Момчета, замислете се над това. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Момчета, замислете се над това.
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 934 пъти
Искам да споделя нещичко от лични наблюдения. Има няколко типа връзки, при които е добре да си зададете някой друг въпрос.
1. Изневерява на гаджето си с теб, но не го е скъсала и крие за вас. Това означава, че тя пак ще се върне при него и не трябва да допускаш поява на чувства. Даже е добре да проучиш социалният му статус и да се сравниш с него, защото именно това ще я накара да се върне. Бъди с нагласата, че ще боцнеш няколло пъти, не задълбавай в романтика.
2. Излизаш с нея повече от месец, но не сте правили секс! Пич, не си го причинявай това! Повярвай ми, ако една жена те желае лудо, няма да си търси оправдания и да се кани толкова дълго.
Връзка, в която се мляскате и държите за ръчички месеци наред, не е нормална връзка. Това означава, че не я привличаш, че иска да го прави с друг и не е сигурна за теб.. Ти си временен кадър от живота й.
3. Връзка от разстояние??? Да, много хора са в различни градове и държави. Има една приказка " Далече от очите, далече от сърцето" Напълно вярна. И повярвай, че ако живееш в жестоката заблуда, че тя не се зарибява с някой друг през това време, то ти си страшен наивник. Тенденцията сочи, че този тип връзки се приключват от жената, защото е намерила друг и по-удобен. Не влизай в тоя филм на връзките от разстояние, не е ОК и няма голям шанс да си изключение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: ee1d8015eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Офф, значи ми като е обвързана кво се занимаваш.
Второ жените понякога изчакват, качествена жена не пуска първия ден и на всеки.
3 Има много семейства дори, дето не се виждат всеки ден. Живота е различен, хората също.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 91fa6e2941
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има си доста сериозни признаци за ниско и високо качество. Качествената жена и на първи ден прави секс. Тук определено не е високо качеството с този пример. Да си два месеца с някой и да те кефи, да не си девствена и да се чудиш??? Нещо съм далече от мисълта за качество :) Просто жалко за такива момчета. Дано се осъзнаят и бързо да приключват такива връзки. И за другото ще кажа - Връзките от разстояние са абсолютна залъгалка.
А това за изневеряването - Мъж, който има рога и си мисли, че е нещо уникално за приятелката дето се е върнала при него, е пълен неудачник.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f887e0cdb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Прочети хубаво и мисли реално, 1
1. Ако обвързаната се занимава с други мъже?
2. Когато имаш чувства и харесваш даден мъж, трябва ли да се гласиш с месеци наред?
3. Семействата дето не се виждат ли? Те са станали семейства!
Отношенията им са на друго ниво!
Не е въпрос на мнение. Как може да имаш мнение по някой въпрос, когато има факти?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 08676e0a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много тъпи изказвания вадиш, очевидно е, че любовта ти е непозната, пък се правиш на учител по връзки. Жалка работа. Само за 1то съм горе долу съгласна. По точка 2: Ако момичето примерно е било изнасилено и разбира се не иска секс, това значи ли, че не заслужава любов? Трябва да се обеси ли? Май разсъждаваш не с мозъка, а с гениталиите си. Примитивизмът ти е в повече, за сметка на интелекта и морала. По точка 3: От опит знам, че когато човек обича, нищо и никой не може да попречи на любовта му, камо ли пък разстоянието. Да, гадно е сте далече, но който наистина обича чака. Едно време жените като са чакали мъжете си от казармата, войната, сигурно са били много тъпи, как така ще обичат мъже, които са на разстояние.

Ж, 23

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 954913324f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз, като един от изпадалите в положение от трите точки, няма как да не ти кажа едно голямо БРАВО! Никога вече не бих се набутал във връзка от разстояние. Три пъти нещата приключиха с изневяра. Два пъти тя и веднъж аз. Аз нямаше как да не изневеря, когато научих, че са я виждали да се държи за ръка с някакъв тъпак и да ми се прави на заета. Бил съм с такава дето не пуска половин година, бил съм с такава дето ми се хвърли на врата на третата среща. Излишно е да казвам, че с втората беше супер яка макар и тримесечна връзка. Бях и с момиче, което искаше да се хване сериозно с мен, но така й не си каза на момчето, че приключва с него. И да, след две седмици пак продължи. Аз бях любовник. Така, че ДА, определено си прав и евала за написаното. Които сме ги теглили тия каруци, знаем за к'во иде реч. Не обръщай внимание на ценската 4, кой знае кой, как и колко ше го върти, а и дали не е имало и други клетници префи него. Повече се радвам на хората с опит и обективен поглед, не на женски злобарки. Дето казва едно, прави друго. Вижда се, че са сбъркани чусто природно. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker