Не мога да се влюбя. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да се влюбя.
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 989 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 23 години от малко село.
Не мога да кажа, че съм красавец, но винаги е имало интерес от страна на момичета към мен. Проблемът е там, че наистина не мога да се влюбя. А, това започва да ми пречи, защото съм на 23 и нямам момиче до себе си. Фактът, че съм от село още повече влошава нещата- нямам избор. Излизам ходя по заведения, добявям във фейсбук, но не се получава. Имам чувстото, че времето ме претиска, все едно съм на 39год. Влюбвал съм се един път само. Аз съм от хората, които без любов няма как да се получат нещата. А искам и то много ама много. Не знам какво да правя. Някак си насила искам да се получи, а то не се получава. Моля, за съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5e02342b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти не знаеш още къде се намираш, каква любов. На 23 си много малък за любов. Ти любов може да наречеш и хубав секс. аз съм мъж на 35 близо и до скоро бях с момиче на 21г. Секса ни беше уникален, нито аз нито тя се е чувствала толко добре. Но се замислям секса ли определя любовта, защото и двамата се обичахме, но всичко приключи, просто не е моето момиче спала с доста бройки преди мен

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9646d97288
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Блазе ти, че не можеш. Аз като се влюбих, ми е**ха майката няколко пъти. Опознавай повече хората, говори си с тях. Може да нацелиш някое момиче, което в интелекта да ти хареса. Има някъде там още хора като теб. Които не могат да се влюбят. Други... Като влязат в автобус и докато слезнат, са се влюбили 5 пъти.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 8594d39dae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Има такава болест, кръстена на невъзможността да се влюбиш. Нелепо звучи "болест", но така водят, не се шегувам. Забравих ѝ името обаче. Такава болест обикновено е присъща на курвите -жени, мъже, все тая, щом е курве, мани го. Не, че визирам теб за курве, просто констатирам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: a900a69cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   по скоро ще напиша малко за мен от колкото да дам съвет:) Аз съм момиче на 19 отивам към 20 и се случва почти същото дори и приятели нямам, преди не бях така, бях по влюбчива и весела но и тогава не ги отразявах но заради момчетата станах студена, достатъчно съм наранена, че вече дори с момчета не желая да се запознавам, преди често се случваше ката се запозная малко си пишем или говорим и после ме блокирват или забравят за мен всякаш не ставам за нищо или несъществувам от това аз започнах да загубвам влюбването си и загубих надежда и се чувствах ужасно но сега съм студена, беше ми омръзнало да съм нищо, често като излизам виждам хората да са заедно с приятели или гадже но аз винаги съм сама навън и се чувствам самотна, изобщо незнам как ще живея нататък, не искам да съм сама защото ми е трудно като знам че няма кой да ми е упора или на кого да споделям как се чувствам но ямно няма смисъл, надявам се да се случи чудо и да се промени това някога:(

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6471628684
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз пък и да се влюбвам и да не влюбвам пак девствен ще си стоя. Най- добре е да бъда като теб, хич да не ми пука за тия жени, така бих се почувствал доста по- добре психически.

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9a5ad69727
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Блазе ти, един истински мъж да има!? Какви влюбвания, важно е набора да лети и да си чукаш за кеф. Когато ти писне биеш шута и се прехвърляш на друга, така както правят и жените. Да не си мислиш, че те се влюбват!? Търсят си интересите и като се появи нещо по подходящо, веднага като пчелички отлитат на друг "цвят". Хващай първата мераклийка, и ако се разделите няма да те боли душата, както ако си влюбен. Чукай и бягай, това ми показа живота, другото е мазохизъм, защо да си го предизвикваш. Нали виждаш, и тук форума е пълен с примери, влюбени или невлюбени, живеят няколко години заедно и се разделят, защо ти трябва да се влюбваш?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker