Приятелство с друг мъж докато съм обвързана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелство с друг мъж докато съм обвързана
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 3666 пъти
Здравейте! Моята история е следната: На 20 години съм, имам сериозен приятел от над година. От няколко месеца работи временно в чужбина. В началото връзката от разстояние не ми тежеше, но в последствие започнах да се чувствам много самотна и изпаднах в депресия. По стечение на обстоятелствата се запознах с друг мъж, с който имаме доста общо и наистина искам да сме приятели. Нямам никакви романтични чувства, той е наясно че съм обвързана и също не ме притеснява по някакъв начин. Излязохме няколко пъти и бях много щастлива, върнах си настроението. Приятелят ми не знае, защото ме е страх от реакцията му. Държа много на връзката си и на него, но рискувам всичко и сама не знам защо. Дайте ми съвети да му кажа ли, да спра ли контакт с новия си приятел или да си мълча? Страшно съм объркана...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0bd5d0a67d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мълчи си, той няма как да разбере освен ако някой не му каже. Има ли такъв около теб? Съвестта ти е чиста, нищо нередно не правиш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 03a35b39eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз лично никога не съм крила подобни неща, когато съм във връзка. Не, че се натрапвам с едночасови обяснения за новите си приятели (мъже или жени), но споменавам с кого съм се запознала, че сме излизали.
Нямаш реална причина да се притесняваш, нали?
Кажи му, че си се запознала с едно момче, че сте излизали приятелски и е наясно с връзката ти, та не те сваля и не ти се натрапва. Няма нужда да всяваш смут и паника с онези- имаме много общо, разбираме се чудесно, много е готин, не съм самотна вече. Предполагам, че сама осъзнаваш как ще прозвучи, ако започнеш да хвалиш новия си приятел пред гаджето?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 24344fbc11
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

3.   Как па така все се стичат тия обстоятелства, че моментално си намирате нов ебач?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ae6d994229
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз си имам приятелки, пък с жената сме доста години заедно. Просто има граница, която не трябва да се прекрачва. Не е лесно, ама е възможно :)

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: aa0c82f65c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Не, ти не си във връзка и определено имаш романтични чувства към този. :) Няма такова чудо "връзка от разстояние". Момчето има крещяща нужда да те смени, но дори не го съзнава. Около мен имаше няколко такива случая. На един приятелката в Чехия, на друг в Швеция или Германия. Всички свършват по един и същ начин, изключения няма. :)Това са обречени връзки и не трябва да съществуват. Повече от ясно, че имаш интерес към този. Пишеш тук да си успокояваш гузната съвест, а този твой приятел е достатъчно умен, само чака да си легнете. Жалко за "гаджето" ти. Връзката от разстояние е провалена връзка. :) Нямам думи за комемтар 1, ако мога ще го нацвъкам с десет минуса. Ах, тази женска солидарност.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: aa0c82f65c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Искаш всички да те оправдаят за да действаш с този, аре моля ти се. Нямала романтични чувства, защо тогава пишеш тази история? Защото си търсиш оправдание. Много е просто, кажи му че късате и си го слагай с тоя, канво го мислиш. И без това ви е в природата. Наполеон е развил теория по тези въпроси, но си е бил бая прав.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2d26ca8e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това е вид емоционално обвързване. Може да няма нещо сексуално, но със сигурност не е безобидно. То е един вид емоционална изневяра спрямо приятеля ти.
От друга страна не знаеш какво иска този мъж от теб, защото честно казано едва ли ще бъде доволен просто да сте дружки. И не на последно място не знаеш какво всъщност прави твоя приятел някъде си там по света.
Поддържането на връзка от разстояние изисква усилия и в 99% хората не са изобщо наясно как да го направят. Както изглежда и при вас, а в такива условия е най-добре да се разделите докато той се върне. Иначе тайните които криете един от друг ще ви разделят така или иначе.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 66610b30a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До 3 - Честно да ти кажа и онзи, и този са толкова е*ачи. Иначе си прав, този му е сигурен заместник! Няма търпение да й провали всичко с онзи, за да се намести и да я помпа, ама го играе някакъв тежък пасив

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6958cc8056
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Били ли сте интимни с новия мъж? Ако няма секс, значи няма проблем. Истината е, че ако помежду ви няма секс, все едно няма нищо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 99ffe96a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Както 4 казва - не е лесно приятелството с противоположния пол, но е трудно да се запазят граници само на приятелски взаимоотношения. По принцип мъжете и жените не са създадени да бъдат приятели. Мое лично мнение е че щом наистина държиш на приятелят си, първо няма да криеш нищо от него. Не е хубаво в една връзка да се крие каквото и да е било. И ако наистина държиш на приятелят си, няма да допуснеш този мъж или който и да е било мъж твърде близо. Но за да пишеш тук, вероятно има нещо друго. Дали наистина имаш чувства към другия мъж, а не го осъзнаваш, дали просто ти е гузна съвестта...
Колко още време ще сте разделени с приятелят ти? Щом е временно, се опитай да издържиш. Самотата много тежи, но при временна раздяла не си струва да се занимаваме с други мъже, особено ако човекът до нас си струва. Според мен е по- добре да спреш контакт с другия мъж, но решението е твое.


Black Sabbath

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6a326ab7c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Въобще не вярвам в подобни приятелства, след като 99% от мъжете, които съм смятала за приятели са ми предлагали секс. Такъв не получиха и веднага загубиха приятелските си чувства. От тогава имам само жени приятелки и то малко. Можеш да прочетеш и доста истории тук с такива приятелства. Помисли си добре и си направи избора- ако обичаш приятеля си и държиш на него, други мъже не ти трябват. И фактът, че криеш нещо от него, значи, че не е толкова безобидно, колкото се мъчиш да го изкараш.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 06489fd309
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   "Приятелят ми не знае, защото ме е страх от реакцията му. " Нормално ли е според теб да те е страх от реакцията на приятеля ти?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 21592482ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   аз лично като момче на 28г и със сериозна връзка си имам приятелки,е разбира се и мойта ги познава но не са те толкова близки примерно и всичко си и споделям на мойта и тя ме познава много добре все пак 8г сме заедно и знае че няма какво да направя а и все пак гледам да има винаги една тънка граница която между мен и дадена приятелка да не я прескачам,както и тя разбира се към мен да може да разчита като на приятел нищо повече.И не виждам нищо лошо в това просто не е хубаво според мен да имаш тайни между твоя партниор за да няма после недорозумения. Успех и също така е хубаво да прецениш човека отсреща как гледа наистина на теб да няма някакви надежди че докато си сама може да се възползва от ситуацията.Иначе аз лично не виждам нищо лошо в това все пак с хора се живе и не се знае кой и кога може да ти помогне независими мъж/жена.Успех

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 20db9afc48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   И аз абсолютно не вярвам в приятелство между мъж и жена. Замислете се, каква огромна част от изневерите, особено на работното място започват като"приятелство"Пътят към ада, казано е отдавна е постлан само с добри намерения. За какво са приятелите-споделяш, пооплачеш се и в един момент "приятеля"решава да те утеши. А ти авторке, щом си щастлива и си връщаш настроението с новия мъж просто е въпрос на време да прекрачите"приятелските"отношения.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e78bda5bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Авторката да прочете отново коментар номер 14! Мъж на 36 години съм. Принципно не е напълно невъзможно мъж и жена да имат приятелски отношения, но... трябва жената да е не особено привлекателна. Красива ли е, мъжът ще бъде сексуално привлечен от нея. Привличането не е избор, то или го има или го няма. И при т. н. приятелство между привлекателна жена и мъж, нещата винаги отиват към леглото. Започва се с "невинно" приятелство, споделяне, шеги, кафета, обаждания, чатове. в един момента обаче, жените започват да изпитват емоционална привързаност към своите "приятели". Тогава идва и сексуалното привличане. Разбира се, напълно възможно е жената да не изпита привличане към мъжката си приятелка, ако съответния мъж не притежава привлекателни мъжки качества, освен, че е добър събеседник. Но мъжът, ако е хубава жената, неминуемо е привлечен. Освен ако не е гей де или мъжка "п.... а". Аз лично като мъж, не виждам за какво мога да си говоря чак толкова с една жена. Ако пък имаме общи хобите, интереси и е хубава, дори бух силно заинтригуван. Та истинските мъжкари не се движдат в женски компании, не другаруват с жени. Преди години едно маце ме отряза с тривиалното: "нека си бъдем приятели". Стана ми смешно и на бъзик и казах "ок". После тя беше доста разочарована от нашето приятелство. Защото аз започнах да се държа с нея, както си се държа с моиоте приятели мъже. Излизаме с нея по "приятелски" и изведнъж минава някоя яка мацка с ултра къса пола и аз: "ихааа, ебати яката путка". И тя почва с някви коментари от рода на: "вие мъжете само кифли харесвате, вие мъжете сте простаци" и т. н. Или звъня и аз, и тя не вдига дълго време. Накрая вдига и аз: "айде дигни го бе та еба", точно както си говоря с моите мъжки приятели. И тя: "не ми говори така", обидена, наскърбена - хахахах. Пием си кафе, става дума за секс и аз я почвам: "ти правиш ли свирки", "гълташ ли", "поемаш ли го в дупето", "колко мъже са те ебали" и т. н. Резултатът е ясен, тя спря да ме търси, просто защото и стана ясно, че се държа, както се държа с мъжките ми приятели. Но тя е жена и се оказа, че подобно приятелство е илюзия. Та момичета, след като не може да сте приятели с мъжете, защо е тая тъпотия да им предлагате приятелство. Ако един мъж ви се съгласи на тая глупост, то изневерява на мъжката си природа, простичко е. Авторката да си помисли сериозно какви са тия отношения с тоя нейн "приятел" и да го дебне за улики. Ако изобщо и авторката си вярва, че са искрени приятели без скрити намерения... , .

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f8c06aeccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не знам дали имам или имаХ подобно приятелство с мъж, при положение, че съм семейна.
Ужасно сме си близки като никога не сме прекрачвали границата.
В сегашно време - това приятелство продължава и аз много, ама много държа на него.
В минало време - когато нашето приятелство се роди, въпросният господин беше необвързан.Сега вече е във връзка, абсолютно нормално и логично нашите контакти намаляха доста.
Мъжът ми винаги е знаел за този човек, познават се.
Твоето притеснение за реакцията на приятеля ти е, защото той ще си помисли, че е заменен.Във връзка от разстояние е нормално да няма доверие, нормално е да си помисли всичко онова, което ти смяташ, че ще си помисли.
Ами ако пък толкова държи на теб, и държи да те "варди" от лоши батковци - да си събира куфарите и да си идва.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: dde3eae877
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   "се запознах с друг мъж, с който имаме доста общо и наистина искам да сме приятели."

Ето тук спях да чета. Ти...нормална ли си?
Момчето е на далеч, работи, мисли за теб ден и нощ и вероятно мисли как станат нещата между вас с цел да заживеете заедно или да се установите навън, а ти се занимаваш с други мъже, с който ама НАИСТИНА искаш да сте само приятели.

Ако съм на мястото на гаджето ти...в момента в който ми кажеш подобни неща директно на секундата те пращам на майната си с еднопосочен билет.

Намери си момиче приятелка или си вземи домашен любимец. Или по-добре...остави хубавото момче, кажи му, че не ставаш за него и не можеш да бъдеш вярна и ходи при ония с който ти е много интересно.

Повръща ми се.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f800a7daab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Много честа практика при жените, все имат едни куфари мъже дето били само приятели, а на практика чакат на резервната скамейка, понякога да е по екзотично са и бивши. Далеч съм от мисълта, че една жена трябва да си сложи забрадка и да не излиза, ама такива приятели ми идват в повече. Самият факт, че един мъж продължава да излиза с жена, означава, че му се дават надежди от типа, караме се, напоследък не върви и тн. Абсолютно същото е и със социалните мрежи, той и пише мръсотии, ама тя си го държи за приятел, естествено за всеки случай, оправданието е, той знае, че си имам приятел. Подобни приятели поставят другия в много кофти ситуация, защото единият има план б, а другият няма, това е все едно един работник да знае, че може да отиде другаде по всяко време, какъв е шансът да полага свръхусилия?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 354051d5b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз съм мъж и някога имах супер близка приятелка жена, ама наистина супер близка и никога не сме прекрачвали границите. Мисля, че моето гадже и нейното ревнуваха от нашето приятелство, но така или иначе, когато аз съм наясно, че тя ми е просто приятелка, не съм вземал под внимание хората, на които не им влиза в работата.
А моя случай, въпросната приятелка беше доста грозна от естетическа гледна точка. Може би това е помогнало да имаме такова хубаво приятелсто.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: c7b3706493
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Аз имам приятели мъже, поне 3ма, поддържаме контакти. Като визия не са мой тип. Излизаме и на кафе, говорим си. Нямаме интимни намерения, но се познаваме от доста време. С единия веднъж сме се виждали, но си пишем чат пат, от може би над 10г. Даже като дойде да се видим, казах на мъжа ми, също и той да дойде с над да излезем. Като нямаш други намерения и си знаеш, че си чист няма лошо.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 7139131b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Аз имах такава омъжена приятелка. Познавах я от доста време и не сме имали задни мисли. Но, ето един ден се случи. Тя имаше сериозни проблеми в работата си и в момент на слабост поддаде и аз се възползвах. Правихме секс. След това се разделихме и всеки пое по пътя си. Нито се чуваме, нито се виждаме. Има ли секс, няма приятелство.
В момента съм женен с деца и най-добрата приятелка е съпругата ми.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 ден
hash: 1b6786da31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Познавам го от детството си. 40 години приятелство. Омъжена с две големи сина и прекрасен съпруг. Той се разведе, когато беше на 45 г. Бях му утеха, бях му опора в този ситуация, до момента, в който не пожела да спи с мен. Отрязах го и повече не го потърсих. Всичко приключи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker