му слугуваш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1e1df7aece
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторке, когато правехте невероятен секс с този мъж къде беше 6 годишната ти дъщеричка. Предполагам не сте го правили в жилището на неговите родители, а къде го правихте. След като секса е бил невероятен сигурна съм, че не е било за 15,20 минути, а вероятно за 2,3 часа. Пак питам къде го правихте и къде беше дъщеричката ти??? Тази история не ми изглежда меродавна.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 70902b42e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разделяй ролята на жена и майка. Обясни на детето си, че имаш партньор, това е нормално. Не крий и не задълбавай нещата. Няма нищо лошо да остане при теб. Дали ще си с този или друг с партньор ти имаш нужда от мъж и интимност, както тя от грижа и обич.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4fe4b4c6ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не виждам за какво ти е на всяка цена да живееш с мъж? Ти имаш вече семейство - твоето дете. То би трвбвало да ти е на пярво място - не го психирай с кандидат татковци. На мъжете не им пука за чуждите деца. Имай си връзки, с тоя, с оня, но не ги води вкъщи при детето и не се вкрвай във филми за семейна идилия. А тоя дърт ерген гледа само гъза си и повярвай ми годежния пръстен е само в твоята глава!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: da8958002e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тук аз съзирам проблем у вас , че попадате на един и същ тип мъже. Това , че живее при родителите едва ли би било чак толкова важно щом се разбирате и всички друго е наред в крайна сметка ще трябва да заживее с вас а не с тях в скоро време.. обаче това с парите е много притеснително. Замислете се какво ви тегли към такива типажи и как така сте имали ухажори и прочие а сте налетяли пак на такъв който трябва да дондуркате евентуално. Пожелавам да се наредят за вас нещата в бъдеще по най-добрия начин с този или друг партньор , но на мен нещата хич не ми изглеждат розови. Ако последвате съвета ми а знам, че е трудно- махнете се от фейсбук за известно време. До голяма степен се самонавивате, света няма да свърши нито любовта ще се изпари между вас ако нещата са сериозни, но направете крачка в страни , пауза , не е лесно когато човек е зависим от мрежите, изпитвала съм го, но ако успеете дори за месец да се изнесете от това пространство само ползи ще имате. Успех!

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 32decfbc85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм мъж, имам подобен приятел от ученическите години. Какво да ти кажа - адски умен е, супер много пари има (предполагам е милионер) но: няма кола, няма жилище, не излиза никъде и не харчи нищо - само трупа пари. И жена няма. Живее при майка си, тя му готви и му слугува, даже и му купува дрехи от пенсията си.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 91245d2b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   С такъв мъж може да имаш два проблема - 1. Ужасно манипулативна и зла свекърва, която пречи на отделянето на сина си и ще ти стъжни живота, ако по някакъв начин нарушиш” граденото” 43 години или 2. Нормална свекърва, но мамино синче, което чака от ръцете на мама да се метне в твоите - да го издържаш, да вършиш домакинската работа, да гледаш децата, да задоволяваш сексуалните му нужди, а насреща - секс и приказки хаха. Не виждам защо го оправдаваш. Не казвам, че мъжете трябва да плащат всичко, напротив - вкъши носим поравно, но да казваш на 43, че нямаш пари при положение, че живееш при мама и тате и не знаеш какво е да плащаш жилище, сметки и храна... Аз лично нямам никакви надежди за него, но ако държиш, пробвай. Не го крий от детето докато решите да се ожените без да сте живели заедно, а напротив. Ти си жена, нормално е да имаш връзки с мъже. Запознай го с детето, прекарвайте повече време заедно, даже може да го поканиш да живее при теб, за да видиш колко струва :).

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f328118493
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Първо- странно е че живее с родителите си на тези години, защото повечето мъже не издържат и искат да са самостоятелни.Една жена е по-склонна и привързана да живее с тях, докато при мъжете самите те искат да се изнесат, освен ако нямат някакви огромни ползи и родителите не им облекчават живота прекалено.Аз дори имах познат, който му се наложи да живее при майка си известно време и понеже не издържа се премести е къща на замазка само да не е там.Но остави това, причини много.По-важното е, че той знае че си самотна майка, която има да се грижи и за дете и въпреки това най-безочливо те използва да му плащаш превоз и всичко.Ето това е по-притеснително, че той изглежда изобщо не му пука ти в какво положение си, ами си гледа собствения кеф и той да не дава нищо.Такъв човек утре ако се хванеш с него ще иска само да взима и нищо да не дава.Помисли си готова ли си да гледаш още едно пораснало дете, заедно с дъщеря ти.Той щом още в началото дето човек най-много гледа да се докаже, не се старае значи ако свикне с теб ще стане съвсем безочлив.Не и не това е моя съвет, не се набутвай с този, защото ще страдаш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 30dcaaecff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Поддържай си връзката, така или иначе имаш нужда от човешка близост и партньор, но недей да задълбочаваш нещата и да се обвързваш по-сериозно. Не му плащай сметките и виж как ще се държи и дали няма да покаже истинското си лице - това с таксито е направо абсурд. Най-вероятно като материал не става за семейство, но ако компанията му ти е приятна, нищо не ти пречи да се срещаш и да поддържаш връзка с него, докато ти харесва.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 952ae85e42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Мъж, който живее при родителите си на тази възраст - бягай надалеч, плащаш му и сметките - лампичката трябва да ти светне за него.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4645ff2aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   От Авторката:

Благодаря много, на всички които изказахте мнение.
Наистина и аз недоумявам, как за толкова време абсолютно никога не е живял отделно. Веднъж ми сподели, че най-дългата му връзка е била 8 месеца и след тези 8 месеца за цели 10 години - никой. Просто ме е яд, защото страшно много си пасваме като характер, правел ми е и някои много сладки подаръка, където се вижда как се е постарал, но за всичко друго някакъв глас направо крещи да седя на дистанция. Въпроса е, че той иска нещо сериозно, и онзи ден се скарахме, защото аз все сменям темата когато стане дума. Аз съм изключително емоционален човек, знам че ако му кажа и приключим ще ми е мъчно за него, но май това е най-правилното решение....

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 598057b46c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Какъв хубав секс ще прави, ако е мамино и неоправно момче? Всички знаем, че мамините момчета са с платени от тате шофьорски курсове, купена кола и най-вероятно отпуснати пари за жилище, но щерката на Ганя е сляпа за тези факти, пуска се на такива с пълна сила. Аз ти дадох точен пример за мамино синче, познавам няколко такива. И повярвай, жените им се чудят с кой да си го сложат, защото неможачът е бил цял живот на поднос. Акоо имате химия с този, просто го убеди да отидете на квартира и бъди щастлива. Жените попадат на дървари в кревата, ама масово. Не пускай кокала!!! Ако откаже да сте на квартира, ти си знаеш. Нямаш никакви лампички, не се връзвай на съдници, които робуват на спрели стереотипи. Стереотипите са пълна глупост и създават грешни впечатления. Не може да се ядосваш, че някой на 40 живее с майка си. Има къде, къде, по-сериозни мъже с родителите си, по-сериозни от някакъв льольо теглил ипотечен кредит. Аре да си говорим сериозно. Яко ли ше ти е да си до тъпчо, който не знае как едно движение да направи, който е дърво???? Не пускайте химията, защото никога не е същото с друг човек, НИКОГА!!! ИМА ЛОГИЧНИ ПРИЧИНИ ДА Е С МАЙКА СИ, ПОЧТИ Е СИГУРНО.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ef843aa549
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ще се пукна от смях за червените лампички. Че то в днешно време масово мъжете караме с години без връзка. А много живеят с роднините си, за да спестяват нещо. Да переш се учиш за седмица, и не пречи да има умения да чисти и да готви. Между другото това май са все типично женски качества. Може и наистиан да е зле, но това ти би трябвало да прецениш най-добре. Зряла жена си вече. А знаете ли, че самотна майка е също червена лампа за всеки сериозен и разумен мъж. Авторке не бързай да късаш с него, но му кажи, че не чувстваш за редно да му плащаш сметките. Живеете си отделно, нека всеки си гледа своите деца и да си оправя своите сметки. Не очаквай от него да поема повече отговорности за момента. Все пак е ерген, а нормално мъжът се подготвя с идеята че ще е такто за 9 месеца и после се учи с години. Предполагам ти е трудно да си представиш в момента на какви други образи може да попаднеш. Обаче го имай предвид.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b453415dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   19 -"Знам, че плаща някакъв кредит защото много време е бил без работа и почти не му остават пари, ... " Че той и този има кредит, ти четеш ли темите или си коментираш ей така, лаф да става? А за да е с майка си 40 плюс годишен има много логична причина- че е пълен некадърник и мухльо.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1e1df7aece
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Аз съм Номер 9.
Авторке, в иасторията си пишеш, че секса с него е невероятен, от което се разбира, че е бил много задоволителен за теб, а в твоя коментар Н. 18 казваш, че този мъж не е имал никаква връзка с жена за цели 10 години. Защо си противоречиш, може ли един мъж който за 10 години не е имал секс с жена да бъде невероятен. Сексуално той ще се представи като тийнейджър който за пръв път прави секс, щом ти го вкара и след няколко секунди вече е свършил. Какво му е невероятното на такъв секс. Историята ти няма логична връзка, просто пишеш небивалици. Също в моя коментар н. 9 те попитах къде правихте този невероятен секс и къде беше 6 годишната ти дъщеричка през това време. Никак не те бива да влагаш логика в измислените ти истории и най-лошото е, че не се усещаш, че се излагаш. Ще чакам да ми отговориш на въпросите.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1e1df7aece
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Аз съм Номер 9.
Авторке, в иасторията си пишеш, че секса с него е невероятен, от което се разбира, че е бил много задоволителен за теб, а в твоя коментар Н. 18 казваш, че този мъж не е имал никаква връзка с жена за цели 10 години. Защо си противоречиш, може ли един мъж който за 10 години не е имал секс с жена да бъде невероятен. Сексуално той ще се представи като тийнейджър който за пръв път прави секс, щом ти го вкара и след няколко секунди вече е свършил. Какво му е невероятното на такъв секс. Историята ти няма логична връзка, просто пишеш небивалици. Също в моя коментар н. 9 те попитах къде правихте този невероятен секс и къде беше 6 годишната ти дъщеричка през това време. Никак не те бива да влагаш логика в измислените ти истории и най-лошото е, че не се усещаш, че се излагаш. Ще чакам да ми отговориш на въпросите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 3306cae184
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Виж, ако се събереш с него под един покрив, ще ти е трудно в началото, защото трябва да го обучаваш на всичко. Спред мен не бързай с това. Той е свикнал по друг начин и ще иска и ти да си като майка му. Моят мъж също на всичко аз съм го учила, само чинии можеше да мие и да прахосмучи, но нито пералня да пусне, нито прах да забърше, да не говорим за чистене на баня. Сега прави почти всичко. Обаче си е труд. То аз първо го научих и после се събрахме под един покрив, съветвам те и теб така. Все пак е в зряла възраст, навиците няма да си промени от днес за утре.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 31ec4d324e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Номер 9, авторката съм.

Не ти отговорих на въпроса, защото няма нищо общо с темата която съм пуснала, но след като толкова много държиш да ти отговоря...имам си свой апартамент и дъщеря ми остава често при баба си и дядо си...изненада! И това се случва, това че сама си я гледам не означава, че нямам терен за себе си веднъж в седмицата или когато се разбера с майка ми. Относно въпроса ти, как така е добър в леглото и не е бил във връзка за 10 години..аз казвам само това което той ми е казал и как се чувствам с него, не съм му светила дали не е бил с някой друг през това време, а дали ти вярваш или не , това вече си е твой проблем.

ПС Тонът с който говориш най-малко ме кара да ти отговоря на каквото и да е, мисля че трябва да разбереш, че хората са различни и не само в пределите на твоите виждания. Искаш да се заяждаш, за да накараш себе си да се чувстваш по-добре? Не помагаш на никой така, освен може би че си носиш някакво лично удовлетворение, да влезеш в този сайт и да си излееш помията.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1e1df7aece
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   До Номер 25 авторката.
Авторке твоите лъжи за навързани една след друга и нямат край. Казваш, че живееш в Англия, а в коментара си казваш, че си имаш свой апартамент (това е другата ти лъжа). И когато правите секс с приятеля ти 6 годишната ти дъщеричка я изпращаш при баба си и дядо си (това е следващата ти лъжа). На 31 година кога и къде завърши образованието си та събра толкова пари че си купи и собствен апартамент. Ами родителите ти и те ли си имат собствен апартамент в Англия та изпращаш дъщеричката си при тях. Ти какво работиш и за каква заплата та можеш да си позволиш такива луксове. Ясно е за всеки с бистър поглед да види, че лъжите ти се търкалят една след друга. Посочат ти една лъжа ти веднага казваш друга лъжа за да прикриеш предната лъжа. Същото беше и в историята ти в "Елитна проститутка". Там казваше че си учила в Бавария, а сега сигурно ще кажеш, че си завършила в Англия- друга лъжа. Аз не изливам никаква помия, аз отговарям на лъжливите твои истории-помии. Знаеш, че се познаваме от другия сайт и там беше същата лъжкиня. Дори в момента там има една нова твоя измислена история и само аз съм ти написал един коментар. Но ти понеже нямаш никакъв срам никога няма да спреш да пишеш и да публикуваш собствените си глупости. Очаквам този мой коментар да бъде публикуван, ако ли не причината си само ти. Няма други злобари в този сайт.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 31ec4d324e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Номер 26, теб май параноята те гони много и явно нямаш свой живот, а само следиш темите и търсиш някакви конспирации :) не всички българи в чужбина живеем като скотове, аз лично съм в страната от дете и не смятам, че ти дължа отчет как и колко пари изкарвам, освен и нотариалния акт да ти изпратя? Всеки друг отговори като нормален човек, само ти “негово величество” мислиш , че някой ти дължи нещо. Този сайт е за хора да споделят анонимно и заради такива като теб имаме лоша репутация на заядливци. Престани да ми спамиш темата с твоята параноя и да ме сравняваш с автори от други теми, съветвам те да потърсиш професионална помощ, не е срамно.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 31ec4d324e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Ох и другото което е номер 26, ти случайно да си чувал, че някои хора ДАЖЕ са със семействата си в чужбина? ! Шок и ужас! А случайно и да си чувал, че това че хората когато се разведат си поделят грижите по децата? Имаш някаква много интересна представа, мислиш, че всички българи в чужбина умираме от мизерия... виж някои може и да го правят. Отделно в твоята глава, аз едва ли не съм залостена вкъщи с дъщеря ми и нямам никакъв друг живот. Хайде със здраве!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker