Щастието/проклятието да бъдеш с красива жена до себе си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Щастието/проклятието да бъдеш с красива жена до себе си
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2117 пъти
Здравейте, причината да пусна тази тема е, че искам да видя какво е мнението както на мъжете, така и на дамите.
На 25 години съм и съм имал общо 6 приятелки, всички от които са били доста добре изглеждащи и поддържани момичета. Всяка една от тях беше различна по характер, но с времето си доказах, че жените имат доста общо помежду си.
Без да навлизам в подробности, мнението ми е, че когато една жена е красива и го осъзнава, тя е способна да манипулира и използва мъжете около нея. Красивите жени обожават вниманието, което им се дава всекидневно от сервитьори, шофьори, магазинери, непознати хора на улицата.
Трудно е да бъдеш с жена, която е постоянно ухажвана, която е имала общо с много други мъже, само заради външната си красота, която е заглеждана и сваляна от различни всеки ден. Конкуренцията при тези жени е голяма, а да не говорим за завистта и злобата от другите мъже, когато разберат, че си с такава. Лично аз си казвам, че тази завист и злоба са породени от комплекси и фактът, че друг мъж е на тяхното място.
Ще ми бъде интересно да прочета вашите мнения/опит/истории, свързани с тази тема. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: dce0d0db46
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си уточнил какво точно визираш под красива жена, за да може да получиш по - точни отговори.Ако имаш предвид естествено красиви момичета ще получиш едни отговори, яко имаш предвид хиалуроно-силиконови индивиди друг. Подозирал обаче, че става дума за вторите.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b89ba91ace
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти да не си онзи с "21-сантиментровия"? Стила на писане е доста сходен. А и сюжета е все тип "хваля се, ама е "проклятие" - "горкия" аз".

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8ab208abcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Жена съм и ще си позволя да пиша за естествено красивите жени.

Обобщенията са тъпи, но да, в много случаи жените (а и не само! ), които знаят, че са хубави, използват това си качество. Все пак, колкото и да отричаме и да се правим на морално извисени, красивата жена си е красива жена, пък била тя и "грешна", дет има една приказка. Добрата визия може да компенсира за доста неща, има изследвания по въпроса, няма да навлизаме в тая тема.
Тъй като аз самата не изглеждам добре, ми е интересно да наблюдавам хубавиците и какво се случва около тях в заведения, в компания и прочее обществени места. В момента се сещам за едно девойче на 18, с което се случва да се засичам по разни събития - доста хубавка, стройна, тренирала балет, сега се проявява като модел (като за нашите ширини де, но все пак), естествено красива е, не носи грим и няма корекции. Еми, около нея е погром и не само защото изглежда добре, а защото върти всички мъже на пръста си. Трудно е да се опише как нормални, обвързани и сериозни, уж, мъже подрипват около нея като палета с изплезен език и едни дебилни физиономии. Буквално кръжат и само се чудят как да ѝ привлекат вниманието. Това са хора на по около 26 и нагоре, не пубери на нейна възраст. То не бяха скандали, разправии, приятелства се разтрогваха, връзки се разваляха. Голям цирк заради една хубава гимназистка. Приятелките ѝ, които не изпъкват, стоят и гледат в земята докато около нея са накацали като лешояди. Всеки се стреми да топне, нали... Мадамата го знае, вижда ги и колко са лесни, така че ги прави луди. Ако беше мъж, щеше да е готин играч, сега предполагам, че е просто ковра, но това за друг разговор. Имам и други примери, тъй като сме голяма компания, доста имат по-малки братя и сестри, които идват, водят свои хора и така се случват запознанства. Всеки иска хубава жена до себе си, няма какво да се преструваме. Тези, които не могат да си го позволят, мечтаят и бленуват, примирявайки се с това, до което могат да се докопат. Разбира се, има и някакви изключения, но я са 2-3 на 100, я не.
Да си с красив човек до себе си изисква самочувствие и стабилност, не е за несигурни хора. Неизменно води до ревност, разправии, сценки и прочее неприятности, живо мъчение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 421c788637
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Който иска рози, ще търпи и бодлите им. Като не искаш капризи, високо самочувствие, използване, манипулиране и др., хвани си една кака/леля/баба и ще ти изпълнява всичките желания, без да ти иска нещо освен креватни развлечения. Не може всички плюсове на едно място.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: cbebe90ad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз съм леко узряла красива на 34. Да, имам леко корекции по себе си, но не са така фрапантни. Постоянно получавам мъжко внимание и на улицата. Но пък така и не се научих да манипулирам и да въртя мъжете на пръста си. Когато съм в сериозни отношения съм абсолютна моногамна и лоялна към човека до мен. Просто забравям за всякакви други. Така че е възможно да имаш връзка с красива жена и тя да ти е вярна.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9681a4eb47
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   А характера къде отиде? Може да е красавица, но куха отвътре, може и да е красавица, но и с невероятен характер и тогава си намерил съкровище! Така, че зависи от конкретната жена как ще се държи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a8b559ae83
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Така е, не са лесни красивите жени. Причини има доста, но както казваш - конкуренцията е голяма, а и те понякога решават сами да си търсят вниманието с всякакви дребни поводи.
Имах връзка с една такава доскоро. Същинска красавица - на улицата гледат само нея, винаги флиртуват с тях дори и ти да си там. На последното съм ставал свидетел и доста често съм я карал да станем и да си тръгнем, ако сме били на кафе, в парка и т. н.
Играеше го добричка и хрисима до момента, в който явно й се появи по-добра партия. Започна да избухва за нищо, да не иска да излизаме, да се държи дистанцирано понякога. До този момент си мислех, че въпреки разликата ни в годините, всичко е наред във връзката. Но съм грешал и само си е изчаквала времето на друг шанс. Като тегля чертата и сравня как се е държала в началото и как се държеше в края на връзката ни, ясно ми стана всичко и как ме е въртяла, но вече си беше свършена история. Мислех, че може да ме е харесала заради това, че съм зрял и съм я пленил с качества. А явно си е било само за пари.
Умеят го да манипулират, че и отгоре. Още щях да съм с нея, ако не беше постъпила така и си тръгнала. Което значи, че е могла да играе още дълго. Сигурно има и добри красавици, но ако усетят да го умеят въртенето на пръста, не се колебаят да ни го приложат.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d1bb18ec16
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Подкрепям номер 5.
Спорд това, което другите казват съм красива жена. Аз съм съгласна с тях и харесвам това, което виждам в огледалото. Но също като номер 5 така и не манипулира и не се възползвах от красотата си. И знаеш ли... Бих казала даже, че е проклетия. Мъжете те искат предимно за забавление(те дори не се стараят да видят какво има под обвивката), а за сериозно си хващат някоя по - семпла (от страх, че хубавата ще им я вземат). Жените пък завиждат и постоянно ти правят интриги и някакви проблеми. Така, че това, което си написал е доста далеч от истината. За финал ще добавя, че най-манипулативната жена, която познавам, изобщо не е красива. И не само аз мисля така.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 64be00202a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Няма как да се обобщи. И аз съм бил с красиви жени, но моят житейския опит ме е научил, че красавици, които са с добро домашно възпитание, морал и здрава ценностна система, често са най-страдащите на тая земя. Те са мразени най-вече от другите жени, осоебно от непривлекателните. Често добрите красавици страдат и в любовта, защото са наивни и изкусни играчи им разкват играта. Авторе, ти по-скоро говориш за егоистичните кучки, които днес наистина са прекалено много. Да, те са изкусни манипулаторки, подли актриси, коварни използвачки и лицемерки. Но не всички красаваици са такива!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d1bb18ec16
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Номер 8 съм отново.
Четете номер 9 и се учете. Евала пич. Напълни ми душата и сърцето. Радвам се, че и мъж потвърждава това, в което се убедих от опита си. Буквално мъжете ми разказаха играта, а жените ме мразеха. И всичко това едновременно. И то само, защото съм съвестна. Ако бях от споменатите от автора алчни красавици, ситуацията щеше да е различна. Но това си е мой проблем. И още нещо автор е...
Красотата е в очите на гледащия;}

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6070a5b88b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 9 съм. Разбира се, много красавици стават кучки с времето, което е глупаво. Истината е, че днес масово жените не се възпитават правилно и за това повечето не са балансирани като личности. Дали ще станат кучки или наивни жертви, зависи от тях. Повечето избират да станат кучки, след като бъдат наранени, но това наистина е много тъпо. Номер 10, добре е, че не си станала зла егоистика като много други.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 67f6d6e26f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Красотата е до време... След 15 години примерно тя е изчезнала. Затова е важно да се разбирате и подкрепяте. Да се обичате. А кучките са си кучки независимо дали са хубави или не.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e59e4d84e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторе, аз може би съм в същото положение, но красавецът в нашата двойка е съпругът ми. На всичкото отгоре е и по-млад с 9 години от мен. Какво да ти кажа? Минах и аз през период, в който го гледах и се питах колко време и с какво мога да задържа мъж, който е в мечтите на всяка жена. Истината ме зашлеви и разсмя едновременно веднъж, когато на гости у нас беше негов приятел. Аз се застоях в кухнята да приготвям вечеря, те седнаха на по питие и понеже и двете ми ръце бяха заети, когато се запътих с подноса към дневната, се спрях пред вратата и без да искам чух следния разговор. "Чудя се колко време мога да задържа тази жена - казваше мъжът ми. - Тя е умна, талантлива, образована, възпитана, хубава, забавна, общителна, мила... а аз... какво мога да й предложа аз... до нея съм като някакво недоносче... Бих я разбрал, ако ме зареже заради някой по-солиден от мен".
Реших, че не бива да слушам нататък и извиках да ми отворят вратата. Но това, което чух, обърна гледната ми точка. Значи, докато аз съм наблюдавала ревниво този строен мургав хубавец и съм се тревожела, че някоя по-млада и по-красива от мен ще го отмъкне, той самият се е тормозил от подозрението, че не ми съответства интелектуално и няма какво да ми предложи, освен приятната си визия.
Така че, авторе, всеки човек има своите достойнства и кусури. Не е задължително двамата в едно семейства да са фотомодели, нито пък лауреати на Нобелова награда. Единият има едни хубави качества, другият - други, а любовта е лепилото, което свързва в едно двете уникални личности.
Случката, която разказах, е от преди 10 години. Ето че вече доста време нито той е избягал с някоя засукана сервитьорка, нито пък аз съм го сменила с някой от колегите ми професори в университета. Той с годините стана още по-красив, защото към външността му се прибави и една зрялост, която я нямаше, когато беше на 30, а аз, разбира се, остарявам, което е естествен процес и няма как да бъде спрян, но се научих да живея спрямо годините си: добавих още една диплома в биографията си, престраших се да започна най-сетне своя самостоятелна кариера, т. е. разполагам с труда и времето си, домът ми се превърна в мой приоритет, стремя се към здравословен начин на живот, смених гардероба и стила си и изглеждам, ако не млада, то здрава и елегантна. Във връзката ни се настани една сигурност и абсолютно доверие в другия. Това че съпругът ми е хубав мъж може само да ме радва, а той пък с гордост ме представя на приятели и близки и не крие, че е щастлив.
И двамата сме чували "изтървани" от разни странични хора въпроси от типа: "Как интелигентна жена като теб се е омъжила за този селянин? " или "Какво намираш в нея, та ти можеш да имаш всяка? ", но онези, които ни познават по-отблизо, знаят отговора - ние се обичаме. Домът ни постоянно е пълен с приятели, които идват, защото с нас се чувстват добре и уютно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker