Защо ми се иска и втъплява, че ми трябва гадже? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо ми се иска и втъплява, че ми трябва гадже?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 1533 пъти
Имам хубави мисли и чувства към жените. Всичките ги обичам, защото само любовта ще спаси света. Нормално си комуникирам с тях. Винаги на първа среща им подарявам нещо.

Любовта я има и аз я усещам. Само любовта ме държи да съм в добро настроение и да мисля положително.

Петър Дънов е казал, че половинката я имаме в себе си, просто трябва да я обичаме и да обичаме всички наоколо.

Защо обаче все още ми се иска, а и също други хора ми втълпяват, че ми трябва гадже, след като никога не съм имал, не са ми предлагали и не ми и трябва? Как да преодолея това?

За 30 години все още нямам оферти от мераклийки, но и аз не съм от тези дето хукват да свалят жените и да им досаждат по севъзможен начин и да предлагат оферти от рода „Хайде сега да ставаме гаджета“. За мен това не е любовта да насилвам нещата като останалите.

Ще кажете сега, че не искам гадже и затова нямам, не, точно това споменах, че ми се иска, макар че не ми трябва на практика и това е някаква фикс идея. Искам нещо дето не мога да имам и не трябва да имам.

Ще кажете сега, че ви занимавам с глупости сигурно, но не, това ме измъчва страшно много. Иначе любовта не ми липсва, защото само позитивните и топли мисли към жените ме държат. Не мога обаче да преодолея желанието, от което нямам нужда. Хората наоколо също ми въздействат да се чувствам така като ми казват, че ми трябва гадже и деца.

Като се позамисля, аз съм твърде неподходящ за създаване на семейство, деца и гадже, тъй като имам много недостатъци и не се чувствам подготвен. Самият аз се уча и не искам да уча други хора като не съм се научил самият аз. Не съм се ограмотил все още. Правя го в свободното си време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: f05379da32
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хайде сега ще изкараш, че всички дъновисти са ненормални!
Не че е далеч от истината, но ти покоряваш върхове брат!
Ако искаш ходи докторите да ти решат проблема с тестостерона! Ще ти го спрат веднъж завинаги и повече нема да ти се искат не само жени, но и аз не знам какво....

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: aa613e270f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 1. Що за коментар. Като имаш някакви комплекси, избивай ги на друго място или вземи една боксова круша, за да изхвърляш яда си. Аз съм автора на историята и търся компетентен коментар как да преодолея по естествен начин проблема си. Явно няма такива възвишени хора тук.

Това, че ми се иска партньорка, а не мога да имам и не трябва да имам не означава, че трябва да ходя на доктор да ми маха половата система. Много погрешно разсъждаваш.

Автор на историята.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5b390b8c49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторе, ти биология учил ли си? Няма да ти маха половата система докторът, за химическа кастрация не си ли чувал? Хем не искаш и не трябвало да имаш жена, съпруга, гадже, без значение, хем ти се *бе. Аз така го разбирам.
Усукваш го тука, но природата си е природа и първичните инстинкти ги е имало откакто има хора и ще ги има, с Дънов, без Дънов... Като искаш ти да не си им подвластен, става с много твърда воля, самоограничения, спазване на дистанция с жените, да приемаш самотата и да имаш разни занимания, че да не мислиш за жени. По-лесно става с някакви хим. средства, лекарите знаят какви.
Не си длъжен да слушаш какво ти казват родата, съседите и който и да е. Като не искаш, не искаш- насила хубост не става. То и за жените е по-добре и усещат с женската си интуиция кой мъж става за партньор и кой не.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2330848fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Като мъж ти го казвам - имаш много сериозен проблем. Даже проблемите са два - болезнена срамежливост и евентуално ниско ниво на тестостерон.
Понеже си болезнено срамежлив и социално тревожен, ти се стремиш да го прикриеш, обяснявайки на всички как харесваш жените, но не искаш да им досаждаш, няма жени които да те харесат, така си си добре и т. н. От далече личи, че ти е удобно зад тази маска, която си си поставил сам.
От друга страна, ниското ниво на тестостерон, или още по-лошо, преднамереното подтискане на естествените ти сексуални нужди, не те подтиква да търсиш жена и да бъдеш активната страна. Ако хормоните ти са наред, с подтискането на сексуалната енергия ще се превърнеш в тенджера под налягане. Тази енергия ще ти се върне под формата на сериозни психически проблеми. Без да искам да те обидя по никакъв начин, но само четейки твоят текст, сериозно си се насочил в тази посока.
Решението според мен - първо си направи хормонални изследвания и си провери мъжките хормони, в частност - тестостерона. Ако имаш проблем с хормоните, започни лечение. Има много начини да се поправи този дефицит.
Ако всичко е наред, то значи ти остава да се справиш със социалната тревожност и срамежливоста. Един млад мъж с нормално сексуално желание, би трябвало да има огромно желание за активна комуникация и секс с жени. Това е нещо напълно естествено и нормално. Трябва да разбереш, че жените почти никога не поемат активната роля в първначалната комуникация с мъжете, те са пасивната страна в тази игра. В самото начало на връзката, мъжът е този, който върши почти всичко. Той трябва да предизвика интерес, да води нещата, да ухажва жената, да е инициатора за първия секс и т. н. Ако чакаш жена да свърши тази работа - ще си умреш девствен, дори и да си Брад Пит.
Животът ме е научил, че ако искам нещо, трябва да си го поискам. Не трябва да се срамуваш да покажеш на една жена, че я желаеш и искаш връзка с нея. Това поведение субкомуникира много неща - казва й, че си уверен мъж, че я желаеш и харесваш (това си е комплимент за всеки човек), както и че имаш "топки" и не те е срам да си вземеш това, което желаеш. Жените обожават силата и увереността в един мъж, те обожават да бъдат желани страстно и силно от мъжете.
Твоето досегашно поведение и привидната ти "учтивост", заобиколни маневри, приказки за чиста и платонична любов просто крещят на жените едно единствено нещо - "Този е импотентен девствен лольо! "
Вземи мерки на всяка цена да преодолееш своята срамежливост, защото тя ти е основната спънка в живота. Направи го цел номер едно. Ако трябва посети психолог, който да ти даде насоки как да преодолееш онези черти в характера ти, както и случки от миналото ти, които са довели до тази срамежливост.

М48

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker