Приятелката ми не иска да ходи на работа. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми не иска да ходи на работа.
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1681 пъти
Здравейте,
С приятелката ми се разбираме перфектно, но има един недостатък, който с времето осъзнах. За всичко трябва аз да плащам. В момента съм много зле финансово заради пандемията, нямам много пари, въпреки това тя ме подкрепя, не ме е зарязала, но ме питаше ще имам ли пари в бъдеще и аз и казах да разбира се, но се почувствах неловко заради начина по който ме пита. Казах и след време ще работя и тя също ще работи и ще оцеляваме. Тя ми каза, че няма да работи в бъдеще. Тя е арабка, забравих да спомена и ми обясни как арабските жени не работят, а се грижат за дома и семейството, това било културата им и как е моята задача да осигурявам пари, защото съм мъж. И аз не съм окей с това, защото тя не дава никакви пари, а в същото време няма и какво толкова да върши в кухнята. Баща и е богат, но въпреки това разчита на мен. Тя е свикнала да води определен лайфстайл, иска да и купувам дрехи, но не какви да е, а някакви марки, които са на безбожни цени. Искаше последно някаква чанта за 300 лв. Предложих и да и купя друга евтина, но тя не искаше и накрая взе пари от техните и сама си я купи. Другите жени ходят на работа, изкарват си пари и пак се грижат за домакинската работа, а тя категорично заявява, че няма да работи. Как да я накарам да ходи на работа?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5436911e44
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никак. Като спреш парите и ще намери друг мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 21ee080898
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Няма как да я накараш да ходи на работа. Мисля, че прекалено много омаловажаваш домакинската работа, знаеш ли, че два дни да не пипна нищо и всичко е кочина, , то като се върши постоянно не се вижда, мога да ти кажа, че докато изчистиш и сготвиш деня си минал. Аз също не работя и мъжа ме издържа, но пък се скитасвам според доходите му. Не прекалявам с исканията си, когато може тогава ще купуваме неща и така, разбираме се добре. Просто и двамата трябва да се научите да цените труда си взаимно!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f58d1fc6c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нито една арабка не живее на семейни начала с приятеля си преди брака.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e22eab53cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   единствения начин е да и обясниш че в България ти дори не можеш да си помислиш да се доближиш до възможностите на баща и би правил всичко и да се надяваш дъртия данти удари едно рамо някой ден да станеш успял бизнесмен и тогава да и купуваш всичко, а за работата е въпрос на куштура, тя може да се занимава само с благотворителност някой ден или да управлява част от парите на баща си.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 204b414d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Много е просто, няма да я накараш да работи. Това е жена, която е отгледана по съвсем друг начин, със съвсем други традиции и разбирания. Както за теб е нормално и двамата да работите, така за нея е нормално тя да е домакиня, а мъжът ѝ да изкарва пари. Между другото е малко грозно как каза, че няма много работа в кухнята и другите жени работят и домакинстват... ако и двамата работите ще е хубаво да пускаш прахосмукачка от време на време. Не можеш да промениш възгледите ѝ за живота по никакъв начин. Ако ти не си съгласен на този леко остарял модел, то някой друг ще е съгласен и направо щастлив.
Казано по-просто, тя ако не е с теб, ще бъде с някой друг.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 303d124bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Връзката ви е обречена и се разделете сега, за да не се разделите в бъдеще, когато ще има и деца, и проблемите край няма да имат.
Толкова ли няма българки или други европейки, та си се хванал с арабка? Да не би да си очаквал, че богатият ѝ баща ще ви издържа цял живот?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: f84cac2c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бягай далеч от такъв тип жени

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 40a313a444
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Миличък , няма да се получи с тези непреодолими различия помежду ви кажи и как стоят нещата и всеки да си търси щастието другаде.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4f6cd7a94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам и аз се чудя на такива жени. Какво прави по цял ден по дяволите? Аз ако не ходя на работа ще се побъркам вкъщи. Разбирам да гледа деца-да.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2194f78ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   До 12

Няма какво да се чудиш. И аз се чудех, ама като видях жената на брат ми,докато е на работа какво прави ми стана ясно. По цял ден яде, сериалчета, по телефона, излезе навънка и така, при условие, че това беше отдавна. А сега с тея фейсбуци и инстаграми нищо друго не им трябва.
Ония ден минавам паркирам и тръгвам да вървя и от една кола гледам няква гледа супер бездушно. По едно време извади телефона, настрои си филтрите и почна да си прай селфита и снапчатове. Ето това правят по цял ден.
Да е мъж, да го питаш какво прави. Мъжете имат какви ли не хобита. Ама жените батко нищо не правят, а след катона автора жена му иска champagne lifestyle я прати да си го живее с друг, щото такива не ти трбяват батко.

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 97acc33369
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Търси си жена, която приема твоя модел на мислене, а тя да си търси мъж, който приема нейния модел на мислене. Нито твоето е изконната истина, нито нейното. Няма смисъл да се убеждават един друг в каквото и да е. Просто си търсете подходящи партньори.
Ж

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ef40a7d5e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До всички мъже тук,
Вие луди ли сте. Да си домакиня е нещо прекрасно и е много по-трудоемко от колкото нормална работа. А да си инстаграм звезда е адски ценно и важно. Мъжът е за да изкарва пари, иначе не е мъж. Стегнете се и започнете да работите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker