Италианка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Италианка
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1910 пъти
Наскоро се убедих, че италианките са красиви жени, но не ги познавам като хора, за да кажа дали са добри или не, все пак имам чувството, че са свестни.
Възможна ли е връзка между българин и италианка? С какво мога да впечатля такава жена?
Единственото, което знам за италианките е, че по външен вид, някои приличат на българките. За себе си мога да кажа, че имам приятна външност, само че не говоря италиански, учил съм малко френски език.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 43c7bdbdeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знам само, че има огромна разлика межди северна и южна Италия. Имай това в предвид.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f7d8ac67dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей.

Пребивавала съм в Италия, макар и не задълго. Ще ти споделя как аз ги усетих тамошните жени като външност и темперамент, с уговорката, че това все пак не е представителна извадка, а само мои лични впечатления. Всяка жена, италианка или не, е различна посвоему, носи си своите особености, има си свои виждания и вкусове, и така, както има италиански проститутки, жадни за пари, има и умни, скромни девойки; намират се хубави жени, но има и доста посредствени.

Първото, което ми направи впечатление, разхождайки се по италианските улици е, че жените там са доста гръмогласни, малко или много неовладяни емоционално, меко казано поведенчески освободени в тази насока. Ако са щастливи, крещят; ако са ядосани, крещят; ако видят дреха, която им харесва по витрините, крещят. Викат си под път и над път; по телефона или в обществена сграда. Мъжете също. Всички са като перманентно нервно възбудени.

Още нещо ми направи силно впечатление. 90% от тези италианки, които видях да вървят заедно с мъжа или приятеля си ръка за ръка, говореха на половинката си някак назидателно, тона на гласа им звучеше сърдито, доминантно. Сигурно това е сестринска черта на горната особеност, която дадох за пример. Мъжете, от своя страна, като че ли бяха по-пасивни в комуникацията.

Как изглеждат външно италианките? Тези дами, над които аз имах поглед, като цяло всичките бяха високи над 170 см. Килограми, около 60-65-70. Представи си амазонка. Не се запознах с нито една слабичка или сравнително ниска италианка. Дамите там в естествения си вид са чернооки, смугли, с една идея по-гъсти вежди и дълги, чупливи тъмни коси. Учудих се много, че далеч не са фанатизирани по отношение на облеклото. Масовият случай беше широка шарена рокля или пола, ниски кожени сандали, капела, гривна на крака или китката... Не видях жена със силиконов бюст, нито с изкуствено надути устни. Да си кажа честно обаче, не ми се видяха и особено поддържани. Имаше жени с окосмени подмишници и ръце; жени, които не оформят дори минимално веждите си; не видях много жени с хубава прическа също. По-скоро разпуснати коси и естествено окосмение.

Мой приятел ми сподели, че наскоро бил в Рим и една мадама, чистокръвна италианка, директно се приближила към него, усмихнала му се и казала: "Харесваш ми. В коя стая си на хотела? Искаш ли да дойда при теб и да правим секс?". Учудил се моя човек на този вид директност, може би също продиктувана от екстровертното, експанзивно начало в характера на тамошните жени. Ако искат нещо, си го взимат. Лично аз съм виждала как италианска жена бие мъжа си с дамска чанта. Много комично, но и някак тъжно...

Как да впечатлиш една такава жена?

1. Задължително е да говориш италиански, защото е твърде вероятно избраницата ти да не знае дори английски. Почти никой не говореше английски там, където бях аз.

2. Добре е не само да имаш желание да се установиш трайно в Италия, но и да имаш готов кеш, който да вложиш в покрив над главата си. Италианските бащи не си дават дъщерите лесно на чужденци и един бъдещ твой тъст ще изиска да имаш собствен дом, защо не и бизнес в Италия, за да размисли дали да ти даде благословията си. Ще те проучват, ще те оглеждат, въобще, малко като с мафията...

3. Ако си добре поддържан (държиш на личната хигиена, тренираш няколко пъти в седмицата, обличаш се с вкус), това са бонус точки.

4. Ако си висок, добре замускулен, смугъл, имаш дълбок, плътен глас и от теб лъха опасност или поне на сила, това са още бонус точки. Италианките определено си падат по мъже, които изглеждат като алфа-мъжкари. Това е общовалидно, де. :)

Желая ти късмет!

Q.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4fe3cf14ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Авторе, представи си, че някой ти зададе следния въпрос - "как са варненските жени като хора, свестни ли са?", или "как са българските жени, свестни ли са"? Ще можеш ли да отговориш на толкова общ въпрос? А в Италия живеят 60 милиона души, няма как всички да са свестни или лоши.
Все пак някакви общи наблюдения - има двойки българин и италианка, не са много, но ги има, много повече са двойките българка и италианец. Като цяло ми се струва много по-възможно и вероятно българин да е с италианка отколкото да речем с шведка.
Номер 1 правилно ти е казал за разликите между Севера и Юга - те са икономически, но и в манталитета. За италианките от южната част на страната има една създадена представа, че са изключително темпераментни и ревниви, а тези от северната част на страната - една идея по-спокойни и уравновесени. Имай предвид, че италианците масово не говорят чужди езици, дори младите хора, така че ако искаш да покоряваш италианка в Италия може да ти е трудно без да владееш езика. Ако тя живее някъде в чужбина се предполага, че владее езика на съответната страна или поне английски.
По-лесно ще е ако ни разкажеш за конкретна жена, не забравяй, че националността е само една част от човека, не го определя на 100 процента като характер.
Моят съвет е - ако много искаш да имаш отношения с италианка - понаучи малко езика, почети за страната, за историята и културата й, за да има за какво да си говорите с потенциалната изгора. Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 0bd0a25c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мой съученик, живеещ в Австрия се ожени за италианка от малко градче близо до Неапол. Сега няма как да се съди от един човек - но бих казал, че са сравнително близки до нас. Най-обикновено момиче от свестно семейство. Ту идват по празници в България, ту ходят в Италия. Имат малко момченце. Може би италианките от южна Италия са по-близки до нас. Подобно нещо може да се каже и за испанките.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 666c92ab5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Италианките са най-приличащите на българките жени, след еврейките. Досега не съм чул от българин живеещ сред италианци нищо различно освен топло отношение и приятелство. Според мен при италианките трябва да се обличаш много стилно, тъй като италианците са най-стилно обличащият се народ в Европа и там като правило няма немърливи мъже. Трябва да си културен и истински кавалер с тях. Вече дали трябва да си и паралия зависи на каква ще попаднеш. Ако в България нямаш избор в това отношение, то на запад има и момичета които подбират мъжете не по парите, а по това как мъжете се отнасят с тях и дали са красиви и подържани. Внимавай само да не припаднеш от този културен шок, защото за българин може да изглежда нереално, неестествено и трудно за приемане. Не си мисли, че е някаква схема да те вкарат в нещо.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker