Грозните и нежелани жени...имаме ли някакъв шанс въобще? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Грозните и нежелани жени...имаме ли някакъв шанс въобще?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2517 пъти
Здравейте! Искам да споделя въпросите, на които от няколко години не мога да си отговоря. За да разберете по-точно, ще е нужна и пред история. На 22 съм.


Имам белези по цялото тяло и никога не съм знаела какво е да си привлекателна и желана жена. Когато излизам с приятелката ми, абсолютно всеки път, се случва някой да я заговори, почерпи или просто да й се усмихне, не страда от липса на мъжко внимание и може да има всеки, когото пожелае. Разбира се, когато ставам свидетел на това, често си тръгвам без очевидна причина, прибирам се и плача с часове. Не съм имала приятел до сега. Никога не съм била харесвана. През всичките тези години, през които съм мислила относно тези неща, стигнах до извода, че не е нужно да си красив, нужна е харизма, но аз нямам нито едното. Не обичам да се запознавам с нови хора, защото ме гледат странно. С годините, когато наборите ми си хващаха гаджета, а аз не, започнах да се замислям.

Как се запознахте с половинката ви? В огромна част от случаите, единият от двамата е бил симпатичен на другия и от там са тръгнали нещата. Възможно е и да сте били в обща компания или да работите заедно и с времето да сте се опознали и харесали. Да, но аз нито съм от хората, които ще ги забележат заради външния им вид, нито от тези, чиято компания е желана. Аз съм тази, която не се забелязва, а всъщност просто е нужно време, за да ме опознае човек. Не съм толкова скучна, колкото изглеждам, мога да говоря на всякакви теми, имам много интереси и нещото, което най-много харесвам - имам чувство за хумор.

Имам още малко :D

Тъй като играя видео игри съм се запознавала с доста момчета от там, винаги ми допадат по характер, но не и външно. Не мога да кажа, че съм претенциозна и че търся Брад Пит, но не ми допадат. Пак казвам, не търся красавец, искам да има харизма, да се поддържа, нищо повече. В такива моменти си мисля, че аз не мога да дам нищо като външност и не мога да очаквам да си хвана симпатично момче, те биха тръгнали с момиче, което е на тяхното ниво. Моето ниво е ниско.

Чудя се, трябва ли да свали изискванията ми и да се примиря, че не мога да бъда с момчетата, които харесвам? Страх ме е, че ще остана сама. Да дам ли шанс на момче, което не ме привлича?

Излях си душата. Надявам се да получа някакви съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6fa451b5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Ами разбира се, че имате шанс - грозните и нежелани мъже са за вас, но вие не ги харесвате, искате някой пич. Еми да, ама, за да имаш пич, трябва да си пичка. Като не си пичка, примиряваш се с някой смотльо, и готово.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6e8b6e7c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво значи "белези по цялото тяло" - от какво са тези белези, какви са? Освен това според мен "грозни" жени няма. Всяка една ако тренира и е с хубаво тяло, поддържана, хубава коса, готини дрехи - автоматично става готина над средното.

Има мързеливи жени, неподдържани, такива които мислят, че защото са "жени" всичко им се полага на готово. Всяка една жена, която полага достатъчно грижи за себе си е атрактивна!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d852e0119d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   В много коментари тук съм писала, че грозните жени, които не могат да компенсират с чар, талант и т. н., са абсолютно невидими и то в добрия случай, защото често са обект на подигравки и съжаление. Аз също съм грозна и нямам някакви особени качества, така че говоря от личен опит. Имах някакъв невероятен късмет и тръгнах с човек, който е доста над моето равнище, не знам как ме е харесал, пълна мистерия, но с течение на времето, се оказа, че изобщо не сме един за друг. Непрекъснато въздиша по разни красавици, гледа порно всеки божи ден, пише стихове за жени, които са му направили впечатление на улицата или ако се е запознал с някоя и прочее. Проблемът му е, че е страшно комплексиран и притеснителен, затова не смее да направи нищо, дори когато бива свалян от жените. Това ме кара да мисля, че е с мен от примирение, но ако дойде някоя наточена мадама с акъл и отношение, която е и достатъчно нахална, аз съм аут, напълно съм сигурна. Имаме и други проблеми, но нали темата е за това... та аз седя и търпя, защото знам, че друг няма да ми обърне внимание. Откакто сме заедно (6 години) нито един мъж не ме заговори, не прояви интерес да се запознаем, докато виждам как кръжат около познати мои хубавици без те да си мърдат пръста. Или с него, или си оставам напълно сама. Няма средно положение. Влюбена съм в приятеля си, привлечена съм от него, искам да умрем заедно и всички тези романтични глупости и ми е страшно трудно да виждам колко му се иска друго.

С добрия външен вид (дори не говорим за интелект и нрав) идва големият избор, кандидати за хубаво момиче се намират винаги и то бая. Да, една част ще са кофти, но поради наплива, винаги ще се появят и няколкото свестни. За нас такова нещо няма, защото никой не ни иска, затова трябва да работим с наличното, ако ни е толкова трудно да си стоим сами. Мечтата ми е да нямам нужда от мъж изобщо, да съм наред със себе си и компанията си, но още не съм стигнала до това ниво. Имала съм няколко връзки преди това, в които винаги бях в ролята на втора цигулка, която търпи и просто се радва, че някой ѝ обръща внимание. Понасяла съм обиди, подигравки за носа си, косата си, малките си гърди, интелекта си, социалните умения, кожата си, всичко. После ме зарязваха. Не мисля, че някога ще намеря своя човек и разбирам защо, нямам правото да гледам там, където не е за мен. Знам, че звучи ужасно, но за мен е реалност. Хубаво е човек да знае какво може да предложи и докъде му се простират възможностите. Ако имах някаква добра кариера или пък предлагах страхотна компания, към която хората да се стремят, щеше да е далеч по-добре, дори да си останех със същия външен вид. Както казваш, харизмата компенсира за доста неща, но уви...
Все пак вярвам, че човек не трябва да се насилва в любовта и чувствата си - не е честно за нито една от страните, по-добре е да си стоиш сам, но не и с човек, който не те привлича.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7223ca6c77
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Грозни хора като цяло няма нито мъже и нито жени. Много от дефектите се оправят с хирургическа намеса, спорт или смяна да стила на обличане. Просто всичко това изисква пари. Аз самата имам няколко по леки интервенции по себе си и забелязвам колко повече внимание получавам след тях. Относно примиряването с някой който не харесваш наистина недей. Пробвала съм да съм в такава връзка и нищо не се получи. Само ще се насилваш и мъчиш.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f252e34759
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Само не говори лошо за себе си по-зле става, да за съжаление жените, които не изглеждат особено добре не са харесвани, но ще ти кажа едно тъй или иначе това един човек да срещне истинската любов и то в най-чистият и истински вид е пълна рядкост и красив да си и горзен нямаш особено голям шанс, аз съм на 22 момче не мога да се оплача от визията си, но с жените съм пълна нула само драми ужаси адски лош късмет от това, което съм видял от нещата около мен това някой да търси нещо истинско в тоя свят е чиста глупост, малко са иситнските случаи на такива отношения. Така че аз успях малко по малко да не ми пука за това, че съм сам само не трябва деа страдаш за някого и всичко е търпимо помисли, на колко места можеш да отидеш и живота какво може да ти даде

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ffe7ee9ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Няма какво да се лъжем, красивите хора са по-желана компания. Има дори такъв психологически феномен, че когато човек е красив, хората са склонни да преувеличават положителните му качества и да омаловажават отрицателните. Не помня точния термин, но сега ме мързи да го търся. Разбира се, има хора, които компенсират с поведение, но това пак малко или много си е до човека и е вродено. Не всички имат дар слово и харизма и определено е по-трудно да пленяваш хората, когато си грозен. Няма да се правя на светец. За мен лично красотата не е най-важното нещо, но ако трябва да съм честен при равни други условия бих избрал по-красивата жена. Жалко, но факт. Подчертавам, че също не съм от най-красивите и ми се искаше да не е така, но не мога да си кривя душата. И все пак се възхищавам на хора, които въпреки физическата си непривлекателност, успяват да пленят хората с харизма и душевен баланс. Жена ми например е такава. Не казвам, че е грозна, но не е супер красавица и въпреки всичко хората я обожават, защото е душа човек и се чувстваш комфортно и непринудено в нейната компания за разлика от мен, който хем не съм много красив, хем не съм и добра компания, защото придавам някакво напрежение на хората, понеже съм сериозен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a005eb907a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А може пък на твоята приятелка да и е писнало от досадници и тайно да ти завижда затова, че сульо и пульо не се лепят като мухи на мед за теб.

Ако имаш всестранни интереси и чувство за хумор, значи имаш предпоставки да си харизматична. Просто изглеждай позитивно и се усмихвай, никой не обича да вижда унили хора. Когато общуваш с хора, опитай се да избуташ проблемите си някъде встрани и се фокусирай върху събеседниците.

Що се отнася до белезите, не знам колко е сериозен дерматологичният ти проблем, но едно хубаво, поддържано тяло определено може да компенсира. Ако нямаш такова, работи над това, ще ти е от полза, дори и само от здравна гледна точка да е.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3c3416c21f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хвани си някой геймър и си го направи. Нали знаеш лафа "Жена и кола - на късмет, мъж и куче - както ги научиш".

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3bc4ccf930
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моето мнение е, че няма грозни жени, особено младите. Има жени, които не полагат усилия, за да поддържат и подобрят външния си вид.
Колкото и да е грубо, жените са оценявани само и единствено по външния си вид. Няма мъж, който да го интересува особено колко е образована или богата дадена жена....нужно е единствено да изглежда хубава, млада и поддържана, за да я пожелае. Много жени си мислят, че могат да компенсират лошия си външен вид с образование и кариера - не могат. Това важи само при мъжете.
При нас мъжете хубавото е, че не е нужно да сме особено красиви физически, за да ни харесват жените. Ние можем съвсем успешно да компенсираме физическите си недостатъци с характер и богатство.
Изповедта на авторката е ансолютно идентична с изповедите на мъжете, които казват, че са срамежливи интроверти и жените не ги забелязват. За мъжете срамежливоста е смъртен грях, докато при жените е нещо приятно, но само ако е съчетана с хубава външност.
Изводът за авторката е, че ако иска да бъде харесвана и забелязвана от мъжете, трябва да се концентрира върху външния си вид. Може да отиде на специалисти и освен това има безброй клипчета в мрежата, които да и дадат съвет как да се гримира, как да тренира тялото си, как да да се облича, как да бъде "по-харизматична" и да флиртува с мъжете. Има си решение за всеки проблем, стига човек наистина да има желание да се заеме сериозно.

М39

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 999ca84421
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   За всеки влак си има пътници ,твоя билет не се знае за кога е

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 96b4b5d9e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имаш едно предимство. Можеш по-добре да разбереш една не малка част от момчетата на твоята възраст как се чувстват. Дори без да са грозни я им обърне някоя внимание веднъж в годината, но по-скоро на две, три. И на тях им остава само игри да играят, да гледат порно, да лайкват снимки във фейсбук, да се напиват от време на време и да учат между другото. Има и по-добри избори, които да направят, както и ти. С които да се чувстваш по-добре, дори и без внимание и гадже. Помисли какво искаш да промениш в наивиците си, знанията, уменията. Действай в такава насока всеки ден, дори по-малко и ще се чувстваш по-добре. Така ще промениш и излъчването си естествено с времето. Не очаквай да стане бързо и не се отказвай лесно.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a6e1ee7ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   не смятах да пиша, НО:
Не съм голям красвец, не съм и хептен някой смотльо. това, което ми се случи направо ме разтресе. Родителите ми бяха още живи. Когато бях на 15-18 години по мен въздишаха доста мацки. Но едно невзрачно гадже на 14 ми каза, когато станах на 19 : "Здрасти!"
Таман се готвех да пресека една пешоходна пътека. Спрях. Бях научен да не подминавам поздрави. Поне от типа "здравей". Аз на свой ред отговорих "Здравей! На къде си тръгнала?"
- Ами мотам се ей тука ... - отвърна мацката. Не беше красавица или нещо каквото и да е. Беше бъчонка, с голямо дупе и малки цицки и немного ум в главата.
- Мони, аз заминавам - обади се после. - каза нейната приятелка, която беше много над тази мацка и се оттегли.
- Чао, Краси. Ти какво става с теб? - аз взех да мигам на парцали. Наистина не беше красавица, но като се виждаше имаше много лъчезарност и очите ѝ сякаш говореха: "не ме подминавай, моля те - обърни ми внимание..." - Казвам се Моника, ако си ме забравил, приятно ми е!
- Нанко. И на мене. Искаш ли да се помотаме заедно? - изтръсках ни в клин, ни в ръкав аз.
- Да.
И така започнахме да се мотаме, цели 6 години се мотахме, докато майка ѝ не ни раздели - като всяка майка на женска част винаги си пъхаше гагата, където не ѝ беше работа! И дори за всяко ебане знаеше.
Ходеше и правеше и магии и какви ли не дивотии. Всичко ѝ се върна, де, нооо язък за мацето - много тъпо се получи с нея. Тя я ожени за друг и я разведе после и я ожени за някакъв дядка. Накрая не знам - простотията не ходи по гората.
С второто гадже нещата бяха почти същите, но все още е с този дето дойде след мен, а аз си сеожених по любов, но никога НЕ съм бил с майка си, с тъщата и с който и да е. Живеем в друг град и сме много по-добре без никой да ни се меси и да ни дава акъли. И мацката не поема много от много, и аз не поемам много от много и винаги се съветваме помежду си. Е! Кривваме по малко - тя или аз, но гледаме да не се влюбваме - просто за спорта. Гледаме да нямаме тайни помежду си. Понякога е трудно, но все си ги признаваме. Не съм ревнивец, но не съм и някой, който да не държи на хората около себе си! Пожелавам ти нещо подобно да си намериш и да не го изпискаш - не пич, който е влюбен в талафона си!
Успех и всичко най-добро на всички ВИ!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 68e518267d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Аз имах една колежка, която е доста грозна, но супер весела, чаровна и независима и половината от колегите ми са влюбени в нея.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 26158f3a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Вместо да се жалваш и плачеш и да си губиш времето с игри, работи и спестявай пари. След това отиваш при добър дерматолог - естетичен хирург и ще те направи ако не красива, то симпатична и и нтересна. Имаш изход от ситуацията, действай.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 424f2eced9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз се запознах с приятеля ми онлайн в сайт за обмяна на език. Нямаше нито снимки, нито имена, само хобитата бяха написани. Просто ей така реших да му пиша, защото имахме сходни интереси. 5 години по-късно (виждане само през лятото всяка година за по 2-3 месеца) планираме сватба.
И аз все бях от нежеланите момичета, дебеланката на класа, и не смятах, че някога ще си намеря някой но ето, стана напълно случайно. Аз мисля, че като спреш да го търсиш и да се страхуваш и то ще си дойде.
Искам само да добавя, че правилният човек ще те хареса теб каквато си и ще ти помага да ставаш по-добър човек. Ако не беше приятелят ми, никога нямаше да започна да отслабвам. Понеже ме беше страх сама да ходя на фитнес, той всяка сутрин преди работа в 06:00 ставаше с мен и отивахме на фитнес заедно цяло лято, преборих страха си и вече 2 години си продължавам редовно самичка.
Аз мисля, че е важно да дадеш шанс на хората, които те привличат по характер, защото външният вид е субективен и лесно склонен към промени. Просто за мен, лично, е много важно да си нацелите вълните и това какво всеки иска от живота. Пожелавам ти късмет и не се предавай! Както се казва - за всеки влак си има пътник. :)

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 799c1ba42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Белези ли? Аз имам гърбица, преди не беше толкова трагично, но след раждането проблемът се задълобочи. Вече съм на 43 г., имам дискова херния и едвам ходя.
Но тъй като знам какво е мъжко внимание, преди бях с манекенски размери и съм много висока, си искам стария живот.
Ще се подложа на операция за изправяне на гръбнака, имам и криви зъби и голям диоптър очила, както и вследствие на обездвижването от дисковата херния качих 15 кг.
Свиква се с липсата на секс и мъже, това не е най-важното на света. Но аз съм длъжна да се оправя най-малкото заради сина ми. Проблемът е, че за това трябват около 50 хил. лв, които аз още нямам.
Така че, не драматизирай толкова, белезите се прикриват с лазер и какво ти е толкова грозно? Ако си дебела, отслабни. Ако имаш гръбн. изкривяване и си жена, ето това е страшното. Въпрки че и това се оправя, но трябват много пари и тренировки до живот.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1dbc1e74aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Определяш се като не добре изглеждаща, но имаш претенции към мъжете които срещаш докато играеш на игри? Дано разбираш, че не може да имаш такива претенции, но ти самата да нямаш какво да предложиш като външност.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 624cf275c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   До 18:
Ей, кавал такъв! Мъж ли си, жена ли си? Аз съм 17 номер. Как може да обиждаш така момичето? Външността е преходна и нищо не струва, ако нямаш морални ценности! Какво като е някоя "красавица", ако е алкохоличка или нимфоманка? Утре те сгазва кола и край с красотата
Или напълняваш 15 кг като мен заради развод, безпаричие проблеми и т.н. Проблемът на добре изглеждащите е, че мислят че вечно ще са такива и мъжът им няма да им изневерява.
Отписвам се от темата, тъй като ми е много далечна и тъпа. Най-важното в живота е здравето и стабилната психика.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9ddb0daf11
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Един съвет от баба ми - дай шанс на този, който харесва теб, а не който ти харесваш. Повярвай ми, няма да съжаляваш. Унизително е да си просяк на внимание и любов. По-добре е да получаваш тези неща с желание от мъжете.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3f78b475c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   От авторката:
Благодаря на всички за коментарите! За всички, които ми дават съвети да посетя лекар и да се постарая да подобря външността си, мислите ли, че не съм го направила? Белезите са от изгаряне 2ра степен и не могат да се премахнат.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a6e1ee7ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Айде сега - глупости на търкалета.
Я вижте колко мъже само за една свирка са готови да прекосят със собствен транспорт цяла БГ. Не защото няма коя да им я направи, а защото и е омръзнала да ги конка, докато пуснат гивеч... ;)
като малък все си мислех, че тая с многото лунички или оная с брадавичките е много зле.
Знаете ли тази с многото лунички какво набара?
Такъв кур - ум да ви зайде...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 80715a8a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   До 20
Баба ти е дала добър съвет, меродавен и днес.
По-добре да оценим този, който ни харесва, каквито сме, вместо да гоним дивото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker