Моля ви каже ти ми, че не съм само аз! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моля ви каже ти ми, че не съм само аз!
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1902 пъти
Кажете ми случвало ли ви се е някой идиот да си играе нарочно с чувствата ви само и единствено за да си направи кеф?! Да ви пише, да ви търси настоятелно, нарочно да ви кара да си помислите, че наистина се интересува от вас и няма търпение да ви види, но накрая всичко се оказва долна лъжа?! Да лъже, да омайва и когато капанът щтракне ви изхвърли без да се замисли дори! Не защото имате някакви чувства нищо подобно просто нещастника ви хване в момент на слабост и отчаяние и, защото искате да повярвате отново колкото и да е трудно! Та моля ви кажете ми някога някой карал ли ви е да се почуствате като най - жалкият боклук, който може да бъде употребен до когато е удобен и след това изхвърлен на бунището без съжаление?! Моля ви кажете ми, че не съм само аз!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 18312812ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си само ти мила!
И с мен постъпиха по същия начин.
Повече от година ме преследваше, обяснения, съобщения, обещания, планове за бъдещето. И в мига, в който повярвах и “спечели” играта, просто ме изтри от живота си без обяснение без нищо. Има такива хора. Хранят си егото. За тях всичко е игра. Те не са способни да обичат. Но много им харесва някой да се влюби лудо в тях и да му строшат сърчицето. Те от това се хранят, така се чувстват значими.
Не знам твоя човек какъв е бил, но моят определено имаше доста емоционални травми от миналото, които са го направили такъв. Както и да е направих си извода и сега първият ми критерий за човека, в който ще се влюбя е да е добър човек. Всичко друго е второстепенно.
Добрият човек и да иска да се разделите няма да го направи по този начин.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2ef825d047
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си. Момичето, което обичах повече от себе си ми изневери и ме остави. По-лошото е, че искаше да имаме и приятелски отношения, което ме издразни още повече. Такъв е живота в 21 век. Просто в днешно време е почти невъзможно да си намериш читав партньор с когото да градиш нещо. Всеки гледа само себе си, съвестта е изчезнала също както и моралните ценности. А обещанията са просто думи изказани в еуфория, въпреки че аз ги бях спазил към моята бивша. В този форум ако четеш, ще видиш как цели семейства се разбиват заради някакво удоволствие. Не си единствен.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 06c0e55412
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Хей! Случвало ми се е, не веднъж.. Винаги съм оставала разочарована и с наранео самочувствие. Но знай, че това не определя какъв човек си, нито означава, че всички момчета са такива. Продължи напред, ще срещнеш прекрасен човек в правилния момент. А тези момчнца, които описваш, това е резултатът от лошо възпитание, лоша семейна среда и нулеви ценности.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 01d6f95e2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Сериозно ли питаш? Сериозно ли допускаш, че е възможно да си първия човек на който това се е случвало? Знам, че се опитвате цял живот да докажете колко сте различни и да се чувствате, че никой не разбира, ама... това не е ли малко много...? Молиш ме, затова ако наистина имаш толкова нужда, ще ти го кажа. Не си само ти! :)
Иначе настрани от това колко е глупав въпроса и факта, че допускаш, че може да има 2 отговора, съжалявам, че ти се е случило и се надявам да се оправиш скоро и да се чувстваш по-добре. Достатъчно заблудена и драматична ми се струваш, за да не ми повярваш, но ще го преживееш и ще го надскочиш като го изстрадаш. Ще те научи на някои неща, ще те направи по-силна и ще ти даде умението да познаваш такива хора занапред. Успех със следващите и ако почнеш да драматизираш как няма никога повече да има следващи, ще те намеря и ще ти плясна един шамар!
Успех и плачи, колкото имаш нужда, изкарай го и напред!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 584d2748f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И като разбереш, че и на други се е случвало, какво? Ще ти стане по-леко ли, ще си по-малко излъгана и наранена ли? Мисленето ти е май като правописа, не ти е силна страна. По-добре спри да драматизираш, събери си ума, помисли доколкото можеш къде си сбъркала и си направи изводи за бъдещето. Както подразбирам от написаното не ти е за първи път. Явно нещо ти куца в избора на мъжете, с които се захващаш.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 662dfd33a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не е задължително да си само ти, навярно не си. Ама... ти ли си помисли или си помисли, че той си мисли, има разлика... да си мислиш, че някой наистина те харесва. Друг е помисъла върху дали този човек наистина си заслужава и дали ти така преценяваш си остава твой избор.
Един съвет.. пази си розичката, и когато и да боли си остани ти.
Ползвай болката като съветник, не като извинение.
Очаквам от теб да го насолиш едно здраво и да не го потърсиш никога повече, щото ще е станал прекалено солен за теб вече.
Успех.

Момчето

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: efe98c0c85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Teб, конкретно, какво ще те стопли, че и някой друг е бил в същата ситуация? Естествено, че почти всеки е страдал от и за любов.
Пусни го да пасе. Явно, много е наранено егото ти и трудно понасяш подигравката, но колкото повече се забиваш, толкова по-зле ще се чувстваш. Не е края на света, от теб зависи да го преодолееш по-бързо.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: efbe1911a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Правя така постоянно (>играе нарочно с чувствата ви само и единствено за да си направи кеф), чувствам се прекрасно!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: bd971c2360
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Това са най-лошите манипулатори. Играят си с чувствата само, за да си повдигнат егото. Нищо друго не печелят тези жалки същества. Това са глупаци, които са с тежки липси, а психиката им граничи с психопатия.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4deebae578
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, мъж съм, и когато бях на 19г. една жена така ме разиграваше.
Всъщност разиграваше мен и още един човек.
Един ден излиза с теб, дава ти някакви надежди, другият ден те отбягва и тн. И така няколко месеца.
Накрая случайно се запознах с другия човек с когото е правила същото, и й извъртяхме номер. Беше много яко да я гледаме как пада от два стола.
Беше преди 10 години, но още си спомням случката с детайли.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a58d729913
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Виж, никой не може да те накара да се чувстваш по начин, който не ти е комфортен.
Просто не е нужно да приемаш такова поведение толкова навътре.
Играчи и изиграни винаги ще има на този свят. Просто внимавай занапред.
Ето, моят приятел, с който уж имахме много дълбока и красива връзка онлайн почти половин година и щяхме да се видим скоро, да започнем отношенията си сериозно и да материализираме нещата, в един малко по-особен за мен момент просто си тръгна и ме остави да се оправям сама. Изтри ме от живота си така, както гумичката изтрива молив по листа :)
Но не ме впечатлява. Когато нямаш очаквания и просто ти се иска да си щастлив и да правиш другия щастлив... нещата не са толкова драматични. Има обида, има тъга, но не е болка за умиране.
Приемаш, че този човек не те иска и не му трябваш и продължаваш да живееш живота си както можеш и искаш. Това е .
Драмите ги зарежи, само ще ти навредят.
Добре е и да се отървеш от това мислене на жертва, защото не си.
Сама казваш, че дори не си имала чувства към човека... явно просто егото ти е наранено. Поработи върху самочувствието си и всичко ще се нареди :)

Jinx

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e68313f872
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До 19! Моля, обясни как стана всичко! Защо момичето постъпи така с теб и какъв номер й скроихте?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6568012344
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Научете се че нормалните хора не свалят звезди и не обещават приказки. Може да не ви е много 'романтично', но един читав човек не изпада в излишни фантазии, нито си губи времето в преследване на някой който не го желае. Когато започнете да различавате едното от другото, тогава няма да се възползват от вас.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 76f638f596
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не само ми се е случвало, а съм бил и "този боклук" .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker